Suveren
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Suveren
moja tema i ko zeli moze nes nadodat, cisto da se informiramo o kretanjima i nasoj blizoj ili daljnjoj okolici , o kretanjima koja direktno ili indirektno utjecu na nas nacin zivota i takozvanom europsko ozemlju
(iako nije kopiranje metilde, tema bi trebala bit samo informativna bez nacionale prepucavanja koja krase ovaj forum)
ova tema nece biti posvecena Aljosi i suverenom covjeku nego pokusaju opstanka nekih plemena ili visemplemskih zajednica sa zajednickim izvoristem (citaj nacija) u dansnjim vremenima kad su svjetske elite
u velikoj ofenzivi oduzimanja bilo kojeg oblika slobode ljudskom bicu, ovdje govorimo o onim mrvicama suvereniteta koje ljudi imaju na teritoriju gdje su osnovali svoju kulturu i svoj nacin zivota koji odredjuju njih kao pripadnike nekog plemena iliti zajednice
(iako nije kopiranje metilde, tema bi trebala bit samo informativna bez nacionale prepucavanja koja krase ovaj forum)
ova tema nece biti posvecena Aljosi i suverenom covjeku nego pokusaju opstanka nekih plemena ili visemplemskih zajednica sa zajednickim izvoristem (citaj nacija) u dansnjim vremenima kad su svjetske elite
u velikoj ofenzivi oduzimanja bilo kojeg oblika slobode ljudskom bicu, ovdje govorimo o onim mrvicama suvereniteta koje ljudi imaju na teritoriju gdje su osnovali svoju kulturu i svoj nacin zivota koji odredjuju njih kao pripadnike nekog plemena iliti zajednice
Za portal Logično možemo slobodno reći da je suverenistički portal. Ne zato što nas nije briga za tuđe patnje, o kojima svakodnevno pišemo, nego zato što se stvari mijenjaju od temelja, a ne od krova. Bolji svijet nije moguće stvoriti istrošenim frazama koje do sada nikomu nisu pomogle. Bolji svijet se stvara djelima, jer samo su ona stvarna i vidljiva, te oslikavaju pravo stanje u društvu.
Izjava aktivistkinje Rade Borić u emisiji NU2 ne iznenađuje. Radi se o aktivistima koji svjesno ili nesvjesno rade protiv suvereniteta zemlje u kojoj žive. Njima je nacionalna država teret, a boljitak vide u nečemu što, bar danas, nema nikakve perspektive.
Naš čitatelj Nostradurus je postavio jedno razumno i ljudsko pitanje: “Je li cilj svijet bez granica ili je cilj bolji život ljudi?“. Očito aktivisti ne vide da njihov rad plaćaju mali ljudi pojedinih nacionalnih država. Oni koji nikada nisu posjetili zračnu luku niti znaju pripremiti dosje za europske i druge fondove. Ti mali ljudi rade i plaćaju neotplative kredite, dok aktivisti obilaze strana veleposlanstva nudeći svoje usluge i rješavaju izmišljene probleme. Umjesto da im budu zahvalni, što i pored silnih ovrha i problema, mali ljudi financiraju njihov aktivistički rad, oni ga prepuštaju globalnom neoliberalnom tržištu upakiranom u ideju internacionalizma.
Internacionalizam čine pojedinci. Ako su oni uspješni i ako je njima dobro u vlastitom domu, gradu i državi, tada će i internacionalizam biti dobar. Zato molimo sve ove aktiviste da svoju energiju usmjere na boljitak svojih bližnjih, svoje općine, regije i države, a ne nečega što stvara samo agoniju i patnju onih na čijim su leđima.
“Prva hrvatska ‘vitezica’ Rada Borić izjavila je u emisiji ‘Nedjeljom u 2 (NU2)’ sljedeće: ‘Biti domoljub je naravno ponos i vrlina. Ja sam naravno netko tko vjeruje u internacionalizam. Dio smo svoje suverenosti već davno predali Europi i mislim da želim svijet bez granica’. EU je primjer svijeta bez granica. Zar ne? Rada Borić i Nova ljevica == dead end. Što je prioritet? Svijet bez granica ili bolji život ljudi bez pretjeranog izrabljivanja i s dostojanstvom? Čini se svijet bez granica.”, napisao je naš čitatelj Nostradurus.
Za portal Logično možemo slobodno reći da je suverenistički portal. Ne zato što nas nije briga za tuđe patnje, o kojima svakodnevno pišemo, nego zato što se stvari mijenjaju od temelja, a ne od krova. Bolji svijet nije moguće stvoriti istrošenim frazama koje do sada nikomu nisu pomogle. Bolji svijet se stvara djelima, jer samo su ona stvarna i vidljiva, te oslikavaju pravo stanje u društvu.
