Opasni likovi iz Srbije dolaze u HR
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Opasni likovi iz Srbije dolaze u HR
da im je to misija ne bi bili maskirani njihova misija je letvat ljude u čoporu. Al nek dođu ,vratit će se s nogama naprijed u smrdiju.Noor wrote:ova fotografija je s njihovog FB, zar misliš da tako maskirani hodaju ulicama ili pokušavaju preko granica? ahahha, a jesi naivandebotoijusto wrote:
maskirani huligani iz druge drzave dolaze uredovati u HR , sto se tu ima razmatrati ?
HR ima organizacije za brigu o zivotinjama mrezu volontera/donatora i zakone o zlostavljanju zivotinja
ovi likovi mogu pomoci novcanim uplatama ako imaju volje nema potrebe da dolaze
ne znam zašto ti je ova rečenica u tekstu promakla...
'...glavna misija je zbrinjavanje zlostavljanih životinja i pritisak na sistem, da se drži zakona, naravno i edukacija...'
ili ti imaš nešto protiv njihove misije?
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Uvijek su dobrodošli, zabavnije je mlatit njih nego đukele.catabbath wrote:Haha odmah vidiš koji su mrzitelji životinja na forumu kad cvile u strahu od batina ovih likova is Srbije. Ali mislim da je to više u stilu da će otvoriti lokalne ispostave, šta se mene tiće dobrodošli :)
Ha,ha ovaj ringo jopet samo naslov procitaojastreb wrote:Ma ovo je udruga za zaštitu životinja,koja dolazi na poziv.Ringo10 wrote:Ja samo znam da su najgori srbijanski kriminalci posjedovali hrvatske putoivnice.
E pa sad ...
Netko muči psa i onda oni dođu i "ureduju".
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
catabbath wrote:Haha odmah vidiš koji su mrzitelji životinja na forumu kad cvile u strahu od batina ovih likova is Srbije. Ali mislim da je to više u stilu da će otvoriti lokalne ispostave, šta se mene tiće dobrodošli :)
nisam mrzitelj i domacinstvo zasnivam na suzivotu s zivotinjom , da zna otvorit vrecicu s hranom bila bi gazda u kuci
nasi zakoni su dobri i ljudi senzibilizirani naravno vise novca dobro doslo , likovi lose prodaju pricu ( maske , pronaci , razbiti...) i zadnje sto nam treba trojke serifa koji sprovode neki svoj zakon selektivno po drzavi
nemaju oni sto trazit ljude okolo nego prijavit i upirat sluzbe ako ne rade svoj posao
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
I mene. Rado bi u njihovu lokalnu ispostavu. Tako da bi ovi koji kmece mogli dobiti letvom po glavi od Hrvata .. ako im je tako draže.catabbath wrote:Haha odmah vidiš koji su mrzitelji životinja na forumu kad cvile u strahu od batina ovih likova is Srbije. Ali mislim da je to više u stilu da će otvoriti lokalne ispostave, šta se mene tiće dobrodošli :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ili ovo
http://zg-magazin.com.hr/kampanja-volontera-u-sklonistima-za-napustene-zivotinje/
ne znam o cemu mi pricamo
2014-04-12
Prvo.debotoijusto wrote:
ili ovo
http://zg-magazin.com.hr/kampanja-volontera-u-sklonistima-za-napustene-zivotinje/
Jer kad zlostavljaču dođe ona udariti ce i nju.
Kad dođu ovi prvi bogme neće.
Dakle prvo.
2015-08-15
Ti bus dobila od mene po glavi , ako ti je draže.mortal wrote:srpski likovi s fantomkama najbolje da sotanu kod svoje kuće u svojoj zemlji i tamo neka rade reda
Hrvatima srpskog reda ne treba !
neka se ostave rđava posla
:)
2015-08-15
Noor.... budi fer play i ne igraj na kartu neupućenosti od strta na kontu sugovornika ... stara bolest forumaša ovog foruma...Noor wrote:ja kad se upustim u neku forumsku raspravu, ne činim to ako nisam bar donekle upoznata s temom ili se pripremim....to savjetujem i tebi.mortal wrote:Noor wrote:rđava posla? zaštita životinja je rđav posao?? kakvi osjećaji se u tebi bude na pogled ŽIVOG psa odrezanih nogu, ušiju i repa? bude li se uopće ili te boli briga?mortal wrote:srpski likovi s fantomkama najbolje da sotanu kod svoje kuće u svojoj zemlji i tamo neka rade reda
o i te kako treba, gdje ti živiš da ne vidiš kakva sve vsvirepa iživljavanja nad životinjama, sakaćenja i mućenja prolaze nekažnjena, jer se krivci ne gone..
levijatanovci su zapravo glas potlačenih i ugnjetavanih, zvjerski mučenih, koji sami ne mogu govoriti. na prostoru poput Balkana, gdje su životinje toliko nevažne da ih zakon tretira kao predmete i mnogima je normalno da je pas na prekratkom lancu cijeli život, da jede kosti i suhi kruh, te da ga vlasnik udari nogom ako previše laje, nesretan u tom blatu i bijedi u kojoj živi, levijatanovci su logičan odgovor društva.
i samo neka dođu...imaju tu posla i previše!!!
