HSP : Republika Srpska i SNSD su ostatak ostataka projekta Velike Srbije
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
HSP : Republika Srpska i SNSD su ostatak ostataka projekta Velike Srbije
Pa nego šta su
.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hsp-republika-srpska-i-snsd-su-ostatak-ostatka-projekta-velike-srbije/180313026
.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hsp-republika-srpska-i-snsd-su-ostatak-ostatka-projekta-velike-srbije/180313026
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: HSP : Republika Srpska i SNSD su ostatak ostataka projekta Velike Srbije
HSP: Republika Srpska i SNSD su ostatak ostatka projekta Velike Srbije
[size=59]Kako tvrdi HSP, Republika Srpska i SNSD su preostali ostatak ostataka projekta Velike Srbije, čiji je cilj očistiti taj entitet od Hrvata i Bošnjaka. Predsjedništvo HSP još je raspravljalo o protestu branitelja, predstojećim Općim izborima u BiH i aktualnim političkim zbivanjima u zemlji.[/size]
[size=59]"Predsjedništvo HSP-a smatra da trenuna politika u Republici Srpskoj vodi ka iseljenju i ono malo Hrvata koji su ostali ili se u međuvremenu vratili te da je biskup Komarica posljednja brana od potpune majorizacije i nestanka Hrvata sa stoljetnih ognjišta. Za to vrijeme legitimni predstavnici Hrvata u vlasti Republike Srpske ponavljaju jednu te istu priču kako se obnavljaju kuće, i kako se ljudi 'uskoro' vraćaju. To uskoro traje već preko dvadeset godina, a u međuvremenu je otišlo sve mlađe što je živjelo u tim opustošenim hrvatskim krajevima. Na tragu Dodikove politike svođenja Hrvata na nacionalnu manjinu od dva ili tri posto, te pritiska na nesrbe, vidimo i udar na Bošnjake koji se događa preko Srebrenice. HSP smatra provokacijom i neprimjerenim dodjeljivanjem nagrade Miloradu Dodiku kao počasnom građaninu Srebrenice ili bilo kakvo veličanje njegovog lika i djela, što je odlika jednopartijskih sustava koji su često represivni i genocidni", kaže se u saopćenju kojeg potpisuje predsjednik HSP-a Nikola Raguž.
Predsjedništvo HSP-a dalo je podrškubraniteljima u ostvarenju svojih prava i minimalnom zbrinjavanju kako bi se ljudi mogli primjereno liječiti i imati minimum osnovnih socijalnih prava u zemlji za koju su se borili.
"Očito da vlast ne mari za običnog čovjeka nego se bavi tajkunima i osobnim bogaćenjem, dok prosvjedi umirovljenika, doktora, branitelja ili bilo koje druge kategorije društva, njih uopće ne zanima. Kada je riječ o predstojećim Općim izborima u BiH, smatramo da priča o nepriznavanju izbora ima zadaću nacionalne homogenizacije kako bi samo neke stranke profitirale, dok je prava istina da trenutačne stranke u vlasti nisu ponudile i ostvarila ništa od svojih predizbornih obećanja", stoji u saopćenju HSP-a.[/size]
129
[size=59]Kako tvrdi HSP, Republika Srpska i SNSD su preostali ostatak ostataka projekta Velike Srbije, čiji je cilj očistiti taj entitet od Hrvata i Bošnjaka. Predsjedništvo HSP još je raspravljalo o protestu branitelja, predstojećim Općim izborima u BiH i aktualnim političkim zbivanjima u zemlji.[/size]
[size=59]"Predsjedništvo HSP-a smatra da trenuna politika u Republici Srpskoj vodi ka iseljenju i ono malo Hrvata koji su ostali ili se u međuvremenu vratili te da je biskup Komarica posljednja brana od potpune majorizacije i nestanka Hrvata sa stoljetnih ognjišta. Za to vrijeme legitimni predstavnici Hrvata u vlasti Republike Srpske ponavljaju jednu te istu priču kako se obnavljaju kuće, i kako se ljudi 'uskoro' vraćaju. To uskoro traje već preko dvadeset godina, a u međuvremenu je otišlo sve mlađe što je živjelo u tim opustošenim hrvatskim krajevima. Na tragu Dodikove politike svođenja Hrvata na nacionalnu manjinu od dva ili tri posto, te pritiska na nesrbe, vidimo i udar na Bošnjake koji se događa preko Srebrenice. HSP smatra provokacijom i neprimjerenim dodjeljivanjem nagrade Miloradu Dodiku kao počasnom građaninu Srebrenice ili bilo kakvo veličanje njegovog lika i djela, što je odlika jednopartijskih sustava koji su često represivni i genocidni", kaže se u saopćenju kojeg potpisuje predsjednik HSP-a Nikola Raguž.
