ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučić nazvao branitelje "Muvama" a predsjednica ih je posramila do kraja

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Vučić nazvao branitelje "Muvama" a predsjednica ih je posramila do kraja - Page 3 Empty Re: Vučić nazvao branitelje "Muvama" a predsjednica ih je posramila do kraja

Post by max123 13/2/2018, 14:04

asilovski wrote:Marcele Vučko čeda te nazvao muvom, zapravo on i Kolinda zajedno, to jest nije teško što je turčin ture, nego domaći što je poturica lele
vidi ove madjarskosrpske psine sto "lozi" Ustase...

max123

2015-10-28

Back to top Go down

Vučić nazvao branitelje "Muvama" a predsjednica ih je posramila do kraja - Page 3 Empty Re: Vučić nazvao branitelje "Muvama" a predsjednica ih je posramila do kraja

Post by Kermit 13/2/2018, 14:33

max123 wrote:
asilovski wrote:Marcele Vučko čeda te nazvao muvom, zapravo on i Kolinda zajedno, to jest nije teško što je turčin ture, nego domaći što je poturica lele
vidi ove madjarskosrpske psine sto "lozi" Ustase...
Nije da ložim, malo trolanja i to je to, svakog čuda 3 dana, ako ne i manje
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2018, 15:09

michaellcmacha wrote:
Pinochet wrote:
lobo1 wrote:PARTIZANSKA KURVETENO: Daće  Bog da  te ovi  marginalci =Ausgestossene, kod sledeći izbora, pošalju na  političko smetište , tamo gdje ti  mjesto . Vučić nazvao branitelje "Muvama" a predsjednica ih je posramila do kraja - Page 3 E02511Vučić nazvao branitelje "Muvama" a predsjednica ih je posramila do kraja - Page 3 E02511Vučić nazvao branitelje "Muvama" a predsjednica ih je posramila do kraja - Page 3 E02511jaba  te  čedo  vučić i  cjelokupna četnička horda  srbije.
 za koga će te onda glasovati protiv Kolinde?
SDP će vam poslati nekoga Josipovića no2

usput nekužite kurca, Hrvati u Hrvatskoj nestaju, Srbi nestaju u Srbiji, islam nadire , ekonomije propadaju, šta bi se vi sada kačili sa Srbima.. nije ovo 95godina, dobro ti je maramih objasnio - za ovu prčiju nebi mogao skupiti više od 2000 ljudi pod oružjem
pa naravno da ne bi mogao, za koga, pusti priče o bernardiću, plenkoviću jandrokoviću ili kolindi... pa nema toga da bi ova sad ili mladost u budućnosti išla braniti i i sebe pogibelji izlagati za likove poput epikura, gnječa, asile, sore i takvih sličnih... sory ali meni je iskreno žao što sam i jednu sekundu svog života potrošio braneći takvu ljudsku kramu i ološ... i sad bi po nekim novim postavkama opet moja djeca trebala biti branitelji, e sory soro i ostatak ekipe nek vas brane vaša djeca, znaju i moja otići u Minken, ovdje ionako nemaju nista i nikog za kog ili za što bi trebali ginuti...
osim toga Kolinda je ovo sve skupa dobro odigrala, i dalje je 10puta bolji predsjednik nego Josipović i mislim da je puno sposobnija i puno zabrinutija za stanje u RH, nego recimo ljudi poput Don Anemičnog, Jadronkovića , itd
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 13/2/2018, 15:39

michaellcmacha wrote:
e sory soro i ostatak ekipe nek vas brane vaša djeca, znaju i moja otići u Minken, ovdje ionako nemaju nista i nikog za kog ili za što bi trebali ginuti...

Vrag je došao po svoje kad i ti tako pišeš.
Ode sve u pizdu materinu...
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 13/2/2018, 15:43

crvenkasti wrote:
michaellcmacha wrote:
e sory soro i ostatak ekipe nek vas brane vaša djeca, znaju i moja otići u Minken, ovdje ionako nemaju nista i nikog za kog ili za što bi trebali ginuti...

