Mehiko je kaos, ali opet imaju cojones
Page 1 of 1
Mehiko je kaos, ali opet imaju cojones
Mexico's president called off a White House visit after Trump refused to say publicly that Mexico won't pay for the border wall
http://www.businessinsider.com/mexico-president-trump-border-wall-argument-white-house-visit-2018-2
a ne mi pozovemo Vučića i crveni tepih mu dajemo..
Re: Mehiko je kaos, ali opet imaju cojones
kic wrote:a ne mi pozovemo Vučića i crveni tepih mu dajemo..
I onda mu pod nas gurnemo novu EK strategiju o ulasku zemalja zapadnog Balkana u EU.
Što bi Meksikanci mogli Trumpu gurnuti pod nos?
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:a ne mi pozovemo Vučića i crveni tepih mu dajemo..
I onda mu pod nas gurnemo novu EK strategiju o ulasku zemalja zapadnog Balkana u EU.
kic wrote:slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:a ne mi pozovemo Vučića i crveni tepih mu dajemo..
E da.
Guest- Guest
Similar topics
» Milanović će žeti oluju i sijati kaos ako ga SDP opet izabere
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Tim has cojones
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Tim has cojones
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
Page 1 of 1