Mihajlović: Protokol o rekonstrukciji pruge Beograd-Zagreb biće potpisan 5. marta
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Mihajlović: Protokol o rekonstrukciji pruge Beograd-Zagreb biće potpisan 5. marta
Mene je ćaća vodio na titov grob krajem osamdesetih
Uglavnom se sjećam onih jelena kopitara i šume okolo, to mi je ostalo u sjećanju
Imam rodbine u Bg pa smo i to otišli vidit
.
Bio sam i u Zoološkom vrtu , ono neki plavi bazen a unutra il nikski konji il krokodili a moguće i jednoji drugo jer oni krokodil nemrda bilo mu zima bio snijeg tada zimski praznici
Uglavnom se sjećam onih jelena kopitara i šume okolo, to mi je ostalo u sjećanju
Imam rodbine u Bg pa smo i to otišli vidit
.
Bio sam i u Zoološkom vrtu , ono neki plavi bazen a unutra il nikski konji il krokodili a moguće i jednoji drugo jer oni krokodil nemrda bilo mu zima bio snijeg tada zimski praznici
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Mihajlović: Protokol o rekonstrukciji pruge Beograd-Zagreb biće potpisan 5. marta
Ništa od toga prvo povrat teritorija s onu stranu DunavaSerbinho-3 wrote:HR da se kandidovala sa Srbijim, umesto Madjarskom, dobila bi organizaciju EP u fudbalu, novac iz fondova, ovako...
Onda ću staviti krokidile tamo
Koji zimi neće mrdnit kurcen jer im je zima
HaHHaHhaha
2014-04-11
Evo to je ovaj bazen plave boje
https://www.blic.rs/vesti/srbija/najstariji-aligator-na-svetu-zivi-u-beogradu/sc76fbc
Brajo nemrda, bio ja tamo s deset godina, ne miče se čoviće, krepa
https://www.blic.rs/vesti/srbija/najstariji-aligator-na-svetu-zivi-u-beogradu/sc76fbc
Brajo nemrda, bio ja tamo s deset godina, ne miče se čoviće, krepa
2014-04-11
Aligator Muja. Najstariji aligator na svetu. U Beograd je došao 1936. godine kao odrastao.RayMabus wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Aligator Muja. Najstariji aligator na svetu. U Beograd je došao 1936. godine kao odrastao.RayMabus wrote:
A vidio sam ki mrtav nemrda uopćedzango wrote:Aligator Muja. Najstariji aligator na svetu. U Beograd je došao 1936. godine kao odrastao.RayMabus wrote:
To mi ostalo u sjećanju od tog zološkog vrta najviše
2014-04-11
kaja wrote:Pa dobro, ipak neke koristi ima od sastanka Koli -Vučić.
A sto su dogovorili bukači na trgu i studiju?
Imamo li od njih neke koristi?
koja korist?? je l' ćemo ciganima naplaćivati tranzit? ako da ok, ako ne ... koji kurac?? ok ... ono kak se veli ''do lipovca'' koristi i nama, poslije lipovca koju pičku materinu?
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Aligator preziveo 3 bombardovanja, 4 drzave i cude se sto ne mrda...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
RayMabus wrote:A vidio sam ki mrtav nemrda uopćedzango wrote:Aligator Muja. Najstariji aligator na svetu. U Beograd je došao 1936. godine kao odrastao.RayMabus wrote:
To mi ostalo u sjećanju od tog zološkog vrta najviše
normalno ... zna da je u srbiji, mrdao se ili ne isto mu dođe. ''srbija jebote!''
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Nema ništa od te pruge dok Srbija želi silom oteti djelove RH
Nema je smisla popravljati kad ćemo je usporavat na granici
Prvo vračanje zauzetih djelova Hrvatske onda ekonomija
Nema je smisla popravljati kad ćemo je usporavat na granici
Prvo vračanje zauzetih djelova Hrvatske onda ekonomija
2014-04-11
Možete prekrižiti bilo kakve dobrosusjedske odnose u slučaju da nam nešto jamite s onu stranu Dunava
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:712835-Kupujemo-ubice-tenkova-od-Belorusije
Ti to jami i ja te napadam
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:712835-Kupujemo-ubice-tenkova-od-Belorusije
Ti to jami i ja te napadam
2014-04-11
Ja tebi da uzmem Šid ti bi mi objavio rat
..
Tako ti je i ovo nije tvoje a hoćeš
Prvenstveno mi je to znak da se niste odrekli velike Srbije
.
Glupi ste ako uopće mislite da ćete dobit i najmanju šansu da opet napadnete Hrvatsku
..
Tako ti je i ovo nije tvoje a hoćeš
Prvenstveno mi je to znak da se niste odrekli velike Srbije
.
