Oni su bogata deca Bosne i Hercegovine i ponosno to pokazuju: U prvom planu su bujni dekoltei, preskupi automobili i bahatno ponašanje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Oni su bogata deca Bosne i Hercegovine i ponosno to pokazuju: U prvom planu su bujni dekoltei, preskupi automobili i bahatno ponašanje
danni1 wrote:A zašto ne bi bili kao oni? Zašto njih na smetlište za što mi ne sa smetlišta u vile i bolide?jastreb wrote:Nova buržoazija. Da se mene pita takve bi davno poslali na smjetlište historije.
zato jer oni nisu poštenim radom ili ikakvim radom zaradili to bogatsvo nego su to bogatstvo oteli stotinama tisuća ljudi koji zbog toga žive u bijedi i siromaštvu. zato se ratovalo a ne za tvoju ustašiju.
Guest- Guest
Re: Oni su bogata deca Bosne i Hercegovine i ponosno to pokazuju: U prvom planu su bujni dekoltei, preskupi automobili i bahatno ponašanje
Tu ljudi žive u siromaštvu od st.7. danas im je još najbolje do sad. Bolje da se mi na njih ugledamo nego što im zlo priželjkujemo.Gnječ wrote:danni1 wrote:A zašto ne bi bili kao oni? Zašto njih na smetlište za što mi ne sa smetlišta u vile i bolide?jastreb wrote:Nova buržoazija. Da se mene pita takve bi davno poslali na smjetlište historije.
zato jer oni nisu poštenim radom ili ikakvim radom zaradili to bogatsvo nego su to bogatstvo oteli stotinama tisuća ljudi koji zbog toga žive u bijedi i siromaštvu. zato se ratovalo a ne za tvoju ustašiju.
Lijepo je kad ljudi imaju i treba stremiti tome da svi imaju, ne tome da oni koji imaju da nemaju.
ovo me podsjeti na onu drugu temu,SUVEREN...upravo takvi jedino mogu dobro prezivjeti na Balkanu..posebnost pozicije..štoš..Gnječ wrote:pismejker wrote:cisti nepatvoreni jal...da si ti primjer tako zivio i sve imao,ne bi to sad govorio sto govoris...jastreb wrote:Nova buržoazija. Da se mene pita takve bi davno poslali na smjetlište historije.
upamti..njihova pozicija je samo rezultat to sto im starci imaju moda skijati se joojcima po ostrici noza.. ono sto pada sa neba,ima svoju tezinu..
njihovi starci su ratni zločinci i ratni profiteri. što nisu 1990 rekli da će biti ovo ovako mrtvu im krvavu majku jebem? zato jer bi Tuđman i Milošević visjeli na banderama.
Guest- Guest
kako ne... šta misliš.. svetice.. osvjesti sepizzon wrote:
tesko da se iskrene muslimanke usudjuju na sl
immortal-
2014-04-16
U potpunosti iskrivljene vrijednost kod mlađahnih djevojčica i dječaraca.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Egzodus iz Bosne i Hercegovine
» Slijedi li Pirinejizacija Bosne i Hercegovine?!
» Njemačka i Hrvatska, sukob oko Bosne i Hercegovine
» Dodik: Podržat ću sport i reprezentaciju Bosne i Hercegovine
» Budućnost Bosne i Hercegovine u novim geopolitičkim okolnostima
» Slijedi li Pirinejizacija Bosne i Hercegovine?!
» Njemačka i Hrvatska, sukob oko Bosne i Hercegovine
» Dodik: Podržat ću sport i reprezentaciju Bosne i Hercegovine
» Budućnost Bosne i Hercegovine u novim geopolitičkim okolnostima
Page 2 of 2