U Zagrebu je bio europski Vučić, njegovu ispriku nisam ni očekivala
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: U Zagrebu je bio europski Vučić, njegovu ispriku nisam ni očekivala
Ja pročitao pre neki dan da je i u Bosni isto bio DR pa se pitao o kojoj se domovini to radi?epikur37 wrote:dzango wrote:De mi kaži, je l' i rat u Bosni računate pod domovinski ili ne?epikur37 wrote:E da imamo još jednu nagradu...gušenjem ideje trećeg entiteta sačuvat ćemo cjelovitu Bih :)
Hrvati i politika..kmet ostaje kmet.
ne to je bila agresija :D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ja pročitao pre neki dan da je i u Bosni isto bio DR pa se pitao o kojoj se domovini to radi?epikur37 wrote:dzango wrote:De mi kaži, je l' i rat u Bosni računate pod domovinski ili ne?epikur37 wrote:E da imamo još jednu nagradu...gušenjem ideje trećeg entiteta sačuvat ćemo cjelovitu Bih :)
Teško, mi smo izvršili agresiju a da ne bi vas Bosna bi se raspala :D ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Znamo da je Srbija napala Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Kosovo.
A Vojvodinu nije?
A Vojvodinu nije?
crvenkasti-
2014-04-17
I vojvodinu i Mačvu.crvenkasti wrote:Znamo da je Srbija napala Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Kosovo.
A Vojvodinu nije?
2015-08-06
2014-04-19
Onda su Srbi u Bosni vodili DR.epikur37 wrote:dzango wrote:Ja pročitao pre neki dan da je i u Bosni isto bio DR pa se pitao o kojoj se domovini to radi?epikur37 wrote:dzango wrote:De mi kaži, je l' i rat u Bosni računate pod domovinski ili ne?epikur37 wrote:E da imamo još jednu nagradu...gušenjem ideje trećeg entiteta sačuvat ćemo cjelovitu Bih :)
2014-04-19
jastreb wrote:Kraljica je otpilila svoje. Desnica ju je raspela,a kod ostalih ionako nije nikada previše visoko kotirala,o budući da je iz HDZ-a i taj napad sa desnice će splasnuti za par dana.
Jastrebe ;
hajde ti popij jednu ljutu - misliš li ti da je ona kod nas " desnijih " kotirala na nekom višem nivou - ona je bila manje ZLO od YUSRPA - to ti je čitava istina !
Guest- Guest
Kolinda sad mora ovako govorit jer su joj zapovijedili iz EU.
Ej, znači li to da smo se smo cijelo vrijeme svađali sa Srbima i mrzili ih isto zato što su nam i to naredili Brisel i Washington?
Jebote, koje otkriće.
Mržnja je ustvari ubačena u mene. Uopće ne mrzim sam, ono, iz duše, iskreno.
Ej, znači li to da smo se smo cijelo vrijeme svađali sa Srbima i mrzili ih isto zato što su nam i to naredili Brisel i Washington?
Jebote, koje otkriće.
Mržnja je ustvari ubačena u mene. Uopće ne mrzim sam, ono, iz duše, iskreno.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Onda su Srbi u Bosni vodili DR.epikur37 wrote:dzango wrote:Ja pročitao pre neki dan da je i u Bosni isto bio DR pa se pitao o kojoj se domovini to radi?epikur37 wrote:dzango wrote:
De mi kaži, je l' i rat u Bosni računate pod domovinski ili ne?
Po svemu sudeći.
2015-08-06
Jadni moj otac četnik ....
Kako ono ide ona pjesma;
Rekli su mi ono ča su tili, virova san, stariji su bili.
Oprosti mi pape, virova san, jer san bija mali.
........
Kako ono ide ona pjesma;
........
crvenkasti-
2014-04-17
dzango wrote:Ja pročitao pre neki dan da je i u Bosni isto bio DR pa se pitao o kojoj se domovini to radi?epikur37 wrote:dzango wrote:De mi kaži, je l' i rat u Bosni računate pod domovinski ili ne?epikur37 wrote:E da imamo još jednu nagradu...gušenjem ideje trećeg entiteta sačuvat ćemo cjelovitu Bih :)
Hrvatska Republika Herceg-Bosna. jel ti zaboravio historiju?
Guest- Guest
HR se odrekla HB. Znači da HB nije imala legitimitet i da je bila zločinačka tvorevina koja kao takva nije priznata od MZ.Gnječ wrote:dzango wrote:Ja pročitao pre neki dan da je i u Bosni isto bio DR pa se pitao o kojoj se domovini to radi?epikur37 wrote:dzango wrote:De mi kaži, je l' i rat u Bosni računate pod domovinski ili ne?epikur37 wrote:E da imamo još jednu nagradu...gušenjem ideje trećeg entiteta sačuvat ćemo cjelovitu Bih :)
2014-04-19
A deda? Ja vragolan i moj dedacrvenkasti wrote:Jadni moj otac četnik ....
Kako ono ide ona pjesma;
........
kud krenemo svet nas gleda
dva mangupa vidi jada
on nekad a ja sada
2014-04-19
dzango wrote:HR se odrekla HB. Znači da HB nije imala legitimitet i da je bila zločinačka tvorevina koja kao takva nije priznata od MZ.Gnječ wrote:dzango wrote:Ja pročitao pre neki dan da je i u Bosni isto bio DR pa se pitao o kojoj se domovini to radi?epikur37 wrote:dzango wrote:
De mi kaži, je l' i rat u Bosni računate pod domovinski ili ne?
to je samo privid. čeka se pravi moment za spajanje sa RH. samo opet kažem da onda Istra odlazi a vjerojatno i Rijeka sa kvarnerskim otocima. rapalska granica još postoj i stoje karaule sa jedne strane piše Regno d Italia na drugoj Kraljevina Jugoslavija.
