Karamarko: Počinjemo drugi domovinski rat!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Karamarko: Počinjemo drugi domovinski rat!
Šta ću na moru kad imam Beograd na vodi?epikur37 wrote:dzango wrote:Fala Bogu pa ne započinju ratove. Kad dođem ovde i vidim ove vaše, bude mi lakše.epikur37 wrote:dzango wrote:Ovi vaši opet briljiraju.
a što je tu je, dane pitam kako je kod vas
Još ćemo ti i naplaćivati odmor na našim mrežnim stranicama, kad već nećeš na najljepše more u Europi onda barem na najzanimljiviji web :D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Šta ću na moru kad imam Beograd na vodi?epikur37 wrote:dzango wrote:Fala Bogu pa ne započinju ratove. Kad dođem ovde i vidim ove vaše, bude mi lakše.epikur37 wrote:dzango wrote:Ovi vaši opet briljiraju.
Još ćemo ti i naplaćivati odmor na našim mrežnim stranicama, kad već nećeš na najljepše more u Europi onda barem na najzanimljiviji web :D
Kako ćeš riješiti diving, Beograd pod vodom? ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sačekam proleće i poplave.epikur37 wrote:dzango wrote:Šta ću na moru kad imam Beograd na vodi?epikur37 wrote:dzango wrote:Fala Bogu pa ne započinju ratove. Kad dođem ovde i vidim ove vaše, bude mi lakše.epikur37 wrote:dzango wrote:Ovi vaši opet briljiraju.
2014-04-19
dzango wrote:Sačekam proleće i poplave.epikur37 wrote:dzango wrote:Šta ću na moru kad imam Beograd na vodi?epikur37 wrote:dzango wrote:Fala Bogu pa ne započinju ratove. Kad dođem ovde i vidim ove vaše, bude mi lakše.epikur37 wrote:dzango wrote:Ovi vaši opet briljiraju.
Pošteno, još dobijete koju veš mašinu ili sudoper nizvodno.
No pratim malo ovaj vaš forum Na vodi, nije da se ne kužite u brodove, doduše daleko je to od pomorstva ali fino :)
2015-08-06
Prije par gopdina su likovi iz Osijeka došli brodom na Jadran.
Kako?
Preko save u dunav, iz dunava u srno more pa bosfor i mediteran i parkirali u trogiru...respekt.
Kako?
Preko save u dunav, iz dunava u srno more pa bosfor i mediteran i parkirali u trogiru...respekt.
2015-08-06
Koji forum? Nemam pojma. Eno već rasprodali ponuđene stanove za prve nebodere a gradnja nije ni počela. Ala će tu biti frke ako izbije neko sranje.epikur37 wrote:dzango wrote:Sačekam proleće i poplave.epikur37 wrote:dzango wrote:Šta ću na moru kad imam Beograd na vodi?epikur37 wrote:dzango wrote:Fala Bogu pa ne započinju ratove. Kad dođem ovde i vidim ove vaše, bude mi lakše.epikur37 wrote:dzango wrote:Ovi vaši opet briljiraju.
No pratim malo ovaj vaš forum Na vodi, nije da se ne kužite u brodove, doduše daleko je to od pomorstva ali fino :)
2014-04-19
dzango wrote:Koji forum? Nemam pojma. Eno već rasprodali ponuđene stanove za prve nebodere a gradnja nije ni počela. Ala će tu biti frke ako izbije neko sranje.epikur37 wrote:dzango wrote:Sačekam proleće i poplave.epikur37 wrote:dzango wrote:Šta ću na moru kad imam Beograd na vodi?epikur37 wrote:dzango wrote:Fala Bogu pa ne započinju ratove. Kad dođem ovde i vidim ove vaše, bude mi lakše.epikur37 wrote:dzango wrote:Ovi vaši opet briljiraju.
Samo idiot može platiti nešto što nije ni u izgradnji.
2015-08-06
A kvadrat 2700 evra. Kad to pulne, ima da se nose i Vučić i Naprednjaci u 3pm.epikur37 wrote:dzango wrote:Koji forum? Nemam pojma. Eno već rasprodali ponuđene stanove za prve nebodere a gradnja nije ni počela. Ala će tu biti frke ako izbije neko sranje.epikur37 wrote:dzango wrote:Sačekam proleće i poplave.epikur37 wrote:dzango wrote:Šta ću na moru kad imam Beograd na vodi?epikur37 wrote:dzango wrote:Fala Bogu pa ne započinju ratove. Kad dođem ovde i vidim ove vaše, bude mi lakše.epikur37 wrote:dzango wrote:Ovi vaši opet briljiraju.
Samo idiot može platiti nešto što nije ni u izgradnji.
