Crvena zvijezda petokraka
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Crvena zvijezda petokraka
Pa dobro, jesu čuo nekoga ikada da mu ide zrakoplov za Split u 6?slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Dakle zrakoplov...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Ne iz zrakoplova (hrvatski)
U hrvatskom jeziku se ravnopravno koriste oba naziva (avion i zrakoplov) s tim da postoje neke tehničke razlike u vrsti uređaja koje pokrivaju.
Dapače, riječ avion se češće koristi.
u hrvatskom zakonodavstvu i većem dijelu zrakoplovne struke češće se naziva avion...
http://www.enciklopedija.hr/natuknica.aspx?ID=67455
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
fridrih_niche wrote:
Odi je već ozbiljna shizofrenija...
Al ogugla covik na sve, pa kontan da ste se i vi navikli jedni na druge...
Pa jest, i jedno i drugo.
Guest- Guest
Hahahahahaha...Noor wrote:fridrih_niche wrote:Ne mogu odi pisat, ovo nije normalno...
Ovaj podforum se triba zvat ‘Let iznad kukavičjeg gnijezda’...
Blaženo pickaranje oko Hajduka, Dinama i minijature s Kvarnera...
<3
i ono..pozdravi kevu
:D
Fali mi već Vojvoda...
<3
Guest- Guest
zlo je to kad se covjek ufura u neku fikciju buduceg sukoba,rata,a on je tu duboko zagazio..vidi zavjere posvuda oko sebe,gubi smisao za objektivnu percepciju itd..kaja wrote:Jucer je doživio napad , ne znam kako mu je danas..jesu mu dali kakvu terapijuslidingdoorsoperator wrote:fridrih_niche wrote:Ne mogu odi pisat, ovo nije normalno...
<3
Joj daj molim te, ovaj podforum je u usporedbi sa Nogometom oličenje normalnosti. Čak i kada vučko ima svoje napadaje.
bas je nekome na balkanu realno do rata...nema se za normalni tijek zivljenja,a kamoli neki yebeni rat..
Guest- Guest
Moze bit ..slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:Jucer je doživio napad , ne znam kako mu je danas..jesu mu dali kakvu terapijuslidingdoorsoperator wrote:fridrih_niche wrote:Ne mogu odi pisat, ovo nije normalno...
<3
Joj daj molim te, ovaj podforum je u usporedbi sa Nogometom oličenje normalnosti. Čak i kada vučko ima svoje napadaje.
Kad doživi napad, on svaki put obavezno piše na forumu. Valjda je to dio terapije.
2015-08-15
Al kako je bilo na starom forumu, ovo je jos kamilica...slidingdoorsoperator wrote:fridrih_niche wrote:
Odi je već ozbiljna shizofrenija...
Al ogugla covik na sve, pa kontan da ste se i vi navikli jedni na druge...
Pa jest, i jedno i drugo.
(Y)
Guest- Guest
Jucer je imao dan D , i meni se prijetiopismejker wrote:zlo je to kad se covjek ufura u neku fikciju buduceg sukoba,rata,a on je tu duboko zagazio..vidi zavjere posvuda oko sebe,gubi smisao za objektivnu percepciju itd..kaja wrote:Jucer je doživio napad , ne znam kako mu je danas..jesu mu dali kakvu terapijuslidingdoorsoperator wrote:fridrih_niche wrote:Ne mogu odi pisat, ovo nije normalno...
<3
bas je nekome na balkanu realno do rata...nema se za normalni tijek zivljenja,a kamoli neki yebeni rat..
Dok ga ne razbijem :)
2015-08-15
Yehudi wrote:
A ovo sam vidio prošle god. ad sam iša na Žirje
----------------------------------------------------------------------------------
Dalmatinci, Istrijani, otočani i svi domoljubni Hrvati znaju ISTINU
a nasilna manjina ne može dugo tlačiti svijest naroda
to nisi siguro vidi prošlo leto,
i avangarda koja je to nacrtala, stori narkoman bez zubi, je to učini jer mu je patrijot taman nabavi stroj za pjeskarenje
2014-04-16
ćiri on da vidi tko reže vene za njimfridrih_niche wrote:Hahahahahaha...Noor wrote:fridrih_niche wrote:Ne mogu odi pisat, ovo nije normalno...
