ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša"

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša" - Page 5 Empty Re: Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša"

Post by Šandor Winnetou 2/3/2018, 23:50

Yehudi wrote:
danni1 wrote:
pizzon wrote:Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša" - Page 5 Tri-mlade-komunistkinje-u-zagrebu-stoje-pred-svojom-rakom-svezanih-ruku-ponosno-se-smeju-u-casu-kad-ce-ih-ustase-streljati-830x0
Tri mlade komunistkinje u Zagrebu stoje pred svojom rakom, svezanih ruku, ponosno se smeju u času kad će ih ustaše streljati. Foto: Slikepartizana.com

[size=38]ne znam da li su srpkinje, ali, verovatnoca da su barem 2, ogromna[/size]
[size=38]mozda neko zna pravo stanje[/size]
[size=38]danas, pred. vlade hrvatske kenja da je ZDS dopusten,[/size]
[size=38] s vrmena na vreme, po potrebi, [/size]
[size=38]specijalne prilike ![/size]
[size=38]lepo sam ja " savetovao " vucica, nema popustanja[/size]
[size=38]ali na pravi nacin i sa prave pozicije politicki ( medijski ) udri ![/size]
ja se nadam da su sve tri srpkinje al nije ni važno dovoljno je što su komuniskinje.

Ja se nadam.........i znam, da ćeš ti, i tvoja obitelj, jednoga dana tako stajati pred rakom koju sami sebi kopate ovakvim svojim stavom

Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša" - Page 5 Tri-mlade-komunistkinje-u-zagrebu-stoje-pred-svojom-rakom-svezanih-ruku-ponosno-se-smeju-u-casu-kad-ce-ih-ustase-streljati-830x0

Smiju im se u face mlade Partizanke

Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša" - Page 5 220px-Stjepanfilipovic

Smije im se u face i jebe ih u mozak do danas i ubuduće ( slika u UN )

Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša" - Page 5 C8679d9eee6e872d8fd6

Smije im se u face

Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša" - Page 5 5a950f5e3a8a169b157f

Opet im se smiju u glupe face 

Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša" - Page 5 Ljubo_cupic

I opet

Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša" - Page 5 24289

Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša" - Page 5 Pilsel-kolinda-grabar-kitarovi%C4%87

UPS...................OVA JE PIJANA

Isto  tako  znamo  da čete vi takvi, kukati i cviliti kao zadnje kukavice, šta i jeste

a zasigurno  nećete  prkositi .......kao šta su napravili ovi i bezbroj drugih heroja, koji nisu tražili milost

Ustašoidi, kvislinzi, strane sluge, izdajice i kukavice, podlaci i ubojice

Milost nisu davali, neće je niti dobiti...............niti oni niti njihovi sljedbenici

Kako onda, opet će bižati kukavički i kmečati  jer već sada  kopaju svoje grobove

AMEN
ti si bolestan al stvarno jako bolestan lik. Gdje ti na prvoj slici vidiš mlade partizanke i kakve veze ima tvoja enormna mržnja prema KGK sa ovom temom. Idi se lječiti da dođeš sebi dok imaš kome

Šandor Winnetou

2017-12-31

Back to top Go down

Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša" - Page 5 Empty Re: Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša"

Post by lobo1 3/3/2018, 13:36

Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša" - Page 5 B-luci10 yoda  je ovaj, oli    lav..(.forum iskon)

Bolje da nisu uradili ništa, uvreda za sve žrtve ustaša" - Page 5 Origin11

lobo1

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics