Vucic opet farba.Donio podatke o nestalima koji su pronadjeni
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vucic opet farba.Donio podatke o nestalima koji su pronadjeni
Mogu, ali neće oni dostaviti vojnu tajnu sudu u Strasbourgu .slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
I u policiji kada tražiš informaciju od sudionika nekog zločina moraš dati garanciju da ga nećeš optužiti .
Nećemo ih mi kao država tužiti kao državu, ali oštećenima i njihovim obiteljima nitko ne može zabraniti da to sami pokušaju i to prvenstveno preko suda u Strasbourgu.
To je utopijski potpuno. Ako je vec ova drzava htjela doznati zbog tih obitelji podatak onda je trebala mjenjati podatke . A ako neće , neka zasute zauvijek . Ovo - opet nam nije donio ništa ! je vec krajnje glupo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kod mene je ovdje ovo lito bija momak iz Niša, moja poznanica mu je rodica jer je njoj mater od tamo
Ok lik popričali baš o ekonomskoj situaciji tamo, tuga i jad
E sad je ovdje more bolji standard ali nema ovdje industrije radnih mjesta plus oni svi moraju i podstanarstvo plačat ako će trajnije ostat
Nije to baš njima neka ekonomska računica
Ok lik popričali baš o ekonomskoj situaciji tamo, tuga i jad
E sad je ovdje more bolji standard ali nema ovdje industrije radnih mjesta plus oni svi moraju i podstanarstvo plačat ako će trajnije ostat
Nije to baš njima neka ekonomska računica
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta se tiče nekih drugih stvari npr pruga Beograd Zagreb treba znat da je to njima žila kukavica u ekonomskom smislu jer Beograd Budimpešta Beć nije
Beograd Zagreb Minken sjeverna Italija Švicarska zapadna Njemačka Francuska itd
Mi smo im žila kukavica
Beograd Zagreb Minken sjeverna Italija Švicarska zapadna Njemačka Francuska itd
Mi smo im žila kukavica
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kaja wrote:Mogu, ali neće oni dostaviti vojnu tajnu sudu u Strasbourgu .slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
I u policiji kada tražiš informaciju od sudionika nekog zločina moraš dati garanciju da ga nećeš optužiti .
Nećemo ih mi kao država tužiti kao državu, ali oštećenima i njihovim obiteljima nitko ne može zabraniti da to sami pokušaju i to prvenstveno preko suda u Strasbourgu.
To je utopijski potpuno.
U tom slučaju je njihov ulazak u EU također utopijski.
A koliko će zbog toga izgubiti u gospodarskom smislu, za struku nije čak niti neki poseban problem izračunati.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zar mi doista moramo moliti Srbiju za podatke o nasim nestalima...
» Vučic "humanitarac" sletio u Sarajevo i donio 5.000 vakcina
» Vučic opet na aparatima
» Vučić opet na iste grablje...:)
» Vučic opet zajebao Srbe : Dobit ćete 100 eura ako mi popušite
» Vučic "humanitarac" sletio u Sarajevo i donio 5.000 vakcina
» Vučic opet na aparatima
» Vučić opet na iste grablje...:)
» Vučic opet zajebao Srbe : Dobit ćete 100 eura ako mi popušite
Page 2 of 2