Evo ih...os'o Vucic a oni 'junaci' pred medija..prvi Culej..'ja bi njega a'l nisam htio radi Koli'
Page 1 of 1
Evo ih...os'o Vucic a oni 'junaci' pred medija..prvi Culej..'ja bi njega a'l nisam htio radi Koli'
https://direktno.hr/direkt/stevo-culej-jako-dobro-znam-koga-predsjednica-mislila-kada-govorila-o-onima-s-ruba-politickog-spektr-113179/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Evo ih...os'o Vucic a oni 'junaci' pred medija..prvi Culej..'ja bi njega a'l nisam htio radi Koli'
sto kaze stevo , na koga ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Evo ih...os'o Vucic a oni 'junaci' pred medija..prvi Culej..'ja bi njega a'l nisam htio radi Koli'
precjednica i njena notorna bulumenta
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
STEVO
Sora wrote:STEVO
za prijatelje stevica
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Vučić i službeno na 100 dana zabranio srpskim političarima uvrede na račun Hrvatske
Vučić je u izjavi za medije rekao da će provesti ono što je ranije najavio, a to je 'moratorij' na 'uvrede prema Hrvatskoj.
"Ostaje nam teži dio nakon ove sve buke i brojnih uvreda koje smo doživjeli. Donijeli smo odluku, zajedno s Vladom Srbije i gospođom Brnabić, da nećemo u idućih 100 dana reći niti jednu ružnu riječ, od niti jednog dužnosnika to nećete čuti, neovisno o tome što će Hrvatska raditi.
Nama ostaje da radimo na pravima pripadnika hrvatske manjine i uvjeren sam da ono što smo mi rekli da ćemo to napraviti. Onda je na Europskoj Uniji i Hrvatskoj da naprave ono što su rekli da će napraviti", rekao je Aleksandar Vučić.
Guest- Guest
"šta reče? 100 dana?
pa ti bre nisi normalan! ja ne mogu d'izdržim ni 2"
pa ti bre nisi normalan! ja ne mogu d'izdržim ni 2"
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nije ni on mogao izdržati a kamoli vulin.
Ispada da je jedva preživio u ustaskom gnijezdu a jeo je zeca, čuvali ga snajperima i jos im objasnio da su muve.
Ispada da je jedva preživio u ustaskom gnijezdu a jeo je zeca, čuvali ga snajperima i jos im objasnio da su muve.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vulin kucka po forumu...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
:)Serbinho-3 wrote:Vulin kucka po forumu...
A umjetničko ime mu je pizzon?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sve je dobro kad se dobro svrsi
2014-04-19
Njegov je dojam da su "Srbi u Hrvatskoj sretni i zadovoljni što netko zna primiti udarce" i što se uspio "dostojanstveno nositi s tim izazovima".
"Mi ćemo poštovati ono što smo rekli - 100 dana bez ijedne teške riječi, iako bih i danas imao puno toga za odgovoriti različitim dužnosnicima i onome (zastupniku Mario Bulju) što me ganjao po trgu, pa čim sam se okrenuo, zaustavio se u toj jurnjavi", rekao je Vučić. Poručio je da je ponosan na Srbe u Hrvatskoj i na srpsko izaslanstvo, uvjeren da su "na odgovoran način štitili interese države Srbije i interese budućnosti dobrih odnosa Srbije i Hrvatske".
"Mi ćemo poštovati ono što smo rekli - 100 dana bez ijedne teške riječi, iako bih i danas imao puno toga za odgovoriti različitim dužnosnicima i onome (zastupniku Mario Bulju) što me ganjao po trgu, pa čim sam se okrenuo, zaustavio se u toj jurnjavi", rekao je Vučić. Poručio je da je ponosan na Srbe u Hrvatskoj i na srpsko izaslanstvo, uvjeren da su "na odgovoran način štitili interese države Srbije i interese budućnosti dobrih odnosa Srbije i Hrvatske".
2017-10-06
lik je bezlik... s obzirom kako trenutno slaže politicku piramidalnu shemu vlasti i moći u srbiji, ne bi čudilo da nakon određenog vremena završi u jarku...
2015-08-08
pica s dva licamichaellcmacha wrote:lik je bezlik... s obzirom kako trenutno slaže politicku piramidalnu shemu vlasti i moći u srbiji, ne bi čudilo da nakon određenog vremena završi u jarku...
2017-10-06
Vulin je Vučićev kadar i kao takvog ga i treba uzimati. Neće valjda Hrvati birati kadar u
srpskoj vladi. Treba znati odgovarati na tobožnje Vulinove provokacije, na način kako su
i učinjene. Nedavno kaže: "Tražio sam od Gotovine da javno kaže da nije ustaša i nije mi odgovorio".
Imao sam u životu sličnih situacija par puta, gdje sam isto bio upitan.
Jedini smislen odgovor na takvo pitanje je:
"Kad me već tako pitaš onda ti ne mogu reći da nisam kad jesam".Da samo vidite reakcije...
srpskoj vladi. Treba znati odgovarati na tobožnje Vulinove provokacije, na način kako su
i učinjene. Nedavno kaže: "Tražio sam od Gotovine da javno kaže da nije ustaša i nije mi odgovorio".
Imao sam u životu sličnih situacija par puta, gdje sam isto bio upitan.
Jedini smislen odgovor na takvo pitanje je:
"Kad me već tako pitaš onda ti ne mogu reći da nisam kad jesam".Da samo vidite reakcije...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kaja wrote::)Serbinho-3 wrote:Vulin kucka po forumu...
A umjetničko ime mu je pizzon?
aha, ovo treba da bude kao neki humor, nesto ko smesno.
samo ja i vulin, tesko da smo u istom paketu, politiciki.
pizzon / vulin = antipodi !
Guest- Guest
nesto bas i ne licimo !?
Guest- Guest
pizzon wrote:nesto bas i ne licimo !?
Nije riječ o fizičkom izgledu nego psihi, umu i duhu.
Guest- Guest
Similar topics
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Slavni crnogorac:'Napadali su me,a ja nisam htio pljunuti na Zagreb'
» Nisam ja majke mi on je:"Šta bi ti htio,da čovjeku sudimo zato što je ubio ustašu"?
» Zeljko Bebek:'Otisao sam iz Bijelog Dugmeta jer nisam htio pjevati Ravna ti je Jugoslavija'
» Sulji i njegovim podrepasima iz medija i oko njega za krizu na Kosovu krivi a tko drugi nego - Hrvati..hm isprika ustase
» Slavni crnogorac:'Napadali su me,a ja nisam htio pljunuti na Zagreb'
» Nisam ja majke mi on je:"Šta bi ti htio,da čovjeku sudimo zato što je ubio ustašu"?
» Zeljko Bebek:'Otisao sam iz Bijelog Dugmeta jer nisam htio pjevati Ravna ti je Jugoslavija'
» Sulji i njegovim podrepasima iz medija i oko njega za krizu na Kosovu krivi a tko drugi nego - Hrvati..hm isprika ustase
Page 1 of 1