Budućnost...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Budućnost...
2014-04-14
Izvoz Yugoslavije manji za nekih -15% od BUGARSKOG PO GLAVI STANOVNIKA/RADNIKa, izvoz Yugoslavije manji za nekih 40% od MAĐARSKOG.
MAĐARSKA SOCIJALISTIČKA EKONOMIJA JE IZVOZILA 40% VIŠE PO RADNIKU U YUGOSLAVIJI?
Od grčkki radnik u tvornici je izvozio oko 230% više od yugoslavije(zanimljivo mislim da današnja Hrvatska izvozi više po radniku od Grčke hahah)
ako mi netko sere izvozili smo, onda lijepo molim podatke i izvor
Guest- Guest
GDI SU PARE??!!!..preko_vode_do_slobode wrote:zanimljivo mislim da današnja Hrvatska izvozi više po radniku od Grčke hahah)
Guest- Guest
jel se more nekako napraviti neki virus, kad svetac i jastreb plaču za jugoslavijon, da in ova tablica iskoči ko background slika?
2014-04-16
http://store.steampowered.com/app/323910/kic wrote:ja bi barem probao, a sta pricam, jos ni u 3D kinu nisam bio :^^
Guest- Guest
hehehehehe..tk oplace..da placem,bio bih na Balkanu i gorko ronio suze..ja samo palim fatru i zezam..aben wrote:jel se more nekako napraviti neki virus, kad svetac i jastreb plaču za jugoslavijon, da in ova tablica iskoči ko background slika?
Guest- Guest
ajde, ajde,bogomdani wrote:hehehehehe..tk oplace..da placem,bio bih na Balkanu i gorko ronio suze..ja samo palim fatru i zezam..aben wrote:jel se more nekako napraviti neki virus, kad svetac i jastreb plaču za jugoslavijon, da in ova tablica iskoči ko background slika?
to je uvjetovani refleks, kuži se
2014-04-16
cuj,dok sam bio doli,slusao sam kako stariji ljudi negoduju i uzdisu za nekim starim vremenima..ne mos to negirati..meni u biti svejedno,padala vam vatra sa nebesa ili cvalo cvijetje..aben wrote:ajde, ajde,bogomdani wrote:hehehehehe..tk oplace..da placem,bio bih na Balkanu i gorko ronio suze..ja samo palim fatru i zezam..aben wrote:jel se more nekako napraviti neki virus, kad svetac i jastreb plaču za jugoslavijon, da in ova tablica iskoči ko background slika?
to je uvjetovani refleks, kuži se
Guest- Guest
zoč bi to negirobogomdani wrote:
cuj,dok sam bio doli,slusao sam kako stariji ljudi negoduju i uzdisu za nekim starim vremenima..ne mos to negirati..meni u biti svejedno,padala vam vatra sa nebesa ili cvalo cvijetje..
poanta je da će židovi u hrvatskoj plakati za jugoslavijon po defoltu
2014-04-16
pa ne znam bas da placu..neke stvari su bile bolje,neke nisu..u tome je poanta..nije bilo luksuza,ali je zivot bio svima podnosljiv..dobro,onim po kamenjarima niti sad niti prije doobro...aben wrote:zoč bi to negirobogomdani wrote:
cuj,dok sam bio doli,slusao sam kako stariji ljudi negoduju i uzdisu za nekim starim vremenima..ne mos to negirati..meni u biti svejedno,padala vam vatra sa nebesa ili cvalo cvijetje..
Guest- Guest
sendbogomdani wrote:pa ne znam bas da placu..neke stvari su bile bolje,neke nisu..u tome je poanta..nije bilo luksuza,ali je zivot bio svima podnosljiv..dobro,onim po kamenjarima niti sad niti prije doobro...aben wrote:zoč bi to negirobogomdani wrote:
virus.exe
run
2014-04-16
Sad mi pada na pamet onaj kadar kad onaj alien iskoči iz jajeta i zakači se nekome na lice.
Strava.
Strava.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
iman takvih izvora koliko god hoćeš.aben wrote:jel se more nekako napraviti neki virus, kad svetac i jastreb plaču za jugoslavijon, da in ova tablica iskoči ko background slika?
još nisam našao izvor ili statističke podatke koji govore tipa Yuga je imala odličan izvoz, iznad prosvjeka svijeta, najbolji u socijalizmu, u bok njemačkoj austriji ..
jer ne postoji to.
yuga je živjela od izvoza stanovništva u njemačku i ameriku, i od kredita njemačke i amerike, te turizma. industrija je bila u tom procesu UTEG, nešto što je gušilo yu državu i uništavalo je.
Guest- Guest
pa istina..onaj tko je radio bilo u proizvodnji bilo u upravama,medicini,je pristojno zivio..aben wrote:sendbogomdani wrote:pa ne znam bas da placu..neke stvari su bile bolje,neke nisu..u tome je poanta..nije bilo luksuza,ali je zivot bio svima podnosljiv..dobro,onim po kamenjarima niti sad niti prije doobro...aben wrote:zoč bi to negirobogomdani wrote:
virus.exe
run
Susjed limar u secerani je podigai 4vero djece od svoje place,s tim da mu je zena domacica bila..dvoje djece i fakultet zavrsilo..
Koji qrc virusaš???
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» (VIDEO) Donald Trump pred UN-om: ‘Budućnost ne pripada globalistima, budućnost pripada domoljubima’
» oni su budućnost evrope
» UN pakt za buducnost
» Europska budućnost
» Ispiši budućnost
» oni su budućnost evrope
» UN pakt za buducnost
» Europska budućnost
» Ispiši budućnost
Page 1 of 2