Kozojebi od Firenze napravili Mogadishu na Arnou
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kozojebi od Firenze napravili Mogadishu na Arnou
Pa ...
Eliminirati neznači baš ubiti i srušiti
Ja sam dao u osnovi naredbu za izbacivanje religija sa ove planete
Ipak sam ja general Galaktičke federacije sa pet generalskih činova, pripadnik Asthar komanda koji su visoka duhovna razina te anđeoska hijerarhija
Samo sam poslao faks na Vegu
Pročitali su
Ipak sam ja general Galaktičke federacije sa pet generalskih činova, pripadnik Asthar komanda koji su visoka duhovna razina te anđeoska hijerarhija
Pročitali su
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa to ti je i masonima (to jest njihovim lutkarima) u planu, i to vec jako dugo, tako da ono, znas kako se kaze, pazi sto zelis jer ti se moze ostvariti...RayMabus wrote:Pa ...
Pročitali su
Guest- Guest
Nije bitno šta ja želimLeteca Pegla wrote:pa to ti je i masonima (to jest njihovim lutkarima) u planu, i to vec jako dugo, tako da ono, znas kako se kaze, pazi sto zelis jer ti se moze ostvariti...RayMabus wrote:Pa ...
Pročitali su
U potpisu tog faksa stoji i tko ga je poslao
GF se nemiješa no poprilično kontrolira zonu oko planete tako da
Imaju odriješene ruke sad
AfD i đamije
Eliminirati đamije
Eliminirati svakog tko se protivi eliminiranju đamija
2014-04-11
Bog je viša inteligencijaRayMabus wrote:Nije bitno šta ja želimLeteca Pegla wrote:pa to ti je i masonima (to jest njihovim lutkarima) u planu, i to vec jako dugo, tako da ono, znas kako se kaze, pazi sto zelis jer ti se moze ostvariti...RayMabus wrote:Pa ...
Pročitali su
U potpisu tog faksa stoji i tko ga je poslao
GF se nemiješa no poprilično kontrolira zonu oko planete tako da
Imaju odriješene ruke sad
AfD i đamije
Eliminirati đamije
Ako meni u tituli stoji anđeoska hijerarhija a oni su glasnici bogova to ima neku težinu ipak
2014-04-11
Istina je ono što je istina za vas
Vi vjerujete u ono šta želite vjerovati, vidite ono šta želite vidjeti ,.... čujete ono šta želite čuti
Tako su i Vege dobile faks od mene a znaju tko sam
Oni vjeruju da mogu vladati ovom planetom, imaju konkurenciju
Ako oni misle da riječ eliminirati znači ubiti i uništiti to je njihova istina kao šta je i ona da AfD znači Njemačka kao i ona da moj potpis tu znači moje micanje s puta konvoju sa Vege ako idu u
Njemačku
Vi vjerujete u ono šta želite vjerovati, vidite ono šta želite vidjeti ,.... čujete ono šta želite čuti
Tako su i Vege dobile faks od mene a znaju tko sam
Oni vjeruju da mogu vladati ovom planetom, imaju konkurenciju
Ako oni misle da riječ eliminirati znači ubiti i uništiti to je njihova istina kao šta je i ona da AfD znači Njemačka kao i ona da moj potpis tu znači moje micanje s puta konvoju sa Vege ako idu u
Njemačku
2014-04-11
Tocno, izmedju ostaloga Bog i jest to, ne moze se niko mjeriti sa Njime, a pogotovo ne bogovi....RayMabus wrote:
Bog je viša inteligencija
Ako meni u tituli stoji anđeoska hijerarhija a oni su glasnici bogova to ima neku težinu ipak
A ovi iz andjeoske hijerarhije isto imaju slobodnu volju, dakle na kraju ipak biraju ono sto oni hoce. Niko ih ne sili na nista, pa to treba imati uvijek na umu pogotovo ako se radi o demonu a ne andjelu koji su, ajmo to tako reci, sigurniji po tim nekim pitanjima.
Inace, nezz tocno na sta svi ovi specificno ciljaju. Lucifer mi je jos donekle i jasan po tom pitanju, ali ovi drugi ne bas. Ali nije ni bitno. Stvar je u tome da je zavrsetak ove price samo jedan, a taj ti je da ce se Isus vratiti na Zemlju i biti njen Kralj, razdvajanje zita od kukolja i tako to. Znaci nema nikakvog osvajanja nicega, zavrsetak price je poznat vec, to ne moze nitko promijeniti. Sad ako bas neko zeli bit kukolj, neovisno jel zemljanin ili vanzemaljac, a zavrsit ce ko kukolj sto da ja radim tu. Nece im bit tako lose, dobit ce na kraju sto hoce - dakle do mile volje ce moc jest, kakat i gadjat se kakom do u vjecnost ako treba, ali ce to radit medju sobom. Oni koji zele gospodariti drugima to mogu raditi samo sebi slicnima, to jest sebi, i tako ce im i biti ako to bas zele. Nije moj problem...
