Plenka kapitulirao pred Istanbulom
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plenka kapitulirao pred Istanbulom
epikur37 wrote:hadezenjare....kaj reć
Ako si dobar s ovim gradskima, podjebavaj ih sve u šesnarst...koja jebena nakupina tradicionalnih papaka...a zadarski su najljigaviji od svih...
darth_vader-
2014-04-17
Tko kaže da Don Anemio ne rastura/ne razara u kvartu, hä?
Guest- Guest
Nek bude tajno glasovanje u Saboru...E tad će rasturati...Fénix wrote:Tko kaže da Don Anemio ne rastura/ne razara u kvartu, hä?
red wolf-
2016-02-10
Plenki je tu najmanje krivac ma koliko ga mi napadali..nit je on sam sebe ustolicio na celno mjesto predsjednika hdz-a i vlade...on je obican birokrat koji je tu postavljen od drugih da glumi premijera,predsjednika stranke mozda mu je to osobno nelagoda ali se nadredjenima ne smihe reci ne ako zelis imat lovu i kakvu takvu karijeru...meni plenki izgleda danas kao neki koji bi vrisnio..'ja to nisam zelio natjerali su me,prevarili su me ja hocu miran zivot i dosadan ured'.. prava pitanja i kritike treba postaviti drugima onim oko plenkovica i stvarnim muljatorima koji su gurnuli covjeka u kasetu brokava da njima bude pokrice za tko zna koje radnje...vidi se da se covjek ne moze snaci u ovoj mocvari gdje vise ne zna od silnih trazenja sto uciniti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Majko mila, Vi hadezeovci ste stvarno zanimljivi...vuksadinare wrote:Plenki je tu najmanje krivac ma koliko ga mi napadali..nit je on sam sebe ustolicio na celno mjesto predsjednika hdz-a i vlade...on je obican birokrat koji je tu postavljen od drugih da glumi premijera,predsjednika stranke mozda mu je to osobno nelagoda ali se nadredjenima ne smihe reci ne ako zelis imat lovu i kakvu takvu karijeru...meni plenki izgleda danas kao neki koji bi vrisnio..'ja to nisam zelio natjerali su me,prevarili su me ja hocu miran zivot i dosadan ured'.. prava pitanja i kritike treba postaviti drugima onim oko plenkovica i stvarnim muljatorima koji su gurnuli covjeka u kasetu brokava da njima bude pokrice za tko zna koje radnje...vidi se da se covjek ne moze snaci u ovoj mocvari gdje vise ne zna od silnih trazenja sto uciniti
red wolf-
2016-02-10
Uglavnom znam ako ti netko predlozi cro politicara izvana prvenstveno brisela da ti bude premijer,predsjednik...hvatati se treba za pistolj i upucsti prvo onog tko takvo sto predlaze..tu izuzimam petirku..koja je jedina svjesna kamo pripada
2015-09-08
vuksadinare wrote:Plenki je tu najmanje krivac ma koliko ga mi napadali..nit je on sam sebe ustolicio na celno mjesto predsjednika hdz-a i vlade...on je obican birokrat koji je tu postavljen od drugih da glumi premijera,predsjednika stranke mozda mu je to osobno nelagoda ali se nadredjenima ne smihe reci ne ako zelis imat lovu i kakvu takvu karijeru...meni plenki izgleda danas kao neki koji bi vrisnio..'ja to nisam zelio natjerali su me,prevarili su me ja hocu miran zivot i dosadan ured'.. prava pitanja i kritike treba postaviti drugima onim oko plenkovica i stvarnim muljatorima koji su gurnuli covjeka u kasetu brokava da njima bude pokrice za tko zna koje radnje...vidi se da se covjek ne moze snaci u ovoj mocvari gdje vise ne zna od silnih trazenja sto uciniti
Je, imao je pištolj na čelu uperen...ma lik je smeće pičkasto pokvareno i ljigavo, jako dobro on zna što radi...tipičan karijerist koji bi se dao jebati u šupak samo ako će mu to pomoći u pomaku na ljestvici u karijeri...
