Trump uvodi 25% carina na željezo i 10% na aluminij
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Trump uvodi 25% carina na željezo i 10% na aluminij
epikur37 wrote:Pa nisam jebemu repu,. nikad ne počinjem, vrati untarg i vidi.BB-8 wrote:Gnječ wrote:BB-8 wrote:epikur37 wrote:BB-8 wrote:jebale vas više te glupave rasprave...ovo ide epija i esca...mi ćemo vas, ajde dođite jebemvamselo, ajde vi prvi, moj tata je jači od tvog...
ma gluposti, to nije moja rasprava i nivo nego budaletina stalno pod nogu
zato sam to i napisao...
a da? ja budaletina? a bosansko govno nonstop provocira i bahati se. što bih trebao tom zločincu reć hvala? a admine?
admine ajd sad ti neku pametnu formulaciju. jel si ti izbosne?
stvarno ovo pitaš? provociraš i sam, ali čim netko uzvrati odmah krećeš agresivno...to je jednostavno tvoj obrazac ponašanja...ovaj put je on prvi krenuo, ali s obzirom da je to epikur dalo se zaključiti da se zajebava, ali ne, ti si odmah skočio i krenuo ozbiljno...smiri se...
bome...nisi...mea culpa ;)
onda bi rečenica trebala glasiti: kreneš s provokacijom, dobiješ natrag i onda krećeš s ozbiljnim prijetnjama...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
kome bolan skace na ledaepikur37 wrote:Pa meni je trumpo isto oke po nekim stavrima ali baš kad nam skače u leđa...msm...nisam tele
tebi
pa on vam jedini pruza sansu da srusite tu trulotinu of systema I zaustavite srljanje u propast
al ok, ti volis da najebes ocigledno
2014-04-19
BB-8 wrote:epikur37 wrote:Pa nisam jebemu repu,. nikad ne počinjem, vrati untarg i vidi.BB-8 wrote:Gnječ wrote:BB-8 wrote:
zato sam to i napisao...
a da? ja budaletina? a bosansko govno nonstop provocira i bahati se. što bih trebao tom zločincu reć hvala? a admine?
stvarno ovo pitaš? provociraš i sam, ali čim netko uzvrati odmah krećeš agresivno...to je jednostavno tvoj obrazac ponašanja...ovaj put je on prvi krenuo, ali s obzirom da je to epikur dalo se zaključiti da se zajebava, ali ne, ti si odmah skočio i krenuo ozbiljno...smiri se...
onda bi rečenica trebala glasiti: kreneš s provokacijom, dobiješ natrag i onda krećeš s ozbiljnim prijetnjama...
E tako, inače ne odgovoaram ni na provokacije, nego neki put jednostavno treba, da ne misli da je to normalno i da može kako hoće.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:BB-8 wrote:epikur37 wrote:Pa nisam jebemu repu,. nikad ne počinjem, vrati untarg i vidi.BB-8 wrote:Gnječ wrote:
E tako, inače ne odgovoaram ni na provokacije, nego neki put jednostavno treba, da ne misli da je to normalno i da može kako hoće.
počeo si ovako:
@epikur37 wrote:
Nema bez protekcije i državne intervencije.
ostalo pročitaj opet.
Guest- Guest
Hrvatsku boli kurac za Trumpove zabrane, nek se oni šta imaju jaku industriju čelika jebu sa tin
EU može dobit niže carine no očito neke ustupke mora napravit
EU može dobit niže carine no očito neke ustupke mora napravit
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uglavnom počeo trgovinski rat
http://m.dw.com/hr/trgovinski-rat-je-počeo-carine-protumjere-i-tužbe/a-42795703
http://m.dw.com/hr/trgovinski-rat-je-počeo-carine-protumjere-i-tužbe/a-42795703
2014-04-11
Gnječ wrote:epikur37 wrote:BB-8 wrote:epikur37 wrote:Pa nisam jebemu repu,. nikad ne počinjem, vrati untarg i vidi.BB-8 wrote:
počeo si ovako:
@epikur37 wrote:
Nema bez protekcije i državne intervencije.
ostalo pročitaj opet.
