HRT-ova urednica širi fake news o pedofiliji u lektiri pa, evo, Vigliare sad zbog toga traži smjenu Divjak
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HRT-ova urednica širi fake news o pedofiliji u lektiri pa, evo, Vigliare sad zbog toga traži smjenu Divjak
Ne, ti znaš sve.Sora wrote:Sače ova tvrditi kako zna o Arsenu svemaggie13 wrote:Ajde, ostape, možda je samo volio džepne Venere..
Ma sta zna.
Pila s njim kapučino u Esplanadi.
I td .
Taman si njegovo godište.
Ne upadaj u razgovore mlađima.
Dosado stara.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: HRT-ova urednica širi fake news o pedofiliji u lektiri pa, evo, Vigliare sad zbog toga traži smjenu Divjak
soru treba jebat
ozbiljno :)
ajmo neki forumas da se zrtvuje :)
2014-04-12
pa zato i pozivam da se netko zrvuje :Dmaggie13 wrote:hmm, lako tuđim...draču mlatit..Leviathan2 wrote:soru treba jebat
ja sam daleko al ima blizijeh, nije to toliko velika zrtva :)
Hvalio mi se fotkama svojih kurvica ;P Njegov pak nećak Srđan Dedić mi je rekao kako s njim nikad nije mogao pričati jer je znao samo o kurvama i heroinu ;DSora wrote:Sače ova tvrditi kako zna o Arsenu svemaggie13 wrote:Ajde, ostape, možda je samo volio džepne Venere..
Ma sta zna.
I td .
Oh_Femder wrote:Hvalio mi se fotkama svojih kurvica ;P Njegov pak nećak Srđan Dedić mi je rekao kako s njim nikad nije mogao pričati jer je znao samo o kurvama i heroinu ;DSora wrote:Sače ova tvrditi kako zna o Arsenu svemaggie13 wrote:Ajde, ostape, možda je samo volio džepne Venere..
Ma sta zna.
I td .
Mogao je ponešto i o alkoholu, zbog kojeg je upropastio ne samo svoju jetru nego i tuđu. Naime, tuđu po vlastitim riječima kada su ga nakon operacije upozorili da što će mu biti sa jetrom jer previše pije: "Tko je jebe, nije moja."
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:soru treba jebat
uzmi lopatu i zakopaj se
marcellus wrote:Leviathan2 wrote:soru treba jebat
uzmi lopatu i zakopaj se
Što je previše, previše je.
Guest- Guest
Nakon presađivanja jetre je pio butelju vina dnevno. - Ne mogu ja bez toga i basta.slidingdoorsoperator wrote:Mogao je ponešto i o alkoholu, zbog kojeg je upropastio ne samo svoju jetru nego i tuđu. Naime, tuđu po vlastitim riječima kada su ga nakon operacije upozorili da što će mu biti sa jetrom jer previše pije: "Tko je jebe, nije moja."Oh_Femder wrote:Hvalio mi se fotkama svojih kurvica ;P Njegov pak nećak Srđan Dedić mi je rekao kako s njim nikad nije mogao pričati jer je znao samo o kurvama i heroinu ;DSora wrote:Sače ova tvrditi kako zna o Arsenu svemaggie13 wrote:Ajde, ostape, možda je samo volio džepne Venere..
Ma sta zna.
I td .
Ali da je bio velikan ne samo naše estrade nego i kuture uopće, to se ne može poreći. Kao i Lou Reed koji je znao tako duboko humane pjesme složiti, a kao čovjek zadnje smeće ;P Jedini je Lennon bio iskren pa je rekao da on piše sve te pjesme o ljubavi i miru jer je nasilan i jer je tukao žene. Ono pak neljudsko nestvorenje se nije usudio ni ružno pogledati ;D
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:
Ali da je bio velikan ne samo naše estrade nego i kuture uopće, to se ne može poreći.
Velikan i doslovce legenda domaće glazbene scene, pa kao što kažeš i kulture uopće, oko toga nema spora.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» plamenac siri fake news
» 23 osobe umrle u Norveškoj nakon cijepljenja, za 13njih dokazano da je "vjerojatno" zbog cijepiva - nije fake news
» Otac jebe petogodisnju djevojcicu u lektiri ministrice Divjak,Jokica i ostalih bolesno nastranih 'intelektualaca' i lijevoliberalnih pedofila
» Still more fake news ;P
» Fake news list
» 23 osobe umrle u Norveškoj nakon cijepljenja, za 13njih dokazano da je "vjerojatno" zbog cijepiva - nije fake news
» Otac jebe petogodisnju djevojcicu u lektiri ministrice Divjak,Jokica i ostalih bolesno nastranih 'intelektualaca' i lijevoliberalnih pedofila
» Still more fake news ;P
» Fake news list
Page 2 of 2