U Hrvatsku konačno stigli američki namazi, od kojih rastu zazubice!
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: U Hrvatsku konačno stigli američki namazi, od kojih rastu zazubice!
Sve to ima dvije strane.Leteca Pegla wrote:ima i drugih stvari osim gmoa. Ima zapravo dosta tih nekih sranjkavih aditiva koji su inace zabranjeni u europi ali eto u zemlji dembeliji americi nisu. Pa ako je ovo uvezeno iz amerike, made in amerika & selling in some biafra country croatia so america great again, onda vjerojatno tih sranja ima i u tim zazubica namazima. Jej! Mljac mljac, samo se jednom zivi, sve je ostalo varka....maggie13 wrote:Znam.Leteca Pegla wrote:ima ti i gmoa unutra, pa ko voli nek izvoli, samo nema kmecanja poslje "nisam znao!!!!"maggie13 wrote:Je li netko probao ove namaze?
Vjerojatno preslatki.
Ima u Nestleovim proizvodima vec skoro 20 godina.
I u brojnim drugima.
Ne zanemarimo razvijenost medicine tamo.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
Leteca Pegla wrote:a bas, ko da smo zadnja biafra pa da nikad cokoladnog namaza vidjeli nismo. Ono e covjece, americki cokoladni namaz & zazubice, pa ko to moze staviti zajedno u istu recenicu pa to je za ne povjerovat....Gnječ wrote:odite u pičku materinu.
to je nasilna indoktrinacija i provokacija kučkinih rvackih debila amerofila koji bi i američko govno namazali na kruh i vrištali preko jebenih rvackih medija da je to suuupeeeer goood....što ne idu na Karepovac imaju hrpu namaza visoku 60 metara.
Guest- Guest
Triny wrote:A kad je to?aben wrote:jednon kad staviš dicu na noge, jo mislin da su čoviku svi grisi odriješeni i da se stječe pravo na mirovinu
Neki poslove započinju sa 40+, 50+...neki tek tada prave djecu...
Tako je
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-19
nemo time framea,Triny wrote:A kad je to?aben wrote:jednon kad staviš dicu na noge, jo mislin da su čoviku svi grisi odriješeni i da se stječe pravo na mirovinu
ako stavin dicu na provi put,
ka umren i kada me položu na počinak, pojti ću na nojbolje mesto; ka me stavu doli da umren, grin kod duha u nebo. moroš se pripremiti bez jebenti i imati isusa za prijatelja, tako da si sigur ka umreš da će te preporučiti duhu na nebu.
ali, sve je to opcionalno, ne moroš ti stati roditi. meni je jednostavno
my leisure time >>>>>>>> šoldi
2014-04-16
Pa mislim da je Karepovac vec dosao do njih. Ono kad nece muhamed brdu onda ce brdo muhamedu ili kako vec ide...Gnječ wrote:Leteca Pegla wrote:a bas, ko da smo zadnja biafra pa da nikad cokoladnog namaza vidjeli nismo. Ono e covjece, americki cokoladni namaz & zazubice, pa ko to moze staviti zajedno u istu recenicu pa to je za ne povjerovat....Gnječ wrote:odite u pičku materinu.
to je nasilna indoktrinacija i provokacija kučkinih rvackih debila amerofila koji bi i američko govno namazali na kruh i vrištali preko jebenih rvackih medija da je to suuupeeeer goood....što ne idu na Karepovac imaju hrpu namaza visoku 60 metara.
Ono voda u Splitu, milina jedna, ko i ovi americki namazi, neznas sto je bolje...
Guest- Guest
Nekad je bio samo Eurocrem. Kakvo je to bilo užasno vrijeme, kad se sjetim,
crvenkasti-
2014-04-17
A onda se 1984.pojavila i neka krema sa Vučkom,kao maskotom ZOI u SA.crvenkasti wrote:Nekad je bio samo Eurocrem. Kakvo je to bilo užasno vrijeme, kad se sjetim,
E,to je bio užas.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:A onda se 1984.pojavila i neka krema sa Vučkom,kao maskotom ZOI u SA.crvenkasti wrote:Nekad je bio samo Eurocrem. Kakvo je to bilo užasno vrijeme, kad se sjetim,
E,to je bio užas.
Vidi danas koliko namaza ima! A dolaze i američki namazi. Samo idiot može žalit za Jugoslavijom.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja nisam i vjerojatno i neću. Slatko ne jedem.maggie13 wrote:Je li netko probao ove namaze?
Vjerojatno preslatki.
Javite kad dođe neki mesni namaz.:)
Trinity-
2014-04-17
Hocemo :-DTriny wrote:Ja nisam i vjerojatno i neću. Slatko ne jedem.maggie13 wrote:Je li netko probao ove namaze?
Vjerojatno preslatki.
Bez mesa mogu, s godinama se sve smanjuje zelja.