Izjava aktivistkinje Rade Borić u emisiji NU2 ne iznenađuje. Radi se o aktivistima koji svjesno ili nesvjesno rade protiv suvereniteta zemlje u kojoj žive. Njima je nacionalna država teret, a boljitak vide u nečemu što, bar danas, nema nikakve perspektive.
Naš čitatelj Nostradurus je postavio jedno razumno i ljudsko pitanje: “Je li cilj svijet bez granica ili je cilj bolji život ljudi?“. Očito aktivisti ne vide da njihov rad plaćaju mali ljudi pojedinih nacionalnih država. Oni koji nikada nisu posjetili zračnu luku niti znaju pripremiti dosje za europske i druge fondove. Ti mali ljudi rade i plaćaju neotplative kredite, dok aktivisti obilaze strana veleposlanstva nudeći svoje usluge i rješavaju izmišljene probleme. Umjesto da im budu zahvalni, što i pored silnih ovrha i problema, mali ljudi financiraju njihov aktivistički rad, oni ga prepuštaju globalnom neoliberalnom tržištu upakiranom u ideju internacionalizma.
Internacionalizam čine pojedinci. Ako su oni uspješni i ako je njima dobro u vlastitom domu, gradu i državi, tada će i internacionalizam biti dobar. Zato molimo sve ove aktiviste da svoju energiju usmjere na boljitak svojih bližnjih, svoje općine, regije i države, a ne nečega što stvara samo agoniju i patnju onih na čijim su leđima.
“Na sljedećim izborima, koji će se održati za tri tjedna, ne radi se o glasovanju za sljedeće četiri godine nego o budućnosti zemlje”, rekao je Viktor Orban i dodao kako su njegove pristaše “nasljednici boraca za slobodu 1848.”
Podsjetio je da su mu se u trideset godina mnogi pridružili u važnim bitkama. Viktor Orban je najavio kako glavna bitka tek dolazi, jer neki Mađarima žele oteti njihovu zemlju”.
Oni žele da je u nekoliko desetljeća odustanemo od naše vlastite slobodne volje, da predamo zemlju drugima koji ne govore naš jezik, ne poštuju našu kulturu, naše zakone i naš način života. Oni nas žele zamijeniti svojim ljudima, koji nisu naši i ovdje neće živjeti naši potomci, već nečiji drugi. I nema pretjerivanja u mojim riječima”, izjavio je mađarski premijer, objašnjavajući situaciju u zapadnoj Europi i predstavivši to kao primjer protuzakonitosti.
ostatak teksta na
https://www.logicno.com/life-and-style/orbanov-poziv-u-boj-protiv-imigracije-globalisticke-elite-i-otrovne-soroseve-mreze.html
“Na sljedećim izborima, koji će se održati za tri tjedna, ne radi se o glasovanju za sljedeće četiri godine nego o budućnosti zemlje”, rekao je Viktor Orban i dodao kako su njegove pristaše “nasljednici boraca za slobodu 1848.”
Podsjetio je da su mu se u trideset godina mnogi pridružili u važnim bitkama. Viktor Orban je najavio kako glavna bitka tek dolazi, jer neki Mađarima žele oteti njihovu zemlju”.
Oni žele da je u nekoliko desetljeća odustanemo od naše vlastite slobodne volje, da predamo zemlju drugima koji ne govore naš jezik, ne poštuju našu kulturu, naše zakone i naš način života. Oni nas žele zamijeniti svojim ljudima, koji nisu naši i ovdje neće živjeti naši potomci, već nečiji drugi. I nema pretjerivanja u mojim riječima”, izjavio je mađarski premijer, objašnjavajući situaciju u zapadnoj Europi i predstavivši to kao primjer protuzakonitosti.