Predsjedništvo HSP-a dalo je podrškubraniteljima u ostvarenju svojih prava i minimalnom zbrinjavanju kako bi se ljudi mogli primjereno liječiti i imati minimum osnovnih socijalnih prava u zemlji za koju su se borili.
"Očito da vlast ne mari za običnog čovjeka nego se bavi tajkunima i osobnim bogaćenjem, dok prosvjedi umirovljenika, doktora, branitelja ili bilo koje druge kategorije društva, njih uopće ne zanima. Kada je riječ o predstojećim Općim izborima u BiH, smatramo da priča o nepriznavanju izbora ima zadaću nacionalne homogenizacije kako bi samo neke stranke profitirale, dok je prava istina da trenutačne stranke u vlasti nisu ponudile i ostvarila ništa od svojih predizbornih obećanja", stoji u saopćenju HSP-a.[/size]
2014-04-11
Od svih na hrvatskoj političkoj sceni, najretardiraniji su upravo pravaši...da se netko trudi toliko gluposti i sljepila skušiti u jednu politiku teško bi uspio.
Oni su prirodni fenomen.
Kaj se tiče Hrvata i Bih, puno prije bih dao da o njihovoj sudbini odluči SNSD nego HSP.
Oni su prirodni fenomen.
Kaj se tiče Hrvata i Bih, puno prije bih dao da o njihovoj sudbini odluči SNSD nego HSP.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Predsjednici, daju mahanje krembilima :)
2015-08-06
epikur37 wrote:Od svih na hrvatskoj političkoj sceni, najretardiraniji su upravo pravaši...da se netko trudi toliko gluposti i sljepila skušiti u jednu politiku teško bi uspio.
Oni su prirodni fenomen.
Srećom pa pravaše ionako nitko ne pita za mišljenje. I ne samo kada je BiH u pitanju.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:Od svih na hrvatskoj političkoj sceni, najretardiraniji su upravo pravaši...da se netko trudi toliko gluposti i sljepila skušiti u jednu politiku teško bi uspio.
Oni su prirodni fenomen.
Srećom pa pravaše ionako nitko ne pita za mišljenje. I ne samo kada je BiH u pitanju.
Strašno, koji su to idioti. Na žalost njihovi frikovi su prisutni, doduše manjim dijelom i kroz hdz.
2015-08-06
Luzeri
Ja sam davno reka da oni mogu funkcionirati jedino u BiH i to pod uvjetom da stranku nazivu hrvatsko bošnjačka stranka prava
Onda mogu očekivati i bošnjačke glasove
Ja sam davno reka da oni mogu funkcionirati jedino u BiH i to pod uvjetom da stranku nazivu hrvatsko bošnjačka stranka prava
2014-04-11
RayMabus wrote:Luzeri
tako je, možda onda privučete i hrvate islamske vjere koji sebe nazivaju bošnjaci ali su najljući hrvati
Onda imate šanse protiv srba , jednpom zauvijek :)
2015-08-06
Pa čuj za mene je Bih druga država i ono što vrijedi za Hrvatsku nemora nužno biti funkcionalno u BiH
Očito je da oni tamo politički to moraju nazvat HBSP ako misle povećati broj glasova
Očito je da oni tamo politički to moraju nazvat HBSP ako misle povećati broj glasova
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa čuj za mene je Bih druga država i ono što vrijedi za Hrvatsku nemora nužno biti funkcionalno u BiH
Ja se slažem, a zašto bi oni trebali povećati broj glasova?
