Europska budućnost
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Europska budućnost
Nestati će vas rvati jer ste ispod 1.8 po natalitetu.........NEMA VAM OPORAVKA
Yehudim wrote:Nestati će vas rvati jer ste ispod 1.8 po natalitetu.........NEMA VAM OPORAVKA
Oš se usrećit?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Do kataklizme ima taman dovoljno za moj vijek i da djecu pošaljem preko bare.
2015-08-06
Yehudim wrote:DA
A pošteno, svako ima pravo na svoju zadovoljštinu.
2015-08-06
Ma, nema veze.Taman će bit dobro otprilike koliko mi je još ostalo. poslije , jebe mi se, ak će je preuzet majmuni.
Aha...moš ih slat preko bara širom svijeta al od islama se sakrit neće nigdje. Ni preko bare nije bolje.epikur37 wrote:Do kataklizme ima taman dovoljno za moj vijek i da djecu pošaljem preko bare.
iskreno cu ti sada reci...iznenađena sam koliko u tebi ima zlobe i pakostiYehudim wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
danni1 wrote:Aha...moš ih slat preko bara širom svijeta al od islama se sakrit neće nigdje. Ni preko bare nije bolje.epikur37 wrote:Do kataklizme ima taman dovoljno za moj vijek i da djecu pošaljem preko bare.
Oni su tvoje cvijeće, ne govori tako...
2015-08-06
Noor wrote:iskreno cu ti sada reci...iznenađena sam koliko u tebi ima zlobe i pakostiYehudim wrote:
Dobro jutro.
Odnosno, dobra večer. :)
Guest- Guest
Ma...mani ih, svakako su mi draži od židova i pravoslavaca al ...jebeš ih daleko im kuća.epikur37 wrote:danni1 wrote:Aha...moš ih slat preko bara širom svijeta al od islama se sakrit neće nigdje. Ni preko bare nije bolje.epikur37 wrote:Do kataklizme ima taman dovoljno za moj vijek i da djecu pošaljem preko bare.
Oni su tvoje cvijeće, ne govori tako...
I dajte ljudi ne podliježite baš toliko glupavoj propagandi. Islam nije ni prvi, a neće biti ni ni zadnji primitivni kult smrti koji je zagrizao više nego je mogao progutati.
Guest- Guest
Ne znam kolko mogu progutat al jebu i kote se ko zečevi. Nisu ni oni krivi, jbga priroda.slidingdoorsoperator wrote:I dajte ljudi ne podliježite baš toliko glupavoj propagandi. Islam nije ni prvi, a neće biti ni ni zadnji primitivni kult smrti koji je zagrizao više nego je mogao progutati.
vec duze to primjecujem, al postaje gadljivo.slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:iskreno cu ti sada reci...iznenađena sam koliko u tebi ima zlobe i pakostiYehudim wrote:
Dobro jutro.
Odnosno, dobra večer. :)
dobra vecer :)
danni1 wrote:Ne znam kolko mogu progutat al jebu i kote se ko zečevi. Nisu ni oni krivi, jbga priroda.slidingdoorsoperator wrote:I dajte ljudi ne podliježite baš toliko glupavoj propagandi. Islam nije ni prvi, a neće biti ni ni zadnji primitivni kult smrti koji je zagrizao više nego je mogao progutati.
Naravno da su oni krivi, priroda im je samo omogućila neke stvari.
Ali oni probleme koji se svode na to da nemaju dovoljno ni pameti ni sposobnosti a kamoli drugih neophodnih kvaliteta za postizanje onoga što su si zacrtali da trebaju postići i neće biti ni prvi ni zadnji puta u povijesti da će promašiti u tome.
Mislim, jel ovdje itko čita povijest, nebitno što baš i nije riječ o egzaktnoj nego o intepretativnoj znanosti? Zapravo prije znanstvenoj disciplini, ali i to je nebitno.
Guest- Guest
epikur37 wrote:Yehudim wrote:DA
A pošteno, svako ima pravo na svoju zadovoljštinu.
Ostati će bez zadovoljštine, ali neka se izjasnio, tek toliko da jasno znamo s kim imamo posla.
Guest- Guest
Neće oni postić ništa osim pustošenja. Oni su ko jebeni skakavci idu tamo gdje ima i proždiru. Kad sve opustoše onda se međusobno pokolju. To ćeka i Europu, kad je opustoše međusobno će se poklat. Nisu oni nikad ništa stvorili, samo parazitiraju na tuđem raduslidingdoorsoperator wrote:danni1 wrote:Ne znam kolko mogu progutat al jebu i kote se ko zečevi. Nisu ni oni krivi, jbga priroda.slidingdoorsoperator wrote:I dajte ljudi ne podliježite baš toliko glupavoj propagandi. Islam nije ni prvi, a neće biti ni ni zadnji primitivni kult smrti koji je zagrizao više nego je mogao progutati.
Naravno da su oni krivi, priroda im je samo omogućila neke stvari.
Ali oni probleme koji se svode na to da nemaju dovoljno ni pameti ni sposobnosti a kamoli drugih neophodnih kvaliteta za postizanje onoga što su si zacrtali da trebaju postići i neće biti ni prvi ni zadnji puta u povijesti da će promašiti u tome.
Mislim, jel ovdje itko čita povijest, nebitno što baš i nije riječ o egzaktnoj nego o intepretativnoj znanosti? Zapravo prije znanstvenoj disciplini, ali i to je nebitno.
danni1 wrote:
Neće oni postić ništa osim pustošenja. Oni su ko jebeni skakavci idu tamo gdje ima i proždiru. Kad sve opustoše onda se međusobno pokolju. To ćeka i Europu, kad je opustoše međusobno će se poklat. Nisu oni nikad ništa stvorili, samo parazitiraju na tuđem radu
Dakle, nisi se baš načitao povijesti. Osvajanja su im završila neuspjehom, a tada je odnos snaga s obzirom na veliki umor i bezvoljnost koja je vladala Bizantom bio puno nepovoljniji nego danas.
Makar, ovo im je zapravo ZADNJA (ne posljednja nego ZADNJA) šansa da nešto ušićare u tom smislu jer ide tehnološka revolucija za koje desetljeće koja će naftu učiniti drugorazrednim energentom i tako potkopati ekonomsku moć agresivnog islama i njegove osvajačke ambicije.
Slavne ambicije ne mogu realizirati pustinjski štakori da dube na glavi.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Europska pučka stranka: nacrt za budućnost EU
» (VIDEO) Donald Trump pred UN-om: ‘Budućnost ne pripada globalistima, budućnost pripada domoljubima’
» Budućnost...
» oni su budućnost evrope
» EU ipak ima budućnost
» (VIDEO) Donald Trump pred UN-om: ‘Budućnost ne pripada globalistima, budućnost pripada domoljubima’
» Budućnost...
» oni su budućnost evrope
» EU ipak ima budućnost
Page 1 of 3