TOP 5 najzgodnijih hrvatskih političara – Šarmantni, muževni i (pre)lijepi
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: TOP 5 najzgodnijih hrvatskih političara – Šarmantni, muževni i (pre)lijepi
Šta ...? Ti sigurno nemaš bradu ? Onu od 7 dana ?
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Dragan Čović i Milijan Brkić Vaso. Tko to može nadjebati, brate!
Hrvatske političarke i ljepote, heh... To baš i ne ide skupa. Prođu one dvije gradonačelnice, od Knina i još jedna koja je možda prije bila ali joj ne znam ime.
Hrvatske političarke i ljepote, heh... To baš i ne ide skupa. Prođu one dvije gradonačelnice, od Knina i još jedna koja je možda prije bila ali joj ne znam ime.
Guest- Guest
Danas se osisao,obrijao,sad sam ko nov:)Trinity wrote:Šta ...? Ti sigurno nemaš bradu ? Onu od 7 dana ?
dijagram-
2015-08-09
milka planinc? je, ona je bila mrakFénix wrote:Dragan Čović i Milijan Brkić Vaso. Tko to može nadjebati, brate!
dijagram-
2015-08-09
Bivši zastupnik u Hrvatskom Saboru: Nazif Memedi.......:)
Guest- Guest
A da se Zvonka Milasa nisu sjetile...to neke lezbe birale ili...da Lorencin, da Ranko...ajme meni u što Hrvatice gledaju...
Last edited by jasambrend on 2/10/2015, 20:48; edited 1 time in total (Reason for editing : i)
darth_vader-
2014-04-17
Glatko izbrijan...?dijagram wrote:Danas se osisao,obrijao,sad sam ko nov:)Trinity wrote:Šta ...? Ti sigurno nemaš bradu ? Onu od 7 dana ?
Trinity-
2014-04-17
Hahahah, NEEEEE! Ma ista kao Rimac u tim godinama(35-50 god), crna kosa, samo je duža, zgodna i ljepuškasta. No ne mogu se sjetiti. U zadnjih 10 godina je bila takva jedna i mislim kako je isto iz Dalmacije.dijagram wrote:milka planinc? je, ona je bila mrakFénix wrote:Dragan Čović i Milijan Brkić Vaso. Tko to može nadjebati, brate!
Guest- Guest
Sutra imam neku obavezu gdje ne mogu bas neobrijan,a inace se brijem tako, svako 7-10 dana:)Trinity wrote:Glatko izbrijan...?dijagram wrote:Danas se osisao,obrijao,sad sam ko nov:)Trinity wrote:Šta ...? Ti sigurno nemaš bradu ? Onu od 7 dana ?
dijagram-
2015-08-09
Lorencin je tetkast, a Ranko....'nako...nikakav...jasambrend wrote:A da se Zvonka Milasa nisu sjetile...to neke lezbe birale ili...da Lorencin, da Ranko...ajme meni u što Hrvatice gledaju...
Trinity-
2014-04-17
Al' znaš, ne baš da ju skroz zapustiš...malo to treba oblikovati...dijagram wrote:Sutra imam neku obavezu gdje ne mogu bas neobrijan,a inace se brijem tako, svako 7-10 dana:)Trinity wrote:Glatko izbrijan...?dijagram wrote:Danas se osisao,obrijao,sad sam ko nov:)Trinity wrote:Šta ...? Ti sigurno nemaš bradu ? Onu od 7 dana ?
Trinity-
2014-04-17
Lorencin je prije ljigast, a Ranko...a krkan vulgaris...
Last edited by jasambrend on 2/10/2015, 20:55; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Ma Dragan Vulin je to! Mlad, ambiciozan, vrlo inteligentan, pravi znalac! Bez zajebancije.
Guest- Guest
ma taman posla, one bradice frizure,ajme. samo prirodnoTrinity wrote:Al' znaš, ne baš da ju skroz zapustiš...malo to treba oblikovati...dijagram wrote:Sutra imam neku obavezu gdje ne mogu bas neobrijan,a inace se brijem tako, svako 7-10 dana:)Trinity wrote:Glatko izbrijan...?dijagram wrote:Danas se osisao,obrijao,sad sam ko nov:)Trinity wrote:Šta ...? Ti sigurno nemaš bradu ? Onu od 7 dana ?
dijagram-
2015-08-09
Katarina Fuček, bila je tako seksi
Guest- Guest
Ljigav, tetkast...brrfff...Ranko...stvarno to je njega birao ?jasambrend wrote:Lorncin je prije ljigast, a Ranko...a krkan vulgaris...
Trinity-
2014-04-17
tko je ta na avataru,jel to ona mlada pjevacica? Mislim da moja tinejdzerka slusa takvu nekakvu:)Fénix wrote:Ma Dragan Vulin je to! Mlad, ambiciozan, vrlo inteligentan, pravi znalac! Bez zajebancije.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ma taman posla, one bradice frizure,ajme. samo prirodno
Čisto malo, da se vidi da ipak brineš o travnjaku...
Trinity-
2014-04-17
Izjebali ga pravaši u Otvorenom, ispada sramežljiv u verbalnom sukobu. Dobio trisku od PatronaFénix wrote:Ma Dragan Vulin je to! Mlad, ambiciozan, vrlo inteligentan, pravi znalac! Bez zajebancije.
Guest- Guest
Ne plaši se, sigurno nije Selena Gómez ni Kendall Kardashian kao što su ovdje neki to rekli. Ova na slici je chica iz južne hemisfere.dijagram wrote:tko je ta na avataru,jel to ona mlada pjevacica? Mislim da moja tinejdzerka slusa takvu nekakvu:)Fénix wrote:Ma Dragan Vulin je to! Mlad, ambiciozan, vrlo inteligentan, pravi znalac! Bez zajebancije.
Guest- Guest
brinem o onom dolje, to maknem da ne smetaTrinity wrote:dijagram wrote:ma taman posla, one bradice frizure,ajme. samo prirodno
Čisto malo, da se vidi da ipak brineš o travnjaku...
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pomalo zaboravljen a jos jedan velik datum.5.kolovoza.1990 postrojeni prvi pripadnici hrvatskih redarstvenih postrojbi zacetka hrvatskih oruzanih snaga
» Lijepi pozdrav od Marijane Mirt
» Trump: Spremi se Rusijo, doći će naši projektili - lijepi, novi i pametni
» Komšić na udaru bošnjačkih političara
» Čović: Neformiranje vlasti je strategija bošnjačkih političara
» Lijepi pozdrav od Marijane Mirt
» Trump: Spremi se Rusijo, doći će naši projektili - lijepi, novi i pametni
» Komšić na udaru bošnjačkih političara
» Čović: Neformiranje vlasti je strategija bošnjačkih političara
Page 2 of 5