Vučić nazvao branitelje "Muvama" a predsjednica ih je posramila do kraja
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vučić nazvao branitelje "Muvama" a predsjednica ih je posramila do kraja
jbt. svaka čast na zaključku. neš virovat, danas je i moja mater dala isti zaključak, samo u malo seljački rečeno(iako je ona VŠS ing).michaellcmacha wrote:ma u cem je problem, jebote pa 23 godine kako je rat završio a još malo 30 kako je hrvatska nastala, sve ide svojim tokom, dolazi smjena generacija, jasno je kao dan da hrvatska danas nije sposobna obraniti se ni od jednog malo bolje opremljenog i fundamentalno motiviranog puka reda veličine 2500 vojnika, a kamoli od neke vojske i u skladu sa tom cinjenicom hrvatskoj je bitno da trajno normalizira odnose sa istočnim susjedom/ima koji bi u slučaju da se euroatlantski integrira/ju na sebe preuzimao/li prvi udar i na taj način hrvatska bi imala koliko toliko vremena za konsolidaciju... a na kraju krajeva ne iz ljubavi nego iz čistog pragmatizma trebalo bi za ozbiljno uzeti u obzir formulaciju da ne postoje trajni savezi niti vječni neprijatelji, jedino što je u kontinuitetu je interes poradi opstanka...
Guest- Guest
Zastupnik izazvao incident, dobacivao Vučiću
Zagreb -- Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj napravio je incident kada je dobacivao predsedniku Aleksandru Vučiću na ulasku u hrvatski Sabor.
IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 12.02.2018. | 16:50 -> 17:22
Kamere su pratile predsednika Vučića koji je pešice išao iz sedišta hrvatske vlade preko Markovog trga do zgrade hrvatskog parlamenta, kada je Bulj nešto dobacio Vučiću.
Međutim, pošto ga je zadržalo obezbeđenje, ne može se razjasniti šta je Bulj doviknuo, već se samo čuje Vučićev odgovor: "Da ne mislite da sam se uplašio vašeg dobacivanja ili vas... Mogu da vam odgovorim kad god hoćete, koliko god hoćete i šta god hoćete".
Vučić je odmah nakon toga na pitanje novinara da li je pričao o "tabu temi ratne odštete", rekao da jeste i da je tu temu pokretnuo hrvatski premijer Andrej Plenković, kao i da je on imao sasvim drugačiji stav i da je mu je odgovorio.
Hrvatski novinari javili su da je Bulj pokušao da izađe pred srpskog predsednika, ali da nije uspeo, pa mu je dobacio "kada će posetiti hrvatsku Glinu".
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=02&dd=12&nav_category=167&nav_id=1358008
recimo, beograd,
seselj ide za kolindom, korak ili dva iza, i dobacuje joj, postavlja pitanja
Zagreb -- Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj napravio je incident kada je dobacivao predsedniku Aleksandru Vučiću na ulasku u hrvatski Sabor.
IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 12.02.2018. | 16:50 -> 17:22
Kamere su pratile predsednika Vučića koji je pešice išao iz sedišta hrvatske vlade preko Markovog trga do zgrade hrvatskog parlamenta, kada je Bulj nešto dobacio Vučiću.
Međutim, pošto ga je zadržalo obezbeđenje, ne može se razjasniti šta je Bulj doviknuo, već se samo čuje Vučićev odgovor: "Da ne mislite da sam se uplašio vašeg dobacivanja ili vas... Mogu da vam odgovorim kad god hoćete, koliko god hoćete i šta god hoćete".
Vučić je odmah nakon toga na pitanje novinara da li je pričao o "tabu temi ratne odštete", rekao da jeste i da je tu temu pokretnuo hrvatski premijer Andrej Plenković, kao i da je on imao sasvim drugačiji stav i da je mu je odgovorio.
Hrvatski novinari javili su da je Bulj pokušao da izađe pred srpskog predsednika, ali da nije uspeo, pa mu je dobacio "kada će posetiti hrvatsku Glinu".
