Još im nisu javili...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Još im nisu javili...
Svetac dragi ti uopće nisi čuo šta sam ja rekao
Ja sam ti anđeoska hijerarhija
Bolje ti je načuli uši
Ja sam ti anđeoska hijerarhija
Bolje ti je načuli uši
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
usput Longi,vi ste sve veca sramota u Europi,svi peru od vas ruke,pa i Svabe,pali ste toliko nisko da jos jedino Albanija i Srbija su nize...
O cemu vi sanjate..?Nekoj velicini i vrijednosti?
Jad ste jadni u potpunosti..iz drzave vam mladost bjezi da prezivi..kakva je onda ta drzava..U Israel se zidovi vracaju,a od vas gradjani bjeze...
Longi,Longi..nemate snage niti mooda niti da emančipaćiju zaustavite,samo lajete jalovo po forumima i ostaloj virtuali,u reali..niš...kmetska posla..
O cemu vi sanjate..?Nekoj velicini i vrijednosti?
Jad ste jadni u potpunosti..iz drzave vam mladost bjezi da prezivi..kakva je onda ta drzava..U Israel se zidovi vracaju,a od vas gradjani bjeze...
Longi,Longi..nemate snage niti mooda niti da emančipaćiju zaustavite,samo lajete jalovo po forumima i ostaloj virtuali,u reali..niš...kmetska posla..
Guest- Guest
Longi,ti si samo otuzni bezperspektivni biseksualac,ako vec idemo objektivno govoriti...toliko jadan i nesiguran,da se prije odlucio na seks sa muskarcima,da izbjegne odgovornost prema zeni i djeci potencijalnoj...u vecini zene ipak ostaju uz muzeve,no treba biti pravi muskarac...nije svatk oza tu ulogu..jel..
Guest- Guest
Još ne čuješ
Načuli uši
Ne pričaš s Longyem trenutno
Načuli uši
Ne pričaš s Longyem trenutno
2014-04-11
Ne pričaš s Longyem
Pričaš s nekim koga taj kanalizira tj preko njega vrši komunikaciju
Načuli UŠI
Pričaš s nekim koga taj kanalizira tj preko njega vrši komunikaciju
Načuli UŠI
2014-04-11
Načuli uši
Prije dvije tisuće godina na ovoj planeti pojavila se osoba
Vi ste je protjerali
Pa ste protjerani
Sad ste se vratili i osnivate državu na periodu tri tisuće godina prije tj negacija da se ta osoba pojavila
Fino se spusti malo na zemlju i osnivaj državu kao da se radi o periodu od pojave te osobe pa na ovamo
A onda ju priznaj
Osnivanjem izraelske kršćanske crkve
U protivnom
ODJEBI
Vi ste je protjerali
Pa ste protjerani
Sad ste se vratili i osnivate državu na periodu tri tisuće godina prije tj negacija da se ta osoba pojavila
Fino se spusti malo na zemlju i osnivaj državu kao da se radi o periodu od pojave te osobe pa na ovamo
A onda ju priznaj
U protivnom
ODJEBI
2014-04-11
Longi ova tvoja karnevalska udruga iz Kaštel Kamb.je fenomenalna. Svake godine dođu u Rijeku sa originalnim lutkama. Danas su prošli sa ogromnim skulpturama Jakova i Kolinde.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a zasto da to naprave kad vec i ovu kontroliraju vise manje? Sta nema ono neka snimka od pape franje kako ljubi ruke kisingeru i rotshitu i tako? Mislim koja im je motivacija za tako nesto napravit? Doduse mozda probaju ono nwo napravit neku crkvu ili sta vec, ali zasto bi radili ovu specificno izraelsku i uvodili jos jednu religiju kad im je cilj koliko vidim ionako sve spojiti u jednu i tako neka tandara mandara ili sto vec, ko bi pratio te neke dosadne specificne detalje ...RayMabus wrote:Načuli uši
Vi ste je protjerali
Pa ste protjerani
A onda ju priznaj
U protivnom
ODJEBI
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:a zasto da to naprave kad vec i ovu kontroliraju vise manje? Sta nema ono neka snimka od pape franje kako ljubi ruke kisingeru i rotshitu i tako? Mislim koja im je motivacija za tako nesto napravit? Doduse mozda probaju ono nwo napravit neku crkvu ili sta vec, ali zasto bi radili ovu specificno izraelsku i uvodili jos jednu religiju kad im je cilj koliko vidim ionako sve spojiti u jednu i tako neka tandara mandara ili sto vec, ko bi pratio te neke dosadne specificne detalje ...RayMabus wrote:Načuli uši
Vi ste je protjerali
Pa ste protjerani
A onda ju priznaj
U protivnom
ODJEBI
Nemoraju oni ništa šta se mene tiče
