plamenac siri fake news
Page 1 of 1
plamenac siri fake news
Jedan je muškarac umro dok je jedna žena u kritičnom stanju nakon što su progutali kemikaliju koja je sadržavala i klorokin – tvar za koju je Donald Trump rekao da pomaže u borbi protiv koronavirusa, unatoč upozorenjima zdravstvenih stručnjaka da nema nikakvog dokaza o njezinoj djelotvornosti, piše Independent.
U službenom izvješću medicinskog centra Banner u Arizoni stoji da su muškarac i žena, oboje u šezdesetim godinama, progutali klorokin fosfat, sredstvo koje se koristi za čišćenje akvarija, te su oboje 30 minuta nakon toga zaprimljeni u bolnicu.
Doktor Daniel Brooks, ravnatelj Odjela za trovanja i droge, rekao je: 'S obzirom na sve nepoznanice vezane uz Covid-19, razumijemo da ljudi pokušavaju naći načine kako spriječiti ili liječiti bolest, no uzimanje lijekova na svoju ruku nije rješenje. Zadnja stvar koju trebamo je da nam hitni odjel bude zatrpan pacijentima koji misle da su pronašli neko riskantno rješenje za zarazu koje može ugroziti njihovo zdravlje.'
američki predsjednik kazao je da taj lijek predstavlja prekretnicu u liječenju koronavirusa, iako su članovi njegove vlastite administracije odbacili tu tvrdnju.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/umro-nakon-sto-je-progutao-tvar-za-koju-je-trump-rekao-da-lijeci-koronavirus-lijecnici-upozoravaju-na-opasnost-od-uzimanja-lijekova-na-svoju-ruku/10128847/
U službenom izvješću medicinskog centra Banner u Arizoni stoji da su muškarac i žena, oboje u šezdesetim godinama, progutali klorokin fosfat, sredstvo koje se koristi za čišćenje akvarija, te su oboje 30 minuta nakon toga zaprimljeni u bolnicu.
Doktor Daniel Brooks, ravnatelj Odjela za trovanja i droge, rekao je: 'S obzirom na sve nepoznanice vezane uz Covid-19, razumijemo da ljudi pokušavaju naći načine kako spriječiti ili liječiti bolest, no uzimanje lijekova na svoju ruku nije rješenje. Zadnja stvar koju trebamo je da nam hitni odjel bude zatrpan pacijentima koji misle da su pronašli neko riskantno rješenje za zarazu koje može ugroziti njihovo zdravlje.'
američki predsjednik kazao je da taj lijek predstavlja prekretnicu u liječenju koronavirusa, iako su članovi njegove vlastite administracije odbacili tu tvrdnju.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/umro-nakon-sto-je-progutao-tvar-za-koju-je-trump-rekao-da-lijeci-koronavirus-lijecnici-upozoravaju-na-opasnost-od-uzimanja-lijekova-na-svoju-ruku/10128847/
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: plamenac siri fake news
opet fake vijesti.
nije trump rekao da je to siguran lijek, nego je rekao da postoje istraživanja da dobro dijeluje.
i njegovi stručnjaci su rekli da treba sačekati još veći uzorak i još neke testove da bude dano u mass production.
a vi gutajte fake sranja , a isto vremeno vam mediji servirali priču da je zatvaranje granica rasizam i da treba grliti kineze.
nije trump rekao da je to siguran lijek, nego je rekao da postoje istraživanja da dobro dijeluje.
i njegovi stručnjaci su rekli da treba sačekati još veći uzorak i još neke testove da bude dano u mass production.
a vi gutajte fake sranja , a isto vremeno vam mediji servirali priču da je zatvaranje granica rasizam i da treba grliti kineze.
AssadNaPodmornici wrote:opet fake vijesti.