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=02&dd=12&nav_category=167&nav_id=1358008
recimo, beograd,
seselj ide za kolindom, korak ili dva iza, i dobacuje joj, postavlja pitanja
Last edited by pizzon on 12/2/2018, 21:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
ma gle nema tu nekih posebnih emocija... danas sutra da zarati i da ja to doživim i da budem sposoban sudjelovati u ratu bez puno razmišljanja likove poput crvenkastog, džanga pizzona ili kog god sličnog njima a koji bi bili na suprotnoj strani bi ako bih bio brži izampulirao... kao što bi i oni mene, ali jebiga uistinu dolaze nove generacije koje ni na koji način osim po priči vezanoj uz DR, ne osjete ugrozu od strane srba, i njih da se razumijemo to se odnosi i na moje klince, zanimaju sasvim druge stvari i dobro je da je tako... evo ovaj moj najstariji uskoro odlazi u okolicu Ulma raditi, srednji završava skolu i stariji brat će ga vrlo vjerojatno povući za sobom a najmlaši će još neko vrijeme biti s nama jer ima još nekih 7 godina obveznog školovanja ali kad to završi i njemu široko polje gdje mu bude bolje... a mene lako moguće do tada ni ne bude kao ni mnogih drugih tako da neće biti ni bitno.... pogotovo ako uistinu bude proveden plan o naseljavanju ovih prostora sa afganima sirijcima i pitaj boga kojima ne... jebiga vjerojatno je moja generacija posljednja koja je časno i do krajnjih granica branila krst časni, sad nema druge nego da se poklonimo pa kako bude... :)Leviathan2 wrote:to i ja govorim cjelo vrijememichaellcmacha wrote:ma u cem je problem, jebote pa 23 godine kako je rat završio a još malo 30 kako je hrvatska nastala, sve ide svojim tokom, dolazi smjena generacija, jasno je kao dan da hrvatska danas nije sposobna obraniti se ni od jednog malo bolje opremljenog i fundamentalno motiviranog puka reda veličine 2500 vojnika, a kamoli od neke vojske i u skladu sa tom cinjenicom hrvatskoj je bitno da trajno normalizira odnose sa istočnim susjedom/ima koji bi u slučaju da se euroatlantski integrira/ju na sebe preuzimao/li prvi udar i na taj način hrvatska bi imala koliko toliko vremena za konsolidaciju... a na kraju krajeva ne iz ljubavi nego iz čistog pragmatizma trebalo bi za ozbiljno uzeti u obzir formulaciju da ne postoje trajni savezi niti vječni neprijatelji, jedino što je u kontinuitetu je interes poradi opstanka...
ne mora biti ljubav sa susjedom al neka suradnja treba inace su stalno neke trzavice a to iscrpljuje
tocno si to gore opisao
2015-08-08
Pa pametan čovjek..Pinochet wrote:jbt. svaka čast na zaključku. neš virovat, danas je i moja mater dala isti zaključak, samo u malo seljački rečeno(iako je ona VŠS ing).michaellcmacha wrote:ma u cem je problem, jebote pa 23 godine kako je rat završio a još malo 30 kako je hrvatska nastala, sve ide svojim tokom, dolazi smjena generacija, jasno je kao dan da hrvatska danas nije sposobna obraniti se ni od jednog malo bolje opremljenog i fundamentalno motiviranog puka reda veličine 2500 vojnika, a kamoli od neke vojske i u skladu sa tom cinjenicom hrvatskoj je bitno da trajno normalizira odnose sa istočnim susjedom/ima koji bi u slučaju da se euroatlantski integrira/ju na sebe preuzimao/li prvi udar i na taj način hrvatska bi imala koliko toliko vremena za konsolidaciju... a na kraju krajeva ne iz ljubavi nego iz čistog pragmatizma trebalo bi za ozbiljno uzeti u obzir formulaciju da ne postoje trajni savezi niti vječni neprijatelji, jedino što je u kontinuitetu je interes poradi opstanka...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kad meni dodje neko u kucu, dvoriste,
ja psa vezem malo podalje
od mesta gde sedimo i pricamo.
uostalom, on zna da mora da bude miran
kad neko dodje.
ja psa vezem malo podalje
od mesta gde sedimo i pricamo.
uostalom, on zna da mora da bude miran
kad neko dodje.
