ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pao digo

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Pao digo - Page 3 Empty Re: Pao digo

Post by Guest 27/2/2018, 23:27

Pinochet wrote:
pismejker wrote:
Pinochet wrote:
pismejker wrote:
Pinochet wrote:

prije sam se nervirao radi ovakvog stanja države... ono nervirao i sve to.. a onda sam se sa vremenom pomirio, a sada se samo izrugujemo.. :tu ovo je postalo sprdnja i ruganje i treba se izrugivati.. i izrugivanje jedna vrsta aktivizma, eto :tu

Neki dan cekam na zebri sa jednom frendicom iz RH..neki Pežoj "naguzio" mercedeca A prvu liniju...pola haube Pezoja se zguzvalo.Mercu niš..kao da ga je tek netko onako malo otrljao..
Komentiram ja toj curi,kako je Merc Merc..a ova dvojica koja su bila u Mercu,uza nas stoje dok pandur radi biljeske,i nasmiju se progovore hrvatski...decki nedavno dosli..pozeljeh im dobrodoslicu.. :clown

Pa naravno..rugati se..jer nis drugo ne preostaje... :cleanteeth

Dobar je i Pežoj, imao sam situaciju frend se sa starom bemburom zabio u mene, meni šteta na zadnjem braniku, malo nacika(platio 500kn , to jest frend je dao jer je bio kriv) a njemu se njemačka bembura sa sprida cila zgužvana :D .. hauba, farovi i prednji branik, otišli u kurac

o čemu se radi? auti bolje pritrpe udarac zguza, sa sprijeda se zgužvaju, a s guza imaš zaštitu
Pa danas ti je pola prednjeg auta plastika..komplet branik i spojler i pola blatobrana..lim je samo hauba i straznji dio blatobrana..to sve ima da se zguzva..pozadi ima ojacanja radi rezervoara i prtljaznika..

to ti je to.. zapravo, kada  je ovaj skinio zadnji branik da ga zakrpa, sa zada bio jedan ogromni teški komad čelika na koji ide taj branik.. tako su vjerojatno sva auta građena, imaju neku "kralježnicu" koja je čvrsta, a onda na nju krpiš plastiku i limove i ostalo koje je lomljivo i krho.. tako se štedi lova prilikom pravljenja auta..  pa su ona dostupna i jeftina , prosječni njemac lako dodje do novog auta, a mi prosječni hrvati dodjemo do toga njemačkog kada ovome dopizdi za 2-3 godine :D
nije to više onaj mercedes 190ka, koji je bio kao oklopni tenk.
Merc 190...jos ga i dan danas vozaju po gradu ovdje...danas su auti uzas,osim onih bas namjenjenih off roadu i slicno...ovi moderni SUV-ovi,samo sminka koja bi se raspala nakon par tisca km off-road voznje..

mozes naci dobro auto za 10-15 k ojra ..evo ludjacki padaju cijene Touaregu 2010 linija,jerbo novi izlazi,ili je izasao..odlicno cvrsto i jako auto,cak i ona prva linija,brutlna masina,ovjes i odtalo,ali trosi..ovi noviji,sve je to vise sminka,manje namjensko vozilo

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2018, 23:29

Pao digo - Page 3 Vwtouareg01
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2018, 23:30

ma nepatim od tih čvrstih i masivnih auta, neću voziti rally , iako recimo , bio uzeo pegout 2008 SUV mi izgleda OK a cijenovno je pristupačan.. onako sexy autić za grad, za mene :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2018, 23:55

Pa ja moram nes takvo..Rujka mi se smijala kad sam sjeo u Merc E 250..kaze pregrmalj sam za taj auto

sexy autic??? Yoda...zvucis..metroseksualno.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top