General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: General NATOa : Srbija je najveći problem na Balkanu
To nema sveze sa mnom, ni s Bujancem, ni s Alićem. To su fantazije.epikur37 wrote:Recimo ti, Bujanec i Božo Alić slikani sa slovom U i dignutom rukom negdje kraj jasenovca.
Još nagovorite par budala i kažete mi smo pravi hrvatski domoljubi, misija ostavrena.
U potpisu UDBA.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Srbi uviek vrebaju, sami se tako izjašnjavaju, ako ti već promiču konkretni potezi. Jedini način da ih se zaustavi jest da ih se zatre, barem zapadno od Drine.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
JA ne znam shvaćaš li ti s kojim luđacima raspravljaš.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mislim da si ti zreo za psihijatrijsku kliniku. Doživotno.Regoč wrote:Srbi uviek vrebaju, sami se tako izjašnjavaju, ako ti već promiču konkretni potezi. Jedini način da ih se zaustavi jest da ih se zatre, barem zapadno od Drine.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
2015-09-24
Ringo10 wrote:JA ne znam shvaćaš li ti s kojim luđacima raspravljaš.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
Dobro, mislim da on više sere, nego što se stvarno fura na to :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mislim da nisi u pravu. I na žalost nije takvih malo.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:JA ne znam shvaćaš li ti s kojim luđacima raspravljaš.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
900 godina služenja tuđinima je učinilo svoje.
jebi ga.
2015-09-24
Pa čuj. I vi Hrvati uvijek vrebate,kako bi zatrli te jadne Srbe. Barem zapadno od Drine,kako si i sam napisao.Regoč wrote:Srbi uviek vrebaju, sami se tako izjašnjavaju, ako ti već promiču konkretni potezi. Jedini način da ih se zaustavi jest da ih se zatre, barem zapadno od Drine.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
Ti Vlasi su vam uvijek trn u oku i od samog njihovog dolaska u ove krajeve(a ne zaboravi da su negdje došli i prije Hrvata) vi gledate kako da ih protjerate,pobijete ili pokatoličite,a kad imate silu iza sebe ne libite se praviti pizdarije ni u samoj Srbiji,kao ono u Mačvi 1914.godine.
Tako da nemojte samo gledati na Vlahe,jer niste nimalo bolji od njih. Tu svirate o nekoj mirotvornoj hrvatskoj prirodi,po kojoj se Hrvati uvijek brane,a 1941.ste išli tisućama kilometara daleko u samu Rusiju.
Normalnom svijetu ste i vi i Vlasi jedno te isto. Dva plemena razdijeljena samo vjerom sa istom ćudi i naravi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Je,al vidim da tebi ni tih 900 nije dosta ti bi i dalje pod tuđom čizmom, srpskom po mogućnosti.Ringo10 wrote:Mislim da nisi u pravu. I na žalost nije takvih malo.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:JA ne znam shvaćaš li ti s kojim luđacima raspravljaš.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
jebi ga.
Bosanac...odjebi lagano od kifle i brini svoje brige,mani se ti hrfvatske i hrvatstva.
Hrvati su pod srpskom čizmom bili 22 godine i 4 mjeseca.danni1 wrote:Je,al vidim da tebi ni tih 900 nije dosta ti bi i dalje pod tuđom čizmom, srpskom po mogućnosti.Ringo10 wrote:Mislim da nisi u pravu. I na žalost nije takvih malo.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:JA ne znam shvaćaš li ti s kojim luđacima raspravljaš.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
jebi ga.
Bosanac...odjebi lagano od kifle i brini svoje brige,mani se ti hrfvatske i hrvatstva.
A robovi bili 900 godina.