Guest- Guest
Kad su se prodali tu je prestala obrana, zbog njihovih patrona ovaj je narod izgubio vjeru u sebe, izgubio je svoga Boga, svoje poštovanje i bit, sve se unovčilo i obezvrijedilo, osim toga Vucica je zvao HDZ vlada i predsjednica znači njihova partija a za koju ce unatoč opet glasovati...e sad tko je licemjer? Onaj koji upućuje na zlo ili onaj koji čini i to vlastitoj krviNoor wrote:asila dragi, pa prekjučer ste i temu ovdje imali i orgijali na temu branitelja i invalida DR....po čemu ste drugačiji od vučića? bokte dragi, 100x ste i gori od najgoreg preko drine! pljujete svoga, koji je vas branio dok je po vama rokalo, a vi se sklanjali po skloništima..asilovski wrote:Usred Zagreba četnik nazvao čitav HRVI, HVIDR-a ++ Muvama, a majketijebem
pasmater i licemjerje, užas!!!
Kermit-
2014-04-17
jebiga a sto drugo... pa imao sam težak srčani udar, malo sam si tepao da sam se oporavio, u stvari nisam, ali nije bitno, prijatelj mi je koji je bio zapovjednik sisačke specijalne inače specijalac iz lučkog, nema dugo dobio infarkt oka vrlo rijetka bolest koju je iznimno teško dijagnosticirati ( vi ljudi ne kužite, mi smo populacija koja vrlo brzim tempom izumire, a svi ili vrlo veliki broj nas koji smo još živi, nosimo se sa teškim zdravstvenim problemima koji nas ubrzano vode onkraj)... i šta bih sad mi trebali kad je zamajac ionako prebacio vratilo i cijelu transmisiju u drugi ili možda čak i u treći takt... gotovo doviđenja vidimo se u nekom drugom postavu... ako, vrlo vjerojatno ni to... a na kraju krajeva imali smo oružje bilo nas je 200 000 pod oružjem mogli smo malo kao tolika sila "utjecati" da stvari krenu u pravom smjeru, a možda i nismo možda bi otišle u tko zna kojem smjeru... tak je kak je, bit će bolje... jednom... ako nikom a onda debilku i asili i tako toj ekipi... oni se uvijek ionako za sebe pobrinu... ;)kaja wrote:Pa pametan čovjek..Pinochet wrote:jbt. svaka čast na zaključku. neš virovat, danas je i moja mater dala isti zaključak, samo u malo seljački rečeno(iako je ona VŠS ing).michaellcmacha wrote:ma u cem je problem, jebote pa 23 godine kako je rat završio a još malo 30 kako je hrvatska nastala, sve ide svojim tokom, dolazi smjena generacija, jasno je kao dan da hrvatska danas nije sposobna obraniti se ni od jednog malo bolje opremljenog i fundamentalno motiviranog puka reda veličine 2500 vojnika, a kamoli od neke vojske i u skladu sa tom cinjenicom hrvatskoj je bitno da trajno normalizira odnose sa istočnim susjedom/ima koji bi u slučaju da se euroatlantski integrira/ju na sebe preuzimao/li prvi udar i na taj način hrvatska bi imala koliko toliko vremena za konsolidaciju... a na kraju krajeva ne iz ljubavi nego iz čistog pragmatizma trebalo bi za ozbiljno uzeti u obzir formulaciju da ne postoje trajni savezi niti vječni neprijatelji, jedino što je u kontinuitetu je interes poradi opstanka...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:jebiga a sto drugo... pa imao sam težak srčani udar, malo sam si tepao da sam se oporavio, u stvari nisam, ali nije bitno, prijatelj mi je koji je bio zapovjednik sisačke specijalne inače specijalac iz lučkog, nema dugo dobio infarkt oka vrlo rijetka bolest koju je iznimno teško dijagnosticirati ( vi ljudi ne kužite, mi smo populacija koja vrlo brzim tempom izumire, a svi ili vrlo veliki broj nas koji smo još živi, nosimo se sa teškim zdravstvenim problemima koji nas ubrzano vode onkraj)... i šta bih sad mi trebali kad je zamajac ionako prebacio vratilo i cijelu transmisiju u drugi ili možda čak i u treći takt... gotovo doviđenja vidimo se u nekom drugom postavu... ako, vrlo vjerojatno ni