Direktor američkih obavještajaca: Ukrajina ponovo klizi Rusiji
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Direktor američkih obavještajaca: Ukrajina ponovo klizi Rusiji
Stanojko wrote:I na Kosovu Tu najvise.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Pinochet wrote: svaki dan na granici SRAO Krajine NovoRusije
eto i tu je cijela paradigma tvog stava prema tom sukobu rusi=srbi i opleti
U Ukrajini i Siriji se brani Hrvatska.
Gdje su ti Rusi na Kosovu, bilmezu četnički?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
pa Nis je blizu ustaso :)crvenkasti wrote:Stanojko wrote:I na Kosovu Tu najvise.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Pinochet wrote: svaki dan na granici SRAO Krajine NovoRusije
Gdje su ti Rusi na Kosovu, bilmezu četnički?
Ja bih dodao: i u Bugarskoj, Rumuniji, Mađarskoj, pa čak i u CG.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Osovina Milo-Ramus-Plenkovic...brana ruskom ekspanzionizmu i srbocetnickim aspiracijama! (zajedno, mislim da imaju jedno barem 2000 godina robije, samo zbog kriminala)Eroo wrote:Bravo, taman sam to htio napisat.Stanojko wrote:I na Kosovu Tu najvise.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Pinochet wrote: svaki dan na granici SRAO Krajine NovoRusije
Ako bi ih vi sudili onda bi to bilo puno kraće, jer bi sve rješili jednim potezom. Ali se ne pitate, štaš...Stanojko wrote:Osovina Milo-Ramus-Plenkovic...brana ruskom ekspanzionizmu i srbocetnickim aspiracijama! (zajedno, mislim da imaju jedno barem 2000 godina robije, samo zbog kriminala)Eroo wrote:Bravo, taman sam to htio napisat.Stanojko wrote:I na Kosovu Tu najvise.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:
2016-07-22
Pa bili bi "ucinkovitiji" to je sigurno...Eroo wrote:Ako bi ih vi sudili onda bi to bilo puno kraće, jer bi sve rješili jednim potezom. Ali se ne pitate, štaš...Stanojko wrote:Osovina Milo-Ramus-Plenkovic...brana ruskom ekspanzionizmu i srbocetnickim aspiracijama! (zajedno, mislim da imaju jedno barem 2000 godina robije, samo zbog kriminala)Eroo wrote:Bravo, taman sam to htio napisat.Stanojko wrote:I na Kosovu Tu najvise.crvenkasti wrote:
Jes, ako bi bili nenaoružani... Kažu da je Arkan bio penicilin za nenaoružane civile. I general Mladić isto.Stanojko wrote:Pa bili bi "ucinkovitiji" to je sigurno...Eroo wrote:Ako bi ih vi sudili onda bi to bilo puno kraće, jer bi sve rješili jednim potezom. Ali se ne pitate, štaš...Stanojko wrote:Osovina Milo-Ramus-Plenkovic...brana ruskom ekspanzionizmu i srbocetnickim aspiracijama! (zajedno, mislim da imaju jedno barem 2000 godina robije, samo zbog kriminala)Eroo wrote:Bravo, taman sam to htio napisat.Stanojko wrote:
I na Kosovu Tu najvise.
2016-07-22
Pinochet wrote:a slušaj,RayMabus wrote:Velike koristi od Javelina kad nemaš šta jist
Puzajući rat =porast nezadovoljstva
mi smo isto tako 91-95 bili u puzajućem ratu sa srbijom(dosta žešći nego ukrainci ali otprilike). znači službeno nismo u ratu sa srbijom, a neslužbeno se tukli sa JNA i pobunjenicima kojima ovi šalju oružje, i interveniraju vojno ..
naravno, koliko se ja sjećam nitko u RH za stanje nije krivio amerikance, niti ruse, nego srbe(ili sami sebe).
čitam komentare recimo o ratu u yugoslaviji, stranci misle ,da su nas ameri nagovorili da napadnemo braću srbe i da srušimo socijalistički raj jugu i bratstvo i jedinstvo i da su nam slali oružje , itd itd itd. sve što nije istina.
tako isti stranci misle, da su "ameri nagovorili ukraince da napadnu ruse" - iako se rat vrši na ukrainskom teritoriju ne na ruskom, iako ruska vojska ulazi u ukrainu (krim čak niti ne računam) itd..