Glupi ste ako uopće mislite da ćete dobit i najmanju šansu da opet napadnete Hrvatsku
2014-04-11
Nezanosite se dobrosusjsdskim odnosima neće ih bit ako Srbija prisvoji i samo jednu enklavu s onu stranu Dunava
Tek onda ću van stvarno dovuć na ovo ostale tešku mehanizaciju pa će vam prisist to otimanje zemlje
Tek onda ću van stvarno dovuć na ovo ostale tešku mehanizaciju pa će vam prisist to otimanje zemlje
2014-04-11
Ovo je ključ odnosa
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Croatia–Serbia_border_dispute
Možeš odustat od pretenzija na Hrvatsku a možeš i nastavit
Šta god i da dobiješ manje vrijedi od vraćanja
Ima nešto šta se zove pirova pobjeda
Misliš dobio sam nešto a onda skužiš da si izgubio puno više
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Croatia–Serbia_border_dispute
Možeš odustat od pretenzija na Hrvatsku a možeš i nastavit
Šta god i da dobiješ manje vrijedi od vraćanja
Ima nešto šta se zove pirova pobjeda
Misliš dobio sam nešto a onda skužiš da si izgubio puno više
2014-04-11
Šta je bolje?
Ići uzeti Hrvatskoj nešto pa ćak nešto i dobiješ ali te opet vojno nezadovoljava
ili vratit sve ali dogovor o demilitarizaciji tj nema teškog oružja
Jer u slučaju da se sporiš pa opet dobijem nešto gubiš mogućnost da ti ja potpišem takvi ugovor
Znači stavim pzo rakete dometa 30 km tamo i ti si blokiran
Ići uzeti Hrvatskoj nešto pa ćak nešto i dobiješ ali te opet vojno nezadovoljava
ili vratit sve ali dogovor o demilitarizaciji tj nema teškog oružja
Jer u slučaju da se sporiš pa opet dobijem nešto gubiš mogućnost da ti ja potpišem takvi ugovor
Znači stavim pzo rakete dometa 30 km tamo i ti si blokiran
2014-04-11
Bolje to vratit Hrvatskoj nego se sporiti sa njom
U slućaju vraćanja evo dogovor, neću stavljati pzo, topove i tenkove tamo
To ti je bolje nego ona prva opcija
Doniješ demilitizaranu zonu na svim enklavama
U slućaju vraćanja evo dogovor, neću stavljati pzo, topove i tenkove tamo
To ti je bolje nego ona prva opcija
Doniješ demilitizaranu zonu na svim enklavama
2014-04-11
RayMabus wrote:Nezanosite se dobrosusjsdskim odnosima neće ih bit ako Srbija prisvoji i samo jednu enklavu s onu stranu Dunava
kakvu enklavu ?
zato sto znas da je " s onu stranu dunava "
zato i ne racunaj na takve gluposti
nema ovde nikakvih enklava pored dunava
Guest- Guest
Pa šta da je s onu stranu Dunava
.
I Vis je sto kilometara preko mora..
.
Majmune čobanski voda meni neznači prirodnu prepreku
Idiote
.
.
Idiote
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa šta da je s onu stranu Dunava
.
.
Idiote
majmune kamenjarski ajde ne kenjaj
posebno ne spominji " otoke "
Guest- Guest
Šta mene boli kurac šta ti neznaš plivati
.
Prodaješ meni priču kako je to prirodna prepreka
Konju
.
Prodaješ meni priču kako je to prirodna prepreka
Konju
2014-04-11
Zato i jeste tu gdje jeste
Ispušili dvije Jugislavije Kosovo demografija cici krep radite drugima ono šta ne želite da netko vama radi imate pravila jedna za sebe druga za druge s nikim niste u dobrim radite sranja a onda posli glumite žrtve
Ta vam je igra prolazila u 20 stoljeću u 21 puno teže gotovo nikako
Ispušili dvije Jugislavije Kosovo demografija cici krep radite drugima ono šta ne želite da netko vama radi imate pravila jedna za sebe druga za druge s nikim niste u dobrim radite sranja a onda posli glumite žrtve
Ta vam je igra prolazila u 20 stoljeću u 21 puno teže gotovo nikako
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Potpisan sporazum o rekonstrukciji Zračne luke Zadar; uložit će se pola milijarde kuna
» "Biće vam blizu i Beograd i Sarajevo
» Beograd ili Zagreb -?
» Zagreb vs. Beograd , od tikvice do paprike
» Gradit će se nova pruga Zagreb-Beograd!
» "Biće vam blizu i Beograd i Sarajevo
» Beograd ili Zagreb -?
» Zagreb vs. Beograd , od tikvice do paprike
» Gradit će se nova pruga Zagreb-Beograd!
Page 2 of 4