Oprostaj od Foruma
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Oprostaj od Foruma
jasambrend wrote:Ante aj ne jebi...ovo govno od foruma nije ni 10% zanimljivo kao kad ti pises pizdarije, jeba ga ti...Kic ce ga pretvoriti u totalni gay forum, na dobrom je putu, zasad mu ne damo samo mi s nogometa, ali ima i par kvalitetnih pacijenata na vip-u koji ovom besmislu od foruma daju neki smisao...trolajmo ga, jer mi to možemo...da se Kica pita ovdje bi se argumentirano raspravljalo o bitnim temama za drustvo, pari da je neki fanaticni sljedbenik Brune Simlese, isusa mi, a znamo svi da su argumentirane rasprave izravan put u pederluk...
jasambrend wrote:Ante aj ne jebi...ovo govno od foruma nije ni 10% zanimljivo kao kad ti pises pizdarije, jeba ga ti...Kic ce ga pretvoriti u totalni gay forum, na dobrom je putu, zasad mu ne damo samo mi s nogometa, ali ima i par kvalitetnih pacijenata na vip-u koji ovom besmislu od foruma daju neki smisao...trolajmo ga, jer mi to možemo...da se Kica pita ovdje bi se argumentirano raspravljalo o bitnim temama za drustvo, pari da je neki fanaticni sljedbenik Brune Simlese, isusa mi, a znamo svi da su argumentirane rasprave izravan put u pederluk...
Skoro sam se onesvijestio kad sam ovo vidio. Strava i užas.
Guest- Guest
zbog ovog ces se u nedjelju u podne javit na strijeljanje...ako te nema, djevojke ce te nac..ne briniDesert_fox wrote:Dolazi vrime kad cu i ja poduzeti taj zavrsni korak i napustiti za sva vremena ovaj pederski forum kojega je osnovao ovaj turbo cetnik kicinjo.
Njega toliko mrzim da cu napustiti ovo turbo pedersko smece.
Sad si dobija svoje
dress code..odijelo i kravata
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Laže govnar, kao bezbroj puta do sada kada je napuštao forum. Laže čim zine...
Guest- Guest
pa nece, pokusava jadnik da pridobije empatiju celog foruma, buhuhuhu...
Guest- Guest
dobio sam informaciju da se vojvoda povlači sa foruma čim juve ponovo osvoji ligu prvaka dakle vadite mješalice, postavljajte skele i razmotavajte kabele
2014-04-18
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemački predsjednik moli Poljake za oproštaj na ceremoniji obilježavanja početka 2. svj.rata
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
» Bombardiranje foruma
» održavanje foruma
» brisanje foruma
» Gasenje foruma
» Bombardiranje foruma
» održavanje foruma
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2