10 godina od ubojstva Luke Ritza
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 10 godina od ubojstva Luke Ritza
nako omanjaepikur37 wrote:HDZ u srcu wrote:epikur37 wrote:
Jasna stvar i naoružaj se!
u Hrvatskoj nema potrebe za oružjem, ulica je poprilično sigurna
za svaki slučaj jedna čakija
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:nako omanjaepikur37 wrote:HDZ u srcu wrote:epikur37 wrote:
Ovako, preklopna, lako stane u džep...
a oštrica po mogućnosti uža, kad ga sašiješ da ga lakše probode.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
7,62 jeftino rjesnje iz CZ--a...i drito u celo da nedajboze zdravstveni sustav ne trosi novce na olos...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:7,62 jeftino rjesnje iz CZ--a...i drito u celo da nedajboze zdravstveni sustav ne trosi novce na olos...
ma to je isto ok, međutim utoka je malo problem glede nošenja i zakona...
ovako čakijica i kvit
2015-08-06
ne smijes preklopnuepikur37 wrote:prckov wrote:nako omanjaepikur37 wrote:HDZ u srcu wrote:epikur37 wrote:
Ovako, preklopna, lako stane u džep...
a oštrica po mogućnosti uža, kad ga sašiješ da ga lakše probode.
2014-04-19
Ja imam tri. jednu kad sam na terningu, jednu za u grad jednu na poslu.
2015-08-06
jebote teretana, vjezbaj brzinu i uci da od svega sto imas nacinis oruzje u datom momentu,Pinochet wrote:marcellus wrote:naime nije svako nasilje nasilje
ovo nije zločin iz mržnje jer su svi bili bijeli, nije nad ženom, dakle posve nebitno
Luka je bio bijeli heteroseksualni muškarac a takve konvencije ne štite
u ostalom ekipa koja ga pretukla(ubila) većina nije vidila zatvora, i nastavila dalje raditi sranja, pljačkati, mlatiti, reketirati, dilati.. ono to bi ja metak u glavu.. jedan normalan momak koji je mogao biti normalan član društva najeba da bi 3 parazita nastavila raditi štetu.. 3 metka uglavu, roditeljima račun za metak i idemo dalje.. ona kineska narodna - ubijam jednog odgajam stotinu
ne trazi da nokautiras protivnika jer to je najgluplji potez
bar imas kamenja u dalmaciji, jedan kamen malo veci od sake cuda cini, ne ga bacati na protivnika nego s njim udaras u korsti, zglobove i slicno
kljuc od auta kuce i sl je isto dobro oruzje, obicni komadic drveta duzine 10 cm je takodjer perfektan ako ciljas osjetljive djelove
i kljucna je brzina i brutalnost, u bilo kojem sukobu brutalnost je kljucna jer ako nisi brutalan onda si vjerojatno luzer, a protivnici, nikad ne broj nego prvi kreni na njih
ako koristi protivnik neko oruzje prva stvar je da mu onesposobis ruku s kojom ga koristi, uglavnom niti jedan ne ocekuje napad u tom smjeru
zapamti da su brzina i brutalnost osnove za dobit bitku
nista
nista
2014-04-15
Epi nam je na Trumpovu tragu, naoružan na pos'o...neće u tvojoj školi bit belaj
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Epi nam je na Trumpovu tragu, naoružan na pos'o...neće u tvojoj školi bit belaj
Pripremam za sljedeću godinu mačevalačku sekciju :)
2015-08-06
Leviathan2 wrote:a za u crkvuepikur37 wrote:Ja imam tri. jednu kad sam na terningu, jednu za u grad jednu na poslu.
za svadbe
nista
Ostavim ispred Crkve pa uzmem kad izađem
;D
2015-08-06
Mačevanje...to mi je malo, gayepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Epi nam je na Trumpovu tragu, naoružan na pos'o...neće u tvojoj školi bit belaj
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Mačevanje...to mi je malo, gayepikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Epi nam je na Trumpovu tragu, naoružan na pos'o...neće u tvojoj školi bit belaj
Kha stvar doživljaja, meni je fora...doduše nigdje u ZD nema pravo.
Ima neko japansko ali nije tot o
2015-08-06
epikur37 wrote:jasambrend wrote:7,62 jeftino rjesnje iz CZ--a...i drito u celo da nedajboze zdravstveni sustav ne trosi novce na olos...
ma to je isto ok, međutim utoka je malo problem glede nošenja i zakona...
ovako čakijica i kvit
Haha...oli ti brines o zakonu kad se rjesavaju razmirice takvog tipa...uzdas se jedino u poslovicnu blagost te dosadasnju neosudivanost...
darth_vader-
2014-04-17
o epi, os da ti posaljem prijatelja kozaka :)epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Epi nam je na Trumpovu tragu, naoružan na pos'o...neće u tvojoj školi bit belaj
meh, mislim da on misli na ovoLeviathan2 wrote:o epi, os da ti posaljem prijatelja kozaka :)epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Epi nam je na Trumpovu tragu, naoružan na pos'o...neće u tvojoj školi bit belaj
2014-04-15
n_razbojnik wrote:za u crkvu samo 9mm, blagoslovljenaLeviathan2 wrote:a za u crkvuepikur37 wrote:Ja imam tri. jednu kad sam na terningu, jednu za u grad jednu na poslu.
za svadbe
nista
darth_vader-
2014-04-17
to dole neko rodno macevanje ;)n_razbojnik wrote:meh, mislim da on misli na ovoLeviathan2 wrote:o epi, os da ti posaljem prijatelja kozaka :)epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Epi nam je na Trumpovu tragu, naoružan na pos'o...neće u tvojoj školi bit belaj
n_razbojnik wrote:meh, mislim da on misli na ovoLeviathan2 wrote:o epi, os da ti posaljem prijatelja kozaka :)epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Epi nam je na Trumpovu tragu, naoružan na pos'o...neće u tvojoj školi bit belaj
Može i jedno i drugo, ali mislio sam na ovo drugo.
Kozake volim zbog slavenofilije :)
2015-08-06
sve po IKLeviathan2 wrote:to dole neko rodno macevanje ;)n_razbojnik wrote:meh, mislim da on misli na ovoLeviathan2 wrote:o epi, os da ti posaljem prijatelja kozaka :)epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:Epi nam je na Trumpovu tragu, naoružan na pos'o...neće u tvojoj školi bit belaj
2014-04-15
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nakon 30 godina rijesen misterij ubojstva ruskih novinara na Banovini.Podignute optuznice
» Nakon tepih bombardiranja luke Odesa da balija Erogan ne može biti đek ustaše nude svoje luke na Jadranu za izvoz ukrajinskog žita
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Nakon tepih bombardiranja luke Odesa da balija Erogan ne može biti đek ustaše nude svoje luke na Jadranu za izvoz ukrajinskog žita
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
Page 2 of 4