TOP 5 najzgodnijih hrvatskih političara – Šarmantni, muževni i (pre)lijepi
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
http://dnevnik.hr/showbuzz/inmagazin/top5-najzgodnijih-hrvatskih-politicara-sarmantni-muzevni-i-pre-lijepi---410747.html?r=jutarnji
Našim smo gledateljicama i čitateljicama dali zadatak - izabrati najzgodnije domaće političare. Nakon dugotrajnog vijećanja imamo TOP 5.
Top 5 najzgodnijih hrvatskih političara (Video: inMagazin)
Saznali smo koji je političar poput manekena za muška odijela, koji je prelijep za politiku te koji se ne pojavljuje u javnosti bez šminkera i stilista. Listu domaćih političara koji simpatije dama osvajaju svojim šarmom, muževnošću, čvrstim stavom, ali i ljepotom, snimila je naša ekipa inMagazina.
Što je političar zgodniji, šarmantniji, muževniji i seksualno poželjniji, to su veće šanse da dobije naš glas. 'Mi smo vizualna bića. Primjerice kad gledamo o politici i političarima na televiziji ali i općenito, mi prvo njih gledamo pa onda uočimo kako oni govore, kako komuniciraju, i tek na kraju nam je stalo što ustvari oni predlažu i za što se zauzimaju', ističe PR stručnjak Božo Skoko.
TOP 5 najzabavnijih zvjezdanih tračeva koji su obilježili ljeto 2015
A to političari itekako dobro znaju i koriste. Neki su otišli i korak dalje pa su angažirali stiliste, šminkere, čak i učitelje glume. 'Jer svi vole vidjet kad se netko lijepo obuče jer ćemo i mi muški primijetit ako se netko lijepo nosi, lijepo obučen, reći ćemo ovo mu dobro stoji a kamoli ne žene', kaže PR stručnjak Krešimir Macan.
Za muškarce kažu da su najefikasniji u svojim tridesetima. Ovaj 35-godišnji psihijatar dobro barata riječima, a žene osvaja svojim odlučnim stavom i prodornim pogledom.
Božo Petrov
4. Ministar obrane Ante Kotromanović
Niz državnih odlikovanja dokaz je da vrela vojnička krv kola venama našeg ministra. Visok i markantan brigadir, spreman spasiti svijet poput Supermena, čest je gost u snovima mnogih pripadnica nježnijeg spola.
Ante Kotromanović
3. Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač
Ne stoji samo ženama lijepo rupica na bradi. Dame su odabrale da bi s ovim diplomatom, koji govori pet stranih jezika, rado diskutirale o gorućim temama na romantičnoj večeri uz svijeće.
Miro Kovač
2. Ministar turizma Darko Lorencin
On voli jedriti, kuhati i putovati, a prodorne plave oči, bradica i nestašni pramenovi podsjećaju na glavnog glumca neke romantične komedije.
Darko Lorencin
1. I najzgodniji domaći političar, presudile su dame, je Ranko Ostojić
Ministar unutarnjih poslova u sretnom je braku, ima dva sina, a dame šarmira svojim neformalnim pristupom, ali i pokojim sijedim pramenom.
Ranko Ostojić
Bez obzira na to je li vas neki političar šarmirao svojim izgledom, finim manirama ili muževnim stavom, prije nego što zaokružite njegovo ime na glasačkom listiću, ipak poslušajte i za što se zalaže! Pogledajte sve u prilogu inMagazina.
Ok, idemo ovako :
Petrov, šarmantan, ali nije moj tip.
Kotromanović, šlampav, nije moj tip.
Lorencin, simpatičan, lijepe oke, nije moj tip (upoznala ga uživo).
Kovač, markantan, nije moj tip.
Ostojić, nekad bio zgodan, nije moj tip (upoznala uživo).
(Maras, upoznala uživo, teško da je ičiji tip)
- Zagreb, 01.10.2015., 17:38
- Autor: Davor Garić/S.K.
Našim smo gledateljicama i čitateljicama dali zadatak - izabrati najzgodnije domaće političare. Nakon dugotrajnog vijećanja imamo TOP 5.
Top 5 najzgodnijih hrvatskih političara (Video: inMagazin)
Saznali smo koji je političar poput manekena za muška odijela, koji je prelijep za politiku te koji se ne pojavljuje u javnosti bez šminkera i stilista. Listu domaćih političara koji simpatije dama osvajaju svojim šarmom, muževnošću, čvrstim stavom, ali i ljepotom, snimila je naša ekipa inMagazina.
Što je političar zgodniji, šarmantniji, muževniji i seksualno poželjniji, to su veće šanse da dobije naš glas. 'Mi smo vizualna bića. Primjerice kad gledamo o politici i političarima na televiziji ali i općenito, mi prvo njih gledamo pa onda uočimo kako oni govore, kako komuniciraju, i tek na kraju nam je stalo što ustvari oni predlažu i za što se zauzimaju', ističe PR stručnjak Božo Skoko.
