10 godina od ubojstva Luke Ritza
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 10 godina od ubojstva Luke Ritza
sve po IKLeviathan2 wrote:to dole neko rodno macevanje ;)n_razbojnik wrote:meh, mislim da on misli na ovoLeviathan2 wrote:o epi, os da ti posaljem prijatelja kozaka :)epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Epi nam je na Trumpovu tragu, naoružan na pos'o...neće u tvojoj školi bit belaj
Pripremam za sljedeću godinu mačevalačku sekciju :)
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
mene j eodusevilo, inace u plemenu je koristenje maca u sklopu obuke al nikad nismo dosli na ovaj artisticki nivo koji je i za realne situacije jako dobarepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:meh, mislim da on misli na ovoLeviathan2 wrote:o epi, os da ti posaljem prijatelja kozaka :)epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Epi nam je na Trumpovu tragu, naoružan na pos'o...neće u tvojoj školi bit belaj
Pripremam za sljedeću godinu mačevalačku sekciju :)
Može i jedno i drugo, ali mislio sam na ovo drugo.
Kozake volim zbog slavenofilije :)
sad su instruktori lovaca poceli vjezbat i sebe i polaznike , kontao sam serjozu odvedem u pleme na par mjeseci da ih poduci kak spada
na svitu imo puno više podmuklih brzih kukavica nego hrabrih poštenih boraca, ča misliš zoč:)
2014-04-16
aben wrote:zbog pasov?epikur37 wrote:Ja imam tri. jednu kad sam na terningu,
inače, trk je nojbolja opcija za samoobranu. a kad si s obitelji unda kako levi govori, katrida, pepeljara, noga u jaja
na svitu imo puno više podmuklih brzih kukavica nego hrabrih poštenih boraca, ča misliš zoč:)
Ma dobro šalim se...
Ali kako su se bili vukovi u Murvici ja trčim po Musapstanu...
u glavnom najvjerojatnije bih se popeo na stablo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
rekao bi muhamed ali, "svatko ima plan dok ne dobije prvi udarac".Leviathan2 wrote:jebote teretana, vjezbaj brzinu i uci da od svega sto imas nacinis oruzje u datom momentu,Pinochet wrote:marcellus wrote:naime nije svako nasilje nasilje
ovo nije zločin iz mržnje jer su svi bili bijeli, nije nad ženom, dakle posve nebitno
Luka je bio bijeli heteroseksualni muškarac a takve konvencije ne štite
u ostalom ekipa koja ga pretukla(ubila) većina nije vidila zatvora, i nastavila dalje raditi sranja, pljačkati, mlatiti, reketirati, dilati.. ono to bi ja metak u glavu.. jedan normalan momak koji je mogao biti normalan član društva najeba da bi 3 parazita nastavila raditi štetu.. 3 metka uglavu, roditeljima račun za metak i idemo dalje.. ona kineska narodna - ubijam jednog odgajam stotinu
ne trazi da nokautiras protivnika jer to je najgluplji potez
bar imas kamenja u dalmaciji, jedan kamen malo veci od sake cuda cini, ne ga bacati na protivnika nego s njim udaras u korsti, zglobove i slicno
kljuc od auta kuce i sl je isto dobro oruzje, obicni komadic drveta duzine 10 cm je takodjer perfektan ako ciljas osjetljive djelove
i kljucna je brzina i brutalnost, u bilo kojem sukobu brutalnost je kljucna jer ako nisi brutalan onda si vjerojatno luzer, a protivnici, nikad ne broj nego prvi kreni na njih
ako koristi protivnik neko oruzje prva stvar je da mu onesposobis ruku s kojom ga koristi, uglavnom niti jedan ne ocekuje napad u tom smjeru
zapamti da su brzina i brutalnost osnove za dobit bitku
kažem ako se trojica krkana navikli na uličnu borbu zalete čak i na 1oga , tome se slabo piše, osim ako taj nije BSD specijalac ili vrhunski kick boxer, ali i tada nije garanica
Guest- Guest
aha, potraga za oruzjem
sve se militarizira
sve se militarizira
dijagram-
2015-08-09
Reci to Luki.HDZ u srcu wrote:epikur37 wrote:
Jasna stvar i naoružaj se!
u Hrvatskoj nema potrebe za oružjem, ulica je poprilično sigurna
Oružje je uvijek dobro imati.
a za po doma?epikur37 wrote:Ja imam tri. jednu kad sam na terningu, jednu za u grad jednu na poslu.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nesmije od zene, a zena ima veci,Noor wrote:a za po doma?epikur37 wrote:Ja imam tri. jednu kad sam na terningu, jednu za u grad jednu na poslu.