tako da prosječan Ukrainac, mrzi Rusku Federaciju i Putina, iako generalno ne mrze Ruse kao narod, više mrze Putina i njegovu državu. mi hrvati smo mrzili sve haha
Tvoje je mišljenje u razini desetgodišnjaka
Tako samo dite može rezonirati ili netko totalno neupućen ili upućen preko wickipedije
- Ukri ne mrze Ruse već samo Putina, zato su u Poljskoj, Ameri organizirali kampove za militarističku obuku - neonacista -
iz skrajine i to platili 5 Milijuna $ najmanje, napravili puč i izvršili nebrojena ubojstva, silovanja i masakre poput onoga u Odesi
A sve to samo jer neki ukri mrze Putina..............da nije njega onda bi sve bilo ki u bajci
Da nakon Putina dodje Medvedev.........mrzili bi Medvedeva a ne Ruse.........HAHAHAHAHAHAHAHAAA
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Eroo wrote:Jes, ako bi bili nenaoružani... Kažu da je Arkan bio penicilin za nenaoružane civile. I general Mladić isto.Stanojko wrote:Pa bili bi "ucinkovitiji" to je sigurno...Eroo wrote:Ako bi ih vi sudili onda bi to bilo puno kraće, jer bi sve rješili jednim potezom. Ali se ne pitate, štaš...Stanojko wrote:Osovina Milo-Ramus-Plenkovic...brana ruskom ekspanzionizmu i srbocetnickim aspiracijama! (zajedno, mislim da imaju jedno barem 2000 godina robije, samo zbog kriminala)Eroo wrote:
Bravo, taman sam to htio napisat.
Kad si već off topic, spomeni i Norca, Glavaša...........
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Najveća je zanimljivost kako je prekjučer bila vijest o tome kako jedan ukrajinski ministar(mislim da je u pitanju vanjskih poslova ili sporta) pozvao Ukrajince da povodom Svjetskog prvenstva ne idu u Rusiju.
Da stvar bude najbolja u cijeloj priči, Ukrajinci su odavno završili s nogometom i tim natjecanjem jer su poraženi i ispali od Hrvatske u dodatnim kvalifikacijama.
Nešto tu očito jako ne štima kada se priča o Ukrajincima u Rusiji u nadolazećem ljetu unatoč Rusima agresorima na njihovu domovinu, ljudima koji ubijaju njihov narod i činjenici da ih nema na tom turniru.
Mislim, nema logike uopće pomišljati trčati neprijatelju. Ili su Rusi neprijatelji ili je u pitanju nešto pedeseto.
'Molim vas da ne idete u Rusiju zbog nogometa - to je glupost'
Da stvar bude najbolja u cijeloj priči, Ukrajinci su odavno završili s nogometom i tim natjecanjem jer su poraženi i ispali od Hrvatske u dodatnim kvalifikacijama.
Nešto tu očito jako ne štima kada se priča o Ukrajincima u Rusiji u nadolazećem ljetu unatoč Rusima agresorima na njihovu domovinu, ljudima koji ubijaju njihov narod i činjenici da ih nema na tom turniru.
Mislim, nema logike uopće pomišljati trčati neprijatelju. Ili su Rusi neprijatelji ili je u pitanju nešto pedeseto.
'Molim vas da ne idete u Rusiju zbog nogometa - to je glupost'
Guest- Guest
Yehudi wrote:Pinochet wrote:a slušaj,RayMabus wrote:Velike koristi od Javelina kad nemaš šta jist
mi smo isto tako 91-95 bili u puzajućem ratu sa srbijom(dosta žešći nego ukrainci ali otprilike). znači službeno nismo u ratu sa srbijom, a neslužbeno se tukli sa JNA i pobunjenicima kojima ovi šalju oružje, i interveniraju vojno ..
naravno, koliko se ja sjećam nitko u RH za stanje nije krivio amerikance, niti ruse, nego srbe(ili sami sebe).
čitam komentare recimo o ratu u yugoslaviji, stranci misle ,da su nas ameri nagovorili da napadnemo braću srbe i da srušimo socijalistički raj jugu i bratstvo i jedinstvo i da su nam slali oružje , itd itd itd. sve što nije istina.
tako isti stranci misle, da su "ameri nagovorili ukraince da napadnu ruse" - iako se rat vrši na ukrainskom teritoriju ne na ruskom, iako ruska vojska ulazi u ukrainu (krim čak niti ne računam) itd..
tako da prosječan Ukrainac, mrzi Rusku Federaciju i Putina, iako generalno ne mrze Ruse kao narod, više mrze Putina i njegovu državu. mi hrvati smo mrzili sve haha
Tako samo dite može rezonirati ili netko totalno neupućen ili upućen preko wickipedije
- Ukri ne mrze Ruse već samo Putina, zato su u Poljskoj, Ameri organizirali kampove za militarističku obuku - neonacista -
iz skrajine i to platili 5 Milijuna $ najmanje, napravili puč i izvršili nebrojena ubojstva, silovanja i masakre poput onoga u Odesi
A sve to samo jer neki ukri mrze Putina..............da nije njega onda bi sve bilo ki u bajci
Da nakon Putina dodje Medvedev.........mrzili bi Medvedeva a ne Ruse.........HAHAHAHAHAHAHAHAAA
sve jedno, - još mogu shvatiti Rusku vojnu intervenciju na Krimu, ali čemu ratovanje u istočnoj Ukraini? mislim sada bi se Putin izvuka iz govana ,ali da u isto vrijeme "smiri ukraince i smiri svoje pobunjenike koji su sada van kontrole".. zajeb.
