ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

pickin dim

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

pickin dim - Page 3 Empty Re: pickin dim

Post by neva 8/3/2018, 01:15

jasambrend wrote:Ok,ok... Kobilo... pig
testiraš me? 
probaj to malo manje očito, sad i da me vrijeđa, ne bih priznala :W

neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 8/3/2018, 01:29

slidingdoorsoperator wrote:Tzv. pozitivna diskriminacija uobičajeno ima više negativnih efekata od onih pozitivnih.
ovisi s koje strane gledaš, za one koji su pozitivno diskriminirani ima i više pozitivnih efekata
a za one druge... pa, nedavno su neki 'of Asian origin' protestirali i podnijeli tužbe čini mi se protiv Princetona, jer njihove obavezne kvote upisa afroameričkih i latino studenata s liste izguraju azijske studente koji imaju bolji uspjeh i više upisnih bodova...
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by darth_vader 8/3/2018, 01:57

neve wrote:
jasambrend wrote:Ok,ok... Kobilo... pig
testiraš me? 
probaj to malo manje očito, sad i da me vrijeđa, ne bih priznala :W

A rasna? :W

Idem na ženi sutra testirati...bojim se da će biti malo obiteljskog nasilja(laptopom posred čela, recimo), ali sve za znanost...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by neva 8/3/2018, 02:03

jasambrend wrote:A rasna? :W
Idem na ženi sutra testirati...bojim se da će biti malo obiteljskog nasilja(laptopom posred čela, recimo), ali sve za znanost...
aj pliz, ako preživiš obavezno javi rezultate, mi cijenimo znanost
a ako te u žaru istraživanja žena malo ošteti i završiš u bolnici, donosit ćemo ti pivu, stripove i kolače B-)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sora 8/3/2018, 07:18

Ovakav odnos prema umjetnosti da sebi neznalice i oni koji nikad nisu vidjeli jednu kulturnu ustanovu iznutra  određuju sto je a sto nije umjetnost l TO JE CISTI TOTALITARIZAM . 
CAK NI JUGOSKAVIJA NIJE BILA TOLIKO TOTALITARNA KAO DANAS HRVATSKA. 
ZAHVALJUJUCI HDZ POLITICKOM SISTEMU U KOJEM SVOJE PRISTSLICE INSTALIRAJU U NADZORNA VIJEĆA PO SISTEMU Stranacke poslušnosti 
Mjesta u kulturnim ustanovama i uprqvnim vječita zauzimaju nekvalificirane i nesposobni. 
Tak da ta galama o Frljicu, o pickinom dimu i sl ..otkriva jedino da se kulturom i umjetnosti bavi hdz uhljubnivki kadar . Koji ne smije odstupiti od partijske linije.

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top