Ne postoji razlog za dolazak srpske ekipe i još kako piše u fantomkama, kao oni će praviti reda u Hrvatskoj.. pa još k tome u drugom članku da se paze pojedini Hrvati da ne dobiju batina ??? Šta je ovo dozvoljena agresija srba na Hrvate.
Imamo policiju. Imamo ministarstva, kontrole, veterinare, neka izvole odrađivati posao!
kažeš da si jako aktivna na FB, pa daj onda klikni na njihov profil i odvoji vremena vidjeti i razumjeti što oni rade.
uvjerena sam da ćeš shvatiti da si za sada u krivu.
Nebitno što oni rade... sama pomisao na srbe u fantomkama na Hrvatskom tlu izaziva sjećanje na rat, na ukazivanje Hrvata kao tiranina, a kao srbi će nama nešto sređivati , nešto humano.... ukazivanje da su oni humana ekipa ...
pa gdje je tim srbima bila humanost kada su radili zločine u Vukovaru,
palili Hr narod i branitelje u Rajšićevoj pekari i da ne ponavljam niz zločina po cijeloj Hrvatskoj
gdje je razum našima koji takvo što idu dopustiti ili podržati
narod koji je do jučer vršio agresiju na sve članice bivše Jugoslavije sada će prodavati naivnima humanost
ne moram čitati o njima da bi znala nešto više
o njima su sve priče ispričane
bilo koji narod u fantomkama na Hrvatskom tlu nepoželjan je , srbi posebno
Last edited by mortal on 5/3/2018, 18:51; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
predugo ste tu s ekipom svaki dankaja wrote:Ti bus dobila od mene po glavi , ako ti je draže.mortal wrote:srpski likovi s fantomkama najbolje da sotanu kod svoje kuće u svojoj zemlji i tamo neka rade reda
:)
doživljavate ih kao braću
ja sam ipak cjepljena protiv toga :-D
immortal-
2014-04-16
kaja wrote:Prvo.debotoijusto wrote:
ili ovo
Dakle prvo.
kolegice , bolesno
tri zdravemarije i pokupit iza svoga psa s ulice
2014-04-12
Kada bi radio kampanju protiv pedofilije i pedofila bi li stavio na plakat zgodnu curicu koja prstom pokazuje “ ne, ne!” ilidebotoijusto wrote:kaja wrote:Prvo.debotoijusto wrote:
ili ovo
Dakle prvo.
kolegice , bolesno
tri zdravemarije i pokupit iza svoga psa s ulice
bi stavio nekoga s fantomkom koji kaže “ ne”?
2015-08-15
[/quote]
Kada bi radio kampanju protiv pedofilije i pedofila bi li stavio na plakat zgodnu curicu koja prstom pokazuje “ ne, ne!” ili
bi stavio nekoga s fantomkom koji kaže “ ne”?[/quote]
zna se sto bi stavio
Kada bi radio kampanju protiv pedofilije i pedofila bi li stavio na plakat zgodnu curicu koja prstom pokazuje “ ne, ne!” ili
bi stavio nekoga s fantomkom koji kaže “ ne”?[/quote]
zna se sto bi stavio
2014-04-12
Psi i žene su bolji što ih više tučeš, to je stara, indijanska, mislim poslovica a oni su znali što govore.
Ove srpske pičke koje zglediju ko pisanice u čarapi ...presmiješno na što liče.
Ove srpske pičke koje zglediju ko pisanice u čarapi ...presmiješno na što liče.
Mi Indijanci ..
Hebote dani jos ces poceti skalpirati antifasiste
Kakav si ..Indijanac ..
Hebote dani jos ces poceti skalpirati antifasiste
Kakav si ..Indijanac ..
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
danni1 wrote:da im je to misija ne bi bili maskirani njihova misija je letvat ljude u čoporu. Al nek dođu ,vratit će se s nogama naprijed u smrdiju.Noor wrote:ova fotografija je s njihovog FB, zar misliš da tako maskirani hodaju ulicama ili pokušavaju preko granica? ahahha, a jesi naivandebotoijusto wrote:
maskirani huligani iz druge drzave dolaze uredovati u HR , sto se tu ima razmatrati ?
HR ima organizacije za brigu o zivotinjama mrezu volontera/donatora i zakone o zlostavljanju zivotinja
ovi likovi mogu pomoci novcanim uplatama ako imaju volje nema potrebe da dolaze
ne znam zašto ti je ova rečenica u tekstu promakla...