2014-04-19
opet kataklizmička predviđanja o imigranrskoj krizi kako bi se zamaskiralo karamarkovo pozivanje na neki novi domovinski rat, vjerojatno se tuđman okreće u grobu kao vemtilator, rat među hrvatima.
uvijek pred izbore hdz uskrsne ustaše i partizane, a novina je što karamarko smjera militarizirati sadašnjost.
tako to izgleda kad se ne spale udbini priručnici pa ih sljedbenici i dalje koriste...
uvijek pred izbore hdz uskrsne ustaše i partizane, a novina je što karamarko smjera militarizirati sadašnjost.
tako to izgleda kad se ne spale udbini priručnici pa ih sljedbenici i dalje koriste...
sitting_bull-
2015-09-28
može se zatvoriti granica ako se odmah krene.melkior wrote:Ne možeš zatvoriti granicu, o tome se radi. Hrvatska nema dovoljno vojske da zatvori granicu. Bilo bi pametno tražiti pomoć Višegradske skupine da dođe na naše granice. U međuvremenu hitno povećati broj vojnika i početi minirati čitavu granicu sa Srbijom. I da, narediti vojski da puca u sve koji ilegalno pokušaju prijeći.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Ima li tko plan što sa seobom naroda kad Mađari i Slovenčad zatvore granicu? HDZ&SDP očito ne.
Onda ćemo i mi zatvoriti granicu, lančana reakcija od sjevera prema jugu.
Ne postoji zajednbička Eu politka i nadzor granica, idiotkinja Merkel je u prskala, svaka članivca mora za sebe podizati ograde....dobro jutro Europki kupusu.
provede se mobilizacija ,zovne se mene, tebe, epija, dok smo još raspoloženi, osnovna obuka i dodjeli nas se u jedinicu u rasporedi.
negdje imaš rijeke, negdje imaš planine, negdje imaš minska polja(od rata).. ako treba posiješ i mine, pošalješ specijalce da siju mine, i ako netko nastrada onda ide priča "to su ostavili srbi od rata".. naše budale nemaju plan, nego će se desit ono što ja govorim dva mjeseca.
prije ili posli će prvo njemačka zatvoriti granicu pa onda hrvatska i srbija koje nemaju planove će biti natrpane arapima..
a tada će nastati panika u državi, jer će ovi koji budu ulazili u državu će ostati u Hrvatskoj, a preko granice će nadirati još ekipe..
i onda će država početi na silu mobilizirati, mene neće bog isus vidjeti tada, budem i ja nach deutschland u minken bojni
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:može se zatvoriti granica ako se odmah krene.melkior wrote:Ne možeš zatvoriti granicu, o tome se radi. Hrvatska nema dovoljno vojske da zatvori granicu. Bilo bi pametno tražiti pomoć Višegradske skupine da dođe na naše granice. U međuvremenu hitno povećati broj vojnika i početi minirati čitavu granicu sa Srbijom. I da, narediti vojski da puca u sve koji ilegalno pokušaju prijeći.epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Ima li tko plan što sa seobom naroda kad Mađari i Slovenčad zatvore granicu? HDZ&SDP očito ne.
Onda ćemo i mi zatvoriti granicu, lančana reakcija od sjevera prema jugu.
Ne postoji zajednbička Eu politka i nadzor granica, idiotkinja Merkel je u prskala, svaka članivca mora za sebe podizati ograde....dobro jutro Europki kupusu.
provede se mobilizacija ,zovne se mene, tebe, epija, dok smo još raspoloženi, osnovna obuka i dodjeli nas se u jedinicu u rasporedi.
negdje imaš rijeke, negdje imaš planine, negdje imaš minska polja(od rata).. ako treba posiješ i mine, pošalješ specijalce da siju mine, i ako netko nastrada onda ide priča "to su ostavili srbi od rata".. naše budale nemaju plan, nego će se desit ono što ja govorim dva mjeseca.
prije ili posli će prvo njemačka zatvoriti granicu pa onda hrvatska i srbija koje nemaju planove će biti natrpane arapima..
a tada će nastati panika u državi, jer će ovi koji budu ulazili u državu će ostati u Hrvatskoj, a preko granice će nadirati još ekipe..
i onda će država početi na silu mobilizirati, mene neće bog isus vidjeti tada, budem i ja nach deutschland u minken bojni
Guest- Guest
Pametno ;)
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
To bi trebala biti prva točka programa. Kako će se postaviti prema najezdi. hot spot, junction, žica, zid, mine... da čujemo tko šta nudi. Ovo ostalo je ionako preljevanje iz šupljeg u prazno.Ero wrote:Bit će "domino efekt", kakav pla te snaša.mutava baštarda wrote:Ima li tko plan što sa seobom naroda kad Mađari i Slovenčad zatvore granicu? HDZ&SDP očito ne.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Karić: Počinjemo, stanovi u Srbiji 490 €/m²
» Capak: Uskoro počinjemo cijepiti, bit ćemo među prvima!
» Sve građane ćemo besplatno cijepiti protiv covida, počinjemo već krajem godine
» TRAMP PROTERUJE MILIONE ILEGALACA: Biće izbačeni brzo kao što su i ušli, počinjemo naredne nedelje!
» Karić: Počinjemo, stanovi u Srbiji 490 €/m²
» Capak: Uskoro počinjemo cijepiti, bit ćemo među prvima!
» Sve građane ćemo besplatno cijepiti protiv covida, počinjemo već krajem godine
» TRAMP PROTERUJE MILIONE ILEGALACA: Biće izbačeni brzo kao što su i ušli, počinjemo naredne nedelje!
Page 2 of 2