Zapaljena đamija u Berlinu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zapaljena đamija u Berlinu
islam se of samog pocetka pa sve do danas sirio humanitarnim koncertima I vecerima poezije
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
inace ljevica na zapadu je u krevetu sa islamom I nema to veze niti je nus pojava demokracije
Tako ces po pravilu naic na ljevicare koji ce,dok si reko abu Hamza, stavit krscanstvo u isti kos sa islamom ili I'm je krscanstvo mnogo gore, pravdat ce njihove zlocine navodnom nepravdom ili u najmanju ruku ih relativizirat. Sve do ljevih tipova koje je zahvatila neka cudna amnezija ko sto je jastreb I slicni tupani.
Tako ces po pravilu naic na ljevicare koji ce,dok si reko abu Hamza, stavit krscanstvo u isti kos sa islamom ili I'm je krscanstvo mnogo gore, pravdat ce njihove zlocine navodnom nepravdom ili u najmanju ruku ih relativizirat. Sve do ljevih tipova koje je zahvatila neka cudna amnezija ko sto je jastreb I slicni tupani.
2014-04-19
Potukli se Kurdi i policija u Dusseldorfu.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/video-sukob-kurda-i-policije-na-aerodromu-u-dusseldorfu
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/video-sukob-kurda-i-policije-na-aerodromu-u-dusseldorfu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
liberali i krupni kapital.prckov wrote:inace ljevica na zapadu je u krevetu sa islamom I
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Za naciste su muslimani topovskim meso koje ratuje za njih odličan primjer toga ti je paveličevo cvijeće tako da ti ljevičari kontaju razbiti ćemo nacizam muslimsnima tj multikukti a kad ono prc Milojka to su nam vojniciprckov wrote:inace ljevica na zapadu je u krevetu sa islamom I nema to veze niti je nus pojava demokracije
2014-04-11
mala ispravka, navodni liberaliepikur37 wrote:liberali i krupni kapital.prckov wrote:inace ljevica na zapadu je u krevetu sa islamom I
inace ti te odrenice prilicno gube smisao kad se uzme u obzir npr da je konzervativna stranka u engleskoj lijevo liberalna, sto u prevodu znaci = ljevicarska
2014-04-19
I da, krupni capital (korporacije) podrzavaju sve ljevicarske stavove I ideje sto se toga tice. Prvi google je ljevicarski hell hole. Poistovjecujes klasicne liberale sa krupnim kapitalistima ciji politicki stav niti ne znamo, a najvjerojatnije I'm se poklopio I politicki svjetonazor I novcani interesprckov wrote:mala ispravka, navodni liberaliepikur37 wrote:liberali i krupni kapital.prckov wrote:inace ljevica na zapadu je u krevetu sa islamom I
inace ti te odrenice prilicno gube smisao kad se uzme u obzir npr da je konzervativna stranka u engleskoj lijevo liberalna, sto u prevodu znaci = ljevicarska
2014-04-19
Longi, Muhamed kad je video da mu je propovijedanje prskrbilo jedva 150 pristalica odlucio da odrzava kncerte I veceri poezije radi popularnosti ideje islama. Medutim Tolko su mu pjesme bile lose (ili je imo kricav glas) da su svi mocnici I zidovi utekli. Oni koji nisu utekli ostali su di ih je Muhamed zateko. ZauvjekRayMabus wrote:Za naciste su muslimani topovskim meso koje ratuje za njih odličan primjer toga ti je paveličevo cvijeće tako da ti ljevičari kontaju razbiti ćemo nacizam muslimsnima tj multikukti a kad ono prc Milojka to su nam vojniciprckov wrote:inace ljevica na zapadu je u krevetu sa islamom I nema to veze niti je nus pojava demokracije
2014-04-19
Treba Njemačku natrpat kozojebima, šta više kozojeba manje ljevičara
i emancipacije
i emancipacije
2014-04-11
Postoji ogromna razlika u od većini vas i meni kad je vojni cilj i vojna doktrina u pitanju npr vi želite sačuvati kršćansku Evropu
Zato su vaši vojni smjerovi drukčiji od mojih
Ja samo želim uništiti
Trpaj
Uništiti emancipaciju no trik je da ja UNIŠTAVAM
Zato su vaši vojni smjerovi drukčiji od mojih
Ja samo želim uništiti
Trpaj
Uništiti emancipaciju no trik je da ja UNIŠTAVAM
2014-04-11
jastreb wrote:Tko od nas nije imao djevojku Muslimanku? Tko???
Biži ća od mujaga!
catabbath-
2015-08-22
Njemačku natrpat Arapima, onda oni puknu, izbace Arape a ostatak Evrope izgine u borbi sa muslimanima
. .
Eto jednostavan plan micanja emancipacije, pobiješ sve
. .
Eto jednostavan plan micanja emancipacije, pobiješ sve
2014-04-11
Vi ste nešto falili u vojnoj doktrini, imaš Njemačku iza Alpa i jedan Balkan ispred onda vi zovete neku eu da vas zaštiti a vojni proračun 1%.
Znači ako ga digneš na 2% imate još jednu takvu vojsku
Ja vam nebi poslao svoju baš zbog toga a tako neće ni Švabe ni itko drugi
Treba vas naučiti pameti.
Mudrijaši jedni
Znači ako ga digneš na 2% imate još jednu takvu vojsku
Ja vam nebi poslao svoju baš zbog toga a tako neće ni Švabe ni itko drugi
Treba vas naučiti pameti.
Mudrijaši jedni
2014-04-11
A ako podignete za još 1% ja ću sa tom lovom napravit jedan odličan konc logor no ja to neću napravit zbog vaše emancipacije a iz istog razloga radije ću islamizirat kontinent nego da ostane emanicipiran
I prestanite više pljuvat po Arapima nisu oni krivi šta vi imate nizak natalitet pa trebate trpat
U OGLEDALO SE POGLEDAJTE PRVO
I prestanite više pljuvat po Arapima nisu oni krivi šta vi imate nizak natalitet pa trebate trpat
U OGLEDALO SE POGLEDAJTE PRVO
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Aja Sofija postala đamija
» Liberalna đamija dobila po pički
» Aja Sofija sutra ponovo postaje đamija
» Zapaljena još dva automobila u Zagrebu
» U Skoplju zapaljena grčka zastava
» Liberalna đamija dobila po pički
» Aja Sofija sutra ponovo postaje đamija