Pa da, to je moj stav. Gdje sam ja tu tebe prozvao, nešto nepristojno rekao ili ikog uvrijedio?
Ti si me napao nakon ovog mog korektnog upisa.
U ostalom, dosta tebe za jedan dan :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:
U ostalom, dosta tebe za jedan dan :)
ditto...
hm... ja nezz cemu bi se mi u Hrvatskoj trebali sekirat oko ovoga. Ovo je problem usa i recimo njemacke, i tako jos nekih, a kako niti jedan od tih nekih nije nama prijatelj, pace cak nas i maltretiraju na sve starne, onda ne kuzim zato bi mene trebalo smetati sto se oni medjusobno tuku. Jos ako to rezultira visokim carinama ili zabranom uvoza americkog smeca od gmo hrane u europu, jos bolje sto se mene tice. Dakle, nek se slobodno posoraju, a ako nas misle gnjavit sa icim tu je uvijek Gromovnik Iknar, uvijek moze poslati Irmu2, pa Irmu3, itd itd po potrebi....
Guest- Guest
[size=44]
[/size]
[size=53]Trump na Twitteru: Trgovinski ratovi su dobri i lako ih je dobiti[/size]
PRIJE 30 MIN |
HINA
[size=50]Foto: Hina
DAN nakon najave o uvođenju carina na uvoz čelika i aluminija, američki predsjednik Donald Trump objavio je na Twitteru da su "trgovinski ratovi dobri te ih je lako dobiti".
Trump je u četvrtak rekao da će od idućega tjedna SAD uvesti carine na uvoz čelika od 25, a aluminija od 10 posto da se zaštite američki proizvođači, premda su dužnosnici Bijele kuće kasnije rekli da se još neki detalji moraju razmotriti.
"Kada zemlja (SAD) gubi mnoge milijarde dolara u trgovini s praktički svakom zemljom s kojom posluje, trgovinski ratovi su dobri te ih je lako dobiti", napisao je Trump na Twitteru.
"Na primjer, kad gubite 100 milijardi s nekom zemljom, a ona se pravi pametna, nemojte trgovati više s njom - mnogo dobivamo. To je barem lako!" stoji u Trumpovoj poruci.
Najava carina potaknula je cijene dionica američkih proizvođača čelika i aluminija, pa je tako dionica U.S. Steela poskupila gotovo 6 posto.
"EU će oštro reagirati"
Trump vjeruje da će carine sačuvati radna mjesta, no mnogi ekonomisti kažu da će utjecaj povećanja za korisnike čelika i aluminija, poput automobilske i naftne industrije, uništiti više radnih mjesta nego što ih stvaraju ograničenja uvoza.
Europska unija "će oštro i proporcionalno reagirati u obrani svojih interesa", kazao je predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker i dodao da će Komisija sljedećih dana predstaviti prijedlog protumjera SAD-u, prema pravilima Svjetske trgovinske organizacije (WTO) radi uravnoteženja situacije. [/size]
[/size]
[size=53]Trump na Twitteru: Trgovinski ratovi su dobri i lako ih je dobiti[/size]
PRIJE 30 MIN |
HINA
[size=50]Foto: Hina
DAN nakon najave o uvođenju carina na uvoz čelika i aluminija, američki predsjednik Donald Trump objavio je na Twitteru da su "trgovinski ratovi dobri te ih je lako dobiti".
Trump je u četvrtak rekao da će od idućega tjedna SAD uvesti carine na uvoz čelika od 25, a aluminija od 10 posto da se zaštite američki proizvođači, premda su dužnosnici Bijele kuće kasnije rekli da se još neki detalji moraju razmotriti.