Vrag je došao po svoje kad i ti tako pišeš.
Ode sve u pizdu materinu...
ma ko ih jebe, nek budu sretni da uopće postoje, da su ih se tvoji čejeni dočepali odavno bi trunuli po gnojnicama iza štala... e sad ako bude druge runde nekako mi uopće neće biti žao ako ih snađe đubar povrh raskoljenog tjemena... ;)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 13/2/2018, 15:51

Nemoj ih u Minken, tamo ima puno Srba.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 13/2/2018, 15:57

Pinochet wrote:
michaellcmacha wrote:
Pinochet wrote:
lobo1 wrote:PARTIZANSKA KURVETENO: Daće  Bog da  te ovi  marginalci =Ausgestossene, kod sledeći izbora, pošalju na  političko smetište , tamo gdje ti  mjesto . Vučić nazvao branitelje "Muvama" a predsjednica ih je posramila do kraja - Page 3 E02511Vučić nazvao branitelje "Muvama" a predsjednica ih je posramila do kraja - Page 3 E02511Vučić nazvao branitelje "Muvama" a predsjednica ih je posramila do kraja - Page 3 E02511jaba  te  čedo  vučić i  cjelokupna četnička horda  srbije.
 za koga će te onda glasovati protiv Kolinde?
SDP će vam poslati nekoga Josipovića no2

usput nekužite kurca, Hrvati u Hrvatskoj nestaju, Srbi nestaju u Srbiji, islam nadire , ekonomije propadaju, šta bi se vi sada kačili sa Srbima.. nije ovo 95godina, dobro ti je maramih objasnio - za ovu prčiju nebi mogao skupiti više od 2000 ljudi pod oružjem
pa naravno da ne bi mogao, za koga, pusti priče o bernardiću, plenkoviću jandrokoviću ili kolindi... pa nema toga da bi ova sad ili mladost u budućnosti išla braniti i i sebe pogibelji izlagati za likove poput epikura, gnječa, asile, sore i takvih sličnih... sory ali meni je iskreno žao što sam i jednu sekundu svog života potrošio braneći takvu ljudsku kramu i ološ... i sad bi po nekim novim postavkama opet moja djeca trebala biti branitelji, e sory soro i ostatak ekipe nek vas brane vaša djeca, znaju i moja otići u Minken, ovdje ionako nemaju nista i nikog za kog ili za što bi trebali ginuti...
osim toga  Kolinda je ovo sve skupa dobro odigrala, i dalje je 10puta bolji predsjednik nego Josipović i mislim da je puno sposobnija i puno zabrinutija za stanje u RH, nego recimo ljudi poput Don Anemičnog, Jadronkovića , itd
odigrala je jedino kako je mogla, ne kaže se slučajno da svaka guza na kraju dođe na svoj šekret... paradoksalno zvuči ali mi bi trebali molit boga da srbija bude što jača i usput da bude s nama u talu inače smo jebali ježa u bodljikavu bulju.... a sad što će se skotovi na kraju izvući bez da plate za zlo koje su počinili, jebiga tko nam je kriv, u stvari nitko nije kriv vjerojatno bolje nismo ni mogli kad se uzme u obzir da smo imali fikuse i izdajnike poput mesića i josipovića i lika kojeg se nazivalo odlučni možda, pa džepara koji aj što je sebe osramotio nego je i cjelokupnu hrvatsku posramio da ćemo ući u povijesne anale po osobi koja je toliko uvjerljivo lagala dok je krala da su mu i politički oponenti počeli vjerovati, pa ona sprdnja od češača jaja koji nije znao dalje od guranja nosa u fufinu minđu, a ovo poslije njega tek ćemo vidjeti kolika je katastrofa... uglavnom nakon njenog obraćanjapovodom posljednjeg ispraćaja onog robin hika što pelješi sirotinju do koske, mislim da se i ona popišala sebi u opanak... ni ovo je sa vučkom joj ne bude pomoglo... iako to možda pomogne budućim naraštajima da kasnije dođu na red za nabijanje na kolac i odrubljivanje glava...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 13/2/2018, 15:58

crvenkasti wrote:Nemoj ih u Minken, tamo ima puno Srba.
nema veze ti gore su odavno poustašili...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kaya 13/2/2018, 16:09

Odigrala bi ona puno gore da je po njenoj pameti
Ali očito ima pametnije savjetnike pa su joj ovaj put savjetovali da ne padne na iste grablje nego da šuti i gura po svom !
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 13/2/2018, 17:10

Asila .....igen

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 13/2/2018, 17:15

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vucic-u-vrginmostu-ponizavao-pupovca/1025709.aspx

sjajno
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Kermit 13/2/2018, 17:59

kofein wrote:Asila .....igen

U Vrginmostu trijumaflna kapija za Vučića
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics