''Golema pukotina širi se kenijskom dolinom, pogledajte snimku''
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ''Golema pukotina širi se kenijskom dolinom, pogledajte snimku''
Da! Ako si prihvatila/prihvatio njegov nauk! Onda se drži Isusovog učenja. No, ako je čovjek musliman i na putu dobra (pravednika), ili čovjek budist na putu dobra (pravednika), zar nisu dobri ljudi?mortal wrote:ovo je ok da trebaš biti dobar, pravednik, ali ako zanemaruješ Krista, izjavljuješ kako je nepotreban, ignoriraš Ga .. nije dobro jer On traži da mu se svi obrate...da Ga priznaš za Učitelja i Sina Božjeg, naravno Bog je dao slobodu svakome da odlučuje što će i kako ćered wolf wrote:Biti na putu dobra (pravednika). To je sve što trebaš. Čak ne moraš biti vjernik!Leviathan2 wrote:sto je preobracenje?mortal wrote:nije upućeno kao šalaLeviathan2 wrote:
zamjena jedne gluposti drugom, uvjerljivijom
:)
zato to smatram vrhunskom zajebacijom prirode
Nisi Isusov ...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Neće biti smaka svijeta. Dogodit će se "promjena".melkior wrote:Poserem se na smak svijeta; da išta vrijedi, već bi došao.
red wolf-
2016-02-10
nije rečeno da nisu dobri ljudired wolf wrote:Da! Ako si prihvatio njegov nauk! Onda se drži Isusovog učenja. No, ako je čovjek musliman i na putu dobra (pravednika), ili čovjek budist na putu dobra (pravednika), zar nisu dobri ljudi?mortal wrote:ovo je ok da trebaš biti dobar, pravednik, ali ako zanemaruješ Krista, izjavljuješ kako je nepotreban, ignoriraš Ga .. nije dobro jer On traži da mu se svi obrate...da Ga priznaš za Učitelja i Sina Božjeg, naravno Bog je dao slobodu svakome da odlučuje što će i kako ćered wolf wrote:Biti na putu dobra (pravednika). To je sve što trebaš. Čak ne moraš biti vjernik!Leviathan2 wrote:sto je preobracenje?mortal wrote:
nije upućeno kao šala
Nisi Isusov ...
ali postoji pakao i raj
postoji Isus Krist! zaista postoji!
U raj idu Kristovi, a ti gledaj što ti ostaje
Ivan 3,36, Tko vjeruje u Sina, ima život vječni; a tko ne vjeruje Sinu, nećevidjeti života, nego gnjev Božji ostaje na njemu." ...
Ivan 3,16, Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
2014-04-16
mortal wrote:nije rečeno da nisu dobri ljudired wolf wrote:Da! Ako si prihvatio njegov nauk! Onda se drži Isusovog učenja. No, ako je čovjek musliman i na putu dobra (pravednika), ili čovjek budist na putu dobra (pravednika), zar nisu dobri ljudi?mortal wrote:ovo je ok da trebaš biti dobar, pravednik, ali ako zanemaruješ Krista, izjavljuješ kako je nepotreban, ignoriraš Ga .. nije dobro jer On traži da mu se svi obrate...da Ga priznaš za Učitelja i Sina Božjeg, naravno Bog je dao slobodu svakome da odlučuje što će i kako ćered wolf wrote:Biti na putu dobra (pravednika). To je sve što trebaš. Čak ne moraš biti vjernik!Leviathan2 wrote:
sto je preobracenje?
Nisi Isusov ...
ali postoji pakao i raj
postoji Isus Krist! zaista postoji!
U raj idu Kristovi, a ti gledaj što ti ostaje
Ivan 3,36, Tko vjeruje u Sina, ima život vječni; a tko ne vjeruje Sinu, nećevidjeti života, nego gnjev Božji ostaje na njemu." ...
Ivan 3,16, Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni.
