pickin dim
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: pickin dim
Imagine there’s no taxationdebotoijusto wrote:aben wrote:zamisli da je to crikvin dimdebotoijusto wrote:hod popit ca je bitno ko ce plotitaben wrote:ni sporan dim, nego ki je to ploti.
puno godin iman za past na provokacije :;):
rujem usitno , ne mozes puno ali mozes malo , rekao je pjesnik iz bora rudarskoga
It’s easy if you try
No IRS below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living to be free.
Imagine all the artwork
made with privat money shown,
no forums disagreements on funding
everyone gives to its own
Imagine no politicians.
Telling us what to do.
No forms to fill out for.
And no inflation too
Imagine all the people
Living without Social Security.
You may say that I’m a dreamer
But I’m not the only one
I hope someday they’ll join us
And liberty will have won.
Imagine no regulations.
I wonder if you can
No need for laws to control us
A brotherhood of man
Imagine all the people
Competing in the world
But I’m not the only one
aben- Posts : 35490
2014-04-16
aben wrote:Imagine there’s no taxationdebotoijusto wrote:aben wrote:zamisli da je to crikvin dimdebotoijusto wrote:hod popit ca je bitno ko ce plotitaben wrote:ni sporan dim, nego ki je to ploti.
puno godin iman za past na provokacije
rujem usitno , ne mozes puno ali mozes malo , rekao je pjesnik iz bora rudarskoga
It’s easy if you try
No IRS below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living to be free.
Imagine all the artwork
made with privat money shown,
no forums disagreements on funding
everyone gives to its own
Imagine no politicians.
Telling us what to do.
No forms to fill out for.
And no inflation too
Imagine all the people
Living without Social Security.
But I’m not the only one
Imagine no regulations.
I wonder if you can
No need for laws to control us
A brotherhood of man
Imagine all the people
Competing in the world
But I’m not the only one
dao si truda , nije lose za jednu utopiju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
neve wrote:ova strašno promišljena i talentirana umjetnica bi ovo što si napisao sigurno popratila nekim svojim dubokim provokativnim djelom.. poput ovog dolje npr.debotoijusto wrote:za dobrom kobilom se prasina dimi
Nema uopće veze što je dotičnu nazvao kobilom, nećemo sitničariti...a sutra u prosvjed za istanbulsku konvenciju, sve pet...
darth_vader-
2014-04-17
Neva nije opterećena glupostimi i shvaća rieči u surječju.jasambrend wrote:neve wrote:ova strašno promišljena i talentirana umjetnica bi ovo što si napisao sigurno popratila nekim svojim dubokim provokativnim djelom.. poput ovog dolje npr.debotoijusto wrote:za dobrom kobilom se prasina dimi
Nema uopće veze što je dotičnu nazvao kobilom, nećemo sitničariti...a sutra u prosvjed za istanbulsku konvenciju, sve pet...
Hehe je dobra je malo napor ali...inače ovi nema veze sa pičk9m nego HADEZE pravi potpunu smjenu svih i postavljanje svojih kobasičara i kotlokrpa u apsolutno sve sinekure, sada i šejki može biti ravnateljPinochet wrote:lipe pušačke usnice.debotoijusto wrote:nisam upoznat s tim...jastreb wrote:I Bora Čorba je snimio i otpjevao pesmu "Pičkin dim" i nitko oko toga nije podizao prašinu.
'Bilo mi je zanimljivo pozabaviti se tim izrazom, koji je toliko općepoznat, ali se u široj javnosti ne koristi jer je nepristojan. Osobito mi je, dakako, bio zanimljiv iz pozicije žene, u tom trenutku mlade studentice u Osijeku, izvan umjetničkog centra', kaže Petrović i dodaje da je umjetnost tu da postavlja neugodna pitanja i da provocira.
'Pičkin dim', smatra, ne bi izazvao ni blizu snažnu reakciju da je postavljen na neku izložbu u doba kad je nastao, 2010.
'Danas vlada neka sasvim druga klima i taj je rad zapravo više izgovor', zaključuje Ana Petrović.
'Kad smo čuli za to na Akademiji, bili smo pomalo u čudu. Nismo znali je li to prije smiješno ili tužno. Kasnija reakcija Muzejskog vijeća pak pokazala je duboko nerazumijevanje umjetnosti uopće i zaista trenutno ne mogu vjerovati da živim tu gdje živim. Svako malo događaju se situacije koje pokazuju da nazadujemo', kaže Ana Petrović.
za dobrom kobilom se prasina dimi
Kermit-
2014-04-17
Tako i treba! Dosta nam je hunskih zlotvora.Kermit wrote:Hehe je dobra je malo napor ali...inače ovi nema veze sa pičk9m nego HADEZE pravi potpunu smjenu svih i postavljanje svojih kobasičara i kotlokrpa u apsolutno sve sinekure, sada i šejki može biti ravnateljPinochet wrote:lipe pušačke usnice.debotoijusto wrote:nisam upoznat s tim...jastreb wrote:I Bora Čorba je snimio i otpjevao pesmu "Pičkin dim" i nitko oko toga nije podizao prašinu.