ostatak teksta na
https://www.logicno.com/life-and-style/orbanov-poziv-u-boj-protiv-imigracije-globalisticke-elite-i-otrovne-soroseve-mreze.html
lik koji u krizi inkasira8 milijardi ojra,mislis da nije 10 kopalja ispred takvih koji bi mu to tjeli napraviti??eeeeee Levi,bas si se izletio...Leviathan2 wrote:mene cudi da tog smrada nitko nije smaknuodebotoijusto wrote:soros
Guest- Guest
Re: Suveren
Rodno urbanističko ludilo: “Pariz je grad stvoren samo za muškarce, treba ga reurbanizirati”
https://www.logicno.com/politika/rodno-urbanisticko-ludilo-pariz-je-grad-stvoren-samo-za-muskarce-treba-ga-reurbanizirati-video.html
https://www.logicno.com/politika/rodno-urbanisticko-ludilo-pariz-je-grad-stvoren-samo-za-muskarce-treba-ga-reurbanizirati-video.html
gdje je volja uvijek se najde nacinpismejker wrote:lik koji u krizi inkasira8 milijardi ojra,mislis da nije 10 kopalja ispred takvih koji bi mu to tjeli napraviti??eeeeee Levi,bas si se izletio...Leviathan2 wrote:mene cudi da tog smrada nitko nije smaknuodebotoijusto wrote:soros
pa ne bas..jednostavno ne ide..neke stvari su van dometa..a znas kako je kod njih gori?? u javnosti su kao konkurencija,ali svako svakom cuva ledja,i ima ih posvuda,najmocnijim pozicijama institucijama..i prije ce tebe preko legalnih organa i organcica baciti u vatru,nego dopustiti da im malecki odozdola prorijedjuju redove...to ti je fak-atLeviathan2 wrote:gdje je volja uvijek se najde nacinpismejker wrote:lik koji u krizi inkasira8 milijardi ojra,mislis da nije 10 kopalja ispred takvih koji bi mu to tjeli napraviti??eeeeee Levi,bas si se izletio...Leviathan2 wrote:mene cudi da tog smrada nitko nije smaknuodebotoijusto wrote:soros
Guest- Guest
malo star al dobar clanak od marcelijusa
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/sankcije-poljskoj-eu-vraca-doktrinu-ogranicenog-suvereniteta-leonida-breznjeva-1110831/
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/sankcije-poljskoj-eu-vraca-doktrinu-ogranicenog-suvereniteta-leonida-breznjeva-1110831/
znam ja to sve,pismejker wrote:pa ne bas..jednostavno ne ide..neke stvari su van dometa..a znas kako je kod njih gori?? u javnosti su kao konkurencija,ali svako svakom cuva ledja,i ima ih posvuda,najmocnijim pozicijama institucijama..i prije ce tebe preko legalnih organa i organcica baciti u vatru,nego dopustiti da im malecki odozdola prorijedjuju redove...to ti je fak-atLeviathan2 wrote:gdje je volja uvijek se najde nacinpismejker wrote:lik koji u krizi inkasira8 milijardi ojra,mislis da nije 10 kopalja ispred takvih koji bi mu to tjeli napraviti??eeeeee Levi,bas si se izletio...Leviathan2 wrote:mene cudi da tog smrada nitko nije smaknuodebotoijusto wrote:soros
al ak se ima volje, moze se
:)
zanimljiva mi je sinergija takozvanih aktivista svih boja i orjentacija, desnih i ljevih da rade u biti prema istom obrascu i ako se pogleda malo dalje rezultati njihovog djelovanja, tj krajnji rezultati su isti i pogubni za covjeka, covjekovu slobodu i samu buducnost pelemna koja zive u europskom ozemlju
O dušo naivna i zavedena....Pa sve "razlike" su samo nazivne,kao i "lijevi i desni"..tu podjelu su gori zamislili,da podijele hrpe budala koje ne znaju svojom glavom razmisljati...rade isto svi samo drugacijom recepturom..Leviathan2 wrote:zanimljiva mi je sinergija takozvanih aktivista svih boja i orjentacija, desnih i ljevih da rade u biti prema istom obrascu i ako se pogleda malo dalje rezultati njihovog djelovanja, tj krajnji rezultati su isti i pogubni za covjeka, covjekovu slobodu i samu buducnost pelemna koja zive u europskom ozemlju
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:mene cudi da tog smrada nitko nije smaknuodebotoijusto wrote:soros
Uskoro će priroda sama.
Guest- Guest
..nemoj se previse uzdati...slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:mene cudi da tog smrada nitko nije smaknuodebotoijusto wrote:soros
Uskoro će priroda sama.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:jebla te ravna zemlja na brdovitom balkanu :Pdebotoijusto wrote:@levi daj nesto o ravnoj zemlji
On je "napredan". Loži se na aute koji lebde svemirom i emitiraju glazbu u okruženju gdje nije moguće čuti nikakav zvuk.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Biti suveren u svom prostoru je imperativ današnjice
» Lud, zbunjen, normalan i suveren: epizoda pulski općinski sud
» Lud, zbunjen, normalan i suveren: epizoda pulski općinski sud
Page 1 of 2