Last edited by Ringo10 on 11/3/2018, 16:53; edited 1 time in total
2015-09-24
Kojem normalnom svijetu pička ti materina? Jel Švabama koji su započeli 2 sv.rata? jel englezima koji su porobili po svijeta, amerima koji kolju po želji i danas...kosu ti normalni u usta te žvaljava jebem?jastreb wrote:Pa čuj. I vi Hrvati uvijek vrebate,kako bi zatrli te jadne Srbe. Barem zapadno od Drine,kako si i sam napisao.Regoč wrote:Srbi uviek vrebaju, sami se tako izjašnjavaju, ako ti već promiču konkretni potezi. Jedini način da ih se zaustavi jest da ih se zatre, barem zapadno od Drine.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
Ti Vlasi su vam uvijek trn u oku i od samog njihovog dolaska u ove krajeve(a ne zaboravi da su negdje došli i prije Hrvata) vi gledate kako da ih protjerate,pobijete ili pokatoličite,a kad imate silu iza sebe ne libite se praviti pizdarije ni u samoj Srbiji,kao ono u Mačvi 1914.godine.
Tako da nemojte samo gledati na Vlahe,jer niste nimalo bolji od njih. Tu svirate o nekoj mirotvornoj hrvatskoj prirodi,po kojoj se Hrvati uvijek brane,a 1941.ste išli tisućama kilometara daleko u samu Rusiju.
Normalnom svijetu ste i vi i Vlasi jedno te isto. Dva plemena razdijeljena samo vjerom sa istom ćudi i naravi.
danni1 wrote:Je,al vidim da tebi ni tih 900 nije dosta ti bi i dalje pod tuđom čizmom, srpskom po mogućnosti.Ringo10 wrote:Mislim da nisi u pravu. I na žalost nije takvih malo.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:JA ne znam shvaćaš li ti s kojim luđacima raspravljaš.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
jebi ga.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
zapadno od morave, koje drine, drina je medjurjecje,Regoč wrote:Srbi uviek vrebaju, sami se tako izjašnjavaju, ako ti već promiču konkretni potezi. Jedini način da ih se zaustavi jest da ih se zatre, barem zapadno od Drine.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
isto horvate istocno od kupe i juzno od save :)
budimo pravedni :D
Mentalne bolesti balkanskih plemena su neizlječive.Leviathan2 wrote:zapadno od morave, koje drine, drina je medjurjecje,Regoč wrote:Srbi uviek vrebaju, sami se tako izjašnjavaju, ako ti već promiču konkretni potezi. Jedini način da ih se zaustavi jest da ih se zatre, barem zapadno od Drine.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
isto horvate istocno od kupe i juzno od save :)
budimo pravedni :D
2015-09-24
danni1 wrote:Kojem normalnom svijetu pička ti materina? Jel Švabama koji su započeli 2 sv.rata? jel englezima koji su porobili po svijeta, amerima koji kolju po želji i danas...kosu ti normalni u usta te žvaljava jebem?jastreb wrote:Pa čuj. I vi Hrvati uvijek vrebate,kako bi zatrli te jadne Srbe. Barem zapadno od Drine,kako si i sam napisao.Regoč wrote:Srbi uviek vrebaju, sami se tako izjašnjavaju, ako ti već promiču konkretni potezi. Jedini način da ih se zaustavi jest da ih se zatre, barem zapadno od Drine.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
ajde mani se tog prožvakanog trika da opravdavaš svoje hrvatske gnjusobe tuđim gnjusobama.
normalni svijet sam ti ja i jebem vam mater retardiranu mentalno poremećenu rvacku. jel ti jasno ustašo?
Guest- Guest
jastreb wrote:Pa čuj. I vi Hrvati uvijek vrebate,kako bi zatrli te jadne Srbe. Barem zapadno od Drine,kako si i sam napisao.Regoč wrote:Srbi uviek vrebaju, sami se tako izjašnjavaju, ako ti već promiču konkretni potezi. Jedini način da ih se zaustavi jest da ih se zatre, barem zapadno od Drine.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
Vid krajišnika, al se outao....još samo korak do prznanja da mu je Sloba bio idol...