"Pozna Gospod dane pobožnika: "baština njihova traje dovijeka.'' Psalam 37,18
''Gospod utvrđuje korak čovjeku, ako mu se dopada put njegov.'' Psalam 37,23
Ako ti je put dobar, tad Gospod hoda s tobom, kao i Onaj kojeg je David nazvao Gospodinom Gospoda.
red wolf-
2016-02-10
Meni je Isus izravno dojavio da ti o njemu veze nemaš ;Pmortal wrote:ovo je izravno od Isusa Krista
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ja jesam pravednik, :)red wolf wrote:Biti na putu dobra (pravednika). To je sve što trebaš. Čak ne moraš biti vjernik!Leviathan2 wrote:sto je preobracenje?mortal wrote:nije upućeno kao šalaLeviathan2 wrote:mortal wrote:obratite se dok je vrijeme
takav mi status u plemenu
nekad se ne rodi nijedan po 50 godina
pravednik se ne postaje nego se takav radja :)
It's So Good To Be Bad
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
mačak odi se ganjat, prestani politiziratOh_Femder wrote:Meni je Isus izravno dojavio da ti o njemu veze nemaš ;Pmortal wrote:ovo je izravno od Isusa Krista
immortal-
2014-04-16
što vam se dogodilo s facom na avataru pravedničeLeviathan2 wrote:ja jesam pravednik, :)red wolf wrote:Biti na putu dobra (pravednika). To je sve što trebaš. Čak ne moraš biti vjernik!Leviathan2 wrote:sto je preobracenje?mortal wrote:nije upućeno kao šalaLeviathan2 wrote:
pravednici ostavljaju malo drugačiji dojam
immortal-
2014-04-16
? Možda nisi.Leviathan2 wrote:ja jesam pravednik, :)red wolf wrote:Biti na putu dobra (pravednika). To je sve što trebaš. Čak ne moraš biti vjernik!Leviathan2 wrote:sto je preobracenje?mortal wrote:nije upućeno kao šalaLeviathan2 wrote:
red wolf-
2016-02-10
Ovo je zapravo jednostavno za reći...Isteklo vam je vrijeme.
red wolf-
2016-02-10
Evo, upravo sad mi je Isus prišapnuo u uho da su tebi njega puna usta, a srce ti je puno Lucifera. Veli, nemojte se dati prevariti i zavest od onih koji stalno zazivlju moje ime, a klanjaju se đavolu.mortal wrote:mačak odi se ganjat, prestani politiziratOh_Femder wrote:Meni je Isus izravno dojavio da ti o njemu veze nemaš ;Pmortal wrote:ovo je izravno od Isusa Krista
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Evo, upravo sad mi je Isus prišapnuo u uho da su tebi njega puna usta, a srce ti je puno Lucifera. Veli, nemojte se dati prevariti i zavest od onih koji stalno zazivlju moje ime, a klanjaju se đavolu.mortal wrote:mačak odi se ganjat, prestani politiziratOh_Femder wrote:Meni je Isus izravno dojavio da ti o njemu veze nemaš ;Pmortal wrote:ovo je izravno od Isusa Krista
čuj čim posežeš za lošim potezima ne radiš po Isusovom učenju, već upravo onom kojeg spominješ, nije klanjanje u pitanju s druge strane svaki se čovjek ispovjeda koji do vjere drži, znači griješi, grešnik je
immortal-
2014-04-16
izaziva strah... uvjerena sam da se to odnosi na đavle... one koji se nisu obratili... masone... kraj zlima... bar po mojim spoznajama.. znamred wolf wrote:Ovo je zapravo jednostavno za reći...Isteklo vam je vrijeme.
immortal-
2014-04-16
Budi oprezna s tim...mortal wrote:izaziva strah... uvjerena sam da se to odnosi na đavle... one koji se nisu obratili... masone... kraj zlima... bar po mojim spoznajama.. znamred wolf wrote:Ovo je zapravo jednostavno za reći...Isteklo vam je vrijeme.
red wolf-
2016-02-10
Tvrdeći da je samo tvoja vjera jedina prava i ispravna i da svi koji ne vide da je upravo tvoj bog onaj jedini i pravi bog i da se samo kroz njega može postići spasenje, osuđuješ milijarde ljudi na vječnu patnju i to samo zato što nisu imali sreću da se rode u tvojoj kulturi. Ako to nije loš potez, onda je teško naći gori zbog kojeg se gori u paklu. Ne zavaravaj se, ti se klanjaš Isusu samo riječima, a u stvari slaviš Belzebuba ;Pmortal wrote:čuj čim posežeš za lošim potezima ne radiš po Isusovom učenju, već upravo onom kojeg spominješ, nije klanjanje u pitanju s druge strane svaki se čovjek ispovjeda koji do vjere drži, znači griješi, grešnik jeOh_Femder wrote:Evo, upravo sad mi je Isus prišapnuo u uho da su tebi njega puna usta, a srce ti je puno Lucifera. Veli, nemojte se dati prevariti i zavest od onih koji stalno zazivlju moje ime, a klanjaju se đavolu.mortal wrote:mačak odi se ganjat, prestani politiziratOh_Femder wrote:Meni je Isus izravno dojavio da ti o njemu veze nemaš ;Pmortal wrote:ovo je izravno od Isusa Krista
2016-11-08
nisi obratio pažnju na zadnju riječred wolf wrote:Budi oprezna s tim...mortal wrote:izaziva strah... uvjerena sam da se to odnosi na đavle... one koji se nisu obratili... masone... kraj zlima... bar po mojim spoznajama.. znamred wolf wrote:Ovo je zapravo jednostavno za reći...Isteklo vam je vrijeme.
