Dikobraz opet uhvacen u lazi
Page 1 of 1
Dikobraz opet uhvacen u lazi
https://m.vecernji.hr/vijesti/mesic-krivotvori-povijest-tus-nije-podnio-ostavku-uoci-pada-vukovara-1446959
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dikobraz opet uhvacen u lazi
Mislim kako tom liku vise nije neugodno lagati makar u tim godinama..sto je u njemu?..laze jednima laze drugima laze trecima...ziva agentura
2015-09-08
Sve sam blize istini da je on u stvari turcin...genetski..i po fizionomiji i po muljanju..on pripada onom djelu mesica koji su bili preko 200 godina poturceni i islamizirani..tek se pocetkom 19 stoljeca vratili na katolicanstvo odlaskom i posljednjeg turcina iz like
2015-09-08
Njegovi islamizirani preci su polovicom 18 stoljeca iz like presli u bosnu i nastanili se oko grada Kljuca da bi se nakon pedesetak godina dio islamiziranih mesica vratio u liku a dio ostao u kljucu i do dan danas..zato je i ova maskota bio posjetio kljuc prije tri godine i brljao nesto o svojim rodjacima u kljucu koji su uzgred muslimani ostali do dana danasnjeg
2015-09-08
Potsjetio bih da je dotichni biran chak dva puta. Tipichan primjerak homo sapiensa istochno od Becha. Stari antifashist nikada ne lazhe i i ne mulja. Zashto nitko od njegove pojave nije objavio presudu zashto je lezhao????? Nitko od Tukijeva doba do danas. Sveta krava hrvatske politike. Kila mozga....
2014-04-14
Još od svojedobnog posjeta Australiji osjeća posljedice jet laga te posljedičnu dementnost...
darth_vader-
2014-04-17
Džipsi-Mesić da laže!!!
Ma nemojte, ja to ne vjerujem
Ma nemojte, ja to ne vjerujem
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Njemu će trebati jednom začepiti usta za sva vremena.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Similar topics
» NOVI VIDEO!Puljak opet uhvacen u lazi.Suradnik priznao da je cistacica otpustena politicki
» ivica sola uhvacen u lazi , ponovo
» Berni uhvaćen u laži!Njonjo ga išamarao i poručio:'A sad ti pokaži plaću'
» Vucic uhvacen u lazi i propustio zicer da zabije gol a zabio si autogol
» Srećko Sladoljev uhvaćen u laži: Rekao da ne bi cijepio ni svog psa, dokument ga razotkrio
» ivica sola uhvacen u lazi , ponovo
» Berni uhvaćen u laži!Njonjo ga išamarao i poručio:'A sad ti pokaži plaću'
» Vucic uhvacen u lazi i propustio zicer da zabije gol a zabio si autogol
» Srećko Sladoljev uhvaćen u laži: Rekao da ne bi cijepio ni svog psa, dokument ga razotkrio
Page 1 of 1