pickin dim
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: pickin dim
testiraš me?jasambrend wrote:Ok,ok... Kobilo...
probaj to malo manje očito, sad i da me vrijeđa, ne bih priznala
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ovisi s koje strane gledaš, za one koji su pozitivno diskriminirani ima i više pozitivnih efekataslidingdoorsoperator wrote:Tzv. pozitivna diskriminacija uobičajeno ima više negativnih efekata od onih pozitivnih.
a za one druge... pa, nedavno su neki 'of Asian origin' protestirali i podnijeli tužbe čini mi se protiv Princetona, jer njihove obavezne kvote upisa afroameričkih i latino studenata s liste izguraju azijske studente koji imaju bolji uspjeh i više upisnih bodova...
2014-04-12
neve wrote:testiraš me?jasambrend wrote:Ok,ok... Kobilo...
probaj to malo manje očito, sad i da me vrijeđa, ne bih priznala
A rasna?
Idem na ženi sutra testirati...bojim se da će biti malo obiteljskog nasilja(laptopom posred čela, recimo), ali sve za znanost...
darth_vader-
2014-04-17
aj pliz, ako preživiš obavezno javi rezultate, mi cijenimo znanostjasambrend wrote:A rasna?
Idem na ženi sutra testirati...bojim se da će biti malo obiteljskog nasilja(laptopom posred čela, recimo), ali sve za znanost...
a ako te u žaru istraživanja žena malo ošteti i završiš u bolnici, donosit ćemo ti pivu, stripove i kolače
2014-04-12
Ovakav odnos prema umjetnosti da sebi neznalice i oni koji nikad nisu vidjeli jednu kulturnu ustanovu iznutra određuju sto je a sto nije umjetnost l TO JE CISTI TOTALITARIZAM .
CAK NI JUGOSKAVIJA NIJE BILA TOLIKO TOTALITARNA KAO DANAS HRVATSKA.
ZAHVALJUJUCI HDZ POLITICKOM SISTEMU U KOJEM SVOJE PRISTSLICE INSTALIRAJU U NADZORNA VIJEĆA PO SISTEMU Stranacke poslušnosti
Mjesta u kulturnim ustanovama i uprqvnim vječita zauzimaju nekvalificirane i nesposobni.
Tak da ta galama o Frljicu, o pickinom dimu i sl ..otkriva jedino da se kulturom i umjetnosti bavi hdz uhljubnivki kadar . Koji ne smije odstupiti od partijske linije.
CAK NI JUGOSKAVIJA NIJE BILA TOLIKO TOTALITARNA KAO DANAS HRVATSKA.
ZAHVALJUJUCI HDZ POLITICKOM SISTEMU U KOJEM SVOJE PRISTSLICE INSTALIRAJU U NADZORNA VIJEĆA PO SISTEMU Stranacke poslušnosti
Mjesta u kulturnim ustanovama i uprqvnim vječita zauzimaju nekvalificirane i nesposobni.
Tak da ta galama o Frljicu, o pickinom dimu i sl ..otkriva jedino da se kulturom i umjetnosti bavi hdz uhljubnivki kadar . Koji ne smije odstupiti od partijske linije.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3