Vucic uhvacen u lazi i propustio zicer da zabije gol a zabio si autogol
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vucic uhvacen u lazi i propustio zicer da zabije gol a zabio si autogol
Bilo kako bilo ali Vucic je odigrao kako treba. Zabio je on sve zicere i razmahao se koliko je htio. Daklem da sumiram. Veliki dobitnik Vucic. Veliki gubitnici KGK, DNRH, i Srbija. KGK ce najvjerojatnije biti otkacena i voda ce biti uskoro povucena. Mjesto unutar europskih struktura je ceka. Plenkovic , koji je mudro odradio, ce po mom misljenju ovdje ponetirati. DNRH se raslojila i napokon vijdela da je car gol. Jednostavno kmetovski mentalite. Sta bi se reklo noga licka a cipela becka. Tako se moze desiti da dodje svinjar i sjebe cijelu koncepciju uvrijedjene frajle na vizantijsko-turske fazone. Da zavrsim, najveci gubitnik je Srbija (po meni). Cijeli ovaj cirkus ce jos vise zacementuirai Vucicevu poziciju i nece ga se rijesiti do smrti. Svoje ili njegove. Ono malo urbanih i normalnih srbijeneca ceka jos veci kretenluk ili pinklec na ledja i kidaj na levo. Kao i kmetovi uostalom.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
to je tvoje misljenje a ono je ko guzicakaja wrote:Znaci tri dana galamite da bi popili kavu i zaključili da laže .
Pa to znaju i oni u prvom osnovne :)
2014-04-19
Sad si namjerno napisao da hrces da sora zatomi nježne osjecaje prema tebiprckov wrote:kajo ja sam spavokaja wrote:Dobro. Eto sve ste napisali. Urlali ste tri dana kak on laže. I laže. I sad je pojeo zeca , reko vam da ste muve :) i otišao predsjedničkim avionom .
Vi izgubili glas i sad kuhate kavu ? Al istina je pobjedila..
A u pm..
mozda sam hrko al urlo sigurno nisam
u lazi su kratke noge pa nije daleko stigla sama of sebe mada bi ti volila da je maratonac pa da je utekla
e neces zlikovice
E nećeš zlikovce !
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Onda je vase ko pol guzice :)prckov wrote:to je tvoje misljenje a ono je ko guzicakaja wrote:Znaci tri dana galamite da bi popili kavu i zaključili da laže .
2015-08-15
Je, nećemo vise Kolindu za predsjednicu , sad ćemo Božidara Alica ili Bulja.abraham wrote:Bilo kako bilo ali Vucic je odigrao kako treba. Zabio je on sve zicere i razmahao se koliko je htio. Daklem da sumiram. Veliki dobitnik Vucic. Veliki gubitnici KGK, DNRH, i Srbija. KGK ce najvjerojatnije biti otkacena i voda ce biti uskoro povucena. Mjesto unutar europskih struktura je ceka. Plenkovic , koji je mudro odradio, ce po mom misljenju ovdje ponetirati. DNRH se raslojila i napokon vijdela da je car gol. Jednostavno kmetovski mentalite. Sta bi se reklo noga licka a cipela becka. Tako se moze desiti da dodje svinjar i sjebe cijelu koncepciju uvrijedjene frajle na vizantijsko-turske fazone. Da zavrsim, najveci gubitnik je Srbija (po meni). Cijeli ovaj cirkus ce jos vise zacementuirai Vucicevu poziciju i nece ga se rijesiti do smrti. Svoje ili njegove. Ono malo urbanih i normalnih srbijeneca ceka jos veci kretenluk ili pinklec na ledja i kidaj na levo. Kao i kmetovi uostalom.
Samo da se kandidiraju..
2015-08-15
moja sorekaja wrote:Sad si namjerno napisao da hrces da sora zatomi nježne osjecaje prema tebiprckov wrote:kajo ja sam spavokaja wrote:Dobro. Eto sve ste napisali. Urlali ste tri dana kak on laže. I laže. I sad je pojeo zeca , reko vam da ste muve :) i otišao predsjedničkim avionom .
