Oni su bogata deca Bosne i Hercegovine i ponosno to pokazuju: U prvom planu su bujni dekoltei, preskupi automobili i bahatno ponašanje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Oni su bogata deca Bosne i Hercegovine i ponosno to pokazuju: U prvom planu su bujni dekoltei, preskupi automobili i bahatno ponašanje
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/svastara/2941083-oni-su-bogata-deca-bosne-i-hercegovine-i-ponosno-to-pokazuju-u-prvom-planu-su-bujni-dekoltei-preskupi-automobili-i-bahatno-ponasanje-foto
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
2014-08-25
2014-08-25
2014-08-25
2014-08-25
Re: Oni su bogata deca Bosne i Hercegovine i ponosno to pokazuju: U prvom planu su bujni dekoltei, preskupi automobili i bahatno ponašanje
Serbinho-3 wrote:
ako mi se javi, ovu ću kresnuti i zabadava ....
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Re: Oni su bogata deca Bosne i Hercegovine i ponosno to pokazuju: U prvom planu su bujni dekoltei, preskupi automobili i bahatno ponašanje
jebo im pas mater i oca komunjarskog. jebo im Tito mater.
Guest- Guest
jena, a pokazuje nam goozicu
to se ne bi dopalo njihovoj braci iz turske
dokazuju da su srpkinje ili hrvatice, u srcu i dusi
tesko da se iskrene muslimanke usudjuju na sl
to se ne bi dopalo njihovoj braci iz turske
dokazuju da su srpkinje ili hrvatice, u srcu i dusi
tesko da se iskrene muslimanke usudjuju na sl
Guest- Guest
ovo,
ne da mi se ne svidja,
vec je ruzno
Guest- Guest
Ove zenske izgleda vise gledaju jedna drugoj zadnjice od muskaraca.
2014-08-25
jena je ok
uz uslov,
da se prvo prosetamo da crkve,
Guest- Guest
pizzon wrote:
ovo,
ne da mi se ne svidja,
vec je ruzno
ne seri pederčino. šnjofaš i ližeš muške guzice. usput ... dok nije k'o sora, dobra je. a ovu na slici bi rastrančirao da si ćuću liječi u kamilici mjesec dana.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Kavran wrote:pizzon wrote:
ovo,
ne da mi se ne svidja,
vec je ruzno
ne seri pederčino. šnjofaš i ližeš muške guzice. usput ... dok nije k'o sora, dobra je. a ovu na slici bi rastrančirao da si ćuću liječi u kamilici mjesec dana.
ma jok, vidis da je ko logorasica
mozda ima lepo lice ali se ne vidi
lice picu prodaje
Guest- Guest
doista ne vidim razlog da se itko nervira ovim ili mu smeta...iz aspekta tih roditelja,oni su pruzili djeci maksimalno sto mogu,ali su i sami bili spremni uletiti u igru,koja moze zavrsiti na vrlo brutalan nacin..
Neka klinci imaju love i aute i pičaka na svakom prstu ruku..
tko nije te sretje,yebi ga,nisu ovi krivi,krivi su njegovi roditelji..
Lova je dobra i ugodno je imati i trositi je....
Neka klinci imaju love i aute i pičaka na svakom prstu ruku..
tko nije te sretje,yebi ga,nisu ovi krivi,krivi su njegovi roditelji..
Lova je dobra i ugodno je imati i trositi je....
Guest- Guest
Nova buržoazija. Da se mene pita takve bi davno poslali na smjetlište historije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Nova buržoazija. Da se mene pita takve bi davno poslali na smjetlište historije.
šteta što im preci nisu zagnojili Blajburg. šteta...no nikad nije kasno...
Guest- Guest
cisti nepatvoreni jal...da si ti primjer tako zivio i sve imao,ne bi to sad govorio sto govoris...jastreb wrote:Nova buržoazija. Da se mene pita takve bi davno poslali na smjetlište historije.
upamti..njihova pozicija je samo rezultat to sto im starci imaju moda skijati se joojcima po ostrici noza.. ono sto pada sa neba,ima svoju tezinu..
Guest- Guest
pismejker wrote:cisti nepatvoreni jal...da si ti primjer tako zivio i sve imao,ne bi to sad govorio sto govoris...jastreb wrote:Nova buržoazija. Da se mene pita takve bi davno poslali na smjetlište historije.
upamti..njihova pozicija je samo rezultat to sto im starci imaju moda skijati se joojcima po ostrici noza.. ono sto pada sa neba,ima svoju tezinu..
njihovi starci su ratni zločinci i ratni profiteri. što nisu 1990 rekli da će biti ovo ovako mrtvu im krvavu majku jebem? zato jer bi Tuđman i Milošević visjeli na banderama.
Guest- Guest
A zašto ne bi bili kao oni? Zašto njih na smetlište za što mi ne sa smetlišta u vile i bolide?jastreb wrote:Nova buržoazija. Da se mene pita takve bi davno poslali na smjetlište historije.
danni1 wrote:A zašto ne bi bili kao oni? Zašto njih na smetlište za što mi ne sa smetlišta u vile i bolide?jastreb wrote:Nova buržoazija. Da se mene pita takve bi davno poslali na smjetlište historije.
zato jer oni nisu poštenim radom ili ikakvim radom zaradili to bogatsvo nego su to bogatstvo oteli stotinama tisuća ljudi koji zbog toga žive u bijedi i siromaštvu. zato se ratovalo a ne za tvoju ustašiju.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Egzodus iz Bosne i Hercegovine
» Slijedi li Pirinejizacija Bosne i Hercegovine?!
» Njemačka i Hrvatska, sukob oko Bosne i Hercegovine
» Dodik: Podržat ću sport i reprezentaciju Bosne i Hercegovine
» Budućnost Bosne i Hercegovine u novim geopolitičkim okolnostima
» Slijedi li Pirinejizacija Bosne i Hercegovine?!
» Njemačka i Hrvatska, sukob oko Bosne i Hercegovine
» Dodik: Podržat ću sport i reprezentaciju Bosne i Hercegovine
» Budućnost Bosne i Hercegovine u novim geopolitičkim okolnostima
Page 1 of 2