Pao digo
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pao digo
pa..drugi ne zveckaju..na koje mislis?vuksadinare wrote:Ko je mislio samo na srbe...pismejker wrote:Zvecka se pustim rijecima,mase omlohavljelim qrcem...a nema se niti mooda(srbi)..da imaju,prvo bi Kosovo rjesili...vuksadinare wrote:Rat je neizbjezan..pa di ti zivis pa zar ne vidis da se svako malo prijeti,zvecka oruzjem..to nisu prijateljski gestijastreb wrote:Dobro,ali zašto preferiraš teme koje uvijek "zasladiš" sa sloganom "Rat je neizbježan"?vuksadinare wrote:
Ajde penzicu prijevremeni kakas ga...ja sam sa srbima ok bar nekima ali jebi ga generalno ih ne volim..ali ih ne bi ni rokao..isprebijao..bzv..ali picke provokatorske i lazove brzobraznikr unutar hrvata sigurno bi..
A,Mar...tj.hoću reć Vuče sa Dinare?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Jesam..zbog lazi i objeda ovdje koje trpim vec dugo vremena..trpaju me u hdzovca ili pravasa..hdzovac nikad nisam bio..hosovac jesam i pravas al na pocetku prije 26,27 godina...i to mi tovare pizdeki koji su bil u misjim rupama kad sam sa 18 godina otisao u rat..dijete..necu dati vise pizdekima da me vrjedjajh da mi drzavu i narod vrijedjaju makar i zasluzil ali od tih pizdeka ne....nek si doma kucu i obitelj vrijedjaju..jasambrend wrote:vuksadinare wrote:Pao ili nije pao njihpva stvar..pisite kadkad pozitivno da vam jebem sve po spisku a ima i dosta pozitivnih stvariepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Sto ti seres sa ovim temama?..provociras..padat ce necije glave uskoro
Dobro, digo nije pao.
Ti si puka, jeba me pas ako nisi...
Zbog cega se ti nerviras...meanwhile Plenki i Dalic biraju novog lesinara...jer narod ce to sve progutati...pomiri se s time da su ljudi glupi ko kurac ovdje, da nisu bili bi Svicarska, a ovako smo samo usminkana Srbija po razvijenosti i mentalitetu...HDZ se nije sam doveo na vlast, a alternative, a jebi ga ionako nema smisla vise nista pokusavati, a kamoli glumiti da imamo drzavu...
darth_vader-
2014-04-17
uz to,da se ima sto pozitivno reci,osima za prirodu,hranu i zene,reklo bi se..sto poztivno reci,za drzavu,iz koje moraju mladi odlaziti sami ili cak i oni stariji,samo da prezive..i to niej rijec o par tisca ljudi,nego stotinama tisca..
evo kod menea u Gradu je ljetos se culo uglavnom arapsko arlaukanje..danas,uglavno dobro poznati hrvatski..
evo kod menea u Gradu je ljetos se culo uglavnom arapsko arlaukanje..danas,uglavno dobro poznati hrvatski..
Guest- Guest
pismejker wrote:uz to,da se ima sto pozitivno reci,osima za prirodu,hranu i zene,reklo bi se..sto poztivno reci,za drzavu,iz koje moraju mladi odlaziti sami ili cak i oni stariji,samo da prezive..i to niej rijec o par tisca ljudi,nego stotinama tisca..
prije sam se nervirao radi ovakvog stanja države... ono nervirao i sve to.. a onda sam se sa vremenom pomirio, a sada se samo izrugujemo.. ovo je postalo sprdnja i ruganje i treba se izrugivati.. i izrugivanje jedna vrsta aktivizma, eto
Guest- Guest
Jebote...kako necu prolupat...jedan jebivjetar dio hrvatskog korpusa svrstava u fasiste a druge navodno u antifasiste...jedan blento iz sarajeva drzi prodike o losem hrvatstvu hrvata iz hrvatske ustasama i kojemucemh a on cackao jajca u sarajevu dok sam ja gotovo kao maloljetan isao braniti dom plus njegov u bosni...onaj iz semberije iz tuzle okle vec glumi hrvatinu i herceg bosanca a do ne tako davno u brckom bio medju najvecim marksistima..jednu izjebao radikalni levicar a mozda i grobar i onda mi prodaje fore kako onaj ko ne mjenja misljenja-konj...'dragovoljac'iz 93..ljubitelj muja iz kladuse,cazina,ustiprace..ljubitelj bmk-a i ostalih cetnofila glumi jos veceg ercegbosanca od ovog marksiste iz brckog..ostale mi se ne da sad nabrajati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..ma jebes hdz,sdp i druge oni nisu drzava...ne govorim o njima nego o debilima ovdjejasambrend wrote:vuksadinare wrote:Jesam..zbog lazi i objeda ovdje koje trpim vec dugo vremena..trpaju me u hdzovca ili pravasa..hdzovac nikad nisam bio..hosovac jesam i pravas al na pocetku prije 26,27 godina...i to mi tovare pizdeki koji su bil u misjim rupama kad sam sa 18 godina otisao u rat..dijete..necu dati vise pizdekima da me vrjedjajh da mi drzavu i narod vrijedjaju makar i zasluzil ali od tih pizdeka ne....nek si doma kucu i obitelj vrijedjaju..jasambrend wrote:vuksadinare wrote:Pao ili nije pao njihpva stvar..pisite kadkad pozitivno da vam jebem sve po spisku a ima i dosta pozitivnih stvariepikur37 wrote:
Dobro, digo nije pao.