Nek ostanu u trećem tisućljeću od sadašnjosti i nastave negirati pojavu jedne osobe i novog religijskog pravca kod sebe
Inače to šta oni priznaju kršćanstvo od drugih to ti oće reći da je kršćanstvo uljez tamo a ne i autohotno
2014-04-11
Pa ni ne mogu nista ako ih Lucifer kontrolira, ko zapravo ni itko drugi od ljudi. A bit ce valjda sto mora bit...RayMabus wrote:
Nemoraju oni ništa šta se mene tiče
Nek ostanu u trećem tisućljeću od sadašnjosti i nastave negirati pojavu jedne osobe i novog religijskog pravca kod sebe
Inače to šta oni priznaju kršćanstvo od drugih to ti oće reći da je kršćanstvo uljez tamo a ne i autohotno
Guest- Guest
Bit će opet progon ako ovo ne naprave
Da su to napravili prije nebi grčko nego hebrejsko pismo bilo dole rašireno i nebi kalkulirali između sa muslimanima kako da izbace kršćane koje negiraju
To sad opet rade surađujući sa wehabdijama
Poslije će wehabdije izbaciti njih
Da su to napravili prije nebi grčko nego hebrejsko pismo bilo dole rašireno i nebi kalkulirali između sa muslimanima kako da izbace kršćane koje negiraju
2014-04-11
pa zar te wehabdije ne kontroliraju ameri, a amere...?RayMabus wrote:Bit će opet progon ako ovo ne naprave
al u svakom slucaju, sumnjam da ce zabranit katolicku crkvu i katolike tamo, oni vise imaju problema sa arapima negoli sa katolickom crkvom. Nezz mislim da im ne smetaju toliko katolici koji nisu arapi, al ne pratim ih bas nesto jer su mi dosadni, onako nist posebno, pa mozda i grijesim...
Guest- Guest
Promašaj.RayMabus wrote:
Djeda Mrazovi sa puškama
Mene više podsjeća na Vesnu nego na Kolindu.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Neznam gdje sam ja spominjao ikakvo zabranjivanje drugih religija?Leteca Pegla wrote:pa zar te wehabdije ne kontroliraju ameri, a amere...?RayMabus wrote:Bit će opet progon ako ovo ne naprave
al u svakom slucaju, sumnjam da ce zabranit katolicku crkvu i katolike tamo, oni vise imaju problema sa arapima negoli sa katolickom crkvom. Nezz mislim da im ne smetaju toliko katolici koji nisu arapi, al ne pratim ih bas nesto jer su mi dosadni, onako nist posebno, pa mozda i grijesim...
Stvar je u tome oće oni to sami priznat ili ne jer ja ni nitko drugi im to neće kreirati
Ako oni negiraju pojavu te osobe i novog religijskog pravca koji je kod njih autohtoan ok
To šta oni priznaju kršćane koje su osnovali Armenci je divno no očito u Izraelu su oni gosti
Kužiš?
Opet će ih se protjerati jer muslimani bar Isusa priznaju kao proroka ovi niti to
Jednostavno ga negiraju da postoji i da je njihov izvorni
2014-04-11
israelci nemaju izvornog niti ikakvog Isusa,samo BOG..i to je to..
Guest- Guest
Isus je za vas tutleke sa dva obraza i onim čemu se sprda Deda,a Kozojebima je Issa nes potpuno drugacije od Isusa vasega..
Guest- Guest
pismejker wrote:israelci nemaju izvornog niti ikakvog Isusa,samo BOG..i to je to..
Misliš Židovi nemaju?
Pošto Isus i 12 apostola jesu Izraelci po nacionalnosti
2014-04-11
israelce prvo treba potjerati iz drzave,sto dosad nije uspjelo nikom,pa tek onda doseliti Kozojebe..vama treba samo Kozojebima popuniti polupraznu drzavu..jos ih i drzava financira...
Guest- Guest
Lijepa prica za laku notj,vama krscanima..jel..RayMabus wrote:pismejker wrote:israelci nemaju izvornog niti ikakvog Isusa,samo BOG..i to je to..
Misliš Židovi nemaju?
Pošto Isus i 12 apostola jesu Izraelci po nacionalnosti
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Radnicima Kraša prijete otkazi-Javili su se Radničkoj fronti
» Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
» Dobar posao predsjednice: pljušte čestitke za Dan državnosti RH, javili joj se i Trump i Putin
» Javili smo Pfizeru da možemo izvući više od 5 doza iz bočica, sad nam više naplaćuju
» Radnicima Kraša prijete otkazi-Javili su se Radničkoj fronti
» Siptari u panici!Ameri im javili:'Bjezm'o ako Suljo popizdi nejebaste vi pa mi pa Hrvati...'
» Dobar posao predsjednice: pljušte čestitke za Dan državnosti RH, javili joj se i Trump i Putin
» Javili smo Pfizeru da možemo izvući više od 5 doza iz bočica, sad nam više naplaćuju
Page 2 of 3