Austrijska biskupska konferencija zasjedala u Sarajevu
Page 1 of 1
Austrijska biskupska konferencija zasjedala u Sarajevu
Prepolovio se broj katolika i nestaju pa panika
..
http://m.dw.com/bs/bih-politika-u-paralizi-ostaje-nada-u-boga/a-42886612
..
http://m.dw.com/bs/bih-politika-u-paralizi-ostaje-nada-u-boga/a-42886612
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Austrijska biskupska konferencija zasjedala u Sarajevu
kmeeek, kozojebi i liberalizam im se šire po austriji oni došli kmečat po Bosni...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:kmeeek, kozojebi i liberalizam im se šire po austriji oni došli kmečat po Bosni...
istina ... islamskih i pravoslavnih kozojeba više nego austrijanaca katolika u beču ... ja vidio. fasade na muzejima jedno - real drugo.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Dobro, pravoslavci su kršćani i sestrinska crkva, to ne bih stavljao u isti koš.Kavran wrote:epikur37 wrote:kmeeek, kozojebi i liberalizam im se šire po austriji oni došli kmečat po Bosni...
istina ... islamskih i pravoslavnih kozojeba više nego austrijanaca katolika u beču ... ja vidio. fasade na muzejima jedno - real drugo.
Prošle godine sam bio na jednoj krizmi u Beču, da nema Hrvata i Filipinaca...mrka kapa. Kardnal Schoenbrun je bio.
2015-08-06
epikur37 wrote:Dobro, pravoslavci su kršćani i sestrinska crkva, to ne bih stavljao u isti koš.Kavran wrote:epikur37 wrote:kmeeek, kozojebi i liberalizam im se šire po austriji oni došli kmečat po Bosni...
Prošle godine sam bio na jednoj krizmi u Beču, da nema Hrvata i Filipinaca...mrka kapa. Kardnal Schoenbrun je bio.
nabijem to sestrinstvo na kurac .... onako usput.
2017-10-12
Kavran wrote:epikur37 wrote:Dobro, pravoslavci su kršćani i sestrinska crkva, to ne bih stavljao u isti koš.Kavran wrote:epikur37 wrote:kmeeek, kozojebi i liberalizam im se šire po austriji oni došli kmečat po Bosni...
Star gledanja, no svakako nije za isti koš.
2015-08-06
epikur37 wrote:Kavran wrote:epikur37 wrote:Dobro, pravoslavci su kršćani i sestrinska crkva, to ne bih stavljao u isti koš.Kavran wrote:epikur37 wrote:kmeeek, kozojebi i liberalizam im se šire po austriji oni došli kmečat po Bosni...
Star gledanja, no svakako nije za isti koš.
kaj nije ... svaki nam put ti srpski pravoslavci skupa s turcima utaknuli kurac .... a sada to rade i bez turaka. ma jebem im mater.
sorry ... nisam politički korektan.
2017-10-12
Ovo je udar na antifažizam
2014-04-11
Oglasio se i Dodik
https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/banjalucki-biskup-ponovo-optuzuje-vlast-milorada-dodika-predsednik-srpske-mu-nije/x5jbb3f
https://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/banjalucki-biskup-ponovo-optuzuje-vlast-milorada-dodika-predsednik-srpske-mu-nije/x5jbb3f
2014-04-11
Odgovor od mene gospodinu Dodiku Nemoram ja gledati tko je u pravu na kraju krajeva Komarica i slični mi se gade zbog podržavanja tj ne pružanja vojnog otpora neprijatelju nego in još tako pasivnošću davali podršku nego reci ti meni tko je spalio na tisuće katoličkih crkava i nedavno donio u svom parlamentu deklaraciju o genocidu NDH nad ono miljon srpske nejači a sve s ciljem zastrašivanja povratka Hrvata na svoja ognjišta unutar tzv RS?
Eto vidiš tako da gledaj s koje ću ti strane uletit u Bl
Eto vidiš tako da gledaj s koje ću ti strane uletit u Bl
2014-04-11
Znaš koja je osnovna načelna razlika između Boga i Sotone?
Bog se nemješa
Bog se nemješa
2014-04-11
Ukrajinska pravoslavna crkva, 15% prije rata sad 44% i svake godine samo raste
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Orthodox_Church_of_the_Kyivan_Patriarchate#Adherents
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Orthodox_Church_of_the_Kyivan_Patriarchate#Adherents
2014-04-11
Dan republike srpske 2018
Vi ste neki Rusi?