TOP 5 najzabavnijih zvjezdanih tračeva koji su obilježili ljeto 2015
A to političari itekako dobro znaju i koriste. Neki su otišli i korak dalje pa su angažirali stiliste, šminkere, čak i učitelje glume. 'Jer svi vole vidjet kad se netko lijepo obuče jer ćemo i mi muški primijetit ako se netko lijepo nosi, lijepo obučen, reći ćemo ovo mu dobro stoji a kamoli ne žene', kaže PR stručnjak Krešimir Macan.
Evo i naše TOP LISTE najzgodnijih domaćih političara obučenih za osvajanje glasova nježnijeg spola zavodničkim taktikama.
5. Gradonačelnik Metkovića Božo PetrovZa muškarce kažu da su najefikasniji u svojim tridesetima. Ovaj 35-godišnji psihijatar dobro barata riječima, a žene osvaja svojim odlučnim stavom i prodornim pogledom.
Božo Petrov
4. Ministar obrane Ante Kotromanović
Niz državnih odlikovanja dokaz je da vrela vojnička krv kola venama našeg ministra. Visok i markantan brigadir, spreman spasiti svijet poput Supermena, čest je gost u snovima mnogih pripadnica nježnijeg spola.
Ante Kotromanović
3. Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač
Ne stoji samo ženama lijepo rupica na bradi. Dame su odabrale da bi s ovim diplomatom, koji govori pet stranih jezika, rado diskutirale o gorućim temama na romantičnoj večeri uz svijeće.
Miro Kovač
2. Ministar turizma Darko Lorencin
On voli jedriti, kuhati i putovati, a prodorne plave oči, bradica i nestašni pramenovi podsjećaju na glavnog glumca neke romantične komedije.
Darko Lorencin
1. I najzgodniji domaći političar, presudile su dame, je Ranko Ostojić
Ministar unutarnjih poslova u sretnom je braku, ima dva sina, a dame šarmira svojim neformalnim pristupom, ali i pokojim sijedim pramenom.
Ranko Ostojić
Bez obzira na to je li vas neki političar šarmirao svojim izgledom, finim manirama ili muževnim stavom, prije nego što zaokružite njegovo ime na glasačkom listiću, ipak poslušajte i za što se zalaže! Pogledajte sve u prilogu inMagazina.
Ok, idemo ovako :
2014-04-12
Re: TOP 5 najzgodnijih hrvatskih političara – Šarmantni, muževni i (pre)lijepi
Si mu vidio facu?
Škartoc (škarnicl)na glavu..samo ima lijepe oke..
Škartoc (škarnicl)na glavu..samo ima lijepe oke..
2014-04-12
Svi bezveze osim Petrova, on je zgodan, obrazovan i ima onaj X faktor. A di su alfa mužjaci, Zoki i Turčin?
Guest- Guest
Ok, imamo jedan glas za zgođušnog Petrova
2014-04-12
Nisu reprezentativni.Eva wrote:Svi bezveze osim Petrova, on je zgodan, obrazovan i ima onaj X faktor. A di su alfa mužjaci, Zoki i Turčin?
Last edited by maggie13 on Fri 2 Oct - 9:13; edited 1 time in total (Reason for editing : gr)
2014-04-12
OMG, mogao si i Dragovana spomenuti...
2014-04-12
2014-04-12
Megi al si izbirljiva, ovakvi tipovi , a nijedan ti ne valja:)
dijagram-
2015-08-09
2015-09-02
Guest- Guest
'Ko je campion?:D
Da vidimo malo muske kriterije :P
2014-04-12
maggie13 wrote:
Markantan?! Izgleda strašno, poput đavola.
Ili si kao one francuske sokolarice, navaljuješ na prvo što ti oko ugleda
Guest- Guest
Nekima je Jandroković drag, ali vjerojatno nisi mislila na tu vrstu muškaraca.. Paaa, Kerum je faca, šta je jemaggie13 wrote:'Ko je campion?:D
aurelijo-
2015-10-02
no dobro , tko je tvoj izbor , gospo moja ?maggie13 wrote:Ok, idemo ovako :
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Meni je vazno da se ja svidjam megici, politicari su ionako obicni papci kako god izgledali
dijagram-
2015-08-09
Od ponuđenih : Kotromanović...prosijeda brada...oduzmem se...
Trinity-
2014-04-17
Meni od cura najbolja ona zlatar violic, jos da se umije i okupa ih...Trinity wrote:Od ponuđenih : Kotromanović...prosijeda brada...oduzmem se...
dijagram-
2015-08-09
Šta ...? Ti sigurno nemaš bradu ? Onu od 7 dana ?
Trinity-
2014-04-17
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pomalo zaboravljen a jos jedan velik datum.5.kolovoza.1990 postrojeni prvi pripadnici hrvatskih redarstvenih postrojbi zacetka hrvatskih oruzanih snaga
» Lijepi pozdrav od Marijane Mirt
» Trump: Spremi se Rusijo, doći će naši projektili - lijepi, novi i pametni
» Komšić na udaru bošnjačkih političara
» Čović: Neformiranje vlasti je strategija bošnjačkih političara
» Lijepi pozdrav od Marijane Mirt
» Trump: Spremi se Rusijo, doći će naši projektili - lijepi, novi i pametni
» Komšić na udaru bošnjačkih političara
» Čović: Neformiranje vlasti je strategija bošnjačkih političara
Page 1 of 5