2015-08-06
U suštini prava istina je da bi ovaj projekt držao kontruepikur37 wrote:RayMabus wrote:Luzeri
tako je, možda onda privučete i hrvate islamske vjere koji sebe nazivaju bošnjaci ali su najljući hrvati
Onda imate šanse protiv srba , jednpom zauvijek :)
SDA muslimansko bratstvo
SPD Bošnjaci ljevičari
Wehabdije
2014-04-11
Zato šta ja želim likvidiratiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa čuj za mene je Bih druga država i ono što vrijedi za Hrvatsku nemora nužno biti funkcionalno u BiH
Muslimansko bratstvo
Ljevičare
Wehabdije
2014-04-11
RayMabus wrote:Zato šta ja želim likvidiratiepikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa čuj za mene je Bih druga država i ono što vrijedi za Hrvatsku nemora nužno biti funkcionalno u BiH
Muslimansko bratstvo
Ljevičare
Wehabdije
Oke, samo odbij od Herceg-Srpske :)
2015-08-06
Pa čuj nemožeš očekivati puno bošnjačkih glasova ali neka je 1% opet ok za početak, ovo je sve vezano uz Federaciju tj izbore tamo a za Hrvate je uvijek bolje da i ovi budu politički prisutni u miješanim sredinama u Federaciji jer su protiv muslimanskog bratstva, ljevičara i Wehabdija
2014-04-11
Osobno očekujem tu od 1% do 5% bošnjačkih glasova dakle nerealno je očekivati više a pošto je to uglavnom u Federaciji očito je da ti ovako slabiš utjecaj muslimanskog bratstva ljevičara i Wehabdija
..
Pričati o nekakvom vojnom napadu na Srbe a ovo je mala stranka gdje ćeš imati od 1% do 5% najviše glasova Bošnjaka u BiH mislim da nema smisla politički da ali vojno gledano je besmisleno.
Prava istina je da oni vojno umanjuju moć muslimanskog bratstva ljevičara i Wehabdije u BiH posebno u Federaciji posebno u hrvatsko bošnjačkim miješanim sredinama
..
Pričati o nekakvom vojnom napadu na Srbe a ovo je mala stranka gdje ćeš imati od 1% do 5% najviše glasova Bošnjaka u BiH mislim da nema smisla politički da ali vojno gledano je besmisleno.
Prava istina je da oni vojno umanjuju moć muslimanskog bratstva ljevičara i Wehabdije u BiH posebno u Federaciji posebno u hrvatsko bošnjačkim miješanim sredinama
2014-04-11
Šta se tiče vojske pa Bošnjacima netreba nikakvi HSP HBSP da bi oni krenili na četalje, oni su na njih nadrkani i ovako
..
A ovo u biti ima samo svrhu da udari kontru muslimanskom bratstvu koje bi ratovala protiv svih kršćana šta je vojna utopija te wehabdijama koji nemogu smislit običnog Bošnjaka jer neprakticira njihovu verziju islama iz kamenog doba tj taj wehabizam
..
A ovo u biti ima samo svrhu da udari kontru muslimanskom bratstvu koje bi ratovala protiv svih kršćana šta je vojna utopija te wehabdijama koji nemogu smislit običnog Bošnjaka jer neprakticira njihovu verziju islama iz kamenog doba tj taj wehabizam
2014-04-11
Istina je što kažu. Koje rješenje nude? A Hrvati se ne vraćaju jer im je drugdje bolje.
HSP sa svojim retardiranim ideologijama iz 18 stoljeca samo sto dalje od BiH Hrvata.epikur37 wrote:Od svih na hrvatskoj političkoj sceni, najretardiraniji su upravo pravaši...da se netko trudi toliko gluposti i sljepila skušiti u jednu politiku teško bi uspio.
Oni su prirodni fenomen.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
NAdrkani na četalje. Ma nemoj mi reć.RayMabus wrote:Šta se tiče vojske pa Bošnjacima netreba nikakvi HSP HBSP da bi oni krenili na četalje, oni su na njih nadrkani i ovako
..
Bili su na njih nadrkani i 1992 pa su onda nama krvavi danak naplatili.
Zašto ste vu u Kifli tolike budaletine.
Ako im mislite pomagat i opet ih naoružavat, onda prvo osigurajte da se naš narod kolektivno iseli pa vi onda snjima uživajte u ljubavnoj idili.
Mudžahedini duž vam cijele granice, kud ćeš ljepše idile.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa nigdje nisam sponenuo oružje baš suprotno objasnija sam da je sve čisto politički i poprilično neznatno s obzirom na postotak glasova ali da ipak smanjuje utjecaj muslimanskog bratstva i Wehabdija tu
Nigdje o oružju ovdje nisam pričao baš suprotno
Nigdje o oružju ovdje nisam pričao baš suprotno
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predsjednik Odbora za Kosovo Skupštine Srbije: Za problem Kosova mora da se veže Republika Srpska
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
» Ime i prezime bh. genocida je Republika Srpska
» Đukanović: Oživjele su ideje o uspostavi velike Srbije, velike Albanije i velike Hrvatske
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Republika srpska sve će da smrska
» Ime i prezime bh. genocida je Republika Srpska
Page 1 of 2