to... a na kraju krajeva imali smo oružje bilo nas je 200 000 pod oružjem mogli smo malo kao tolika sila "utjecati" da stvari krenu u pravom smjeru, a možda i nismo možda bi otišle u tko zna kojem smjeru... tak je kak je, bit će bolje... jednom... ako nikom a onda debilku i asili i tako toj ekipi... oni se uvijek ionako za sebe pobrinu... ;)kaja wrote:Pa pametan čovjek..Pinochet wrote:jbt. svaka čast na zaključku. neš virovat, danas je i moja mater dala isti zaključak, samo u malo seljački rečeno(iako je ona VŠS ing).michaellcmacha wrote:ma u cem je problem, jebote pa 23 godine kako je rat završio a još malo 30 kako je hrvatska nastala, sve ide svojim tokom, dolazi smjena generacija, jasno je kao dan da hrvatska danas nije sposobna obraniti se ni od jednog malo bolje opremljenog i fundamentalno motiviranog puka reda veličine 2500 vojnika, a kamoli od neke vojske i u skladu sa tom cinjenicom hrvatskoj je bitno da trajno normalizira odnose sa istočnim susjedom/ima koji bi u slučaju da se euroatlantski integrira/ju na sebe preuzimao/li prvi udar i na taj način hrvatska bi imala koliko toliko vremena za konsolidaciju... a na kraju krajeva ne iz ljubavi nego iz čistog pragmatizma trebalo bi za ozbiljno uzeti u obzir formulaciju da ne postoje trajni savezi niti vječni neprijatelji, jedino što je u kontinuitetu je interes poradi opstanka...
brz oporavak zelim , ako ne o ratu nadjemo se na steviji
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A jebem mu , puno ljudi je imalo srčani u zadnji vrijeme ..michaellcmacha wrote:jebiga a sto drugo... pa imao sam težak srčani udar, malo sam si tepao da sam se oporavio, u stvari nisam, ali nije bitno, prijatelj mi je koji je bio zapovjednik sisačke specijalne inače specijalac iz lučkog, nema dugo dobio infarkt oka vrlo rijetka bolest koju je iznimno teško dijagnosticirati ( vi ljudi ne kužite, mi smo populacija koja vrlo brzim tempom izumire, a svi ili vrlo veliki broj nas koji smo još živi, nosimo se sa teškim zdravstvenim problemima koji nas ubrzano vode onkraj)... i šta bih sad mi trebali kad je zamajac ionako prebacio vratilo i cijelu transmisiju u drugi ili možda čak i u treći takt... gotovo doviđenja vidimo se u nekom drugom postavu... ako, vrlo vjerojatno ni to... a na kraju krajeva imali smo oružje bilo nas je 200 000 pod oružjem mogli smo malo kao tolika sila "utjecati" da stvari krenu u pravom smjeru, a možda i nismo možda bi otišle u tko zna kojem smjeru... tak je kak je, bit će bolje... jednom... ako nikom a onda debilku i asili i tako toj ekipi... oni se uvijek ionako za sebe pobrinu... ;)kaja wrote:Pa pametan čovjek..Pinochet wrote:jbt. svaka čast na zaključku. neš virovat, danas je i moja mater dala isti zaključak, samo u malo seljački rečeno(iako je ona VŠS ing).michaellcmacha wrote:ma u cem je problem, jebote pa 23 godine kako je rat završio a još malo 30 kako je hrvatska nastala, sve ide svojim tokom, dolazi smjena generacija, jasno je kao dan da hrvatska danas nije sposobna obraniti se ni od jednog malo bolje opremljenog i fundamentalno motiviranog puka reda veličine 2500 vojnika, a kamoli od neke vojske i u skladu sa tom cinjenicom hrvatskoj je bitno da trajno normalizira odnose sa istočnim susjedom/ima koji bi u slučaju da se euroatlantski integrira/ju na sebe preuzimao/li prvi udar i na taj način hrvatska bi imala koliko toliko vremena za konsolidaciju... a na kraju krajeva ne iz ljubavi nego iz čistog pragmatizma trebalo bi za ozbiljno uzeti u obzir formulaciju da ne postoje trajni savezi niti vječni neprijatelji, jedino što je u kontinuitetu je interes poradi opstanka...
To kao neka pošast..
