U Hrvatsku konačno stigli američki namazi, od kojih rastu zazubice!
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: U Hrvatsku konačno stigli američki namazi, od kojih rastu zazubice!
Vec si zaboravio.@~@prckov wrote:ko ona?maggie13 wrote:Sad kad se Ona vrati :-))prckov wrote:sto, jel ti pokusavas nesto preko internet?aben wrote::)prckov wrote:
ne znam, isla je u skolu sa mojom kcerkom pa mi je ona to ispricala
nisam pito detalje, mislim da se reklamirala preko soc medija
pitacu je kad je vidim (citaj - kad joj zafali love)
mene ova mlada kcerka nagovara da ja nesto uradim,
ali ja vise nemam interesa bas
skoro za nista
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
aha, nisam nego u ovom kontekstu se moze odnosit na kcerku ili sta ti ja znam koga vecmaggie13 wrote:Vec si zaboravio.@~@prckov wrote:ko ona?maggie13 wrote:Sad kad se Ona vrati :-))prckov wrote:sto, jel ti pokusavas nesto preko internet?aben wrote:
:)
skoro za nista
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
a di je ona lopoveprckov wrote:aha, nisam nego u ovom kontekstu se moze odnosit na kcerku ili sta ti ja znam koga vecmaggie13 wrote:Vec si zaboravio.@~@prckov wrote:ko ona?maggie13 wrote:Sad kad se Ona vrati :-))prckov wrote:
sto, jel ti pokusavas nesto preko internet?
skoro za nista
odveli je svedani?
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
nisi daleko :)aben wrote:jednon kad staviš dicu na noge, jo mislin da su čoviku svi grisi odriješeni i da se stječe pravo na mirovinu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Hahaha...nasmija me :-Dprckov wrote:a di je ona lopoveprckov wrote:aha, nisam nego u ovom kontekstu se moze odnosit na kcerku ili sta ti ja znam koga vecmaggie13 wrote:Vec si zaboravio.@~@prckov wrote:ko ona?maggie13 wrote:
Sad kad se Ona vrati :-))
odveli je svedani?
2014-04-12
A kad je to?aben wrote:jednon kad staviš dicu na noge, jo mislin da su čoviku svi grisi odriješeni i da se stječe pravo na mirovinu
Neki poslove započinju sa 40+, 50+...neki tek tada prave djecu...
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:A kad je to?aben wrote:jednon kad staviš dicu na noge, jo mislin da su čoviku svi grisi odriješeni i da se stječe pravo na mirovinu
Ozbiljan posao do 30-te, obitelj i dom do 40-te.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Misliš uhljebnički pa do penzije.epikur37 wrote:Triny wrote:A kad je to?aben wrote:jednon kad staviš dicu na noge, jo mislin da su čoviku svi grisi odriješeni i da se stječe pravo na mirovinu
Trinity-
2014-04-17
I jedni i drugi su zakasnili.Triny wrote:A kad je to?aben wrote:jednon kad staviš dicu na noge, jo mislin da su čoviku svi grisi odriješeni i da se stječe pravo na mirovinu
Ne nužno, mislim na stabilniji posao s pristojnim primanjem kojim se može početi planirati obitelj.Triny wrote:Misliš uhljebnički pa do penzije.epikur37 wrote:Triny wrote:A kad je to?aben wrote:jednon kad staviš dicu na noge, jo mislin da su čoviku svi grisi odriješeni i da se stječe pravo na mirovinu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Što se djece tiče slažem se, ne bih se sad baktala s malom djecom, još koja godina da ova moja završi školovanje...danni1 wrote:I jedni i drugi su zakasnili.Triny wrote:A kad je to?aben wrote:jednon kad staviš dicu na noge, jo mislin da su čoviku svi grisi odriješeni i da se stječe pravo na mirovinu
Ali krenuti s novim poslom, nikakav bed.
Trinity-
2014-04-17
Je li netko probao ove namaze?
Vjerojatno preslatki.
Vjerojatno preslatki.
2014-04-12
danni1 wrote:Naprotiv, uživajte i jedite što i koliko želite ali se i krečite. prošeći svaki dan bar 5km i maži što ti srce poželi.prckov wrote:nemojte puno jest
Džaba ste krečili?
crvenkasti-
2014-04-17
Definitivno sam zainteresiran ali baš da idem u ZG zbog namaza...neće ići, ako slučajno tamo zalutam nadam se da ću se sjetiti.maggie13 wrote:Je li netko probao ove namaze?