Na zalost, sa slatkim nije isti slucaj :-[
2014-04-11
Kavran wrote:neve wrote:pa imamo.. ako je korist to što ćemo trošiti na američki junk food i slatkiše, i postati morbidno debeli kao 70% Amerikanacaepikur37 wrote:I sad netko kaže da nemamo koristi od članstva u NAto paktu :)
pa je l' moraš trošiti na to? fala bogu pa imaš izbora na volju. inače ta sranja ne jedem niti domaća .... prepuno šećera koji deblja instant.
istina, mene više jebe to što je postalo gotovo nemoguće nabavit određene kvalitetne vrste hrane (u jadranu praktički više nema ribe i sve je uvoz, a nije problem uvoz nego vrijeme dok riba stigne iz španjolske, maroka i francuske) nego te stvari koje ionako ne jedem
marcellus wrote:Kavran wrote:neve wrote:pa imamo.. ako je korist to što ćemo trošiti na američki junk food i slatkiše, i postati morbidno debeli kao 70% Amerikanacaepikur37 wrote:I sad netko kaže da nemamo koristi od članstva u NAto paktu :)
pa je l' moraš trošiti na to? fala bogu pa imaš izbora na volju. inače ta sranja ne jedem niti domaća .... prepuno šećera koji deblja instant.
istina, mene više jebe to što je postalo gotovo nemoguće nabavit određene kvalitetne vrste hrane (u jadranu praktički više nema ribe i sve je uvoz, a nije problem uvoz nego vrijeme dok riba stigne iz španjolske, maroka i francuske) nego te stvari koje ionako ne jedem
Onda bolje uzmeš smrznutu ribu iz uvoza a ne onu koja se pokušava održati svježom
U Jadranu ima ribe, pored ribnjaka (Cromaris, koji radi ludo) divlje poslanice se namnožilo da je štetočina, srdela ima i ostalog.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Paštete odavno postoje i namazi od čvaraka.Triny wrote:Ja nisam i vjerojatno i neću. Slatko ne jedem.maggie13 wrote:Je li netko probao ove namaze?
Vjerojatno preslatki.
svinja je zakon, a tek mast na kruhu. vrućem, doma ispečen.
2014-12-30
Da.crvenkasti wrote:jastreb wrote:A onda se 1984.pojavila i neka krema sa Vučkom,kao maskotom ZOI u SA.crvenkasti wrote:Nekad je bio samo Eurocrem. Kakvo je to bilo užasno vrijeme, kad se sjetim,
E,to je bio užas.
Vidi danas koliko namaza ima! A dolaze i američki namazi. Samo idiot može žalit za Jugoslavijom.
Ne samo namazi iz sad
Nego i puno tog krasnog .
Kultura. Politika. Poslovi. Energija.
Kak s cini Hrvatska postaje 52 americka drzava.
Isplatilo se amerima izazvati raspad juge.
Ofc.
Ma ne to...nešto novo, još bolje...danni1 wrote:Paštete odavno postoje i namazi od čvaraka.Triny wrote:Ja nisam i vjerojatno i neću. Slatko ne jedem.maggie13 wrote:Je li netko probao ove namaze?
Vjerojatno preslatki.
Trinity-
2014-04-17
U svijetu će ipak prevladati namaz,zvan još i salah.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Drugim riječima, nema mirovine dok si živ. :)aben wrote:nemo time framea,Triny wrote:A kad je to?aben wrote:jednon kad staviš dicu na noge, jo mislin da su čoviku svi grisi odriješeni i da se stječe pravo na mirovinu
ka umren i kada me položu na počinak, pojti ću na nojbolje mesto; ka me stavu doli da umren, grin kod duha u nebo. moroš se pripremiti bez jebenti i imati isusa za prijatelja, tako da si sigur ka umreš da će te preporučiti duhu na nebu.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Drugim riječima, nema mirovine dok si živ. :)aben wrote:nemo time framea,Triny wrote:A kad je to?aben wrote:jednon kad staviš dicu na noge, jo mislin da su čoviku svi grisi odriješeni i da se stječe pravo na mirovinu
ma je, pa jo planirun u mirovinu ka navršin 40
2014-04-16
Šta je mirovina?aben wrote:Triny wrote:Drugim riječima, nema mirovine dok si živ. :)aben wrote:nemo time framea,Triny wrote:A kad je to?aben wrote:jednon kad staviš dicu na noge, jo mislin da su čoviku svi grisi odriješeni i da se stječe pravo na mirovinu
Trinity-
2014-04-17
vrime ka više ne greš na posoTriny wrote:Šta je mirovina?aben wrote:Triny wrote:Drugim riječima, nema mirovine dok si živ. :)aben wrote:nemo time framea,Triny wrote:
A kad je to?
2014-04-16
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Problemi transrodnih osoba u Hrvatskoj konačno stigli do Markova trga
» NEVJEROJATNO... Američki znanstvenici stigli na korak do revolucije koja bi promijenila svijet iz korijena: ‘Uspjeli smo!‘
» Region: Stižu u Hrvatsku, konačno poznato i kada
» U Hrvatsku konacno stize znatno vise doza cijepiva
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» NEVJEROJATNO... Američki znanstvenici stigli na korak do revolucije koja bi promijenila svijet iz korijena: ‘Uspjeli smo!‘
» Region: Stižu u Hrvatsku, konačno poznato i kada
» U Hrvatsku konacno stize znatno vise doza cijepiva
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
Page 8 of 9