'Bilo mi je zanimljivo pozabaviti se tim izrazom, koji je toliko općepoznat, ali se u široj javnosti ne koristi jer je nepristojan. Osobito mi je, dakako, bio zanimljiv iz pozicije žene, u tom trenutku mlade studentice u Osijeku, izvan umjetničkog centra', kaže Petrović i dodaje da je umjetnost tu da postavlja neugodna pitanja i da provocira.
'Pičkin dim', smatra, ne bi izazvao ni blizu snažnu reakciju da je postavljen na neku izložbu u doba kad je nastao, 2010.
'Danas vlada neka sasvim druga klima i taj je rad zapravo više izgovor', zaključuje Ana Petrović.
'Kad smo čuli za to na Akademiji, bili smo pomalo u čudu. Nismo znali je li to prije smiješno ili tužno. Kasnija reakcija Muzejskog vijeća pak pokazala je duboko nerazumijevanje umjetnosti uopće i zaista trenutno ne mogu vjerovati da živim tu gdje živim. Svako malo događaju se situacije koje pokazuju da nazadujemo', kaže Ana Petrović.
Istina ali sada ste zadnji u EU a vrlo brzo ostati cete bez robova, pa cete ostati i bez piramidalne sheme shodno tome...mudar kao i uvijekRegoč wrote:Tako i treba! Dosta nam je hunskih zlotvora.Kermit wrote:Hehe je dobra je malo napor ali...inače ovi nema veze sa pičk9m nego HADEZE pravi potpunu smjenu svih i postavljanje svojih kobasičara i kotlokrpa u apsolutno sve sinekure, sada i šejki može biti ravnateljPinochet wrote:lipe pušačke usnice.debotoijusto wrote:nisam upoznat s tim...jastreb wrote:I Bora Čorba je snimio i otpjevao pesmu "Pičkin dim" i nitko oko toga nije podizao prašinu.
Kermit-
2014-04-17
dodaje da je umjetnost tu da postavlja neugodna pitanja i da provocira.
koje otrcane ljevicarske frazetine
inace ovdje je rijec o gluposti, a ona niti sta pita niti provocira
glupost samo nervira
glupost samo nervira
2014-04-19
unjetnost je tu da nervira na račun poreznih obveznika
2014-04-16
e kad je glupost na racun poreznih obaveznika onda govorimo o tregedijiaben wrote:unjetnost je tu da nervira na račun poreznih obveznika
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ne razumijem nagon da ti iz australije komentiraš smjenu ravnateljice u Osijeku i zastupaš u biti ideje koje su u cijelosti suprotne onome gdje živiš ( a nemaš nikakve namjere da se vratiš i uživaš u korupciji) a da ne govorim da ti pojma pojmice i to blage veze nemaš ni gdje je osijek a kamoli što kako ili bilo što suvislo, znači čista psihopatologijaprckov wrote:dodaje da je umjetnost tu da postavlja neugodna pitanja i da provocira.
glupost samo nervira
Kermit-
2014-04-17
Regoč je dobro rekao, ne palim se bzvz na svaku verbalnu glupost, niti me vrijeđa svaka sitnicajasambrend wrote:Nema uopće veze što je dotičnu nazvao kobilom, nećemo sitničariti...a sutra u prosvjed za istanbulsku konvenciju, sve pet...
a osim toga, radi se o idiomu koji se ne razumijeva i ne tumači doslovno
i još, žene treba zaštititi od fizičkog i učestalog verbalnog nasilja, ali nisam za to da nas se prezaštićuje, jer mislim da je to zapravo distrakcija i oslabljivanje
neva- Posts : 4367
2014-04-12
aben wrote:unjetnost je tu da nervira na račun poreznih obveznika
Umjetnost je tu da parazitira na račun poreskih obveznika i da radi štetu društvu razjarivanjem masa i podilaženjem najnižim nagonima istih tih obveznika.
Doduše, to zapravo nije umjetnost nego imitacija umjetnosti ilitiga kič, ali to je posebna tema.
Guest- Guest
neve wrote:
i još, žene treba zaštititi od fizičkog i učestalog verbalnog nasilja, ali nisam za to da nas se prezaštićuje, jer mislim da je to zapravo distrakcija i oslabljivanje
Tzv. pozitivna diskriminacija uobičajeno ima više negativnih efekata od onih pozitivnih.
Guest- Guest
evo ucvilio sam asilka pa od suza ne vidi ni sta je napisano, pa nadovezuje bezveze ko kakva fufica neke detalje koji se samo u njegovoj glavi odvijaju. Dobro, ako si pijan ne zarezujem, znam i ja zaorat kad se ucvrcamKermit wrote:Ne razumijem nagon da ti iz australije komentiraš smjenu ravnateljice u Osijeku i zastupaš u biti ideje koje su u cijelosti suprotne onome gdje živiš ( a nemaš nikakve namjere da se vratiš i uživaš u korupciji) a da ne govorim da ti pojma pojmice i to blage veze nemaš ni gdje je osijek a kamoli što kako ili bilo što suvislo, znači čista psihopatologijaprckov wrote:dodaje da je umjetnost tu da postavlja neugodna pitanja i da provocira.
glupost samo nervira
nego, ako si i ti ovako kvalitetan u svom poslu ko i ova nazovi umjetnica, onda nije ni cudo sto vam ljudi bjeze, jer onda kod vas nije u pitanju samo ekonomski bankrot nego I kulturni.
