ŠVEDSKA UVODI 6-SATNO RADNO VRIJEME
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: ŠVEDSKA UVODI 6-SATNO RADNO VRIJEME
Ne uvodi niti ce uvesti u skorije vrijeme. Takav projekat uzima godine da se prpremi. Svi kolektivni ugovori moraju se ponistiti i pisati novi itd. Mislim ako je vama lijepo misliti da uvoi,onda uvodi, jebote....
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
"da švedcka uvodi..." je izjava izrečena slijeganjen ramena, a ne u smislu "da, švedcka uvodi..".jer švedcka ništa ne more uvesti;
radno vrime se određivo tako da se radnik i kapitalist dogovoru koliko će se i za koliko roditi.
radno vrime se određivo tako da se radnik i kapitalist dogovoru koliko će se i za koliko roditi.
2014-04-16
ajd sutiaben wrote:"da švedcka uvodi..." je izjava izrečena slijeganjen ramena, a ne u smislu "da, švedcka uvodi..".jer švedcka ništa ne more uvesti;
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a ča bi ti, da ti država pomože pregovaračkoj poziciji?
dobro, al to ćeš plotiti još i više.
dobro, al to ćeš plotiti još i više.
2014-04-16
2014-04-19
aha, trošak će se podiliti na svih nos?
socijalistički mudro :)
socijalistički mudro :)
2014-04-16
Ja sam jedno vrijeme radio od 9:00 do 16:00 s tim da je bila i pauza za ručak znači ajmo reći 6 i pol sati.
Brain32-
2014-04-15
6h radno vrijeme je buducnost radnih odnosa samo treba stvoriti zakonsko/sindikalno suglasje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ja sam se odavno okrenuo 4-satnom radnom danu, kojeg povremeno kratim pijančevanjem i bludom.
Guest- Guest
Crno vino je najljepše pijuckati udvoje na dvosobnoj temperaturi.
crvenkasti-
2014-04-17
za predikatna vina u klasi do 4€ najbolja klupica u parku i ocvala zena koja puno pricacrvenkasti wrote:Crno vino je najljepše pijuckati udvoje na dvosobnoj temperaturi.
2014-04-12
Ja radim ko konj od jutra do mraka i zato imam sve blagodati ove države.....svaki mjesec platim pdv-a 20-25 tis. kuna,vozim staro auto 15 god.....neprocjenjivo ponosan...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ja sam jednom kad sam bio mali na putu u školu pao i razbio koljeno.
crvenkasti-
2014-04-17
dobro dosao u klub...istina ja placam minimalac koji moram prikazati preko racuna , potrepstine kupujem plac/na ruke a vozilo mi postalo punoljetno...jos ima prostora za smanjiti troskove ali to kad HDZ preuzme vlastv_vlado wrote:Ja radim ko konj od jutra do mraka i zato imam sve blagodati ove države.....svaki mjesec platim pdv-a 20-25 tis. kuna,vozim staro auto 15 god.....neprocjenjivo ponosan...
2014-04-12
a meni stranac ponudio bombonu a nisam poslusao majkucrvenkasti wrote:Ja sam jednom kad sam bio mali na putu u školu pao i razbio koljeno.
2014-04-12
Pa ljudi jesu najproduktivniji neki 5 sati dnevno najviše , plus pola sata kava, pola sata gablec. To bi bilo šestosatno radno vrijeme . 8 sati je idiotarija, od 8 sati gdje moraju sjediti kao u zatvoru produktivno rade 4. I izgube jos 2 na putovanja do doma . Poklone život nekome. Drkacina obična..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ali na temi o profešurima in se rugoš da malo rodu, a rodu kolo četire pet uri.
2014-04-16
Meni se čini da njima netko poklonio život.kaja_333 wrote:Pa ljudi jesu najproduktivniji neki 5 sati dnevno najviše , plus pola sata kava, pola sata gablec. To bi bilo šestosatno radno vrijeme . 8 sati je idiotarija, od 8 sati gdje moraju sjediti kao u zatvoru produktivno rade 4. I izgube jos 2 na putovanja do doma . Poklone život nekome. Drkacina obična..
Evo jučer čujem na teveu da su ovi što namjeravaju štrajkati (socijalne službe, što li ), nedavno radili čak 12 sati i to dva dana za redom.
U cijelom radnom vijeku.
Šok za nepreživjeti.
Last edited by Trinity on 3/10/2015, 12:59; edited 2 times in total
Trinity-
2014-04-17
pa si uzeo bombon..neposlusni mali deboto,tststs..:Pdebotoijusto wrote:a meni stranac ponudio bombonu a nisam poslusao majkucrvenkasti wrote:Ja sam jednom kad sam bio mali na putu u školu pao i razbio koljeno.
2014-04-12
Rade oni daleko više nego što ljudi misle.aben wrote:ali na temi o profešurima in se rugoš da malo rodu, a rodu kolo četire pet uri.
Brain32-
2014-04-15
ja sam jedno vrijeme peglao dva poslića, nekih 12-13 sati, ali od kurca to, ako možeš sve riješiti u 4-5 sati, zašto ne guštati u životu
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Crna Gora kao prva u regionu uvodi 7-satno radno vrijeme
» Plenkovic predstavio mjere: Uz kraće radno vrijeme i potpore
» Puno radno vrijeme nije za mene. I planiram živjeti s mamom do 50.
» Splitski vrtić na puno radno vrijeme zapošljava evidentičara uplata roditelja
» Finska premijerka planira skratiti radno vrijeme na četiri dana tjedno i šest sati dnevno
» Plenkovic predstavio mjere: Uz kraće radno vrijeme i potpore
» Puno radno vrijeme nije za mene. I planiram živjeti s mamom do 50.
» Splitski vrtić na puno radno vrijeme zapošljava evidentičara uplata roditelja
» Finska premijerka planira skratiti radno vrijeme na četiri dana tjedno i šest sati dnevno
Page 2 of 3