.......
Otvori glavni izbornik
[size=16]
Traži[/size]
- Uredi
- Prati ovu stranicu
- Čitajte na drugim jezicima
Ukrajinska pravoslavna crkva Kijevske patrijaršije
Središte Ukrajinske pravoslavne crkve Kijevske patrijaršije u [size=13]Kijevu; Katedrala sv. Vladimira
Ukrajinski Patrijarh Filaret (Mihajlo Denisenko) za vrijeme svetkovine
Ukrajinska pravoslavna Crkva Kijevske patrijaršije ili skraćeno UPC-KP (ukr. Українська Православна Церква Київського Патрiархату); je jedna od tri pravoslavne Crkve u Ukrajini koja okuplja oko 15% ukrajinskih vjernika.[1] Središte Ukrajinske pravoslavne crkve Kijevske patrijaršije nalazi se u Katedrali sv. Vladimira, u gradu Kijevu. Glavnog dužnosnika Crkve predstavlja Patrijarh Filaret (Mihajlo Denisenko) koji je na tu funkciju stupio 1995. godine.
Osnovne karakteristikeUredi
Ukrajinska pravoslavna crkva Kijevske patrijaršije službeno je reformirana i osnovana godinu dana nakon raspada SSSR-a 1992. godine. Kao posljedica ruske i sovjetske kolonizacijske politikeUkrajinska pravoslavna crkva Kijevske patrijaršije do danas nije priznata među ostalim Pravoslavnim crkvama, posebno kada je riječ o Ruskoj pravoslavnoj crkvii Ukrajinskoj pravoslavnoj crkvi Moskovske patrijaršije. Ukrajinski Patrijarh Filaret je ekskomuniciran iz Ruske pravoslavne crkve 1997. godine, ali Sinod i Sabor UPC-KP-a ne priznaje taj čin legalnim i relevantnim.[2]
ZanimljivostiUredi
Ukrajinski Patrijarh Filaret česti je oponent Patrijarhu Kirilu koji predvodi Rusku pravoslavnu crkvu. Za višednevnog posjeta ruskog Patrijarha Kirila Ukrajini u srpnju 2010. prilikom čega se naglašavalo duhovno i drugo jednistvo Rusije i Ukrajine,[3] ukrajinski Patrijarh Filaret je izjavio u mediju Focus da će česta politizacija ruskog Patrijarha Kirila brojčano i duhovno oslabiti Ukrajinsku pravoslavnu crkvu Moskovske patrijaršije koja osim ruskih vjernika okuplja i veliki broj proukrajinskih domoljuba.[4]
Vidi još
Izvori
Vanjske poveznice
[/size][size=14]Zadnji je put uređivao suradnik Pera detlic prije 2 mjeseca.[/size]
POVEZANE STRANICE
Ukrajinska pravoslavna Crkva Moskovske patrijaršije
Ukrajinska pravoslavna Crkva
Religija u Ukrajini
[size]
Sadržaji se koriste u skladu s CC BY-SA 3.0osim ako nije drukčije navedeno.
[/size]
- Privatnost
- Klasični prikaz
2014-04-11
Reci ptičicaRayMabus wrote:Znaš koja je osnovna načelna razlika između Boga i Sotone?
Bog se nemješa
2014-04-11
Sarajevo i Austrija...Kad god su se skompali nije izišlo na dobro.
Ferdinand,Stadler,Poćorek......1.svjetski rat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vojno gledano oni su totalne štetočinejastreb wrote:Sarajevo i Austrija...Kad god su se skompali nije izišlo na dobro.
Zato i je ovaj moj vojni upad baziran na šemi hrvatska pravoslavna crkva jer samo izbacujem četničku crkvu ali nema brajo katolička crkva i ovi popovi šta radit tu ,, fuck off
2014-04-11
Similar topics
» Austrijska vojska u krizi
» Raspala se austrijska vlada
» Raspala se austrijska krajnja desnica
» Liberkretenizam i Austrijska škola ekonomije
» Austrijska vojska pred bankrotom
» Raspala se austrijska vlada
» Raspala se austrijska krajnja desnica
» Liberkretenizam i Austrijska škola ekonomije
» Austrijska vojska pred bankrotom