Last edited by jasambrend on 8/3/2018, 22:45; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
obrati se brkicu ja nisam hdzovacred wolf wrote:Majko mila, Vi hadezeovci ste stvarno zanimljivi...vuksadinare wrote:Plenki je tu najmanje krivac ma koliko ga mi napadali..nit je on sam sebe ustolicio na celno mjesto predsjednika hdz-a i vlade...on je obican birokrat koji je tu postavljen od drugih da glumi premijera,predsjednika stranke mozda mu je to osobno nelagoda ali se nadredjenima ne smihe reci ne ako zelis imat lovu i kakvu takvu karijeru...meni plenki izgleda danas kao neki koji bi vrisnio..'ja to nisam zelio natjerali su me,prevarili su me ja hocu miran zivot i dosadan ured'.. prava pitanja i kritike treba postaviti drugima onim oko plenkovica i stvarnim muljatorima koji su gurnuli covjeka u kasetu brokava da njima bude pokrice za tko zna koje radnje...vidi se da se covjek ne moze snaci u ovoj mocvari gdje vise ne zna od silnih trazenja sto uciniti
2015-09-08
Ti si stvarno pravi primjerak hadezeovca...vuksadinare wrote:Uglavnom znam ako ti netko predlozi cro politicara izvana prvenstveno brisela da ti bude premijer,predsjednik...hvatati se treba za pistolj i upucsti prvo onog tko takvo sto predlaze..tu izuzimam petirku..koja je jedina svjesna kamo pripada
red wolf-
2016-02-10
da...ali njega je netko predlozio..postavio..prevario da ovdje tece med i mlijeko..sam se nije mogao postaviti...brkic ga je postavio na celo hdza..jer je mislio da cemu plenki dozvoliti sve u hdzu i biti kus i da glumi liberalnog predsjednika..ali plenki se vise boji briselskih sefova nego brkica..i vaso se u toj racunici prevario pa sad skrguce i obleta oko kolindejasambrend wrote:vuksadinare wrote:Plenki je tu najmanje krivac ma koliko ga mi napadali..nit je on sam sebe ustolicio na celno mjesto predsjednika hdz-a i vlade...on je obican birokrat koji je tu postavljen od drugih da glumi premijera,predsjednika stranke mozda mu je to osobno nelagoda ali se nadredjenima ne smihe reci ne ako zelis imat lovu i kakvu takvu karijeru...meni plenki izgleda danas kao neki koji bi vrisnio..'ja to nisam zelio natjerali su me,prevarili su me ja hocu miran zivot i dosadan ured'.. prava pitanja i kritike treba postaviti drugima onim oko plenkovica i stvarnim muljatorima koji su gurnuli covjeka u kasetu brokava da njima bude pokrice za tko zna koje radnje...vidi se da se covjek ne moze snaci u ovoj mocvari gdje vise ne zna od silnih trazenja sto uciniti
Je, imao je pištolj na čelu uperen...ma lik je smeće pičkasto pokvareno i ljigavo, jako dobro on zna što radi...tipičan karijerist koji bi se dao jebati U šupak samo ako će mu to pomoći u pomaku na ljestvici u karijeri...
2015-09-08
ne ja sam blaz kraljevic..red wolf wrote:Ti si stvarno pravi primjerak hadezeovca...vuksadinare wrote:Uglavnom znam ako ti netko predlozi cro politicara izvana prvenstveno brisela da ti bude premijer,predsjednik...hvatati se treba za pistolj i upucsti prvo onog tko takvo sto predlaze..tu izuzimam petirku..koja je jedina svjesna kamo pripada
2015-09-08
vuksadinare wrote:Uglavnom znam ako ti netko predlozi cro politicara izvana prvenstveno brisela da ti bude premijer,predsjednik...hvatati se treba za pistolj i upucsti prvo onog tko takvo sto predlaze..tu izuzimam petirku..koja je jedina svjesna kamo pripada
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A što će drugo biti jedan takav oportunist i istrenirani poslušnik? Najteže je naći osobu koja nije karijerist, stranački vojnik, kmet i beskičmenjak i šarlatan. Njega ni ne zanima stanje depresivno i beznadno stanje nacije, već nekakvi zapadni standardi, politbiro i to je to.jasambrend wrote:Je, imao je pištolj na čelu uperen...ma lik je smeće pičkasto pokvareno i ljigavo, jako dobro on zna što radi...tipičan karijerist koji bi se dao jebati u šupak samo ako će mu to pomoći u pomaku na ljestvici u karijeri...
On uopće ni ne pokušava biti upamćen po nečemu u hrvatskoj povijesti, već je tek jedna u nizu devijacija ili crnih mrlja. Prejadno i pretužno.
Guest- Guest
sumrak civilizacije u korist pomahnitalih vampirica ...
jasambrend wrote:epikur37 wrote:hadezenjare....kaj reć
Ako si dobar s ovim gradskima, podjebavaj ih sve u šesnarst...koja jebena nakupina tradicionalnih papaka...a zadarski su najljigaviji od svih...
Pa malo i jesam, boli me hurac.
Oni to opravdavaju realpolitikom, gnjide.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
E, da, besposlen pop i jariće krsti...Kako se vam da?
Eroo wrote:E, da, besposlen pop i jariće krsti...Kako se vam da?
Misliš na Plenkovića? O, itekako lik radi na razjebavanju ostataka ove države...
darth_vader-
2014-04-17
Ti po obicJu sve pomiješaš u jedan cuspajzprckov wrote:sve vrijednosti su poremecene I to se slavi kao nevjerojatan uspjeh I progress
u medijima zenska seksualnost se agresivno namece a muska sotonizira
tako pizde, sise i silne guzice samo sto ne ispadnu iz ekrana a proziva se npr tramp da je nekoj prije milijardu godina trazio broj telefona
gej brakovi se slave a hetero brakovi omalovazavaju I obezvrjeduju
feminizam je najodgovorniji za krizu u obitelji, I ova istambulska konvencija je na krilima feministickih ubleha
I nis bas ne razumijes
Ako se ističe zenska sexualnost onda je to zbog muskih pogleda i aktivnosti. U tomu je zena objekt i niti jedna zena, osom ako joj je to posao, ne zeli biti objekt.
A drugo.
Brakovi se slave?
Ha ha ha
Sve ih je manje. Zato se slave.
to sigurno nije z ig feminizma.
Ali ti nemas pojma ...
A neces ga ni imati.
Ti si jedan mali katotalban.
Ajd za promjenuNoor wrote:sumrak civilizacije u korist pomahnitalih vampirica ...
Da nisu sve krive komunjare
Napredak drugarice Noor .
Pozdravljamo napredak.
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» BERLIN KAPITULIRAO PRED PEKINGOM?
» (NE)MOZEMO kapitulirao pred smecem u Zagrebu
» Soroš kapitulirao pred Orbanom!Povlači svoju zakladu iz Mađarske
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» (NE)MOZEMO kapitulirao pred smecem u Zagrebu
» Soroš kapitulirao pred Orbanom!Povlači svoju zakladu iz Mađarske
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
Page 2 of 6