Šolta: Crkva otima zemlju
Page 1 of 1
Šolta: Crkva otima zemlju
https://www.google.hr/amp/amp.index.hr/article/1026513/guzva-na-solti-crkva-mi-je-otela-teren-i-prodala-ga-koncesionar-imam-sve-papire-da-je-to-moje
Kermit-
2014-04-17
Re: Šolta: Crkva otima zemlju
...crkva mu otela zemljiste?..a da on ili netko drugi prije oteo isto crkvi to zemljiste
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...crkva mu otela zemljiste?..a da on ili netko drugi prije oteo isto crkvi to zemljiste
ti si misli šta hoćeš ali skoro sve popove treba ubiti. neke ne ima među njima i jako dobrih ljudi ali nisu dobri zato jer su popovi nego su bili dobri od rođenja znači nisu zli i pohlepni. sve ove ostale nagurao bi žive u drobilicu za meso i uključio sklopku.
e da i još bi tebi i sličnim kurbinim sinovima pustio live streaming i kolegama u lučkom isto pa nek me traže...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...crkva mu otela zemljiste?..a da on ili netko drugi prije oteo isto crkvi to zemljiste
A ukolkosati nedilje ti, zna se kako radi crkva, kako je sticala i kako stiče imovinu i nekretnine.
priča mi jedan kako su na BB u Zadru imali baraku kraj zgrade a sada zapišali sav teren u tome dijelu,
ciko uz zgradu od 5 katova ogradili i sve uz cestu a livo do kuće jedne i dižu gradjevinu armirano betonsku uz
koju ide zvonik na udaljenosti od 15 m od terasa te zgrade koje gledaju na jug.....hej---15m........ od prozora i terasa
Oteto-prokleto, stanari već poslali peticiju. Da ne govorim da je ravnatelj sjemenšta sin od čistačice ( koja još uvik radi,
a nikad u braku nije bila..............biće djevičansko rodjenje a mali polaže pravo na " očevinu" .......................A komedije
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Similar topics
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Putin otima Srbiju zapadu
» Komšogluovci i Sarajstan u stanju 'besvijesti' :'Srna nam otima teritorij'
» Francuskoj desnici smeta Putin jer im otima kolonije po Africi
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Putin otima Srbiju zapadu
» Komšogluovci i Sarajstan u stanju 'besvijesti' :'Srna nam otima teritorij'
» Francuskoj desnici smeta Putin jer im otima kolonije po Africi
Page 1 of 1