Ličko rukovanje od sad i u Americi
Page 1 of 1
Ličko rukovanje od sad i u Americi
https://www.jutarnji.hr/spektakli/strane-zvijezde/svi-su-se-pitali-gdje-je-nestao-a-sada-je-konacno-stigao-odgovor-umjesto-da-smo-se-rukovali-zgrabio-me-za-straznjicu-a-prst-je-poceo-kruziti/7064895/?utm_source=midasjl&utm_medium=widget&utm_campaign=midasjutarnji
joooj bogihmazo ....
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Re: Ličko rukovanje od sad i u Americi
Dobro ,jel ga "prstenovao" tj jesu l s rukovali ono za stvarno???
2014-04-14
Kavran wrote:joooj bogihmazo ....
ovaj naš krkan je bar normalna seljačina, pa se "rukovo" s ženskom.... ubuduće ćemo morat bit naprene gay seljačine
Ma baš bez veze da se mi tu živciramo oko prsta za rukovanje našeg ličkog Tuđmana. S obzirom da toga ima i u bijelom svijetu još i gore, kao što veliš, trebali bismo ga rehabilitirati i platiti mu odštetu. S kamatama.marcellus wrote:ovaj naš krkan je bar normalna seljačina, pa se "rukovo" s ženskom.... ubuduće ćemo morat bit naprene gay seljačineKavran wrote:joooj bogihmazo ....
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ajd da se nesto iz like osim tesle uspjelo probit u svijet
Regoč-
2015-08-21
pa ja, treba zastitit brend prije nego ga netko prisvoji :)Regoč wrote:Leviathan2 wrote:ajd da se nesto iz like osim tesle uspjelo probit u svijet
Oh_Femder wrote:Ma baš bez veze da se mi tu živciramo oko prsta za rukovanje našeg ličkog Tuđmana. S obzirom da toga ima i u bijelom svijetu još i gore, kao što veliš, trebali bismo ga rehabilitirati i platiti mu odštetu. S kamatama.marcellus wrote:ovaj naš krkan je bar normalna seljačina, pa se "rukovo" s ženskom.... ubuduće ćemo morat bit naprene gay seljačineKavran wrote:joooj bogihmazo ....
ti si prirodno kreten ili se samo praviš da ne razumiješ što sam napisao?
Nema veze, u biti je svejedno
Lijepo od tebe da se zivciras :Pmarcellus wrote:Oh_Femder wrote:Ma baš bez veze da se mi tu živciramo oko prsta za rukovanje našeg ličkog Tuđmana. S obzirom da toga ima i u bijelom svijetu još i gore, kao što veliš, trebali bismo ga rehabilitirati i platiti mu odštetu. S kamatama.marcellus wrote:ovaj naš krkan je bar normalna seljačina, pa se "rukovo" s ženskom.... ubuduće ćemo morat bit naprene gay seljačineKavran wrote:joooj bogihmazo ....
ti si prirodno kreten ili se samo praviš da ne razumiješ što sam napisao?
Nema veze, u biti je svejedno
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Similar topics
» licko rukovanje drzavu bude kostalo preko 500 000 kn koliko ce onda kostat kad todoric bude proglasen nevinim ?
» Od 2006. na ovrhama otišlo više kuća nego ih ima cijela Ličko-senjska županija
» Vuchić u Americi
» Fed: Nezaposlenost u Americi do 30%, pad GDP-a 50%
» Požari u Americi
» Od 2006. na ovrhama otišlo više kuća nego ih ima cijela Ličko-senjska županija
» Vuchić u Americi
» Fed: Nezaposlenost u Americi do 30%, pad GDP-a 50%
» Požari u Americi
Page 1 of 1