"Kada zemlja (SAD) gubi mnoge milijarde dolara u trgovini s praktički svakom zemljom s kojom posluje, trgovinski ratovi su dobri te ih je lako dobiti", napisao je Trump na Twitteru.
"Na primjer, kad gubite 100 milijardi s nekom zemljom, a ona se pravi pametna, nemojte trgovati više s njom - mnogo dobivamo. To je barem lako!" stoji u Trumpovoj poruci.
Najava carina potaknula je cijene dionica američkih proizvođača čelika i aluminija, pa je tako dionica U.S. Steela poskupila gotovo 6 posto.
"EU će oštro reagirati"
Trump vjeruje da će carine sačuvati radna mjesta, no mnogi ekonomisti kažu da će utjecaj povećanja za korisnike čelika i aluminija, poput automobilske i naftne industrije, uništiti više radnih mjesta nego što ih stvaraju ograničenja uvoza.
Europska unija "će oštro i proporcionalno reagirati u obrani svojih interesa", kazao je predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker i dodao da će Komisija sljedećih dana predstaviti prijedlog protumjera SAD-u, prema pravilima Svjetske trgovinske organizacije (WTO) radi uravnoteženja situacije. [/size]
2014-04-11
BravoLeteca Pegla wrote:hm... ja nezz cemu bi se mi u Hrvatskoj trebali sekirat oko ovoga. Ovo je problem usa i recimo njemacke, i tako jos nekih, a kako niti jedan od tih nekih nije nama prijatelj, pace cak nas i maltretiraju na sve starne, onda ne kuzim zato bi mene trebalo smetati sto se oni medjusobno tuku. Jos ako to rezultira visokim carinama ili zabranom uvoza americkog smeca od gmo hrane u europu, jos bolje sto se mene tice. Dakle, nek se slobodno posoraju, a ako nas misle gnjavit sa icim tu je uvijek Gromovnik Iknar, uvijek moze poslati Irmu2, pa Irmu3, itd itd po potrebi....
Točno
2014-04-11
Moje saučešće francuskoj i talijanskoj ekonomiji jer dok Njemačka još ovo nekako i može izgurat ove dvije ekonomije nemogu
Fino masovna nezaposlenost a onda izaberite fašiste koji će šta ?
E to to carine Turskoj Kini i Indiji te ostalima
Fino masovna nezaposlenost a onda izaberite fašiste koji će šta ?
E to to carine Turskoj Kini i Indiji te ostalima
2014-04-11
porucio ti je iknar da mi opeglas kosuljeLeteca Pegla wrote:hm... ja nezz cemu bi se mi u Hrvatskoj trebali sekirat oko ovoga. Ovo je problem usa i recimo njemacke, i tako jos nekih, a kako niti jedan od tih nekih nije nama prijatelj, pace cak nas i maltretiraju na sve starne, onda ne kuzim zato bi mene trebalo smetati sto se oni medjusobno tuku. Jos ako to rezultira visokim carinama ili zabranom uvoza americkog smeca od gmo hrane u europu, jos bolje sto se mene tice. Dakle, nek se slobodno posoraju, a ako nas misle gnjavit sa icim tu je uvijek Gromovnik Iknar, uvijek moze poslati Irmu2, pa Irmu3, itd itd po potrebi....
al kaze da pegla ne smije bit rdava ko sto je kod tebe
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ovdje se samo postavlja jedno pitanje Jel vama draža Kina ili Amerika?
Ukinit će vama Trump to ako i vi cijelom svijetu uvedete ISTO
ZBOG PUT SVILE
ZBOG PUT SVILE
2014-04-11
jbg...ja sam starinska pegla na ugljen, tako je to...prckov wrote:porucio ti je iknar da mi opeglas kosuljeLeteca Pegla wrote:hm... ja nezz cemu bi se mi u Hrvatskoj trebali sekirat oko ovoga. Ovo je problem usa i recimo njemacke, i tako jos nekih, a kako niti jedan od tih nekih nije nama prijatelj, pace cak nas i maltretiraju na sve starne, onda ne kuzim zato bi mene trebalo smetati sto se oni medjusobno tuku. Jos ako to rezultira visokim carinama ili zabranom uvoza americkog smeca od gmo hrane u europu, jos bolje sto se mene tice. Dakle, nek se slobodno posoraju, a ako nas misle gnjavit sa icim tu je uvijek Gromovnik Iknar, uvijek moze poslati Irmu2, pa Irmu3, itd itd po potrebi....