Vi izgubili glas i sad kuhate kavu ? Al istina je pobjedila..
A u pm..
mozda sam hrko al urlo sigurno nisam
u lazi su kratke noge pa nije daleko stigla sama of sebe mada bi ti volila da je maratonac pa da je utekla
e neces zlikovice
E nećeš zlikovce !
:)
2014-04-19
pa kazu da je misljenje ko guzicakaja wrote:Onda je vase ko pol guzice :)prckov wrote:to je tvoje misljenje a ono je ko guzicakaja wrote:Znaci tri dana galamite da bi popili kavu i zaključili da laže .
svako ga ima
doduse I pola guzice svako ima
a I frtalj for that matter, but that's not the point
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ukoliko su nule iliti nistice kao Mesic i Josipovic moglii biti predsjednici moze i Alic, Pernar, Petrov ili Bacic. U DNRH nikada ne mozes biti tolika nistica da ne bi mogao biti predjednik/ca.
2014-04-14
Pa ja i bi da pernar bude predsjednik :)
Ako ništa zabava je zagarantirana
Ako ništa zabava je zagarantirana
2015-08-15
hrvatska (mora) prati politiku "viseg (eu) cilja"abraham wrote:Ukoliko su nule iliti nistice kao Mesic i Josipovic moglii biti predsjednici moze i Alic, Pernar, Petrov ili Bacic. U DNRH nikada ne mozes biti tolika nistica da ne bi mogao biti predjednik/ca.
tako da je balansiranje izmedu nacionalnog I zajednickog eu interesa neophodno, bar dok je HR nacionalni interes ocuvanje EU
nije to lako uskladit a mora se jer nema love
sto se pokralo sto se nije znalo
2014-04-19
Pusti to prika, nego sam zbavio kengurovskih odrezaka. Neki dobar recept i pratece vino, australsko naravno.....prckov wrote:hrvatska (mora) prati politiku "viseg (eu) cilja"abraham wrote:Ukoliko su nule iliti nistice kao Mesic i Josipovic moglii biti predsjednici moze i Alic, Pernar, Petrov ili Bacic. U DNRH nikada ne mozes biti tolika nistica da ne bi mogao biti predjednik/ca.
tako da je balansiranje izmedu nacionalnog I zajednickog eu interesa neophodno, bar dok je HR nacionalni interes ocuvanje EU
2014-04-14
nisam nikad proboabraham wrote:Pusti to prika, nego sam zbavio kengurovskih odrezaka. Neki dobar recept i pratece vino, australsko naravno.....prckov wrote:hrvatska (mora) prati politiku "viseg (eu) cilja"abraham wrote:Ukoliko su nule iliti nistice kao Mesic i Josipovic moglii biti predsjednici moze i Alic, Pernar, Petrov ili Bacic. U DNRH nikada ne mozes biti tolika nistica da ne bi mogao biti predjednik/ca.
ovdje je to prilicno jeftino a neki vele da nije lose
australska vina su odlicna
2014-04-19
Vucino poraš se pomiriti s tim da je izdominirao posjetom.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nista, onda cu pogledati na youtube.
2014-04-14
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dikobraz opet uhvacen u lazi
» ivica sola uhvacen u lazi , ponovo
» Berni uhvaćen u laži!Njonjo ga išamarao i poručio:'A sad ti pokaži plaću'
» Srećko Sladoljev uhvaćen u laži: Rekao da ne bi cijepio ni svog psa, dokument ga razotkrio
» NOVI VIDEO!Puljak opet uhvacen u lazi.Suradnik priznao da je cistacica otpustena politicki
» ivica sola uhvacen u lazi , ponovo
» Berni uhvaćen u laži!Njonjo ga išamarao i poručio:'A sad ti pokaži plaću'
» Srećko Sladoljev uhvaćen u laži: Rekao da ne bi cijepio ni svog psa, dokument ga razotkrio
» NOVI VIDEO!Puljak opet uhvacen u lazi.Suradnik priznao da je cistacica otpustena politicki
Page 3 of 3