Želim ti oporavak
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
PARTIZANSKA KURVETENO: Daće Bog da te ovi marginalci =Ausgestossene, kod sledeći izbora, pošalju na političko smetište , tamo gdje ti mjesto . jaba te čedo vučić i cjelokupna četnička horda srbije.
2014-04-18
kaja wrote:A jebem mu , puno ljudi je imalo srčani u zadnji vrijeme ..michaellcmacha wrote:jebiga a sto drugo... pa imao sam težak srčani udar, malo sam si tepao da sam se oporavio, u stvari nisam, ali nije bitno, prijatelj mi je koji je bio zapovjednik sisačke specijalne inače specijalac iz lučkog, nema dugo dobio infarkt oka vrlo rijetka bolest koju je iznimno teško dijagnosticirati ( vi ljudi ne kužite, mi smo populacija koja vrlo brzim tempom izumire, a svi ili vrlo veliki broj nas koji smo još živi, nosimo se sa teškim zdravstvenim problemima koji nas ubrzano vode onkraj)... i šta bih sad mi trebali kad je zamajac ionako prebacio vratilo i cijelu transmisiju u drugi ili možda čak i u treći takt... gotovo doviđenja vidimo se u nekom drugom postavu... ako, vrlo vjerojatno ni to... a na kraju krajeva imali smo oružje bilo nas je 200 000 pod oružjem mogli smo malo kao tolika sila "utjecati" da stvari krenu u pravom smjeru, a možda i nismo možda bi otišle u tko zna kojem smjeru... tak je kak je, bit će bolje... jednom... ako nikom a onda debilku i asili i tako toj ekipi... oni se uvijek ionako za sebe pobrinu... ;)kaja wrote:Pa pametan čovjek..Pinochet wrote:jbt. svaka čast na zaključku. neš virovat, danas je i moja mater dala isti zaključak, samo u malo seljački rečeno(iako je ona VŠS ing).michaellcmacha wrote:ma u cem je problem, jebote pa 23 godine kako je rat završio a još malo 30 kako je hrvatska nastala, sve ide svojim tokom, dolazi smjena generacija, jasno je kao dan da hrvatska danas nije sposobna obraniti se ni od jednog malo bolje opremljenog i fundamentalno motiviranog puka reda veličine 2500 vojnika, a kamoli od neke vojske i u skladu sa tom cinjenicom hrvatskoj je bitno da trajno normalizira odnose sa istočnim susjedom/ima koji bi u slučaju da se euroatlantski integrira/ju na sebe preuzimao/li prvi udar i na taj način hrvatska bi imala koliko toliko vremena za konsolidaciju... a na kraju krajeva ne iz ljubavi nego iz čistog pragmatizma trebalo bi za ozbiljno uzeti u obzir formulaciju da ne postoje trajni savezi niti vječni neprijatelji, jedino što je u kontinuitetu je interes poradi opstanka...
To kao neka pošast..
Želim ti oporavak
da dodje kod nas tokom leta da prodeje papriku, paradajz, kupus i sl.
bice mu bolje, svez vazduh si.
Guest- Guest
pizzon wrote:
da dodje kod nas tokom leta da prodeje papriku, paradajz, kupus i sl.
bice mu bolje, svez vazduh si.
Obrnuto je jednostvanije i lakše. Tj. da se opet spojimo i Srbiju dovedemo k njemu.
A to je i inače dobro. Izliječit će se cijela nacija.
crvenkasti-
2014-04-17
lobo1 wrote:PARTIZANSKA KURVETENO: Daće Bog da te ovi marginalci =Ausgestossene, kod sledeći izbora, pošalju na političko smetište , tamo gdje ti mjesto . jaba te čedo vučić i cjelokupna četnička horda srbije.
đe si muVo iz Minkena... ne mujo nego muvo...
Guest- Guest
za koga će te onda glasovati protiv Kolinde?lobo1 wrote:PARTIZANSKA KURVETENO: Daće Bog da te ovi marginalci =Ausgestossene, kod sledeći izbora, pošalju na političko smetište , tamo gdje ti mjesto . jaba te čedo vučić i cjelokupna četnička horda srbije.