Guest- Guest
Ako sam dobro shvatio ovi drugi na šta točno ciljaju to pitaš za anđeosku hiherarhuju.
Orion negativni vanzemaljci = bezlični strogo kontrolirani sistem u kojem nema duše nego je sve materijalizam.
Vege negativni vanzemaljci = kontrola preko religija teokracija, crkve i đamije su pune zloduha pošto se tamo okupljaju vjernici kojima treba religija da bi prakticirali duhovnost
Pa očito šaljem Vege da pobiju Orion sistem tako da će pobiti hrpu vjernika i objekte u kojima se mole
AfD i đamije
.
Eliminirati đamije
Netreba ti religija za duhovnost a isto tako materijalizam sistem negira postojanje duše
Dvije muhe jednim udarcem
Orion negativni vanzemaljci = bezlični strogo kontrolirani sistem u kojem nema duše nego je sve materijalizam.
Vege negativni vanzemaljci = kontrola preko religija teokracija, crkve i đamije su pune zloduha pošto se tamo okupljaju vjernici kojima treba religija da bi prakticirali duhovnost
Pa očito šaljem Vege da pobiju Orion sistem tako da će pobiti hrpu vjernika i objekte u kojima se mole
AfD i đamije
.
Eliminirati đamije
Netreba ti religija za duhovnost a isto tako materijalizam sistem negira postojanje duše
Dvije muhe jednim udarcem
2014-04-11
Postoji razlika između Jahve i Elyon
Jahve nema svoju planetu, Elyon ima i ta rasa je tehnološki razvijena za međuzvijezdana putovanja to su Vege (ili Lyrani)
Zatim Jahve voli svakog tko se njemu klanja a to su sve abrahamske religije šta objašnjava suradnju Vatikana i drugih kršćanskih poglavara npr protestantskih i islamskih poglavara s druge strane
Elyon je samo teokracija, tj ti možeš vjerovat u letećeg bika sa zlatnim rogovima, njemu nisu bitne abrahamske religije nego vjerska zatucanost.
Da sam poslao faks Jahvi em on nema jedinice em neželi da mu netko ubija poklonike
.
Elyon je drugo pobiti će ih jer ovi šta ubijaju su vođe teokracije
Jahve nema svoju planetu, Elyon ima i ta rasa je tehnološki razvijena za međuzvijezdana putovanja to su Vege (ili Lyrani)
Zatim Jahve voli svakog tko se njemu klanja a to su sve abrahamske religije šta objašnjava suradnju Vatikana i drugih kršćanskih poglavara npr protestantskih i islamskih poglavara s druge strane
Elyon je samo teokracija, tj ti možeš vjerovat u letećeg bika sa zlatnim rogovima, njemu nisu bitne abrahamske religije nego vjerska zatucanost.
Da sam poslao faks Jahvi em on nema jedinice em neželi da mu netko ubija poklonike
.
2014-04-11
Između ostalog zato i piše u onom faksu, citiram :RayMabus wrote:Postoji razlika između Jahve i Elyon
.
To je zato šta će Jahve pokušati preko kršćanskih vladara i njihovih sluga spriječiti pokolj muslimana jer su i jedni i drugi štovatelji Jahve
2014-04-11
Problemi u EU, zra'o
AlfaOmega wrote:Problemi u EU, zra'o
Đuro se zapravo sprdao s Bosnom, ali tko bi rekao da će ispasti nekom vrstom proroka.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:AlfaOmega wrote:Problemi u EU, zra'o
Đuro se zapravo sprdao s Bosnom, ali tko bi rekao da će ispasti nekom vrstom proroka.
da, sve su okrenuli naglavce u tom skeču, ono japanci mole sfrj da izvozi manje televizora, u šveckoj rasni sukobi...
a vidiš...
uostalom da je neko prije sedamdeset - osamdeset godina reko da će pola stoljeća kasnie židovi vodit ratove a njemci trgovat i bavit se isključivo ekonomijom, rekli bi lud čo'ek
tko im jebe mater .... ne ih pale i jebu. sami pali, sami se ubili. hah.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
AlfaOmega wrote:Problemi u EU, zra'o
istina. ali znaš kaj ... tvoj fejvorit iran je mrak ... ono ... treba skine maramu samo što je ne zadave javno. poslije je pokupe i osude .... i zadave ... opet javno. serem se na šijitski islam. isto govno kao vehabizam. samo ima drugačiji celofan. tek mrvicu.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kozojebi
» Kozojebi bježe iz alepa
» Kozojebi spašavaju njemačku ekonomiju
» Kozojebi se masovno doseljavaju u Hrvatsku
» kozojebi zauzeli školu uzeli taoce
» Kozojebi bježe iz alepa
» Kozojebi spašavaju njemačku ekonomiju
» Kozojebi se masovno doseljavaju u Hrvatsku