Vjerojatno preslatki.
a bas, ko da smo zadnja biafra pa da nikad cokoladnog namaza vidjeli nismo. Ono e covjece, americki cokoladni namaz & zazubice, pa ko to moze staviti zajedno u istu recenicu pa to je za ne povjerovat....Gnječ wrote:odite u pičku materinu.
Guest- Guest
A bajram namaz? Kakvog je on okusa?
crvenkasti-
2014-04-17
Ma bit ce svugdje uskoro...danni1 wrote:Definitivno sam zainteresiran ali baš da idem u ZG zbog namaza...neće ići, ako slučajno tamo zalutam nadam se da ću se sjetiti.maggie13 wrote:Je li netko probao ove namaze?
Vjerojatno preslatki.
2014-04-12
ima ti i gmoa unutra, pa ko voli nek izvoli, samo nema kmecanja poslje "nisam znao!!!!"maggie13 wrote:Je li netko probao ove namaze?
Vjerojatno preslatki.
a ako je direkt uvezeno iz amerike, vjerojatno ima i hormona untra koji su tamo dospjeli od maltretiranja krava sa kemijom. Inace te neke stvari zabranjene kod nas I u europi ali u zemlji dembeliji americi nisu, i ako iskljucivo ne pise drugacije, i ako proizvod ima mlijeka onda je od tih krava tretirnih hormonima. Mljac mljac i dobar tek!
Last edited by Leteca Pegla on 24/2/2018, 19:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
Znam.Leteca Pegla wrote:ima ti i gmoa unutra, pa ko voli nek izvoli, samo nema kmecanja poslje "nisam znao!!!!"maggie13 wrote:Je li netko probao ove namaze?
Vjerojatno preslatki.
Ima u Nestleovim proizvodima vec skoro 20 godina.
I u brojnim drugima.
2014-04-12
ima i drugih stvari osim gmoa. Ima zapravo dosta tih nekih sranjkavih aditiva koji su inace zabranjeni u europi ali eto u zemlji dembeliji americi nisu. Pa ako je ovo uvezeno iz amerike, made in amerika & selling in some biafra country croatia so america great again, onda vjerojatno tih sranja ima i u tim zazubica namazima. Jej! Mljac mljac, samo se jednom zivi, sve je ostalo varka....maggie13 wrote:Znam.Leteca Pegla wrote:ima ti i gmoa unutra, pa ko voli nek izvoli, samo nema kmecanja poslje "nisam znao!!!!"maggie13 wrote:Je li netko probao ove namaze?
Vjerojatno preslatki.
I u brojnim drugima.
Guest- Guest
Sve to ima dvije strane.Leteca Pegla wrote:ima i drugih stvari osim gmoa. Ima zapravo dosta tih nekih sranjkavih aditiva koji su inace zabranjeni u europi ali eto u zemlji dembeliji americi nisu. Pa ako je ovo uvezeno iz amerike, made in amerika & selling in some biafra country croatia so america great again, onda vjerojatno tih sranja ima i u tim zazubica namazima. Jej! Mljac mljac, samo se jednom zivi, sve je ostalo varka....maggie13 wrote:Znam.Leteca Pegla wrote:ima ti i gmoa unutra, pa ko voli nek izvoli, samo nema kmecanja poslje "nisam znao!!!!"maggie13 wrote:Je li netko probao ove namaze?
Vjerojatno preslatki.
I u brojnim drugima.
Ne zanemarimo razvijenost medicine tamo.
2014-04-12
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Problemi transrodnih osoba u Hrvatskoj konačno stigli do Markova trga
» NEVJEROJATNO... Američki znanstvenici stigli na korak do revolucije koja bi promijenila svijet iz korijena: ‘Uspjeli smo!‘
» Region: Stižu u Hrvatsku, konačno poznato i kada
» U Hrvatsku konacno stize znatno vise doza cijepiva
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» NEVJEROJATNO... Američki znanstvenici stigli na korak do revolucije koja bi promijenila svijet iz korijena: ‘Uspjeli smo!‘
» Region: Stižu u Hrvatsku, konačno poznato i kada
» U Hrvatsku konacno stize znatno vise doza cijepiva
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
Page 7 of 9