Zbog cega se ti nerviras...meanwhile Plenki i Dalic biraju novog lesinara...jer narod ce to sve progutati...pomiri se s time da su ljudi glupi ko kurac ovdje, da nisu bili bi Svicarska, a ovako smo samo usminkana Srbija po razvijenosti i mentalitetu...HDZ se nije sam doveo na vlast, a alternative, a jebi ga ionako nema smisla vise nista pokusavati, a kamoli glumiti da imamo drzavu...
2015-09-08
svaka postena hrvatska kuca ima digo proizvod , digitron je buje a digo je kvasac
prigorje brdovecko out EU in
prigorje brdovecko out EU in
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pinochet wrote:pismejker wrote:uz to,da se ima sto pozitivno reci,osima za prirodu,hranu i zene,reklo bi se..sto poztivno reci,za drzavu,iz koje moraju mladi odlaziti sami ili cak i oni stariji,samo da prezive..i to niej rijec o par tisca ljudi,nego stotinama tisca..
prije sam se nervirao radi ovakvog stanja države... ono nervirao i sve to.. a onda sam se sa vremenom pomirio, a sada se samo izrugujemo.. ovo je postalo sprdnja i ruganje i treba se izrugivati.. i izrugivanje jedna vrsta aktivizma, eto
Neki dan cekam na zebri sa jednom frendicom iz RH..neki Pežoj "naguzio" mercedeca A prvu liniju...pola haube Pezoja se zguzvalo.Mercu niš..kao da ga je tek netko onako malo otrljao..
Komentiram ja toj curi,kako je Merc Merc..a ova dvojica koja su bila u Mercu,uza nas stoje dok pandur radi biljeske,i nasmiju se progovore hrvatski...decki nedavno dosli..pozeljeh im dobrodoslicu..
Pa naravno..rugati se..jer nis drugo ne preostaje...
Guest- Guest
pismejker wrote:Pinochet wrote:pismejker wrote:uz to,da se ima sto pozitivno reci,osima za prirodu,hranu i zene,reklo bi se..sto poztivno reci,za drzavu,iz koje moraju mladi odlaziti sami ili cak i oni stariji,samo da prezive..i to niej rijec o par tisca ljudi,nego stotinama tisca..
Neki dan cekam na zebri sa jednom frendicom iz RH..neki Pežoj "naguzio" mercedeca A prvu liniju...pola haube Pezoja se zguzvalo.Mercu niš..kao da ga je tek netko onako malo otrljao..
Komentiram ja toj curi,kako je Merc Merc..a ova dvojica koja su bila u Mercu,uza nas stoje dok pandur radi biljeske,i nasmiju se progovore hrvatski...decki nedavno dosli..pozeljeh im dobrodoslicu..
Dobar je i Pežoj, imao sam situaciju frend se sa starom bemburom zabio u mene, meni šteta na zadnjem braniku, malo nacika(platio 500kn , to jest frend je dao jer je bio kriv) a njemu se njemačka bembura sa sprida cila zgužvana :D .. hauba, farovi i prednji branik, otišli u kurac
o čemu se radi? auti bolje pritrpe udarac zguza, sa sprijeda se zgužvaju, a s guza imaš zaštitu
Guest- Guest
...sve su to vasi rodjaci,kumovi,prijatelji,susjedi..pa pinoche,pis sto niste se bavili aktivizmom kad je trebalo kod njih...pinocheu su rod todorici,milasi,kujundzici jebate direktor je mogao bit i nista..i onda ga puca zavist prema drugim rodijacima koji su zastopali nos i uguzili se na bolje pozicije...