jedino da svaki put kad ima pms odes na sluzbeni put
po mogucnosti u drugu drzavu
ja ove zenske sto mlataraju macevima ne bi nikad ozenio
2014-04-19
zamlatara s onim I dok si reko dzamija ode jedno uhoprckov wrote:jebote
cap..ode I drugo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ufatim se dole da spasim heroja kad capprckov wrote:zamlatara s onim I dok si reko dzamija ode jedno uhoprckov wrote:jebote
cap..ode I drugo
ode I nos
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
odo I ja spavat
2014-04-19
epikur37 wrote:HDZ u srcu wrote:ljevičarsko kmečanje o toleranciji i ljubavi neće zaustaviti nasilje, isto kao ni kršćanske molitve i klečanje na koljenimaPinochet wrote:zato su njegove "neubojice" nastavile kasnije mlatiti i razbijati druge.
ako ne želiš biti žrtva, budi snažan, vježbaj
imaš nezaposlenost i siromaštvo stvoreno kroz ekonomsku politiku koja se vodi zadnjih 25 godina, segmeniti društva će se baviti kriminalom i nasiljem kako bi to kompenzirali
Jasna stvar i naoružaj se!
"He should have armed himself"
2014-04-14
Sad ce to Istambulska konvencija ili kako vec promijeniti. Bilo kako bilo, nadam se da je makar netko izbjegao zlo zahvaljujuci malom Luki. Pocivao u miru.
2014-04-14
Nego prsvosudemarcellus wrote:naime nije svako nasilje nasilje
ovo nije zločin iz mržnje jer su svi bili bijeli, nije nad ženom, dakle posve nebitno
Zvano u Hrvatskoj KRIVOSUDE
KAO I NOUNIARI ..SVE ZAJEBU
Osnove preživljavanja :-)Leviathan2 wrote:
jebote teretana, vjezbaj brzinu i uci da od svega sto imas nacinis oruzje u datom momentu,
ne trazi da nokautiras protivnika jer to je najgluplji potez
bar imas kamenja u dalmaciji, jedan kamen malo veci od sake cuda cini, ne ga bacati na protivnika nego s njim udaras u korsti, zglobove i slicno
kljuc od auta kuce i sl je isto dobro oruzje, obicni komadic drveta duzine 10 cm je takodjer perfektan ako ciljas osjetljive djelove
i kljucna je brzina i brutalnost, u bilo kojem sukobu brutalnost je kljucna jer ako nisi brutalan onda si vjerojatno luzer, a protivnici, nikad ne broj nego prvi kreni na njih
ako koristi protivnik neko oruzje prva stvar je da mu onesposobis ruku s kojom ga koristi, uglavnom niti jedan ne ocekuje napad u tom smjeru
zapamti da su brzina i brutalnost osnove za dobit bitku
Još u osnovnoj školi sam kao najmanji u razredu bio odmah predodređen za žrtvu. Pa sam se sprijateljio s najvećim u razredu :-)
U srednjoj školi sam odmah treći dan preventivno srušio na zemlju najvećeg lika u razredu i prijetio mu nogom koju sam otkinuo sa stolice. I dan danas smo prijatelji. U životu nisam dobio ozbiljne batine. A bježim da je to teško i pratiti. Osnova je pobjeći, a poslije preventivno djelovati.
Ja sam podmukla kukavica i time se ponosim.
Painkiller-
2014-04-27
Sora wrote:Nego prsvosudemarcellus wrote:naime nije svako nasilje nasilje
tu bi trebali kazneno odgovarati i liječnici. kako i zašto su čovjeka pustili doma sa takvim po život opasnim ozljedama? diletanti.
Guest- Guest
ju đouking?Gnječ wrote:Sora wrote:Nego prsvosudemarcellus wrote:naime nije svako nasilje nasilje
tu bi trebali kazneno odgovarati i liječnici. kako i zašto su čovjeka pustili doma sa takvim po život opasnim ozljedama? diletanti.
pa yebote,ja sam dosao u bolnicu dan prije nego krepah,tako doktor reka,i jos me ohrabrio,rekuć,da je zadnji takav slucaj sa tipom 20 godina mladjim zavrsio njegovom smrtju,iako ga je hitno proslijedio u ZG...
Da bi se pocelo sanirati posljedice,SAM SAM PRIVATNO MORAO IZVANA NABAVITI LIJEKOVE;VITAMINEI STO SVE TREBALO:..samo sam uslugu imao...naravno VK...
yebote,kao u horrorima..sestra mi daje injfuziju,a u crijevu lufta da ti izazove massiv hard atack..samo sto ju nisam popićio onim stalkom na injfuziju po ledjima..vise nije dolazila...
Guest- Guest
uffff..kad se sjetim...nekoliko tjedana u bolnici su bili pravi Survival trening...
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nakon 30 godina rijesen misterij ubojstva ruskih novinara na Banovini.Podignute optuznice
» Nakon tepih bombardiranja luke Odesa da balija Erogan ne može biti đek ustaše nude svoje luke na Jadranu za izvoz ukrajinskog žita
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Nakon tepih bombardiranja luke Odesa da balija Erogan ne može biti đek ustaše nude svoje luke na Jadranu za izvoz ukrajinskog žita
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
Page 3 of 4