SDP će vam poslati nekoga Josipovića no2
usput nekužite kurca, Hrvati u Hrvatskoj nestaju, Srbi nestaju u Srbiji, islam nadire , ekonomije propadaju, šta bi se vi sada kačili sa Srbima.. nije ovo 95godina, dobro ti je maramih objasnio - za ovu prčiju nebi mogao skupiti više od 2000 ljudi pod oružjem
Guest- Guest
a dobro,Lobo je nas forumski folklor...
Guest- Guest
pismejker wrote:a dobro,Lobo je nas forumski folklor...
lobo brani tekovine nacizma i klerofašizma iz minkenske pivnice...
Guest- Guest
na drugoj temi si mi mater vrijedjao,tak oda mi se vise ne obracaj...oke?Gnječ wrote:pismejker wrote:a dobro,Lobo je nas forumski folklor...
Guest- Guest
pismejker wrote:na drugoj temi si mi mater vrijedjao,tak oda mi se vise ne obracaj...oke?Gnječ wrote:pismejker wrote:a dobro,Lobo je nas forumski folklor...
ma ko jebe tebe i tvoju mater koja te odgojila balkanca bezobraznog perfidnog perverznog. možeš ti bit 500 godina u njemačkoj uvijek ćeš ostati balkanac.
vrijeđao sam te? ma vidi kurca uvrijedio si se??? a to što ti vrijeđaš onu curu iz Zadra to je oke???
Guest- Guest
LOBO cetnik
Je muva bez glave
Impulzivan koda mu u dupetu Ciklon i hariken
A jeboga LOBO, brzo ti zaboraviš kog si ludo volio ha ?
Nebi ja tebi dala ..
Je muva bez glave
Impulzivan koda mu u dupetu Ciklon i hariken
A jeboga LOBO, brzo ti zaboraviš kog si ludo volio ha ?
Nebi ja tebi dala ..
pa naravno da ne bi mogao, za koga, pusti priče o bernardiću, plenkoviću jandrokoviću ili kolindi... pa nema toga da bi ova sad ili mladost u budućnosti išla braniti i i sebe pogibelji izlagati za likove poput epikura, gnječa, asile, sore i takvih sličnih... sory ali meni je iskreno žao što sam i jednu sekundu svog života potrošio braneći takvu ljudsku kramu i ološ... i sad bi po nekim novim postavkama opet moja djeca trebala biti branitelji, e sory soro i ostatak ekipe nek vas brane vaša djeca, znaju i moja otići u Minken, ovdje ionako nemaju nista i nikog za kog ili za što bi trebali ginuti...Pinochet wrote:za koga će te onda glasovati protiv Kolinde?lobo1 wrote:PARTIZANSKA KURVETENO: Daće Bog da te ovi marginalci =Ausgestossene, kod sledeći izbora, pošalju na političko smetište , tamo gdje ti mjesto . jaba te čedo vučić i cjelokupna četnička horda srbije.
SDP će vam poslati nekoga Josipovića no2
usput nekužite kurca, Hrvati u Hrvatskoj nestaju, Srbi nestaju u Srbiji, islam nadire , ekonomije propadaju, šta bi se vi sada kačili sa Srbima.. nije ovo 95godina, dobro ti je maramih objasnio - za ovu prčiju nebi mogao skupiti više od 2000 ljudi pod oružjem
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
vidi ove madjarskosrpske psine sto "lozi" Ustase...asilovski wrote:Marcele Vučko čeda te nazvao muvom, zapravo on i Kolinda zajedno, to jest nije teško što je turčin ture, nego domaći što je poturica lele
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dnevno.hr: Kolinda kao Palčica, a Vučić kao Jataganac dominiše nad vastaškim muvama
» Vučić: Odluka o izborima do kraja januara sledeće godine
» Vučic : Srbija će do kraja godine proizvoditi rusko cjepivo Sputnik V
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
» Vučić: Odluka o izborima do kraja januara sledeće godine
» Vučic : Srbija će do kraja godine proizvoditi rusko cjepivo Sputnik V
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» '' ZAŠTO JE PREDSJEDNICA ODABRALA BROJ 11? Što kažu astrolozi i numerolozi: 'To je moćan broj kojeg su slavili još i templari. Predsjednica se svjesno ili ne bavi visokom magijom što će joj donijeti uspjeh' ''
Page 2 of 3