kada je već ulazio u istočnu ukrainu, onda je trebao posao obaviti do kraja, ili se ne mješati nikako, .. ovako je ostavio destabilizirajuću regiju, donjeck i luganjsk i horilovka, 3 grada na prvoj liniji fronte, u ta nekada tri najbogatija grada u ukraini, uopće nema funkcionalnog života, ukrainci i rusi ginu, takva situacija ne odgovara Putinu, nego odgovara upravo ukrainskim nacistima koji se žele ratovati sa rusijom non stop(oni čak i govore da će se i širiti na rusiju kada islam udre ruse sa leđa).. njima odgovara takvo stanje rata, nevidim Putinu.
Guest- Guest
usput u najjačoj neonacističkoj grupi - AZOV - glavni sponzor te bojne je ukrainski židov, službeni i glavni jezik neonacističke grupe Azov - je RUSKI JEZIk, a 30% boraca su etnički Rusi.
prije mi azov pari antifašistička vojska nego nazi :D
Guest- Guest
dzaba tebi objasnjavat, da nije izbio sukob u donbasu , ukrajina bi uletila u nato ekspresno brzo a to rusima ne treba, ponovili su istu pricu kao i sa gruzijom, zamrznuti sukob a zemlja koja ima sukob sa nekom drugom zemljom ili ima problema s kontrolom vlastitog teritorija ne moze se uclanit u natoPinochet wrote:Yehudi wrote:Pinochet wrote:a slušaj,RayMabus wrote:Velike koristi od Javelina kad nemaš šta jist
sve jedno, - još mogu shvatiti Rusku vojnu intervenciju na Krimu, ali čemu ratovanje u istočnoj Ukraini? mislim sada bi se Putin izvuka iz govana ,ali da u isto vrijeme "smiri ukraince i smiri svoje pobunjenike koji su sada van kontrole".. zajeb.
kada je već ulazio u istočnu ukrainu, onda je trebao posao obaviti do kraja, ili se ne mješati nikako, .. ovako je ostavio destabilizirajuću regiju, donjeck i luganjsk i horilovka, 3 grada na prvoj liniji fronte, u ta nekada tri najbogatija grada u ukraini, uopće nema funkcionalnog života, ukrainci i rusi ginu, takva situacija ne odgovara Putinu, nego odgovara upravo ukrainskim nacistima koji se žele ratovati sa rusijom non stop(oni čak i govore da će se i širiti na rusiju kada islam udre ruse sa leđa).. njima odgovara takvo stanje rata, nevidim Putinu.
gruzija moldavija ukrajina
naziji su, sve su to bivsi "antifasisti" tipa ovi po europi il americi, onda su samo okrenuli kape,Pinochet wrote:usput u najjačoj neonacističkoj grupi - AZOV - glavni sponzor te bojne je ukrainski židov, službeni i glavni jezik neonacističke grupe Azov - je RUSKI JEZIk, a 30% boraca su etnički Rusi.
nema danas antifasista, imas sorosevce nedovce i slicne ta stokusitnozubu tipa obicni radni narod
ovi im jebu mater na sve nacine, sto milom sto silom
Koliko su zapadni političari gomila lažljivaca pokazuje ovaj slučaj sa nizozemskim ministrom koji je javno priznao da je LAGAO 2006te godine kako mu je Putin tada govorio o svojim namjerama da stvara još veću Rusiju i da osvaja susjedne zemlje. A ta izjava je služila kao krunski dokaz imperijalnih namjera Rusije i Putina.
Ovo je samo jedan primjer sa kakvim propalicama i vucibatinama Putin i Rusija imaju posla. Sa ulickanim kriminalcima u skupim odijelima.
Ovo je samo jedan primjer sa kakvim propalicama i vucibatinama Putin i Rusija imaju posla. Sa ulickanim kriminalcima u skupim odijelima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Slovački premijer: Ukrajina će morati dati dio Rusiji
» Rusiji otvoren put za povratak u Vijeće Europe, Ukrajina nezadovoljna
» Ukrajina mora isplatiti Rusiji tri milijarde dolara i kamatu
» Slovenski ministar obrane:'Putinov prijatelj Dodik vuce cudne poteze u BiH.Ukrajina treba uci u NATO i sprovesti ucinkovite sankcije Rusiji'
» Klizi li Amerika u socjalizam?
» Rusiji otvoren put za povratak u Vijeće Europe, Ukrajina nezadovoljna
» Ukrajina mora isplatiti Rusiji tri milijarde dolara i kamatu
» Slovenski ministar obrane:'Putinov prijatelj Dodik vuce cudne poteze u BiH.Ukrajina treba uci u NATO i sprovesti ucinkovite sankcije Rusiji'
» Klizi li Amerika u socjalizam?
Page 2 of 2