Vučić opet na iste grablje...:)
Page 1 of 1
Vučić opet na iste grablje...:)
"Jeste videli to na Krku? Ja nisam, Mađari neće"
-Napominje da bi voleo "sve te stučnjake koji sole pamet da kažu odakle ćemo da uzmemo gas", budući da, kaže, sluša priče "Litvanija je uzela LNG, biće na Krku..." "Jeste li videli vi to na Krku? Ja još nisam, a i kad naprave, Mađari neće da uzimaju", rekao je Vučić. "Ovo je za nas kako izgleda jedino moguće rešenje i mi smo zadovoljni što smo do toga došli", naveo je Vučić.
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2017&mm=12&dd=20&nav_id=1338244
-Napominje da bi voleo "sve te stučnjake koji sole pamet da kažu odakle ćemo da uzmemo gas", budući da, kaže, sluša priče "Litvanija je uzela LNG, biće na Krku..." "Jeste li videli vi to na Krku? Ja još nisam, a i kad naprave, Mađari neće da uzimaju", rekao je Vučić. "Ovo je za nas kako izgleda jedino moguće rešenje i mi smo zadovoljni što smo do toga došli", naveo je Vučić.
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2017&mm=12&dd=20&nav_id=1338244
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Vučić opet na iste grablje...:)
Nismo vidjeli ni Južni tok, a nećemo ni Turski.
EU ima svoja pravila i ta se moraju ispoštovati.
Možeš prodavati šta god hoćeš, pa i plin, ali ne možeš
imat i onu ručku za otvaranje i zatvaranje pipe.
To je tak jednostavno razumjeti, a li avaj...
EU ima svoja pravila i ta se moraju ispoštovati.
Možeš prodavati šta god hoćeš, pa i plin, ali ne možeš
imat i onu ručku za otvaranje i zatvaranje pipe.
To je tak jednostavno razumjeti, a li avaj...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Vučić opet na iste grablje...:)
Italija koja je deset puta veća od Srbije misli napravit podvodni plinovod od tamo prema južnoj Italiji tako da te količine plina dok dođu do Srbije pa još i do Mađarske su pod upitnikom
Srbiji i Mađarskoj LNG i nije opcija kao najveći dobavljač nego rezervana manja da imaju sigurnost opskrbe
Srbiji i Mađarskoj LNG i nije opcija kao najveći dobavljač nego rezervana manja da imaju sigurnost opskrbe
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Rusi opet stali na grablje
» Vučic opet na aparatima
» Vučic opet zajebao Srbe : Dobit ćete 100 eura ako mi popušite
» Vucic opet farba.Donio podatke o nestalima koji su pronadjeni
» Vučic opet provocira : Odlikovao glinsku dogradonačelnicu medaljom za zaštitu stanovnika SRBIJE
» Vučic opet na aparatima
» Vučic opet zajebao Srbe : Dobit ćete 100 eura ako mi popušite
» Vucic opet farba.Donio podatke o nestalima koji su pronadjeni
» Vučic opet provocira : Odlikovao glinsku dogradonačelnicu medaljom za zaštitu stanovnika SRBIJE
Page 1 of 1