HSP : Republika Srpska i SNSD su ostatak ostataka projekta Velike Srbije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HSP : Republika Srpska i SNSD su ostatak ostataka projekta Velike Srbije
Pa nigdje nisam sponenuo oružje baš suprotno objasnija sam da je sve čisto politički i poprilično neznatno s obzirom na postotak glasova ali da ipak smanjuje utjecaj muslimanskog bratstva i Wehabdija tu
Nigdje o oružju ovdje nisam pričao baš suprotno
Nigdje o oružju ovdje nisam pričao baš suprotno
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Zemljače, ne pričam ja bez veze. Nama u BiH su se te endehazijanerske zablude i utopije razbile o glavu svaki put, i 1945, i 1992, i sve do danas.epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:Od svih na hrvatskoj političkoj sceni, najretardiraniji su upravo pravaši...da se netko trudi toliko gluposti i sljepila skušiti u jednu politiku teško bi uspio.
Oni su prirodni fenomen.
Kaj se tiče Hrvata i Bih, puno prije bih dao da o njihovoj sudbini odluči SNSD nego HSP.
Srećom pa pravaše ionako nitko ne pita za mišljenje. I ne samo kada je BiH u pitanju.
Strašno, koji su to idioti. Na žalost njihovi frikovi su prisutni, doduše manjim dijelom i kroz hdz.
Platili smo katastrofalno.
I opet luđaci to guraju. I nije meni problem HSP nego jaki elementi te politike u HDZ.
A i u SDP, ali oni se furaju na ostatke bratstva jedinstva i utopiju o BiH kao nekoj multi kulti papazjaniji.
iako je Milanović bio manje više OK po tome pitanju.
Ali meni je nevjerojatno da u Kifli niko nema muda da skreše Bakiru i bratiji da ONI NISU BIH I DA PRESTANU SEBE TAKO PREDSTAVLJATI.
I odbiti bilo kakav razgovor s njima u tome smislu. Samo sva trojica ili NIKO.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Memorandum VI ili VII? Koji je po redu?RayMabus wrote:Pa nego šta su
.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hsp-republika-srpska-i-snsd-su-ostatak-ostatka-projekta-velike-srbije/180313026
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa Hrvati u Hrvatskoj se baš i nefuraju na HSP
Pričamo o Bih a ja kako to politički vidim tamo je njima na terenu to bolje preimenovati u hrvatsko bošnjačka stranka prava
I to je sve, čista politika, nikakvo oružje i vojska
Pričamo o Bih a ja kako to politički vidim tamo je njima na terenu to bolje preimenovati u hrvatsko bošnjačka stranka prava
I to je sve, čista politika, nikakvo oružje i vojska
2014-04-11
Ne,ali se furaju na tzv krovne udruge i CUH,odnosno na Hrvate.RayMabus wrote:Pa Hrvati u Hrvatskoj se baš i nefuraju na HSP
Danas se Hrvatima imaju pravo nazivati samo oni i ja to poštujem.
2014-04-22
Čuj s obzirom na ovu trpačinu imigrantima porast konzervatizma i euroskepticizma je očekivan no koliko ih zanima nekakva rvatska granica na Drini vidi se po izborima i koliko HSP dobija tako da ono truć srać Jasenovac ustaše truć srać
2014-04-11
RayMabus wrote:Čuj s obzirom na ovu trpačinu imigrantima porast konzervatizma i euroskepticizma je očekivan no koliko ih zanima nekakva rvatska granica na Drini vidi se po izborima i koliko HSP dobija tako da ono truć srać Jasenovac ustaše truć srać
2014-04-22
Ma HSP u Hrvatskoj nekome može bit zanimljiv jedino ako se bavi nekim temama koje su ovdje bitne
Hrvatska je u NATO i sad će on meni pričati o nekakvoj Drini, odi u BiH pa njima pričaj, to njih zanima a ne mene
Hrvatska je u NATO i sad će on meni pričati o nekakvoj Drini, odi u BiH pa njima pričaj, to njih zanima a ne mene
2014-04-11
Brige me za HSP, ja to ovako gledam : reformirajte se, uđite u 21 stoljeće pa ćete dobit i malo više glasova a ako se nereformirate nećete no bolje da i nedobijete sa takvim zaostalim političkim programom
Znači sve pet a oni kako oće, puca mi kurac
Znači sve pet a oni kako oće, puca mi kurac
2014-04-11
Volio bih ja da je ovo vojna tema ali nije nego čisto politika i za dobit koji glas više
Ja nemam vojnu korist od ovih osim u jednom slučaju a to je da budu ubojice wehabdija, dakle kažnjenička bojna antiwehabdijska
Jedino im tako mogu dati vojno povjerenje
Ja nemam vojnu korist od ovih osim u jednom slučaju a to je da budu ubojice wehabdija, dakle kažnjenička bojna antiwehabdijska
Jedino im tako mogu dati vojno povjerenje
2014-04-11
Naša braća u BiH su u potpunosti u pravu.
Govoriti protiv RS-a i Dodika ne znači ulizivanje muslimanima.
Dodik i Izetbegović imaju identičnu politiku prema BiH Hrvatima.
Govoriti protiv RS-a i Dodika ne znači ulizivanje muslimanima.
Dodik i Izetbegović imaju identičnu politiku prema BiH Hrvatima.
Last edited by Antijunak on Tue 13 Mar - 21:13; edited 1 time in total (Reason for editing : fzukkuffkuz)
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predsjednik Odbora za Kosovo Skupštine Srbije: Za problem Kosova mora da se veže Republika Srpska
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
» Ime i prezime bh. genocida je Republika Srpska
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
» Ime i prezime bh. genocida je Republika Srpska
Page 2 of 2