Guest- Guest
Uopće nije bitno šta ćete vi raditRayMabus wrote:Ovdje se samo postavlja jedno pitanje Jel vama draža Kina ili Amerika?
ZBOG PUT SVILE
EU ekonomski pada = nema puta svile slaba novčana moć evropljana
EU nabija carine Kini = put svile nema tržišnu logiku
ZBOGOM KRETENI
2014-04-11
nadam se da ce se austrijanci uskmecat oko toga. Ja jako volim kad oni kmece, ono milozvucno mi to sve nesto dodje za moje usi.RayMabus wrote:Uopće nije bitno šta ćete vi raditRayMabus wrote:Ovdje se samo postavlja jedno pitanje Jel vama draža Kina ili Amerika?
ZBOG PUT SVILE
EU ekonomski pada = nema puta svile slaba novčana moć evropljana
EU nabija carine Kini = put svile nema tržišnu logiku
ZBOGOM KRETENI
Al sto se kine tice, neznam zasto Hrvatska ne bi, ono, uvozila kineske aute npr. Ono jeftini su a isti ko i ovi europski, a nije da imamo nekakvu automobilsku industriju koju kao moramo stiti ili nesto. Dakle uvoz kineskih jeftinjaca od auta, i onda jos onako postanemo distributer recimo jeftinih kineskih auta za cijelu europu. Ko voli nek izvoli, ostali mogu na aparate....
Guest- Guest
Francuzi kmeče
https://www.blic.rs/vesti/svet/francuzi-besni-zbog-trampovih-novih-mera-sve-opcije-su-na-stolu/lc08gee
Pa pa Macron
https://www.blic.rs/vesti/svet/francuzi-besni-zbog-trampovih-novih-mera-sve-opcije-su-na-stolu/lc08gee
Pa pa Macron
2014-04-11
i to je isto milozvucno...RayMabus wrote:Francuzi kmeče
Pa pa Macron
Guest- Guest
pa vidim, sve ti je nekako zastariloLeteca Pegla wrote:jbg...ja sam starinska pegla na ugljen, tako je to...prckov wrote:porucio ti je iknar da mi opeglas kosuljeLeteca Pegla wrote:hm... ja nezz cemu bi se mi u Hrvatskoj trebali sekirat oko ovoga. Ovo je problem usa i recimo njemacke, i tako jos nekih, a kako niti jedan od tih nekih nije nama prijatelj, pace cak nas i maltretiraju na sve starne, onda ne kuzim zato bi mene trebalo smetati sto se oni medjusobno tuku. Jos ako to rezultira visokim carinama ili zabranom uvoza americkog smeca od gmo hrane u europu, jos bolje sto se mene tice. Dakle, nek se slobodno posoraju, a ako nas misle gnjavit sa icim tu je uvijek Gromovnik Iknar, uvijek moze poslati Irmu2, pa Irmu3, itd itd po potrebi....
trebas se apdejtovat malo
2014-04-19
sta briga macronaRayMabus wrote:Francuzi kmeče
Pa pa Macron
njega ce njegova baba utjesit
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Trump uvodi carine na čelik i aluminij Meksiku, Kanadi i zemljama EU
» Britanija uvodi sankcije na ruske dijamante, aluminij i bakar
» Trump uvodi carine na proizvode iz EU
» Trump uvodi carine na uvozne automobile
» Trump uvodi carine na njemačke automobile
» Britanija uvodi sankcije na ruske dijamante, aluminij i bakar