2015-09-08
Evo ja necu vise sigurno.vuksadinare wrote:Jesam..zbog lazi i objeda ovdje koje trpim vec dugo vremena..trpaju me u hdzovca ili pravasa..hdzovac nikad nisam bio..hosovac jesam i pravas al na pocetku prije 26,27 godina...i to mi tovare pizdeki koji su bil u misjim rupama kad sam sa 18 godina otisao u rat..dijete..necu dati vise pizdekima da me vrjedjajh da mi drzavu i narod vrijedjaju makar i zasluzil ali od tih pizdeka ne....nek si doma kucu i obitelj vrijedjaju..jasambrend wrote:vuksadinare wrote:Pao ili nije pao njihpva stvar..pisite kadkad pozitivno da vam jebem sve po spisku a ima i dosta pozitivnih stvariepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Sto ti seres sa ovim temama?..provociras..padat ce necije glave uskoro
Dobro, digo nije pao.
Do 23:30.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa danas ti je pola prednjeg auta plastika..komplet branik i spojler i pola blatobrana..lim je samo hauba i straznji dio blatobrana..to sve ima da se zguzva..pozadi ima ojacanja radi rezervoara i prtljaznika..Pinochet wrote:pismejker wrote:Pinochet wrote:pismejker wrote:uz to,da se ima sto pozitivno reci,osima za prirodu,hranu i zene,reklo bi se..sto poztivno reci,za drzavu,iz koje moraju mladi odlaziti sami ili cak i oni stariji,samo da prezive..i to niej rijec o par tisca ljudi,nego stotinama tisca..
Dobar je i Pežoj, imao sam situaciju frend se sa starom bemburom zabio u mene, meni šteta na zadnjem braniku, malo nacika(platio 500kn , to jest frend je dao jer je bio kriv) a njemu se njemačka bembura sa sprida cila zgužvana :D .. hauba, farovi i prednji branik, otišli u kurac
o čemu se radi? auti bolje pritrpe udarac zguza, sa sprijeda se zgužvaju, a s guza imaš zaštitu
Guest- Guest
vuksadinare wrote:.padat ce necije glave uskoro
i vrijeme je
immortal-
2014-04-16
....na zalost...mortal wrote:vuksadinare wrote:.padat ce necije glave uskoro
i vrijeme je
2015-09-08
pa ironično pola tih što si mi nabroja i jest rodbina.vuksadinare wrote:...sve su to vasi rodjaci,kumovi,prijatelji,susjedi..pa pinoche,pis sto niste se bavili aktivizmom kad je trebalo kod njih...pinocheu su rod todorici,milasi,kujundzici jebate direktor je mogao bit i nista..i onda ga puca zavist prema drugim rodijacima koji su zastopali nos i uguzili se na bolje pozicije...
zato kada govori tko najviše razjebava državu, govorim bosansko-vlaški čardak :D
to što su mi rodbina ne znači da smo svi vlaji(kao niti svi hercegovci) dio te ekipe iz "prosijaka i sinova". moji starci nisu bili niti u KPJu niti u HDZu, probijali su se vlastitim radom i poduzeništvom kroz privatni sektor , van sistema.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....na zalost...mortal wrote:vuksadinare wrote:.padat ce necije glave uskoro
i vrijeme je
Nista od te price...nema se mooda i to je cinjenica..inace,ovakvih prici po forumima,blogovima,mali milijun..u reali niti mic...
Guest- Guest
Ne mogu dozvoliti da me etiketiraju lazno tisucu puta...i isto toliko opovrgavam..desnicar jesam clan hdza ili neke druge stranke nisam..suverenist jesam..ne volim generalno srbe ali ne znaci da sa nekima nisam ok narocito onima koju postuju hrvatsku i smatraju je domovinom..uzor mi j japan..nije ni rusij ni amerika ni njemacka....
2015-09-08
pismejker wrote:Pa danas ti je pola prednjeg auta plastika..komplet branik i spojler i pola blatobrana..lim je samo hauba i straznji dio blatobrana..to sve ima da se zguzva..pozadi ima ojacanja radi rezervoara i prtljaznika..Pinochet wrote:pismejker wrote:Pinochet wrote:pismejker wrote:uz to,da se ima sto pozitivno reci,osima za prirodu,hranu i zene,reklo bi se..sto poztivno reci,za drzavu,iz koje moraju mladi odlaziti sami ili cak i oni stariji,samo da prezive..i to niej rijec o par tisca ljudi,nego stotinama tisca..
to ti je to.. zapravo, kada je ovaj skinio zadnji branik da ga zakrpa, sa zada bio jedan ogromni teški komad čelika na koji ide taj branik.. tako su vjerojatno sva auta građena, imaju neku "kralježnicu" koja je čvrsta, a onda na nju krpiš plastiku i limove i ostalo koje je lomljivo i krho.. tako se štedi lova prilikom pravljenja auta.. pa su ona dostupna i jeftina , prosječni njemac lako dodje do novog auta, a mi prosječni hrvati dodjemo do toga njemačkog kada ovome dopizdi za 2-3 godine :D
nije to više onaj mercedes 190ka, koji je bio kao oklopni tenk.