darth_vader-
2014-04-17
Ti obrezanc čkomi... ti pojma nemas ni tko si ni gdje si, ne zamaraj se ti s ustašama.Gnječ wrote:danni1 wrote:Kojem normalnom svijetu pička ti materina? Jel Švabama koji su započeli 2 sv.rata? jel englezima koji su porobili po svijeta, amerima koji kolju po želji i danas...kosu ti normalni u usta te žvaljava jebem?jastreb wrote:Pa čuj. I vi Hrvati uvijek vrebate,kako bi zatrli te jadne Srbe. Barem zapadno od Drine,kako si i sam napisao.Regoč wrote:Srbi uviek vrebaju, sami se tako izjašnjavaju, ako ti već promiču konkretni potezi. Jedini način da ih se zaustavi jest da ih se zatre, barem zapadno od Drine.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
ajde mani se tog prožvakanog trika da opravdavaš svoje hrvatske gnjusobe tuđim gnjusobama.
normalni svijet sam ti ja i jebem vam mater retardiranu mentalno poremećenu rvacku. jel ti jasno ustašo?
danni1 wrote:Ti obrezanc čkomi... ti pojma nemas ni tko si ni gdje si, ne zamaraj se ti s ustašama.Gnječ wrote:danni1 wrote:Kojem normalnom svijetu pička ti materina? Jel Švabama koji su započeli 2 sv.rata? jel englezima koji su porobili po svijeta, amerima koji kolju po želji i danas...kosu ti normalni u usta te žvaljava jebem?jastreb wrote:Pa čuj. I vi Hrvati uvijek vrebate,kako bi zatrli te jadne Srbe. Barem zapadno od Drine,kako si i sam napisao.Regoč wrote:
Srbi uviek vrebaju, sami se tako izjašnjavaju, ako ti već promiču konkretni potezi. Jedini način da ih se zaustavi jest da ih se zatre, barem zapadno od Drine.
onda marš vi hrvati iz Istre napolje!!! odite u tristo pičkih materina i ne vraćajte se nikada više.
a ti znaš tko si? osim što si ideloški zatucani klerofašist ustaša to znaš a rodoslovno stablo si pogledaj pa ćeš vidjet da si hrvat turčin srbin mešanac.
Guest- Guest
ZanimljivoGnječ wrote:danni1 wrote:Ti obrezanc čkomi... ti pojma nemas ni tko si ni gdje si, ne zamaraj se ti s ustašama.Gnječ wrote:danni1 wrote:Kojem normalnom svijetu pička ti materina? Jel Švabama koji su započeli 2 sv.rata? jel englezima koji su porobili po svijeta, amerima koji kolju po želji i danas...kosu ti normalni u usta te žvaljava jebem?jastreb wrote:
Pa čuj. I vi Hrvati uvijek vrebate,kako bi zatrli te jadne Srbe. Barem zapadno od Drine,kako si i sam napisao.
onda marš vi hrvati iz Istre napolje!!! odite u tristo pičkih materina i ne vraćajte se nikada više.
a ti znaš tko si? osim što si ideloški zatucani klerofašist ustaša to znaš a rodoslovno stablo si pogledaj pa ćeš vidjet da si hrvat turčin srbin mešanac.
mene zanima koliko je ovakvo raspoloženje rašireno po Istri
2015-09-24
Homogene li nacije :D samo marskanje
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
DA, nevjerojatnoepikur37 wrote:Homogene li nacije :D samo marskanje
2015-09-24
Regoč wrote:Srbi uviek vrebaju, sami se tako izjašnjavaju, ako ti već promiču konkretni potezi. Jedini način da ih se zaustavi jest da ih se zatre, barem zapadno od Drine.epikur37 wrote:A to je baš na tragu tvog rukopisa o dodrinaštvu, srbima koji uvijek vrebaju i pravaštvu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» General NATO-a:Srbija nešto agresivno muti na Balkanu!Vučić:'Ko mi bre?Ajde čoveće pa Srbija je mirotvorna uvek bila,tužit ću te šefu'!
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» Demografija je naša Ahilova peta, naš najveći problem
» Problem za Plenkija:Najveći pad HDZ-a,SDP i MOST u porastu
» Najveći problem prosvjeda u Srbiji zove se Boško Obradović
» Boris Tadić- Srbija je najveći problem u regionu
» Demografija je naša Ahilova peta, naš najveći problem
» Problem za Plenkija:Najveći pad HDZ-a,SDP i MOST u porastu
» Najveći problem prosvjeda u Srbiji zove se Boško Obradović
Page 6 of 9