„Hidroksiklorokin i azitromicin, ako se uzmu zajedno, mogu promijeniti povijest medicine. Uprava za hranu i lijekove (FDA) pomjera planine. Hvala im. Nadam se da će se oba lijeka odmah početi koristiti! Oni bolje rade zajedno, Međunarodni časopis za antimikrobne agense. Ljudi umiru, djelujmo brže i Bog blagoslovio sve“, objavio se na Twitteru američki predsjednik Donald Trump.
u pravu si nije rekao , napisao je
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jastučasti plamenac
2014-04-16
Pa rekao je da lijek protiv malarije i sumamed daju rezultate, i daju, to daju ovima na respiratoru kod nas. Pa i drugdje sigurno. Isto tako su rekli da s lijekom protiv malarije treba biti oprezan jer veća doza može biti kobna. Što znači da ga daju samo doktori.
A ako je netko toliko glup da popije sredstvo za čišćenje akvarija jer u sastavu ima tvar kao lijek za malariju onda jbg...Trumpika ne može biti kriv za takvog idiota.
A ako je netko toliko glup da popije sredstvo za čišćenje akvarija jer u sastavu ima tvar kao lijek za malariju onda jbg...Trumpika ne može biti kriv za takvog idiota.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i sad je trump kriv jer je neko retardiran?
znači da trum kaže da aspirin pomaže kod glavobolje i neko popije kilu asprina i ubije se kriv je trump?
hina je gora od huffposta
znači da trum kaže da aspirin pomaže kod glavobolje i neko popije kilu asprina i ubije se kriv je trump?
to mi je ko ona priča da je crtić tom i jerry kriv kad nasilni klinac zatuče drugog klinca čekićem po glavi jer je to vidio u crtiću
sori, mi nismo bili retardirani i nije nam trebao disclaimer "Ovo je crtić"
sori, mi nismo bili retardirani i nije nam trebao disclaimer "Ovo je crtić"
opasne lijekove koji u maloj dozi liječe a u velikoj ubiju daju i doziraju doktorimarcellus wrote:i sad je trump kriv jer je neko retardiran?
a ne budala sam sebi u wc-u iz sanitara iz flaše, jer je vidio neki sastojak kao u lijeku
2015-08-15
USA javnost je notorno podkapacitirana u općoj kulturi i obrazovanju, ugl. ispranih mozgova i ovisna o masmedijima, a iq im baš i ne dižu miljoni latinosa koji im svake godine upadaju preko granice...marcellus wrote:i sad je trump kriv jer je neko retardiran?
Čudi zapravo da nije bio veći broj mrtvih uslijed konzumacije sredstva za čišćenje akvarija...
U tom smislu je odgovoran...
Ne možeš debilu objašnjavati stvari normalnim riječnikom...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Kakogod, trumpika otvara sve za 10 dana. Veli ajd lječite ih, ja otvaram. Misli valjda bolje neki mrtav nego svi živi mrtvaci od siromaštva.
2015-08-15
kaya wrote:Kakogod, trumpika otvara sve za 10 dana. Veli ajd lječite ih, ja otvaram. Misli valjda bolje neki mrtav nego svi živi mrtvaci od siromaštva.
sve mi se čini da bi to bilo najbolje. a onda bi ameri i zapadnjaci imali imunitet a kinezi nebi. i prc. lako moguće. ako USA to napravi ostale zemlje svijeta će tako. starce poslati na selo i izolirati a mi štaš .. idi i zarazi se
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:kaya wrote:Kakogod, trumpika otvara sve za 10 dana. Veli ajd lječite ih, ja otvaram. Misli valjda bolje neki mrtav nego svi živi mrtvaci od siromaštva.
sve mi se čini da bi to bilo najbolje. a onda bi ameri i zapadnjaci imali imunitet a kinezi nebi. i prc. lako moguće. ako USA to napravi ostale zemlje svijeta će tako. starce poslati na selo i izolirati a mi štaš .. idi i zarazi se
vidjet ćemo što će biti. najgore su prošli ameri tamo gdje su demokrati na vlasti
» HRT-ova urednica širi fake news o pedofiliji u lektiri pa, evo, Vigliare sad zbog toga traži smjenu Divjak
» Still more fake news ;P
» Fake news list
» fake news biseri
» Razotkriven fake news
» Still more fake news ;P
» Fake news list
» fake news biseri
» Razotkriven fake news
Page 1 of 1