immortal-
2014-04-16
Oh_Femder wrote:Tvrdeći da je samo tvoja vjera jedina prava i ispravna i da svi koji ne vide da je upravo tvoj bog onaj jedini i pravi bog i da se samo kroz njega može postići spasenje, osuđuješ milijarde ljudi na vječnu patnju i to samo zato što nisu imali sreću da se rode u tvojoj kulturi. Ako to nije loš potez, onda je teško naći gori zbog kojeg se gori u paklu. Ne zavaravaj se, ti se klanjaš Isusu samo riječima, a u stvari slaviš Belzebuba ;Pmortal wrote:čuj čim posežeš za lošim potezima ne radiš po Isusovom učenju, već upravo onom kojeg spominješ, nije klanjanje u pitanju s druge strane svaki se čovjek ispovjeda koji do vjere drži, znači griješi, grešnik jeOh_Femder wrote:Evo, upravo sad mi je Isus prišapnuo u uho da su tebi njega puna usta, a srce ti je puno Lucifera. Veli, nemojte se dati prevariti i zavest od onih koji stalno zazivlju moje ime, a klanjaju se đavolu.mortal wrote:mačak odi se ganjat, prestani politiziratOh_Femder wrote:
Meni je Isus izravno dojavio da ti o njemu veze nemaš ;P
ne nego Isusa Krista jer je On taj koji traži obraćenje svakoga ponaosob
immortal-
2014-04-16
Negdje rupe,negdje pukotine..bit ce da je zemlja prilicno erodirala..ostarila sirota..4.5 milijarde godina,a ljudi par desetaka tisca.,kultivirani mozda tek oko 100 tinjak godina..
Jednostavno ljucki mozag ne moze pojmiti vrijem tako dugo i predugo,koliko Zemlja postoji..vremenom se sve pocne rastakati i drobiti u prah...
Jednostavno ljucki mozag ne moze pojmiti vrijem tako dugo i predugo,koliko Zemlja postoji..vremenom se sve pocne rastakati i drobiti u prah...
Guest- Guest
zasto, uvijek nasmijesen, cista srca :)mortal wrote:što vam se dogodilo s facom na avataru pravedničeLeviathan2 wrote:ja jesam pravednik, :)red wolf wrote:Biti na putu dobra (pravednika). To je sve što trebaš. Čak ne moraš biti vjernik!Leviathan2 wrote:sto je preobracenje?mortal wrote:
nije upućeno kao šala
..i senzualnih usanaLeviathan2 wrote:zasto, uvijek nasmijesen, cista srca :)mortal wrote:što vam se dogodilo s facom na avataru pravedničeLeviathan2 wrote:ja jesam pravednik, :)red wolf wrote:Biti na putu dobra (pravednika). To je sve što trebaš. Čak ne moraš biti vjernik!Leviathan2 wrote:
sto je preobracenje?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ''Crnac zagrlio američkog neonacista, pogledajte snimku''
» Komšića iznerviralo besmisleno pitanje novinarke HRT-a, pogledajte snimku
» GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
» Golema pobjeda žena u Iranu. Ukinuta moralna policija, možda padne i obavezni hidžab
» IMAMO SNIMKU
» Komšića iznerviralo besmisleno pitanje novinarke HRT-a, pogledajte snimku
» GOLEMA STUDIJA Hrvatska je jedna od zatucanijih postkomunističkih zemalja
» Golema pobjeda žena u Iranu. Ukinuta moralna policija, možda padne i obavezni hidžab
» IMAMO SNIMKU
Page 2 of 4