Plenka kapitulirao pred Istanbulom
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Plenka kapitulirao pred Istanbulom
svi to vole, samo ponekad malo eksperimentiraju radi zaprskeNoor wrote:Prci valjda voli maznu i podatnu, a ne dominu, lisice i bicSora wrote:Objašnjavam prckuNoor wrote:@Sora maršira i danas.... kad završi, valjda će nam doći to objasniti.BB-8 wrote:di je sad sora? soro, što je to nestereotipna rodna uloga? danas sam ružičasti slon, a sutra plava ženka merkata?
Ali dzaba
On bi stalno bio gore a ja dolje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
e, al nakon ratifikacije konvencije to ce bit klizav terenprckov wrote:svi to vole, samo ponekad malo eksperimentiraju radi zaprskeNoor wrote:Prci valjda voli maznu i podatnu, a ne dominu, lisice i bicSora wrote:Objašnjavam prckuNoor wrote:@Sora maršira i danas.... kad završi, valjda će nam doći to objasniti.BB-8 wrote:di je sad sora? soro, što je to nestereotipna rodna uloga? danas sam ružičasti slon, a sutra plava ženka merkata?
Ali dzaba
Cim izrazis zelju da budes gore..tuzice te :))
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
priznace mi mojih 50% valjdaNoor wrote:e, al nakon ratifikacije konvencije to ce bit klizav terenprckov wrote:svi to vole, samo ponekad malo eksperimentiraju radi zaprskeNoor wrote:Prci valjda voli maznu i podatnu, a ne dominu, lisice i bicSora wrote:Objašnjavam prckuNoor wrote:
@Sora maršira i danas.... kad završi, valjda će nam doći to objasniti.
Ali dzaba
Cim izrazis zelju da budes gore..tuzice te :))
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» BERLIN KAPITULIRAO PRED PEKINGOM?
» (NE)MOZEMO kapitulirao pred smecem u Zagrebu
» Soroš kapitulirao pred Orbanom!Povlači svoju zakladu iz Mađarske
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
» (NE)MOZEMO kapitulirao pred smecem u Zagrebu
» Soroš kapitulirao pred Orbanom!Povlači svoju zakladu iz Mađarske
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Omišalj i Njivice neće pognuti glavu ni pred Vladom ni pred svjetskim silama
Page 6 of 6