Guest- Guest
2015-08-06
epikur37 wrote:Prisajedinjenje.
samo se vi presajedinjujte mi u Istri to vaše presajedinjenje jedva čekamo jer vas rvata nam je pun kurac. i to će ti reć skoro svaki drugi istrijan. ove ustaške tuđman dojdeke njih ne računam.
Guest- Guest
pa epikur ti je porucio da njega boli kiki sto ces ti sa sobom..on zna sto ce sa sobom..Gnječ wrote:epikur37 wrote:Prisajedinjenje.
samo se vi presajedinjujte mi u Istri to vaše presajedinjenje jedva čekamo jer vas rvata nam je pun kurac. i to će ti reć skoro svaki drugi istrijan. ove ustaške tuđman dojdeke njih ne računam.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gnjec...kad te epikur zasarafi jednom zidarskom ima da letis na grenland..
2015-09-08
epikur37 wrote:E da imamo još jednu nagradu...gušenjem ideje trećeg entiteta sačuvat ćemo cjelovitu Bih :)
Jebiga EPI ;
Tu ću se s tobom složiti - Tuđman je GLAVNI kRIVAC što su HRVATI u DAYTONSKOM sporazumu ZANIJEKANI kao NAROD i to mu ide na dušu za sva vremena ( plus ABOLICIJA UDBAŠA i ČETNIKA + PRIVATIZACIJA - čista štetočina za prave Hrvate - jedina POZITIVA mu je što se borio za HR državu - sve ostalo - ČISTI PROMAŠAJ i IZDAJA nacionalnih interesa Hrvatske i Hrvata !
PLJUC - uvijek se iznova moram upitati :
zar je čovjek stvarno bio tako glup - a pokazivao je da je ipak skrojen od tvrđeg i pametnijeg materijala - tu ima nekih nedorečenosti po pitanju njegove osobnosti - a ako je ipak bio " PAMETAN " pa postupio onako kako je postupio - to ustvari dokazuje da USTVARI nije bio dovoljno pametan - -- ili ;
je podlegao jačim PRITISCIMA izvana - a to je onda trebao PREDOČITI hrvatskom narodu a ne " skrivati " se iza nekih tada donesenih " njegovih " odluka kao tobožnjih njegovih razmišljanja gdje se IDIOT odriče HRVATA u BiH - HERCEG BOSNE --- a istovremeno PRIZNAJE ČETNIČKU KRAJINU - tko je ovdje PAMETAN - što se tu odigralo - na kraju je TUĐMAN kao predstavnik POBJEDNIČKE VOJSKE u ratu u BiH PRVI POTPISAO SRAMOTNI DAYTONSKI SPORAZUM - KOJIM se ODREKAO vlastitiog naroda u Bosni - a PRIZNAO SRBOČETNIKE i njihovo posjedovanje skoro polovice BiH !! !!
Tuđman u trenutku svoje malodušnosti je SPREMAN i na famozni plan Z4 - kojim bi SRBOČETNICIMA u Hrvatskoj u budućnosti omogućio da se ODCIJEPE od HR ( oko 25 % teritorija HR ) i eto; to je za mnoge Hrvate " VELIKI VOĐA " - sva sreća pa su SRBI bili bLESAVIJI od njega i to se hvala Bogu nije ostvarilo !
HALO ! HALO ;;
Jeli netko od HRVATSKIH nacionalista ( koji sebe tako nazivaju ) ovo nije shvatio - JEBO vas nesposobni Tuđman - neke povijesnopolitičke okolnosti su mu išle na ruku i zato je sve prošlo kako je prošlo - ja mu jedino priznajem da je htio HRVATSKU državu - sve ostalo je ukakio !
NARAVNO ;
moram još pridodati ;
Čak i takav Tuđman kakav je bio ----- BIO je BOLJI od svih ostalih političara za vrijeme razilaženja iz PLYGE - da se pitalo izdajice RAČANA i njegovih " pobočnika " vjerovatno bi danas Hrvatska imala granicu s Srbijom VIROVITICA - KARLOBAG !!
Kako god okreneš ;
većina HR političara kao u FILMOVIMA - " GLUP - GLUPLJI -- ili tko je veća IZDAJICA Hrvatske i hrvatskog naroda !!
PLJUC ! PLJUC !!
Guest- Guest
Tesko da je tudjman izdajica ali realno tesko je svijet(a dio je i danas ne prizna iza vrara) probavio hrvatsku kao samostalnu drzavu sve iznad toga medj.zajednica nije htjela izaci u susret hrvatskoj..pa jebote kad su skocili na noge na pomisao sanadera da koalira sa hsp-om gdje su i prijetili hrvatskoj sankcijama..prekidom 'europskog puta'..a recimo progledali su dolazak bivsih radikala i slobista na vlast u srbiji..onda redder znas koliko je sati..
2015-09-08
Gnječ wrote:epikur37 wrote:Prisajedinjenje.
samo se vi presajedinjujte mi u Istri to vaše presajedinjenje jedva čekamo .
Nikud vi ne idete, policijom ćemo razbiti huškače i neprijatelje države...
2015-08-06
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srpski premijer Vučić prihvatio ispriku Plenkovića
» Vučić: Angela Merkel je najveći europski lider
» U Zagrebu nisam igrao utakmicu,
» Europski parlament : Vučic je produžena ruka Kine i Rusije
» "Ovakvu mržnju nisam doživeo ni u Zagrebu tokom rata"
» Vučić: Angela Merkel je najveći europski lider
» U Zagrebu nisam igrao utakmicu,
» Europski parlament : Vučic je produžena ruka Kine i Rusije