2014-04-19
debotoijusto wrote:nisam upoznat s tim...jastreb wrote:I Bora Čorba je snimio i otpjevao pesmu "Pičkin dim" i nitko oko toga nije podizao prašinu.
bome ... ima lijepa pušačka usta, ako ima i ''umijeće'' - pun pogodak.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Nije problem da li sam ja kvalitetan ili ova , već da komentiraš nešto o čemu nemaš ne pojma, već niti konture o čemu se radi, kao da komentiram pravosuđe u Mongoliji ili Bangladešu na način da zauzme stranu iako ne da nisam bio tamo već kurca kurčevog ne znam, e o tome se kod tebe radiprckov wrote:evo ucvilio sam asilka pa od suza ne vidi ni sta je napisano, pa nadovezuje bezveze ko kakva fufica neke detalje koji se samo u njegovoj glavi odvijaju. Dobro, ako si pijan ne zarezujem, znam i ja zaorat kad se ucvrcamKermit wrote:Ne razumijem nagon da ti iz australije komentiraš smjenu ravnateljice u Osijeku i zastupaš u biti ideje koje su u cijelosti suprotne onome gdje živiš ( a nemaš nikakve namjere da se vratiš i uživaš u korupciji) a da ne govorim da ti pojma pojmice i to blage veze nemaš ni gdje je osijek a kamoli što kako ili bilo što suvislo, znači čista psihopatologijaprckov wrote:dodaje da je umjetnost tu da postavlja neugodna pitanja i da provocira.
glupost samo nervira
nego, ako si i ti ovako kvalitetan u svom poslu ko i ova nazovi umjetnica, onda nije ni cudo sto vam ljudi bjeze, jer onda kod vas nije u pitanju samo ekonomski bankrot nego I kulturni.
Kermit-
2014-04-17
prckov wrote:evo ucvilio sam asilka pa od suza ne vidi ni sta je napisano, pa nadovezuje bezveze ko kakva fufica neke detalje koji se samo u njegovoj glavi odvijaju. Dobro, ako si pijan ne zarezujem, znam i ja zaorat kad se ucvrcamKermit wrote:Ne razumijem nagon da ti iz australije komentiraš smjenu ravnateljice u Osijeku i zastupaš u biti ideje koje su u cijelosti suprotne onome gdje živiš ( a nemaš nikakve namjere da se vratiš i uživaš u korupciji) a da ne govorim da ti pojma pojmice i to blage veze nemaš ni gdje je osijek a kamoli što kako ili bilo što suvislo, znači čista psihopatologijaprckov wrote:dodaje da je umjetnost tu da postavlja neugodna pitanja i da provocira.
glupost samo nervira
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
ok, ajd sad malo disi duboko, razmisli stalozeno pa napisi sta sam je konkretno komentiroKermit wrote:Nije problem da li sam ja kvalitetan ili ova , već da komentiraš nešto o čemu nemaš ne pojma, već niti konture o čemu se radi, kao da komentiram pravosuđe u Mongoliji ili Bangladešu na način da zauzme stranu iako ne da nisam bio tamo već kurca kurčevog ne znam, e o tome se kod tebe radiprckov wrote:evo ucvilio sam asilka pa od suza ne vidi ni sta je napisano, pa nadovezuje bezveze ko kakva fufica neke detalje koji se samo u njegovoj glavi odvijaju. Dobro, ako si pijan ne zarezujem, znam i ja zaorat kad se ucvrcamKermit wrote:Ne razumijem nagon da ti iz australije komentiraš smjenu ravnateljice u Osijeku i zastupaš u biti ideje koje su u cijelosti suprotne onome gdje živiš ( a nemaš nikakve namjere da se vratiš i uživaš u korupciji) a da ne govorim da ti pojma pojmice i to blage veze nemaš ni gdje je osijek a kamoli što kako ili bilo što suvislo, znači čista psihopatologijaprckov wrote:dodaje da je umjetnost tu da postavlja neugodna pitanja i da provocira.
glupost samo nervira
2014-04-19
neve wrote:Regoč je dobro rekao, ne palim se bzvz na svaku verbalnu glupost, niti me vrijeđa svaka sitnicajasambrend wrote:Nema uopće veze što je dotičnu nazvao kobilom, nećemo sitničariti...a sutra u prosvjed za istanbulsku konvenciju, sve pet...
a osim toga, radi se o idiomu koji se ne razumijeva i ne tumači doslovno
Ok,ok... Kobilo...
darth_vader-
2014-04-17
testiraš me?jasambrend wrote:Ok,ok... Kobilo...
probaj to malo manje očito, sad i da me vrijeđa, ne bih priznala
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3