Vučić nazvao branitelje "Muvama" a predsjednica ih je posramila do kraja
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vučić nazvao branitelje "Muvama" a predsjednica ih je posramila do kraja
vidi ove madjarskosrpske psine sto "lozi" Ustase...asilovski wrote:Marcele Vučko čeda te nazvao muvom, zapravo on i Kolinda zajedno, to jest nije teško što je turčin ture, nego domaći što je poturica lele
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Nije da ložim, malo trolanja i to je to, svakog čuda 3 dana, ako ne i manjemax123 wrote:vidi ove madjarskosrpske psine sto "lozi" Ustase...asilovski wrote:Marcele Vučko čeda te nazvao muvom, zapravo on i Kolinda zajedno, to jest nije teško što je turčin ture, nego domaći što je poturica lele
Kermit-
2014-04-17
osim toga Kolinda je ovo sve skupa dobro odigrala, i dalje je 10puta bolji predsjednik nego Josipović i mislim da je puno sposobnija i puno zabrinutija za stanje u RH, nego recimo ljudi poput Don Anemičnog, Jadronkovića , itdmichaellcmacha wrote:pa naravno da ne bi mogao, za koga, pusti priče o bernardiću, plenkoviću jandrokoviću ili kolindi... pa nema toga da bi ova sad ili mladost u budućnosti išla braniti i i sebe pogibelji izlagati za likove poput epikura, gnječa, asile, sore i takvih sličnih... sory ali meni je iskreno žao što sam i jednu sekundu svog života potrošio braneći takvu ljudsku kramu i ološ... i sad bi po nekim novim postavkama opet moja djeca trebala biti branitelji, e sory soro i ostatak ekipe nek vas brane vaša djeca, znaju i moja otići u Minken, ovdje ionako nemaju nista i nikog za kog ili za što bi trebali ginuti...Pinochet wrote:za koga će te onda glasovati protiv Kolinde?lobo1 wrote:PARTIZANSKA KURVETENO: Daće Bog da te ovi marginalci =Ausgestossene, kod sledeći izbora, pošalju na političko smetište , tamo gdje ti mjesto . jaba te čedo vučić i cjelokupna četnička horda srbije.
SDP će vam poslati nekoga Josipovića no2
usput nekužite kurca, Hrvati u Hrvatskoj nestaju, Srbi nestaju u Srbiji, islam nadire , ekonomije propadaju, šta bi se vi sada kačili sa Srbima.. nije ovo 95godina, dobro ti je maramih objasnio - za ovu prčiju nebi mogao skupiti više od 2000 ljudi pod oružjem
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:
e sory soro i ostatak ekipe nek vas brane vaša djeca, znaju i moja otići u Minken, ovdje ionako nemaju nista i nikog za kog ili za što bi trebali ginuti...
Vrag je došao po svoje kad i ti tako pišeš.
Ode sve u pizdu materinu...
crvenkasti-
2014-04-17
ma ko ih jebe, nek budu sretni da uopće postoje, da su ih se tvoji čejeni dočepali odavno bi trunuli po gnojnicama iza štala... e sad ako bude druge runde nekako mi uopće neće biti žao ako ih snađe đubar povrh raskoljenog tjemena... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
e sory soro i ostatak ekipe nek vas brane vaša djeca, znaju i moja otići u Minken, ovdje ionako nemaju nista i nikog za kog ili za što bi trebali ginuti...
Vrag je došao po svoje kad i ti tako pišeš.