<3
i ono..pozdravi kevu
Fali mi već Vojvoda...
<3
kaja wrote:Pa dobro, jesu čuo nekoga ikada da mu ide zrakoplov za Split u 6?slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Dakle zrakoplov...slidingdoorsoperator wrote:red wolf wrote:Ne iz zrakoplova (hrvatski)
U hrvatskom jeziku se ravnopravno koriste oba naziva (avion i zrakoplov) s tim da postoje neke tehničke razlike u vrsti uređaja koje pokrivaju.
Dapače, riječ avion se češće koristi.
u hrvatskom zakonodavstvu i većem dijelu zrakoplovne struke češće se naziva avion...
http://www.enciklopedija.hr/natuknica.aspx?ID=67455
:)
Iskreno, nisam uopće obraćao pažnju na takve detalje.
Guest- Guest
Ma kazem ja..Brzo bi Fukovo krzno krasilo tvoje prelijepo rame...kaja wrote:Jucer je imao dan D , i meni se prijetiopismejker wrote:zlo je to kad se covjek ufura u neku fikciju buduceg sukoba,rata,a on je tu duboko zagazio..vidi zavjere posvuda oko sebe,gubi smisao za objektivnu percepciju itd..kaja wrote:Jucer je doživio napad , ne znam kako mu je danas..jesu mu dali kakvu terapijuslidingdoorsoperator wrote:fridrih_niche wrote:Ne mogu odi pisat, ovo nije normalno...
<3
Dok ga ne razbijem :)
Guest- Guest
Zna da ga ti voliš!Noor wrote:ćiri on da vidi tko reže vene za njimfridrih_niche wrote:Hahahahahaha...Noor wrote:fridrih_niche wrote:Ne mogu odi pisat, ovo nije normalno...
<3
i ono..pozdravi kevu
Fali mi već Vojvoda...
<3
<3 :D
Guest- Guest
ma dobar je ko kruh, samo jalovo lajefridrih_niche wrote:Zna da ga ti voliš!Noor wrote:ćiri on da vidi tko reže vene za njimfridrih_niche wrote:Hahahahahaha...Noor wrote:fridrih_niche wrote:Ne mogu odi pisat, ovo nije normalno...
<3
i ono..pozdravi kevu
Fali mi već Vojvoda...
<3
<3 :D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Dobro si ga pročitala haha...
Iduće lito pijemo Ante i ja kavu u Splitu...
<3
<3
Guest- Guest
oće li mu 'momci' bit pratnja?fridrih_niche wrote:Dobro si ga pročitala haha...
<3
ta trojica ne znaju disat bez njega, ahaha
bože, kakvi velikani
2017-10-06
Bez pratnje...Noor wrote:oće li mu 'momci' bit pratnja?fridrih_niche wrote:IDobro si ga pročitala haha...
<3
bože, kakvi velikani
Je, Ante im je idol...
Posebno kad ne jede Snickers haha...
I
Guest- Guest
a baš :)fridrih_niche wrote:Bez pratnje...Noor wrote:oće li mu 'momci' bit pratnja?fridrih_niche wrote:IDobro si ga pročitala haha...
<3
bože, kakvi velikani
Je, Ante im je idol...
Posebno kad ne jede Snickers haha...
I
2017-10-06
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Pupovac:"U Domovinskom ratu nije zvijezda petokraka vodila rat, rat su vodili oni koji su pripadali ultranacionalističkim i profašističkim grupacijama"
» Bauhaus i petokraka
» ZAŠTZO AUSTRIJU NA BLAJBURGU NE SMETA PETOKRAKA
» Veterani kamionom zgazili cvijeće u Vodicama, tvrde da je to petokraka
» SMS-od zvijezda do dna
» Bauhaus i petokraka
» ZAŠTZO AUSTRIJU NA BLAJBURGU NE SMETA PETOKRAKA
» Veterani kamionom zgazili cvijeće u Vodicama, tvrde da je to petokraka
» SMS-od zvijezda do dna
Page 6 of 6