Savez Čović Dodik protiv NATO saveza
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Savez Čović Dodik protiv NATO saveza
Jedino koga Bakir jebe ste tvoji u toj gore centralnoj Bosni
Hrvatsku sigurno nejebe
Hrvatsku sigurno nejebe
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sve ti je to igra i sad fino Brexit i Britanci nemogu ni službeno biti oficiri u EU vojsci
Dakle podređen si Briselu u BiH
Cg sam ti dao a Bosnu neću jer šuruješ sa malim zelenima protiv mene
Inače RS ima granicu cijelom dužinom sa CG koja je sad u Nato tako da dragi moj Britansc ti ne smiješ iz CG direktno iči za Sarajevo
Nemaš dozvolu
Dakle podređen si Briselu u BiH
Cg sam ti dao a Bosnu neću jer šuruješ sa malim zelenima protiv mene
Inače RS ima granicu cijelom dužinom sa CG koja je sad u Nato tako da dragi moj Britansc ti ne smiješ iz CG direktno iči za Sarajevo
Nemaš dozvolu
2014-04-11
Hrvatska protiv Britanije
Hrvatska taktička pobjeda
Spasidba
Hrvatska taktička pobjeda
Spasidba
2014-04-11
A inaće zanimljivo da svaka imperijalna sila sa zapada koja je Hrvatima pokušala uzet BiH propadne na moru
Giblatar također izlazi iz eu
Naravno da je to Španjolska tj dio EU
Videt ćeš sad
Giblatar također izlazi iz eu
Naravno da je to Španjolska tj dio EU
Videt ćeš sad
2014-04-11
Jebe, jebe i te kako, samo se vi tjesite.RayMabus wrote:Jedino koga Bakir jebe ste tvoji u toj gore centralnoj Bosni
Hrvatsku sigurno nejebe
E dokle ste dosli, da vas guzi jedan propalitet, niko i nista.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Aj fino ti nama objasni na koji to način Bakir guzi RHRingo10 wrote:Jebe, jebe i te kako, samo se vi tjesite.RayMabus wrote:Jedino koga Bakir jebe ste tvoji u toj gore centralnoj Bosni
Hrvatsku sigurno nejebe
2014-04-11
Uf! Još ajvar i gozba može početi.epikur37 wrote:Pinochet wrote:bosanska posla
Jedna srednja za yodu :)
Samo pogledaj povijest odnosa od 1990 te naovamo.RayMabus wrote:Aj fino ti nama objasni na koji to način Bakir guzi Da ti ja objasnim.Ringo10 wrote:Jebe, jebe i te kako, samo se vi tjesite.RayMabus wrote:Jedino koga Bakir jebe ste tvoji u toj gore centralnoj Bosni
Hrvatsku sigurno nejebe
Pa sama činjenica da HRVATSKA NEMA PETLJU I NE SMIJE da njemu i njegovima skreše u brk otvoreno da oni nisu BiH i da prestanu kenjati i nelegalno prisvajati predstavljanje cijele BiH. Nemaju petlje KIFLARI da Bakiru i njegovima kažu da su oni, tj Bakir i njegovi samo jedan od tri segmenta u BiH i da Hrvatska nema šta s njima da priča bez predstavnika ostala dva naroda, sama ta činjenica govori o kakvim jadovima u Zagrebu se radi.
Prihvatanjem pravila koje nameću Bakir i klika, Hrvatska priznaje njima legitimitet BEZ IKAKVE POTREBE. I naravno, Bakir i klika to koriste jer su Hrvatski političari gomila karinaša i pušikarajana i nemaju blage veze sa životom.
Eto to je samo jedan primjer kako vas Bakiraga guzi. A ima toga još. Ali političari u KIFLI su gomila retarda i suvišno je ovdje elaborirati.
Teško nama sa vama. Jebi ga.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Samo pogledaj povijest odnosa od 1990 te naovamo.RayMabus wrote:Aj fino ti nama objasni na koji to način Bakir guzi Da ti ja objasnim.Ringo10 wrote:Jebe, jebe i te kako, samo se vi tjesite.RayMabus wrote:Jedino koga Bakir jebe ste tvoji u toj gore centralnoj Bosni
Hrvatsku sigurno nejebe
Pa sama činjenica da HRVATSKA NEMA PETLJU I NE SMIJE da njemu i njegovima skreše u brk otvoreno da oni nisu BiH i da prestanu kenjati i nelegalno prisvajati predstavljanje cijele BiH. Nemaju petlje KIFLARI da Bakiru i njegovima kažu da su oni, tj Bakir i njegovi samo jedan od tri segmenta u BiH i da Hrvatska nema šta s njima da priča bez predstavnika ostala dva naroda, sama ta činjenica govori o kakvim jadovima u Zagrebu se radi.
Prihvatanjem pravila koje nameću Bakir i klika, Hrvatska priznaje njima legitimitet BEZ IKAKVE POTREBE. I naravno, Bakir i klika to koriste jer su Hrvatski političari gomila karinaša i pušikarajana i nemaju blage veze sa životom.
Eto to je samo jedan primjer kako vas Bakiraga guzi. A ima toga još. Ali političari u KIFLI su gomila retarda i suvišno je ovdje elaborirati.
Teško nama sa vama. Jebi ga.
Iza Bošnjaka stoji Amerika....a Zagreb je američki kmet.
I to je to.
Čova ispravno upravlja prema Rusiji.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Pa ne guzi mene nego tebe
I tu si u pravu.
To što trpe Hrvati u BiH nije vaša stvar.
To što će sutra Rusija biti, možda i Srbija na Kamenskom...također nije vaša stvar :)
2015-08-06
HercegBosna ionako sve više naginje Rusiji i Srbima...posve opravdano :)
2015-08-06
Normalno da sam u pravu, nemogu ja vodit bitke za nekoga kad taj sam nećeepikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa ne guzi mene nego tebe
I tu si u pravu.
2014-04-11
O jebo te patak, samo vi nemojte vodit bitke za nas. Po vama, mi bui sad trebali zakrvit sa Srbima i DOdikom i pristat na Bakirovu vlast čiji je manifest Islamska Deklaracija Bakirovog babe.RayMabus wrote:Normalno da sam u pravu, nemogu ja vodit bitke za nekoga kad taj sam nećeepikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa ne guzi mene nego tebe
I tu si u pravu.
I ginut za Bakirove interese.
neka hvala. Gledajte vi svoja posla.
2015-09-24
Ti vodi svoje bitke ja ću svoje
Jučer sam saznao odakle je rodom Selmo Cikotić
Sledi pokolj Bošnjaka u Cg
Jučer sam saznao odakle je rodom Selmo Cikotić
Sledi pokolj Bošnjaka u Cg
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ivana Petrović:'Neki političari su prespavali 16 godina i netko im treba objasniti da smo članica NATO saveza a u tu je najvažnija riječ savez.'
» SAD protiv prijama Ukrajine u NATO savez
» Kina: Mi ćemo s Rusijom radit zajedničke vojne vježbe na Baltiku a protiv NATO saveza nakon šta nam EU uvede carine na e-autiće i započme trgovački rat
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
» Turska prijeti izlaskom iz NATO saveza!
» SAD protiv prijama Ukrajine u NATO savez
» Kina: Mi ćemo s Rusijom radit zajedničke vojne vježbe na Baltiku a protiv NATO saveza nakon šta nam EU uvede carine na e-autiće i započme trgovački rat
» Ivan Vrdoljak protiv Orbanovog pozivanja Hrvatske u 'savez protiv EU'
» Turska prijeti izlaskom iz NATO saveza!
Page 2 of 2