Ode sve u pizdu materinu...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nemoj ih u Minken, tamo ima puno Srba.
crvenkasti-
2014-04-17
odigrala je jedino kako je mogla, ne kaže se slučajno da svaka guza na kraju dođe na svoj šekret... paradoksalno zvuči ali mi bi trebali molit boga da srbija bude što jača i usput da bude s nama u talu inače smo jebali ježa u bodljikavu bulju.... a sad što će se skotovi na kraju izvući bez da plate za zlo koje su počinili, jebiga tko nam je kriv, u stvari nitko nije kriv vjerojatno bolje nismo ni mogli kad se uzme u obzir da smo imali fikuse i izdajnike poput mesića i josipovića i lika kojeg se nazivalo odlučni možda, pa džepara koji aj što je sebe osramotio nego je i cjelokupnu hrvatsku posramio da ćemo ući u povijesne anale po osobi koja je toliko uvjerljivo lagala dok je krala da su mu i politički oponenti počeli vjerovati, pa ona sprdnja od češača jaja koji nije znao dalje od guranja nosa u fufinu minđu, a ovo poslije njega tek ćemo vidjeti kolika je katastrofa... uglavnom nakon njenog obraćanjapovodom posljednjeg ispraćaja onog robin hika što pelješi sirotinju do koske, mislim da se i ona popišala sebi u opanak... ni ovo je sa vučkom joj ne bude pomoglo... iako to možda pomogne budućim naraštajima da kasnije dođu na red za nabijanje na kolac i odrubljivanje glava...Pinochet wrote:osim toga Kolinda je ovo sve skupa dobro odigrala, i dalje je 10puta bolji predsjednik nego Josipović i mislim da je puno sposobnija i puno zabrinutija za stanje u RH, nego recimo ljudi poput Don Anemičnog, Jadronkovića , itdmichaellcmacha wrote:pa naravno da ne bi mogao, za koga, pusti priče o bernardiću, plenkoviću jandrokoviću ili kolindi... pa nema toga da bi ova sad ili mladost u budućnosti išla braniti i i sebe pogibelji izlagati za likove poput epikura, gnječa, asile, sore i takvih sličnih... sory ali meni je iskreno žao što sam i jednu sekundu svog života potrošio braneći takvu ljudsku kramu i ološ... i sad bi po nekim novim postavkama opet moja djeca trebala biti branitelji, e sory soro i ostatak ekipe nek vas brane vaša djeca, znaju i moja otići u Minken, ovdje ionako nemaju nista i nikog za kog ili za što bi trebali ginuti...Pinochet wrote:za koga će te onda glasovati protiv Kolinde?lobo1 wrote:PARTIZANSKA KURVETENO: Daće Bog da te ovi marginalci =Ausgestossene, kod sledeći izbora, pošalju na političko smetište , tamo gdje ti mjesto . jaba te čedo vučić i cjelokupna četnička horda srbije.
SDP će vam poslati nekoga Josipovića no2
usput nekužite kurca, Hrvati u Hrvatskoj nestaju, Srbi nestaju u Srbiji, islam nadire , ekonomije propadaju, šta bi se vi sada kačili sa Srbima.. nije ovo 95godina, dobro ti je maramih objasnio - za ovu prčiju nebi mogao skupiti više od 2000 ljudi pod oružjem
2015-08-08
nema veze ti gore su odavno poustašili...crvenkasti wrote:Nemoj ih u Minken, tamo ima puno Srba.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Odigrala bi ona puno gore da je po njenoj pameti
Ali očito ima pametnije savjetnike pa su joj ovaj put savjetovali da ne padne na iste grablje nego da šuti i gura po svom !
Ali očito ima pametnije savjetnike pa su joj ovaj put savjetovali da ne padne na iste grablje nego da šuti i gura po svom !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/vucic-u-vrginmostu-ponizavao-pupovca/1025709.aspx
sjajno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
U Vrginmostu trijumaflna kapija za Vučićakofein wrote:Asila .....igen
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dnevno.hr: Kolinda kao Palčica, a Vučić kao Jataganac dominiše nad vastaškim muvama
» Vučić: Odluka o izborima do kraja januara sledeće godine
» Vučic : Srbija će do kraja godine proizvoditi rusko cjepivo Sputnik V
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» Vučić: Odluka o izborima do kraja januara sledeće godine
» Vučic : Srbija će do kraja godine proizvoditi rusko cjepivo Sputnik V
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
Page 3 of 3