Guest- Guest
A opet im ides na pirove,krstenja,gradelas sa njima nisi li?Pinochet wrote:pa ironično pola tih što si mi nabroja i jest rodbina.vuksadinare wrote:...sve su to vasi rodjaci,kumovi,prijatelji,susjedi..pa pinoche,pis sto niste se bavili aktivizmom kad je trebalo kod njih...pinocheu su rod todorici,milasi,kujundzici jebate direktor je mogao bit i nista..i onda ga puca zavist prema drugim rodijacima koji su zastopali nos i uguzili se na bolje pozicije...
zato kada govori tko najviše razjebava državu, govorim bosansko-vlaški čardak :D
to što su mi rodbina ne znači da smo svi vlaji(kao niti svi hercegovci) dio te ekipe iz "prosijaka i sinova". moji starci nisu bili niti u KPJu niti u HDZu, probijali su se vlastitim radom i poduzeništvom kroz privatni sektor , van sistema.
2015-09-08
ne, ne družim se sa svojom daljnom rodbinom.. od oca rodbina mi je cijela u njemačkoj i australiji, manji dio u RH, od matere su po splitu ali svi su poduzetnici zanimljivo.. naravno pomogne mi takva rodbina kada je privatni sektor u pitanju. zanimljivo nitko nije u nekoj političkoj stranci, ... daljna rodbina su mi ovi ministri, todorić, itd, sa njima fala kurca neman posla..vuksadinare wrote:A opet im ides na pirove,krstenja,gradelas sa njima nisi li?Pinochet wrote:pa ironično pola tih što si mi nabroja i jest rodbina.vuksadinare wrote:...sve su to vasi rodjaci,kumovi,prijatelji,susjedi..pa pinoche,pis sto niste se bavili aktivizmom kad je trebalo kod njih...pinocheu su rod todorici,milasi,kujundzici jebate direktor je mogao bit i nista..i onda ga puca zavist prema drugim rodijacima koji su zastopali nos i uguzili se na bolje pozicije...
osobno, družim se sa ekipim iz privatnog sektora, to su mi frendovi.. to sam i primjetio po splitu, ekipa uhljebi , uglavnom svi se međusobno druže, HDZovci, SDPovci, itd, ekipa iz privatnog sektora, nezaposleni, međusobno.. RH nije podjeljena politički i ideološki kako nam HDZ i SDP žele napuniti glavu, nego više kako je jastreb primjetio - klasno .. sa time da nema više radničke i kapitalističke klase, nego imaš uhljeb kastu/klasu i ona koja nije uhljeb kasta
Guest- Guest
Merc 190...jos ga i dan danas vozaju po gradu ovdje...danas su auti uzas,osim onih bas namjenjenih off roadu i slicno...ovi moderni SUV-ovi,samo sminka koja bi se raspala nakon par tisca km off-road voznje..Pinochet wrote:pismejker wrote:Pa danas ti je pola prednjeg auta plastika..komplet branik i spojler i pola blatobrana..lim je samo hauba i straznji dio blatobrana..to sve ima da se zguzva..pozadi ima ojacanja radi rezervoara i prtljaznika..Pinochet wrote:pismejker wrote:Pinochet wrote:
to ti je to.. zapravo, kada je ovaj skinio zadnji branik da ga zakrpa, sa zada bio jedan ogromni teški komad čelika na koji ide taj branik.. tako su vjerojatno sva auta građena, imaju neku "kralježnicu" koja je čvrsta, a onda na nju krpiš plastiku i limove i ostalo koje je lomljivo i krho.. tako se štedi lova prilikom pravljenja auta.. pa su ona dostupna i jeftina , prosječni njemac lako dodje do novog auta, a mi prosječni hrvati dodjemo do toga njemačkog kada ovome dopizdi za 2-3 godine :D
nije to više onaj mercedes 190ka, koji je bio kao oklopni tenk.
mozes naci dobro auto za 10-15 k ojra ..evo ludjacki padaju cijene Touaregu 2010 linija,jerbo novi izlazi,ili je izasao..odlicno cvrsto i jako auto,cak i ona prva linija,brutlna masina,ovjes i odtalo,ali trosi..ovi noviji,sve je to vise sminka,manje namjensko vozilo
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3