'...glavna misija je zbrinjavanje zlostavljanih životinja i pritisak na sistem, da se drži zakona, naravno i edukacija...'
ili ti imaš nešto protiv njihove misije?
pa, istina...ima ih jako puno za poletvat, al ovi se ne bave takvom rabotom, na zalost.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
O mili Boze...jel ti mozes jedan post napisat bez spomena rata? Jel moguce da nisi u stanju shvatiti da ova tema s tim nema veze? Decki su iz srbije?! Jebeno!!!! Pa sto???? Sto su ti konkretno skrivili?mortal wrote:Noor.... budi fer play i ne igraj na kartu neupućenosti od strta na kontu sugovornika ... stara bolest forumaša ovog foruma...Noor wrote:ja kad se upustim u neku forumsku raspravu, ne činim to ako nisam bar donekle upoznata s temom ili se pripremim....to savjetujem i tebi.mortal wrote:Noor wrote:rđava posla? zaštita životinja je rđav posao?? kakvi osjećaji se u tebi bude na pogled ŽIVOG psa odrezanih nogu, ušiju i repa? bude li se uopće ili te boli briga?mortal wrote:srpski likovi s fantomkama najbolje da sotanu kod svoje kuće u svojoj zemlji i tamo neka rade reda
o i te kako treba, gdje ti živiš da ne vidiš kakva sve vsvirepa iživljavanja nad životinjama, sakaćenja i mućenja prolaze nekažnjena, jer se krivci ne gone..
levijatanovci su zapravo glas potlačenih i ugnjetavanih, zvjerski mučenih, koji sami ne mogu govoriti. na prostoru poput Balkana, gdje su životinje toliko nevažne da ih zakon tretira kao predmete i mnogima je normalno da je pas na prekratkom lancu cijeli život, da jede kosti i suhi kruh, te da ga vlasnik udari nogom ako previše laje, nesretan u tom blatu i bijedi u kojoj živi, levijatanovci su logičan odgovor društva.
i samo neka dođu...imaju tu posla i previše!!!
Ne postoji razlog za dolazak srpske ekipe i još kako piše u fantomkama, kao oni će praviti reda u Hrvatskoj.. pa još k tome u drugom članku da se paze pojedini Hrvati da ne dobiju batina ??? Šta je ovo dozvoljena agresija srba na Hrvate.
Imamo policiju. Imamo ministarstva, kontrole, veterinare, neka izvole odrađivati posao!
kažeš da si jako aktivna na FB, pa daj onda klikni na njihov profil i odvoji vremena vidjeti i razumjeti što oni rade.
uvjerena sam da ćeš shvatiti da si za sada u krivu.
Nebitno što oni rade... sama pomisao na srbe u fantomkama na Hrvatskom tlu izaziva sjećanje na rat, na ukazivanje Hrvata kao tiranina, a kao srbi će nama nešto sređivati , nešto humano.... ukazivanje da su oni humana ekipa ...
pa gdje je tim srbima bila humanost kada su radili zločine u Vukovaru,
palili Hr narod i branitelje u Rajšićevoj pekari i da ne ponavljam niz zločina po cijeloj Hrvatskoj
gdje je razum našima koji takvo što idu dopustiti ili podržati
narod koji je do jučer vršio agresiju na sve članice bivše Jugoslavije sada će prodavati naivnima humanost
ne moram čitati o njima da bi znala nešto više
o njima su sve priče ispričane
bilo koji narod u fantomkama na Hrvatskom tlu nepoželjan je , srbi posebno
Pisi o ratu na takvim temama bar toga ne fali...i molim te ne dociraj mi.
Dosadna si u svojoj ogranicenosti i zaluđenosti..žao mi je, al moram ti to reci.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» OPASNI KRIMINALAC IZ SRBIJE Po Dalmaciji krao motocikle i 'operirao' po Konzumu,...PAO U MAKARSKOJ
» Osijek ka Trst nekada : Iz Srbije dolaze po bijelu tehniku, a iz BiH po odjeću
» Traje golemi val useljavanja u Hrvatsku, dolaze nam ljudi iz Afrike, Njemačke, Australije, Srbije...
» Pit bullovi su opasni i nepredvidivi!
» "Oni nisu opasni, oni su u opasnosti"
» Osijek ka Trst nekada : Iz Srbije dolaze po bijelu tehniku, a iz BiH po odjeću
» Traje golemi val useljavanja u Hrvatsku, dolaze nam ljudi iz Afrike, Njemačke, Australije, Srbije...
» Pit bullovi su opasni i nepredvidivi!
» "Oni nisu opasni, oni su u opasnosti"
Page 2 of 5