Suveren
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Suveren
Leviathan2 wrote:jebla te ravna zemlja na brdovitom balkanu :Pdebotoijusto wrote:@levi daj nesto o ravnoj zemlji
On je "napredan". Loži se na aute koji lebde svemirom i emitiraju glazbu u okruženju gdje nije moguće čuti nikakav zvuk.
Guest- Guest
ah, priroda ne reagira uvije s potrebama, :)slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:mene cudi da tog smrada nitko nije smaknuodebotoijusto wrote:soros
Uskoro će priroda sama.
Ako se u nešto možeš pouzdati, onda možeš u to.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:ah, priroda ne reagira uvije s potrebama, :)slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:mene cudi da tog smrada nitko nije smaknuodebotoijusto wrote:soros
Uskoro će priroda sama.
Reagira baš uvijek, samo neki puta malo kasni.
Guest- Guest
al on napredno cuje :)slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:jebla te ravna zemlja na brdovitom balkanu :Pdebotoijusto wrote:@levi daj nesto o ravnoj zemlji
On je "napredan". Loži se na aute koji lebde svemirom i emitiraju glazbu u okruženju gdje nije moguće čuti nikakav zvuk.
Je, čuje guzicom.
Guest- Guest
nekad puno kasni, bilo bi olje da je reagirala pa da je ispao spontani pobacaj, sad 80tak godina kasnije je puno stete napravioslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:ah, priroda ne reagira uvije s potrebama, :)slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:mene cudi da tog smrada nitko nije smaknuodebotoijusto wrote:soros
Uskoro će priroda sama.
slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:al on napredno cuje :)slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:jebla te ravna zemlja na brdovitom balkanu :Pdebotoijusto wrote:@levi daj nesto o ravnoj zemlji
Je, čuje guzicom.
Leviathan2 wrote:nekad puno kasni, bilo bi olje da je reagirala pa da je ispao spontani pobacaj, sad 80tak godina kasnije je puno stete napravioslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:ah, priroda ne reagira uvije s potrebama, :)slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
mene cudi da tog smrada nitko nije smaknuo
Uskoro će priroda sama.
A gle, sad znamo što bi bilo bolje, a to nitko nije mogao znati u doba kada je mogao ispasti spontani pobačaj.
Guest- Guest
alo rvati nisam tema ja vec napredne misli 21st....cijepljenje , soros, ravna zemlja...
reda mora biti
reda mora biti
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
debotoijusto wrote:alo rvati nisam tema ja vec napredne misli 21st....
Što znači da si zapravo ti. Kud ćeš naprednijeg mislioca na ovom forumu od tebe.
Guest- Guest
jbte tai red i napredne mislidebotoijusto wrote:alo rvati nisam tema ja vec napredne misli 21st....cijepljenje , soros, ravna zemlja...
reda mora biti
silovanje umno i fizicko koje si nabrojao nikako nije napredno nego devijantno
i ja nisam hrvat nitit pod razno
isto kao sto nisam ni srbin, u oba slucaja me vrijedjas
ak nastavis zvat cu te duginim ratnikom
Od svih festivala ipak su za nas najznačajniji festivali demokracije, kako apologeti ‘najmanje lošeg sustava na svijetu’ tepaju demokratskim izborima. Na izborima po Ustavu imaju pravo svi punoljetni građani birati i biti birani i to načelno stoji. Odavno znamo da rijetko prolaze naši izbori, a zašto je tomu tako, pojasnio nam je poput kakvog opskurnog menadžera na zalasku karijere, trenutni nam premijer Kenwood Kenon. Na sjednici predsjedništva HDZ-a, na temi o ratifikaciji Istanbulske konvencije, vidjevši koliki je broj potencijalnih protivnika ratifikacije, koliko glumljenih protivnika i koliko poslušnih, zaprijetio je svojim sudrugovima u političkom talu kako će, ne poslušaju li ga inicirati prijevremene izbore na kojim će ono osobno krojiti izborne liste. I dodao nešto još strašnije, što je sledilo krv u žilama protivnika ratifikacije – a na tim listama neće biti nekih od vas.
Tako nam je ovaj politički menadžer ne/hotimice otkrio suštinu festivala demokracije – mi birači verificiramo/ratificiramo izborne liste koje kroji on osobno i njegova braća po političkom oružju u drugim strankama.
Kako crobarometar trenutno nije naklonjen SDP-u, to je strah od izbora s listama na kojima neće biti Plenkovićevih protivnika jači od principa, stavova i kršćanskih korijena anti-istanbulaca.
ostatak na
https://www.logicno.com/politika/za-sluzenje-nadnacionalnom-potrebno-je-prije-toga-slomiti-nacionalno.html
Od svih festivala ipak su za nas najznačajniji festivali demokracije, kako apologeti ‘najmanje lošeg sustava na svijetu’ tepaju demokratskim izborima. Na izborima po Ustavu imaju pravo svi punoljetni građani birati i biti birani i to načelno stoji. Odavno znamo da rijetko prolaze naši izbori, a zašto je tomu tako, pojasnio nam je poput kakvog opskurnog menadžera na zalasku karijere, trenutni nam premijer Kenwood Kenon. Na sjednici predsjedništva HDZ-a, na temi o ratifikaciji Istanbulske konvencije, vidjevši koliki je broj potencijalnih protivnika ratifikacije, koliko glumljenih protivnika i koliko poslušnih, zaprijetio je svojim sudrugovima u političkom talu kako će, ne poslušaju li ga inicirati prijevremene izbore na kojim će ono osobno krojiti izborne liste. I dodao nešto još strašnije, što je sledilo krv u žilama protivnika ratifikacije – a na tim listama neće biti nekih od vas.
Tako nam je ovaj politički menadžer ne/hotimice otkrio suštinu festivala demokracije – mi birači verificiramo/ratificiramo izborne liste koje kroji on osobno i njegova braća po političkom oružju u drugim strankama.
Kako crobarometar trenutno nije naklonjen SDP-u, to je strah od izbora s listama na kojima neće biti Plenkovićevih protivnika jači od principa, stavova i kršćanskih korijena anti-istanbulaca.
ostatak na
https://www.logicno.com/politika/za-sluzenje-nadnacionalnom-potrebno-je-prije-toga-slomiti-nacionalno.html
2014-04-22
U vrijeme kada se u Hrvatskoj ogromna energija gubi na rasprave o nepotrebnom uvođenju Istanbulske konvencije, budući da je kazneno pravo u Hrvatskoj više nego jasno u tom smislu i represivni aparat mora djelovati na svaku prijavu u najkraćem mogućem roku, a pravosudna tijela kazniti počinitelje nasilja u obitelji, kada nam sljedećih mjesec i pol predstoji tradicionalno prebrojavanje kostiju i bitke mrtvih ustaša i partizana, dvojica stručnjaka su poduprla uvođenje eura kao nacionalne hrvatske valute, a da nitko nije čuo ni primijetio što je u emisiji rečeno.
https://www.logicno.com/ekonomija/hrvatski-put-u-nestanak-euro-nije-cilj-nego-alat-za-politicku-unifikaciju-u-americkom-projektu.html
https://www.logicno.com/ekonomija/hrvatski-put-u-nestanak-euro-nije-cilj-nego-alat-za-politicku-unifikaciju-u-americkom-projektu.html
» Lud, zbunjen, normalan i suveren: epizoda pulski općinski sud
» Lud, zbunjen, normalan i suveren: epizoda pulski općinski sud
Page 2 of 2