Crvena zvijezda petokraka
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Crvena zvijezda petokraka
Osjetit ćeš...Bude te treslo...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahajastreb wrote:Budemo ideli.
red wolf-
2016-02-10
daj se teleportiraj u 3. kvadrant već jednomred wolf wrote:Problem je što smo mi još uvijek na tvorničkim postavkama...Vi niste...Zato ste razjebali Zemlju i sve na njoj...Ali, kreće ubrzano majku li vam jebem smrdljivu...Noor wrote:vidim da ti ne razumiješ....tebe i takve treba resetirati na tvorničke postavke i svijet bi odmah bio opet normalan.red wolf wrote:Ne ne razumiješ...Tvoju vrstu treba razjebati kako bi Zemlja opstala...Noor wrote:ne nego me nije ulovila metastaza kao tebered wolf wrote:
Jer je tvoje vrijeme prošlo, a nisi se prilagodila novom vremenu...Sama si kriva za to...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Vi ćete...Ne ja...Zemlja je bitna...Ne tvoja smrdljiva vrsta...Noor wrote:daj se teleportiraj u 3. kvadrant već jednomred wolf wrote:Problem je što smo mi još uvijek na tvorničkim postavkama...Vi niste...Zato ste razjebali Zemlju i sve na njoj...Ali, kreće ubrzano majku li vam jebem smrdljivu...Noor wrote:vidim da ti ne razumiješ....tebe i takve treba resetirati na tvorničke postavke i svijet bi odmah bio opet normalan.red wolf wrote:Ne ne razumiješ...Tvoju vrstu treba razjebati kako bi Zemlja opstala...Noor wrote:
ne nego me nije ulovila metastaza kao tebe
red wolf-
2016-02-10
odi...čekaju tered wolf wrote:Vi ćete...Ne ja...Zemlja je bitna...Ne tvoja smrdljiva vrsta...Noor wrote:daj se teleportiraj u 3. kvadrant već jednomred wolf wrote:Problem je što smo mi još uvijek na tvorničkim postavkama...Vi niste...Zato ste razjebali Zemlju i sve na njoj...Ali, kreće ubrzano majku li vam jebem smrdljivu...Noor wrote:vidim da ti ne razumiješ....tebe i takve treba resetirati na tvorničke postavke i svijet bi odmah bio opet normalan.red wolf wrote:
Ne ne razumiješ...Tvoju vrstu treba razjebati kako bi Zemlja opstala...
2017-10-06
Ne ide ti to tako...Kad si ovdje...Među tvojom smrdljivom vrstom...To odradiš do kraja...Noor wrote:odi...čekaju tered wolf wrote:Vi ćete...Ne ja...Zemlja je bitna...Ne tvoja smrdljiva vrsta...Noor wrote:daj se teleportiraj u 3. kvadrant već jednomred wolf wrote:Problem je što smo mi još uvijek na tvorničkim postavkama...Vi niste...Zato ste razjebali Zemlju i sve na njoj...Ali, kreće ubrzano majku li vam jebem smrdljivu...Noor wrote:
vidim da ti ne razumiješ....tebe i takve treba resetirati na tvorničke postavke i svijet bi odmah bio opet normalan.
red wolf-
2016-02-10
ahaha, znači..iz aviona se vidifridrih_niche wrote:Odjel shizofrenije?
Koji kurac?
:D
2017-10-06
Ne iz zrakoplova (hrvatski)...Već s Mjeseca...
red wolf-
2016-02-10
Ne mogu odi pisat, ovo nije normalno...
Ovaj podforum se triba zvat ‘Let iznad kukavičjeg gnijezda’...
Blaženo pickaranje oko Hajduka, Dinama i minijature s Kvarnera...
<3
<3
Guest- Guest
red wolf wrote:Ne iz zrakoplova (hrvatski)
U hrvatskom jeziku se ravnopravno koriste oba naziva (avion i zrakoplov) s tim da postoje neke tehničke razlike u vrsti uređaja koje pokrivaju.
Dapače, riječ avion se češće koristi.
Guest- Guest
Dakle zrakoplov...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Ne iz zrakoplova (hrvatski)
U hrvatskom jeziku se ravnopravno koriste oba naziva (avion i zrakoplov) s tim da postoje neke tehničke razlike u vrsti uređaja koje pokrivaju.
red wolf-
2016-02-10
fridrih_niche wrote:Ne mogu odi pisat, ovo nije normalno...
<3
Joj daj molim te, ovaj podforum je u usporedbi sa Nogometom oličenje normalnosti. Čak i kada vučko ima svoje napadaje.
Guest- Guest
Dapače, riječ avion se uvijek koristi.slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Ne iz zrakoplova (hrvatski)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
fridrih_niche wrote:Ne mogu odi pisat, ovo nije normalno...
<3
i ono..pozdravi kevu
Jucer je doživio napad , ne znam kako mu je danas..jesu mu dali kakvu terapijuslidingdoorsoperator wrote:fridrih_niche wrote:Ne mogu odi pisat, ovo nije normalno...
<3
Joj daj molim te, ovaj podforum je u usporedbi sa Nogometom oličenje normalnosti. Čak i kada vučko ima svoje napadaje.
2015-08-15
red wolf wrote:Dakle zrakoplov...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Ne iz zrakoplova (hrvatski)
u hrvatskom zakonodavstvu i većem dijelu zrakoplovne struke češće se naziva avion...
http://www.enciklopedija.hr/natuknica.aspx?ID=67455
Guest- Guest
Ja sam Hrvat i ne priznajem to avion...Samo zrakoplov...
red wolf-
2016-02-10
kaja wrote:Jucer je doživio napad , ne znam kako mu je danas..jesu mu dali kakvu terapijuslidingdoorsoperator wrote:fridrih_niche wrote:Ne mogu odi pisat, ovo nije normalno...
<3
Kad doživi napad, on svaki put obavezno piše na forumu. Valjda je to dio terapije.
Guest- Guest
Ni blizu...slidingdoorsoperator wrote:fridrih_niche wrote:Ne mogu odi pisat, ovo nije normalno...
<3
Doli se lipo ispickaramo i to je to...
Odi je već ozbiljna shizofrenija...
Al ogugla covik na sve, pa kontan da ste se i vi navikli jedni na druge...
:D
Guest- Guest
Pa dobro, jesu čuo nekoga ikada da mu ide zrakoplov za Split u 6?slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Dakle zrakoplov...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Ne iz zrakoplova (hrvatski)
u hrvatskom zakonodavstvu i većem dijelu zrakoplovne struke češće se naziva avion...
http://www.enciklopedija.hr/natuknica.aspx?ID=67455
:)
2015-08-15
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Pupovac:"U Domovinskom ratu nije zvijezda petokraka vodila rat, rat su vodili oni koji su pripadali ultranacionalističkim i profašističkim grupacijama"
» Bauhaus i petokraka
» ZAŠTZO AUSTRIJU NA BLAJBURGU NE SMETA PETOKRAKA
» Veterani kamionom zgazili cvijeće u Vodicama, tvrde da je to petokraka
» SMS-od zvijezda do dna
» Bauhaus i petokraka
» ZAŠTZO AUSTRIJU NA BLAJBURGU NE SMETA PETOKRAKA
» Veterani kamionom zgazili cvijeće u Vodicama, tvrde da je to petokraka
» SMS-od zvijezda do dna
Page 5 of 6